eşim bana eski sevgilisinin ismiyle seslendi :(

ahaha aynen ben de ona takıldım akşam akşam adama kuruldum tekrar tekrar izleyip
okumaya çalışıyorum yorumu, kendimi veremiyorum yumruktan, en az 5 defa yarıda bırakıp başa dönmüşümdür. Sanki bana vuruyolar .
Neyse pardon konu sahibi arkadaşım, konunu bölmeyelim daha fazla

boş bulunmuştur bilinçaltından çıkıvermiştir üzülme bende bazen kızımın adını çıkaramıyorum başka isimler söyleyebiliyorum bu ara beynim çok yorgun o sebeple .

aynen gereksiz yere bu kadar büyümüş olay.
(bu arada senin imza çok gözümü aldı o niye kadının hem yastığını alıyor, hem de yumruk atıyor, içimi ezdi vallahi)

ahaha aynen ben de ona takıldım akşam akşam adama kuruldum tekrar tekrar izleyip

ahahah o benim ruh halimi yansıtıyor bu aralar ama adam neden öyle yapıyor ben de bilmiyorum

HEPİNİZİN YORUMUNA KATILIYORUM VE HAKTA VERİYORUM BİRAZ FAZLA FEVRİ DAVRANDIM EŞİM AĞLAYARAK EVE DÖNÜNCE AYAKLARIMA KAPANDI BEN SENDEN BAŞKA KİMSEYİ SEVMİYORUM DÜŞÜNMÜYORUM DİYE...HORMONLARIM GERÇEKTEN TAVAN YAPTI SAÇLARIM HORMAN DEĞİŞİKLİĞİNDEN SAPIR SAPIR DÖKÜLMEYE BAŞLADI O KADAR UĞRAŞ VERDİM Kİ BEBEĞİM İÇİN ALLAHIM ONUN SAĞLIKLA DOĞMASINI BANA GÖSTERSİN BAŞKA Bİ ŞEY İSTEMİYORUM.
EŞİME KIZGINLIĞIMA GELİNCE ÇOCUĞA STRESİ YANSITMAMAK İÇİN BU KONUYU UZATMIYCAM AMA İÇİMDE ONA KARŞI Bİ ŞEYLER ÖLDÜ,BENİM BU YAŞADIĞIM STRESLİ DÖNEM İÇİNDE ONUN İYİ YADA KÖTÜ BAŞKASINI DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLMEK BENİM İÇİN BAŞLI BAŞINA BİR AYIP ZATEN.ÇÜNKÜ MAKUL OLAN BENCE EVLENMİŞSEN BİR YILI MUTLU OLARAK ATLATMIŞSAN GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKMEN GEREKİR ÇÜNKÜ NEFRETTE BİR DUYGUDUR.BENİMDE ESKİ ERKEK ARKADAŞIM OLDU AMA BIRAKIN KIYAS YAPIP AKLIMDA DOLAŞTIRMAYI DÜŞÜNMEDİM BİLE.EVET TOKAT ATTIM ÇÜNKÜ ÜSTÜME ÇOK GELİP BİDE BAĞIRMAYA BAŞLAYINCA REFLEKS OLDU.DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

birbirinizi yipratmayin geri dönüşü olmaz sonra. her zaman dolu tarafîndan bakın olaylara. biseyleri koruyunki aile hayatiniz kabak tadi vermesin. hayatta ne dertler var aclik eziyet iskence özlem ölüm hastalık. çoooook sevindim hamilesin Allah kucağına almayi nasip etsin sagliklica. benimde henuz bir yasina yaklasmis.bir kizim.var

Bunca sene sonra nereden aklına gelmiş acaba?
bir araştır bu konuyu sosyal medyadan falan takip ediyor olmasın

Bence o aklında olmasa öyle bir şey ağzından çıkmazdı .

onun içinde nasıl kanayan bir yara açtını bilirim ben basıma geldi eşimin önceki eşinin ismiyle bir kaç defa benim adımı karıştırdı çok zor ama unuttup yoluna devam ediosun baska çaren yok

gece, bütün hesaplarını karıştırsım aramalarını sildiklerini hiç görüşmemiş,zaten yeminde etti çok büyük eşim dindardır bu kadar ağır yemin ettiğinde inanırım.gece sabaha kadar uyumadı nerdeyse gece tuvalete kalktım namaz kılıyor ,dua etti sanırım bu konu için.bende sabah bu konuyu hamile olduğum için kapatıyorum kimseyi de fazla didiklemek bana yakışmaz,ama bilki ben hiç bir şeyi unutmam tekrarlanırsa da bu kadar tölarans tanımam dedim.söz dedi bende kapattım..

