- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
okumaya çalışıyorum yorumu, kendimi veremiyorum yumruktan, en az 5 defa yarıda bırakıp başa dönmüşümdür. Sanki bana vuruyolarahaha aynen ben de ona takıldım akşam akşam adama kuruldum tekrar tekrar izleyip
aynen gereksiz yere bu kadar büyümüş olay.
(bu arada senin imza çok gözümü aldı o niye kadının hem yastığını alıyor, hem de yumruk atıyor, içimi ezdi vallahi)
ahaha aynen ben de ona takıldım akşam akşam adama kuruldum tekrar tekrar izleyip
birbirinizi yipratmayin geri dönüşü olmaz sonra. her zaman dolu tarafîndan bakın olaylara. biseyleri koruyunki aile hayatiniz kabak tadi vermesin. hayatta ne dertler var aclik eziyet iskence özlem ölüm hastalık. çoooook sevindim hamilesin Allah kucağına almayi nasip etsin sagliklica. benimde henuz bir yasina yaklasmis.bir kizim.varHEPİNİZİN YORUMUNA KATILIYORUM VE HAKTA VERİYORUM BİRAZ FAZLA FEVRİ DAVRANDIM EŞİM AĞLAYARAK EVE DÖNÜNCE AYAKLARIMA KAPANDI BEN SENDEN BAŞKA KİMSEYİ SEVMİYORUM DÜŞÜNMÜYORUM DİYE...HORMONLARIM GERÇEKTEN TAVAN YAPTI SAÇLARIM HORMAN DEĞİŞİKLİĞİNDEN SAPIR SAPIR DÖKÜLMEYE BAŞLADI O KADAR UĞRAŞ VERDİM Kİ BEBEĞİM İÇİN ALLAHIM ONUN SAĞLIKLA DOĞMASINI BANA GÖSTERSİN BAŞKA Bİ ŞEY İSTEMİYORUM.
EŞİME KIZGINLIĞIMA GELİNCE ÇOCUĞA STRESİ YANSITMAMAK İÇİN BU KONUYU UZATMIYCAM AMA İÇİMDE ONA KARŞI Bİ ŞEYLER ÖLDÜ,BENİM BU YAŞADIĞIM STRESLİ DÖNEM İÇİNDE ONUN İYİ YADA KÖTÜ BAŞKASINI DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLMEK BENİM İÇİN BAŞLI BAŞINA BİR AYIP ZATEN.ÇÜNKÜ MAKUL OLAN BENCE EVLENMİŞSEN BİR YILI MUTLU OLARAK ATLATMIŞSAN GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKMEN GEREKİR ÇÜNKÜ NEFRETTE BİR DUYGUDUR.BENİMDE ESKİ ERKEK ARKADAŞIM OLDU AMA BIRAKIN KIYAS YAPIP AKLIMDA DOLAŞTIRMAYI DÜŞÜNMEDİM BİLE.EVET TOKAT ATTIM ÇÜNKÜ ÜSTÜME ÇOK GELİP BİDE BAĞIRMAYA BAŞLAYINCA REFLEKS OLDU.DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN
6 haftada hormonlar bu denli tavan yaptıysa hamileliğinizin geri kalanını tahmingece, bütün hesaplarını karıştırsım aramalarını sildiklerini hiç görüşmemiş,zaten yeminde etti çok büyük eşim dindardır bu kadar ağır yemin ettiğinde inanırım.gece sabaha kadar uyumadı nerdeyse gece tuvalete kalktım namaz kılıyor ,dua etti sanırım bu konu için.bende sabah bu konuyu hamile olduğum için kapatıyorum kimseyi de fazla didiklemek bana yakışmaz,ama bilki ben hiç bir şeyi unutmam tekrarlanırsa da bu kadar tölarans tanımam dedim.söz dedi bende kapattım..
sen ne hariçten gazel okuyon ya orda nereye ne sığınıcam ne zannediyon sen kendini bilip bilmeden atıp tutuyon bence sen hafiften uza yoksa hormon topunu görürsün6 haftada hormonlar bu denli tavan yaptıysa hamileliğinizin geri kalanını tahmin
edeemiyorum..bence siz hormonlarınızın arkasına saklıyorsunuz yaptığınız hareketleri...hormonları işin içine karıştırmadan kıskançlığımın kurbanı oldum deseniz amenna derdim yaptığınızı haklı çıkaracak hiçbir sebep yok..benim anaannem de daha hiçbir torununu ismiyle çağıramadı..gençliğinde de aynıydı..annemde öyle..şimdi bizler birbirimizi aldatıyor muyuz..navizade samimiyetle söylüyorum şeytan boş durmaz yuvalar kıskançlıklardan yıkılıyor..hani elle tututlur bir şey olsa tamam..pire için yorgan yakıp sonra ahlama bak..konuyu askıya alana kadar kendine çeki düzen ver..itişme kakışma başlı başına hata kocan gerekli özrüde dilemiş ama farkındaysan sen sana düşen özrü dilememişsin..ben kocanın yerinde olsam sağlam kafayla bu bu tavrını gözden geçirirdim ki sonuçlarıda hoş olmazdı.
beni böyle sev dizisina bakıyor musun ? ordan mı akılnda kaldıy kiaynı boku bende yemiştim yıllar önce.
sevgilimle plan yaparken atıyorum Ayşe ben olayım Ömer eski sevgilim
"gezeriz diyar diyar ayşeyle ömer kapadokyada ayşeyle ömer karadenizde ayşeyle ömer amasrada" dedim heyecanlı heyecanlı.
Yüzünden gölge geçti resmen,gözleri doldu-birşey demedi...
İçim acıdı yaa,hala unutamam öyle bi haltı nasıl ettim diye.
Sonrasında o ima etti düşünüyorsun demek ki söyledin onun adını diye ama
yemin ediyorum aklımın ucunda bile değildi-daha sonrasında da hiiiiç olmadı.Kendim ayrılmıştım zaten.Hatta söyleyince de farketmedim,adamın yüzü bi anda hüzünle dolunca çark etti...
o yüzden uzatmayın derim ben
Boşver arkadaşim biz seni anlıyoruzsen ne hariçten gazel okuyon ya orda nereye ne sığınıcam ne zannediyon sen kendini bilip bilmeden atıp tutuyon bence sen hafiften uza yoksa hormon topunu görürsün
eşimin benden önce üniverste arkadaşıyla 8 yıl ilişkisi olmuş kız bunu üniverste boyunca kullanmış mezun olduktan sonra eşimin tayini çıkmayınca beni istemeye gelmeyin demiş,eşimde aileside o günden sonra kıza uyuz olmuşlar,ilişkileri bittikten 2 yıl sonra eşim benimle tanışmış,ben ilk başta ona ısınamadığım için istememiştim oda resmen benim için helak olmuştu benim ailemi kendi ailesini beni ikna etmeleri için seferber etmişti kaç kere ağladı istemeyince.neyse bende beni gerçekten sevdiğini anlayınca aşık oldum ve evlendik .gayet güzel giden bir evliliğimiz var eşimden hiç şüphe etmedim.
ama bugün ben yemek hazırlarken sözde bana iltifat edecek(kendimi geliştirdiğime dair)
evlendiğimde ki SEHERLE şimdikinin arasında dünya kadar fark var dedi
SEHER mi dedim.
işte geldi öptü tırnağın bile olmaz felan dedi ama ,çok kırıldım eşim hala onu mu düşünüyor ki ağzından yanlışlıkla onun ismi kaçıyor bi akıl verin arkadaşlar çok üzgünüm aradan geçmiş üç yıl bu ne şimdi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?