eşim bana güvenmiyor mu?

Sıkıntını belli etmeden eşine sor ta6tlı dille tavrını koyarsan belki tepki gös6terir ki öle yazmışsın nedene cevap al..ayrıcada olan olmuş sinirlenip kendini yıpratma olan sana ol8uyor

kızlar tanıyorum esmi ben bunu ona soryum duymadığım laf kalmaz... ne nankorlugumu koyar ne baska bıseyy sen bıze guvenmıyonmu onun ustne olunca noluyoo aslındaaa zorma giden daha cok şu annesı olcak kadını zaten sewmıyorum onun yanındaa benı cok kucuk dusurdugu oldu bu olayda benı kucultmez mı aa baak karsına guvenmıyo bu sebepten kendı ustne bıle almıyo arabayııı dıceklerr walla ewliliğimde yasadıgım sorunların haddı hesabı yokk kacıncı bu yaa her zamn benden bıseyle gizliyo çok defa guzelde konustum yeri geldi kotude konustum ama adam yıne aynı adaam seytan dıyo cek gıt artık ama bu olaydanda gıdılmez bılıyorumm.. arkamdan denmedık laf kalmaz araba ıcın gttıde solede bolede bılmıyorum aklım cok karıısık

burdanda bu anlasılıyor biz kadınlar kocalarımız için elimizden geleni yapıyoruz yeri geliyo agzımızı bile acamıyoruz acsak bile actıgımıza pişman ediliyoruz sonuc kavga huzursuzluk.bu konu gibi olmasada bendede baska sorunlar var cnm oyuzden anlıyorum erkekler böyle işte cogusu diyim egoistler ne düşünürüz önemsemezler kendi bildikleri dogrudur sen ne kadar tahsillisin ne kadar güzelsin yada fedakarsın bi yere kadar erkekler biz gibi değil işte sorunda burda biz konusuruz konusuruz takmazlar ama onlar bi konustumu takmadan yatan kadın varmıdr alah askına offy oyy basımı alıp nerelere gitsemkii

Sizi nasılda sindîrmiş ben olsam gerçekten herşeyi göze alır sorardım dahası nasıl bağırır kihaksız olan mantıksız davranan o ve yarın bîr gün çocuğunuz olsa onun hakkıda var bu aradaeviniz var mı bilmiyorum eğeryokda alacaksanız o da sizin babanızın üstüne olsun hani ne olmuş onun babası üstüneyse diye bağırır diyorsunuz ya tamam sizin babanızın üstüneysede birşey olmaz değil mi
Sizi bu denli korkutmuş üstelik yeni evlisîniz dişinizi gösterme zamanınız gelmiş geçiyor mantıklı olun

Sonu nereye giderse gitsin ben olsam susmaz ve sorardım.

Bunu bilmeye hakkınız var ki hemde bu kaçıncı benden bişeyleri gizlemesi yazmışsınız bir mesajınızda, demekki kendi kafalarında seninle ilgili farklı düşünceleri var, seninde dediğin gibi güvenmemek gibi.

sordum kızlar sonuc mu? ben sucluymusum bana guvenmedıgını nasıl dusunurmusum benden paramı esırgıycekmıs her dedıgımı almıyomuymus bunları bana guvenmedıgını falan dusundugum ıcın ondan özür dilicekmişi yanı ben sucluyuum sonuc buuu!

yavuz hırsız ev sahibini bastırmış...

O zaman sizin ustunuze yapsaymis
Madem guveniyor size,sizden mal kacirmiyorsa.
Amac neymis kp. Uzerine yapmanin ?

bizdede aynı
bekarlıktan kalma araba kp üstüne halada aynı araba kp üstüne
araba satılsa gene onun üstüne olur heralde
takmıyorum valla ne yalan söyleyim
Allah yukarda arabanın parası benden çıkıp sonra kp araba benim desede tınımda olmaz
Rabbime havale ederim kimseyle ugraşmazdım

O zaman sizin ustunuze yapsaymis
Madem guveniyor size,sizden mal kacirmiyorsa.
Amac neymis kp. Uzerine yapmanin ?

aslında bu arabayı aldıktan sonra bana dedıkı bıdaha araba alırsam senın ustne alıcam flan nerden cıktı dedım bısey demedı ama bana bu 2. arabanın babasının ustne oldugunuda soylemedı yaa walla ne mantık bole yapıyo anlamadım

canım sorsam kıyamet kopar eminim ağzı acılsa ben ne yapıyosam senı için yapıyorum dıyoo ama anlamadım yanı bana solemedi bile

sana söz vermiş hem de sözünü yerine getirmemiş
üzerine de sana söylememiş

yok mu kocanın girebileceğin bir damarı
yoksa yapacak bişi yok
napcan işte böle böle yıllar geçecek

çok önemli bir mesele mi dersen
bence değil

ama genel tavırları önemli
ilişkini detaylarını bilmiyorum ama
eşinin genel tavırlarını değiştirmeye bak bence
artık olan olmuş bu konu üzerinde kendini çok üzmemeye çalış

Eşinin babası çok aç gözlüymüş, benim babam ben üzerine yapalım desem bile yine istemez.

