eşim bana güvenmiyor mu?

florasa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
318
Hakkari
kızlar lütfen bi akıl verin... 2 yıllık evliyiz ve bu sure içinde maddi acıdan cok sıkıntılı günlerimiz oldu ben her daim her konuda ona destek oldum.. ilk evlendiğimizde benim altınlarımla bi araba aldık ama almaya calıstıgı ıcın esım gtmedi ben we eşimin babası gittik araba öylelikle kayınbabamın üstne oldu o zaman bişey demedim normal gördüm sonra o arabamızı sattık bi ay once yenı bı araba aldık yani eşim aldı geldi bugun ewe trafık cezası geldı we baktım yenı arabamızda kayınbabamın üstüne eşime bişey demedim ama yani anlayamadım neden herseyi kayın bababamın üstüne alıyo hadi benm üstüme alsın demiyorum ama kendi adına bile almiyo bi akıl verin yaaa

benim bir bayan arkadaşımın kayınpederi de arkadaşımla eşinin yaptırdığı evi kendi üzerine tapulamıştı. olur da bunlar ileride boşanırsa geline bir şey kalmasın diye... diğer malvarlığı da başkalarının üzerine mi?

Ne uyanik insanlar var yaa !
Esinize acik acik sorun bence.
Erkekler niye boyle oldu son zamanlarda ayni seyleri duyuyorum surekli.

Ben olsam ilk araç alınırken bile kayınpederimin üzerine olmasına göz yummazdım.
Ne demekmiş?
Benim emeklerime başkası konacak?
Tepkinizi koymakta geç kalmış sayılmazsınız derim,vakit kaybetmeden açın konuyu.

Acaba eşinin vergi borcu, bankaya kredi kartı borcu v.s var mı?Eğer böyle bir borcu varsa arabayı kendi adına yaparsa haciz gelir

İnsanlar hep çıkarı peşinde ya!
Kadın fedakarlık yapıyor erkekler bencillik!
Nefret ediyorum yaa!
Ben olsam o araba bizim üzerimize olacak yoksa döker benzini yakarım derdim heralde

canım sorsam kıyamet kopar eminim ağzı acılsa ben ne yapıyosam senı için yapıyorum dıyoo ama anlamadım yanı bana solemedi bile

canım sorsam kıyamet kopar eminim ağzı acılsa ben ne yapıyosam senı için yapıyorum dıyoo ama anlamadım yanı bana solemedi bile

"ben ne yapıyorsam senin için yapıyorum" ????
eşinizdir kondurmak istemezsiniz ama bir cümlenin herşeyin üzerini örtmesine izin vermeyin, yapmayın bunu kendinize. şu konuda makul bir açıklamayı hak ediyorsunuz bence

ben şahsen izin vermezdim.belki eşinizin ailesi baskı falan yapmıştır bizim üstümüze yap diye o da ses çıkartamamıştır.onlarda para ekledimi arabayı alırken?

merhaba
vergilerden olabilir mi daha önce ki arabanızda k.p üzerindeymiş şayet eşinizin üzerinde hiç araba almamışsa siğortası flan çok çıkıyor 50 100 belkde daha fazla maddi sıkın6tı çeken insan için para yani bide uğraşamak istememiş olabilir babası sonuç6ta yanlış ya9pmaz sizden de ayrılmayı düşünmediğine göre.

canım en bastan sormadım çünkü hani böle ac gözlü görünmek istemedim o zamn bana dııcektı ne fark edıyo sen babama bana guvenmıyomusun haksız durma düscektım sustum

haksızlıkla veya açgözlülükle ne alakası var eşinin senden çekinmesi gerekirdi karısının altınlarını bi şekilde babasına verdiği için.

bence yanlış düşünmüşsün duruma el koyman gerek

senın paranı senden mı kaçırıyor yanı?

ikinizin adına alsın madem neden babaya?

cnm acık acık solemezmı ole olsa o kadar sınırlıyımkii şuan

ya sen iyi bile dayanmıssın neden ? sorusunu sormamakta ben olsam simdiye kacıncı kez sormstum tmam kayınpederine yaptırdı ama belki bi sebebi var bunu neden paylasmıyo sizinle sonucta eşi sizsinz öyleki sıkıntıyı siz cekmişsizn arabayı üstünüze yapmasa bile neden ? sorusuna cevap vermesi gerekiyor bence vermiyorsa bagırıp cagırıyorsa eşinizin bencilliğinden kaynaklıdır en azından cvp vermesi gerekli bence.

adama bi$ey olsa gitti senin altinlar
bazen diyorum bi daha dunyaya gelirsem gokden zembille inen kimsesiz birini bulcam evlnmk için
aileyle olan ekonomik sorundan nefret ediyorum ama her ailedede var maalesef

e$inden korkma , altin senin altinin
o senden korksun, mantikli bi sebebi vardir in$
tabi bagirmadan kavgaya yeltenmeden sakin sakin konu$ sor bu nedir diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…