kızlar lütfen bi akıl verin... 2 yıllık evliyiz ve bu sure içinde maddi acıdan cok sıkıntılı günlerimiz oldu ben her daim her konuda ona destek oldum.. ilk evlendiğimizde benim altınlarımla bi araba aldık ama almaya calıstıgı ıcın esım gtmedi ben we eşimin babası gittik araba öylelikle kayınbabamın üstne oldu o zaman bişey demedim normal gördüm sonra o arabamızı sattık bi ay once yenı bı araba aldık yani eşim aldı geldi bugun ewe trafık cezası geldı we baktım yenı arabamızda kayınbabamın üstüne eşime bişey demedim ama yani anlayamadım neden herseyi kayın bababamın üstüne alıyo hadi benm üstüme alsın demiyorum ama kendi adına bile almiyo bi akıl verin yaaa
kızlar lütfen bi akıl verin... 2 yıllık evliyiz ve bu sure içinde maddi acıdan cok sıkıntılı günlerimiz oldu ben her daim her konuda ona destek oldum.. ilk evlendiğimizde benim altınlarımla bi araba aldık ama almaya calıstıgı ıcın esım gtmedi ben we eşimin babası gittik araba öylelikle kayınbabamın üstne oldu o zaman bişey demedim normal gördüm sonra o arabamızı sattık bi ay once yenı bı araba aldık yani eşim aldı geldi bugun ewe trafık cezası geldı we baktım yenı arabamızda kayınbabamın üstüne eşime bişey demedim ama yani anlayamadım neden herseyi kayın bababamın üstüne alıyo hadi benm üstüme alsın demiyorum ama kendi adına bile almiyo bi akıl verin yaaa
Ben olsam ilk araç alınırken bile kayınpederimin üzerine olmasına göz yummazdım.
Ne demekmiş?
Benim emeklerime başkası konacak?
Tepkinizi koymakta geç kalmış sayılmazsınız derim,vakit kaybetmeden açın konuyu.
Acaba eşinin vergi borcu, bankaya kredi kartı borcu v.s var mı?Eğer böyle bir borcu varsa arabayı kendi adına yaparsa haciz gelir
canım sorsam kıyamet kopar eminim ağzı acılsa ben ne yapıyosam senı için yapıyorum dıyoo ama anlamadım yanı bana solemedi bile
bunu eşinize ta en başından sormamanız çok tuhaf.
ben şahsen izin vermezdim.belki eşinizin ailesi baskı falan yapmıştır bizim üstümüze yap diye o da ses çıkartamamıştır.onlarda para ekledimi arabayı alırken?
yok canım kuruş katmadılar
canım en bastan sormadım çünkü hani böle ac gözlü görünmek istemedim o zamn bana dııcektı ne fark edıyo sen babama bana guvenmıyomusun haksız durma düscektım sustum
merhaba
vergilerden olabilir mi daha önce ki arabanızda k.p üzerindeymiş şayet eşinizin üzerinde hiç araba almamışsa siğortası flan çok çıkıyor 50 100 belkde daha fazla maddi sıkın6tı çeken insan için para yani bide uğraşamak istememiş olabilir babası sonuç6ta yanlış ya9pmaz sizden de ayrılmayı düşünmediğine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?