İlk araba için altınlarını vermişsin.
Arabayı almaya eşinin gidememesi çok saçma bir bahane.
Bunca insan araba alıyor,bir yolunu bulup kendi gidiyor.
Her çalışan başkasının üzerine mi alıyor ?
Hadi gidemedi diyelim.Sen babayla giderdin,senin üzerine olurdu.Sonuçta "sizin" arabanız.

Ben olsam daha ilk arabadan arıza çıkarırdım,başına kakardım.
İkincide kesinlikle atlamazdım.Sen ruhsatı bile görmemişsin,ceza gelince öğreniyorsun.
Ben olsam daha araba alınacağı belli olunca,bu sefer benim üzerime olacak diye baştan söylerdim.

bence sen eşine güvenmiyorsun yada ciddi bir iletişim sorununuz var. Kayınpederinin üstüne yapması bence tamamen vergi veya başka işlemlerde daha düşük fiyatlar olması. Yaş durumu sigortada bile ciddi farkediyor. Eşinin şöyle bir hatası var seninle paylaşabilirdi bu durumu trafik cezasıyla öğrenmen hoş olmamış. Konuşun olsun bitsin bu kadar büyütülecek bir durum yok.

Son düzenleme:
Bugüne kdr en azından yakın çevremde hıc böyle 1 sey duymadım da gormedım de.....hayli ilginç 1 durum; bu meseleyı bence en kısa sure ıcerısınde kocanızla adamakıllı konusun derım.....

Son düzenleme:
Sızın esınızle ıletısımınız nedır bılemıyorum ama bu ısın altında pıs kokular var gıbı....bır kere sızden zıyade aılesıne onem verıp kaale aldığı ortada; adam sankı bekarmıs da sızınle bır aıle kurmamışcasına sızı hıc hesaba katmadan hareket edıyor...bır anlamda dıs kapının mandalı; bır sak seylere ulaşmada araç olarak goruyor....ancak sızden de o yuzu bulmuş, hem çalışıyorsunuz hem madı ozgurlugunuzu; altın v.s. ona teslım edıyorsunuz....kendınızı saydırmıyorsunuz bu acık....ayrıca belkı de ıyı anlaşamıyorsunuz; sızınle gelecek planları yok; boşanma planları yapıyor o yüzden hıc kendı uzerınıze 1 sey yapmıyor...tabı kı evlılık hayatınızın nasıl gıttıgı sızden sorulur....bılemıyorum; av. degılım netıcede; bu konuları hukukı acıdan bır araştırın; bana bu hareketler bılınclı ve altında art nıyet var gıbı geldı; cunku tarzı hakıkaten cok enteresan ve dusundurucu !!!

hayır cnm ben clışmıyorum. hanı dusunuyorum gelecek dusunmese benımle suan bebek istıyo hanı gelecek dusunmese neden ıstesın.. hanı aslında anlayamıyorum benım kendı babamın kredı borcu war semeklı we o borcu btırmek ıcın ek işte calısıyo esım bı kaç ay once bana baban ek işte calısmasın ben kredısını kaparım elınde olunca bana oder demıstı tanı bnm aılem bole bıseye asla musade etmedı hanı bnden para kacrma derdınde olsa bunu bana dermıydı yaa cok tutarsız anlayamıyormkıı

bizim ev 2 araba kayınpederimin üstüne valla...
kredileri o çekmişti zamanında öyle alındı bende üstüne düşmüyorum...
üstüne düşsen para göz olursun boşver hiç takılma bence...
şimdide kısmet olursa yazlık alınıcak oda benim üstüme olcakmış teselli ve sus payı sanırım

Sizin durumunuzu bilemem tabii ama bence bunda art niyet olmayabilir..
Mesela; bizim oturduğumuz apartman da komple babalarına ait..
Çocuklar, gelinler bir arada oturuyorlar.. (bir kızıyla gelini birbirleriyle konuşmuyorlar, dedikodu yapmak gibi olmasın. )
Ama adama sorsan; şu daire şu çocuğunun, o daire öbürünün, alttaki kızının..vs.
Hepsinin tapusu kendi üstüne ama kendince hepsini çocuklarına bölüştürmüş.
Belki sizin kayınpederiniz de böyle düşünüyordur..?
Eşiniz de bildiği ve alıştığı için bundan rahatsız değildir ve sizin bu konuda ne düşüneceğinizi düşünmemiştir.?

apartmanda k.babanın payı wardır ama katkısı wardırr bıze krus yardımı olmayan bırnın ustune araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…