6 haftada hormonlar bu denli tavan yaptıysa hamileliğinizin geri kalanını tahmin
edeemiyorum..bence siz hormonlarınızın arkasına saklıyorsunuz yaptığınız hareketleri...hormonları işin içine karıştırmadan kıskançlığımın kurbanı oldum deseniz amenna derdim yaptığınızı haklı çıkaracak hiçbir sebep yok..benim anaannem de daha hiçbir torununu ismiyle çağıramadı..gençliğinde de aynıydı..annemde öyle..şimdi bizler birbirimizi aldatıyor muyuz..navizade samimiyetle söylüyorum şeytan boş durmaz yuvalar kıskançlıklardan yıkılıyor..hani elle tututlur bir şey olsa tamam..pire için yorgan yakıp sonra ahlama bak..konuyu askıya alana kadar kendine çeki düzen ver..itişme kakışma başlı başına hata kocan gerekli özrüde dilemiş ama farkındaysan sen sana düşen özrü dilememişsin..ben kocanın yerinde olsam sağlam kafayla bu bu tavrını gözden geçirirdim ki sonuçlarıda hoş olmazdı.

Bi kere nişanlım beni öpmeye geldı bende eski sevhilimin adıyla dur dedim !
allahım bana bir bakışı vardı ki istmyrk cıkmıstı agzımdAn aklımda bile yoktu.
DUSUNSENE ARADAN 3 SENE GECTİ ESİM Hla HATIRLATIR BAK BANA BÖYLE BÖYLE DEDİN FİLAN ....
Bi kerede dedeme annemin lafıyla kayın babam dedim annem bana baktı aaaa dedii bende kactım iceri smdi sana sorarım dedeme kayınbaba dedim ne alaka aklımdamıydı cıktı asla annm ynmda demktn dilim sürctü ...

Vallah belki tokat fazla olmus ama bosver, bence tepki dogru, heleki böyle olayda bu tepkiyi verdiyseniz iyi bi gözünü korkutmussunuzdur... Vallah olur evet insanlik hali illakide 24 saat onu düsünüyor anlamina gelmiyor, normal zamandada tabii ki eski sevgili hakkinda konusula bilir adi gecer ama bana eski sevgilisinin adiyla hitap ederse bende cok tepki verirdim...Bilsin vallah daha ileri giderse neler yapabilecegimi, Fragman olur ona bu tepkim, ileriye giderse Filmin Korkunclugunu tahmin etsin artik...

sen ne hariçten gazel okuyon ya orda nereye ne sığınıcam ne zannediyon sen kendini bilip bilmeden atıp tutuyon bence sen hafiften uza yoksa hormon topunu görürsün

beni böyle sev dizisina bakıyor musun ? ordan mı akılnda kaldıy ki

Ya insanin ister istemezaklina ggeliyordur ya ben olsam bu kadar kafaya takmazdim. Benim esimle ruyasinda sayikladi uyandirdim kabul etmedi sarildi falan. Yani olabiliyor boyle şeyler. Uzulecek bisey yok. O an aklina o gelmiştir. Belki de gerçekten ya bak eğer seher olsaydi boyle yapamazdi benim karim bi tane gibi bisiy dusjnuyodu ama dilinden farklı cikti. İyi düşün arkadasim. Esin seni sevdiğinden eminaen sorun yokkk

Sanırım bunu unutamaz ve uzun süre konuyla alakalı laf sokardım.

Şiddeti erkek uygulayınca bunun hiçbir haklı gerekçesi olmaz diyoruz, kadın uygulayınca hormon kılıfını kabul ediyoruz hemen.
Arkadaş prenses sendromuna yakalanmış,ne yapsa haklı görecek kendini, çünkü o bir hamile
Doğuma kadar Allah kocasına yardım etsin ne diyeyim

Ben bir kere hocama canım demiştim neyseki arkadaşım vardı hemen kapattık çaktırmadan
Anneme konuşurken ama aşkım o öyle olmaz demiştim annem bi kaç saniye bişi dememişti
Bi keresinde sevgilime anne demiştim neyseki anlamamış heheheh
Bi kere de sevgilime kedimin adını söyleyecektim ki fark ettim kurtardım :))) olabilir yani insanlık hali çok takılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…