eşim bana eski sevgilisinin ismiyle seslendi :(

sekiz sene seher seher derse olacağı budur. hiç kafana takma. belliki seni seviyor. öyle ağzından cıkıvermiş. boş yere canını sıkmaya değmez.

Cok yalnis yapmisin çok. Hani bir iki gün trip atsaydin, etrafinda pervane dönmesine izin verip, özürünü kabul etseydin daha iyi olurdu. Sanirim hamile oldugun için bide baze seyleri yalnis anlamaya musaitsin. Sonuçta adam sizi kiyaslamamis. Insan bazen hayatin muhasebesini yapar. Bende bazen bu yasima kadar aldigim kararlari, yasadigim olaylar aklima gelir. Esinde böyle yapmis ve sadece o kiza ayirdigi zamana yaniyor, senin ile çok daha mutlu diye. Bunun neresi rencide edici ve ya yalnis?

Sen hiçmi geçmis hayatini böyle süzgeçten geçirip iyi ve kötü yasadigin olaylari düsünmüyorsun? Siddet uygulaman gerçekten çok kötü. Yani sadece evliligine degil, o minik kuzunada zarar veriyorsun. Adam istemeyerek bir ismi söyledi ve katlandigi seye bak. Gerçekten hiç olmamis. Evlilikte sorunlar böyle siddet ile çözülmez canim

pireyi deve yapmissin. eskilere neden bu kadar tepki gosterilir hic anlamam. adini dahi anmasi suc sanki. adam kotu bir sey dememis ki.sizi yuceltecek bir sey soylemis. siz adama tokat atmissiniz. burada bir kadin esinden tokat yedigi zaman agzimiza geleni sayiyoruz. siddetin cinsiyeti olmaz kusura bakmayin. cok buyuk hata yapmissiniz

Ortamı gereksiz yere ne kadarda germiş siniz, inanamıyorum.

Siz eşinizin aklından geçenlere müdahale edemezsiniz arkadaşım. Eski sevgilisini düşünüyorsa düşünüyordur. Adını söylemese ne değişecekti ki yani?

Ben eşinizin kesinlikle art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Olayı gereksiz yere abartıp eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz.

Şu anda haksızsınız. İnsanız biz ya...

Eli maşalı hatun adamı tokatlamakla yanlış yapmışsın ama, o sözleri söylemen iyi olmuş. Seninde özür dilemen lazım

benımde başıma geldi telefonda eski sevgilimin adıyla seslendim allahtan vır vır konuşuyodu da duymadı , çok kötü olmuştum çaktırmadım sonra , kimsenin başına gelmesin cidden kötü bişey , size de üzüldüm çok kötü durum insanoglu böyle şaçma sapan hatalar yapıyoruz ve belki bilinçaltında hala düşünüyoruz ondan oluyo ben eski sevgilimi o aralar düşünüyodum adını da söyleyiverdim.

Çok gereksiz yere konuyu uzatmışsınız.İnsanlık hali kaçmış ağzından.Şu hamile halinizle ne gerek vardı bunca şiddete.Yazık mutlu yuvanızı biranlık sinirle huzursuz etmeyin.Tamam olmasaymış iyiymiş ama olmuş.Ne yapacaksınız?Zamanı geri mi alacaksınız? Boşanacak mısınız? Sonu nereye varacak bunun ?

yok muydu kafasına geçireceğiniz bir şey etrafta? siz de ona Mahmut deyin gelecek sefer, empatiyi öğrensin

aynı boku bende yemiştim yıllar önce.
sevgilimle plan yaparken atıyorum Ayşe ben olayım Ömer eski sevgilim
"gezeriz diyar diyar ayşeyle ömer kapadokyada ayşeyle ömer karadenizde ayşeyle ömer amasrada" dedim heyecanlı heyecanlı.
Yüzünden gölge geçti resmen,gözleri doldu-birşey demedi...
İçim acıdı yaa,hala unutamam öyle bi haltı nasıl ettim diye.
Sonrasında o ima etti düşünüyorsun demek ki söyledin onun adını diye ama
yemin ediyorum aklımın ucunda bile değildi-daha sonrasında da hiiiiç olmadı.Kendim ayrılmıştım zaten.Hatta söyleyince de farketmedim,adamın yüzü bi anda hüzünle dolunca çark etti...
o yüzden uzatmayın derim ben

off bu mesajı okumamışım ben ne yaptın arkadaşım yaw hani trip yaparsın, atar yaparsın da adamı yemişsin resmen o kadar da değil yani.. bir sakinleş, nefes al. kızların dediği gibi haklıyken haksız duruma düşmüşsün, çekeceksin şimdi onun tribini..

Ben de sizin durumunuzda olsam çok fena bozulurum ama o kızdan konu açmamaya çalışın yani aklında yoksa bile siz sordukça aklına girecektir.Umursamamaya çalışın...

8 yıl az bi zaman değil ki insanın dilinde ister istemez yer eder bi isim anlık bir şeydir bence hiç dert edip canınızı sıkmayın

aynen gereksiz yere bu kadar büyümüş olay.
(bu arada senin imza çok gözümü aldı o niye kadının hem yastığını alıyor, hem de yumruk atıyor, içimi ezdi vallahi)

Bana göre eskilerin gündemde olmaması gerekiyor, başkası konuyu açsa bile uzatılmamalı, bahsetmek, kıyaslama vs. doğru gelmiyor.
Ama siz de fazla tepki göstermişsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…