kızlar tanıyorum esmi ben bunu ona soryum duymadığım laf kalmaz... ne nankorlugumu koyar ne baska bıseyy sen bıze guvenmıyonmu onun ustne olunca noluyoo aslındaaa zorma giden daha cok şu annesı olcak kadını zaten sewmıyorum onun yanındaa benı cok kucuk dusurdugu oldu bu olayda benı kucultmez mı aa baak karsına guvenmıyo bu sebepten kendı ustne bıle almıyo arabayııı dıceklerr walla ewliliğimde yasadıgım sorunların haddı hesabı yokk kacıncı bu yaa her zamn benden bıseyle gizliyo çok defa guzelde konustum yeri geldi kotude konustum ama adam yıne aynı adaam seytan dıyo cek gıt artık ama bu olaydanda gıdılmez bılıyorumm.. arkamdan denmedık laf kalmaz araba ıcın gttıde solede bolede bılmıyorum aklım cok karıısık
sordum kızlar sonuc mu? ben sucluymusum bana guvenmedıgını nasıl dusunurmusum benden paramı esırgıycekmıs her dedıgımı almıyomuymus bunları bana guvenmedıgını falan dusundugum ıcın ondan özür dilicekmişi yanı ben sucluyuum sonuc buuu!
O zaman sizin ustunuze yapsaymissordum kızlar sonuc mu? ben sucluymusum bana guvenmedıgını nasıl dusunurmusum benden paramı esırgıycekmıs her dedıgımı almıyomuymus bunları bana guvenmedıgını falan dusundugum ıcın ondan özür dilicekmişi yanı ben sucluyuum sonuc buuu!
O zaman sizin ustunuze yapsaymis
Madem guveniyor size,sizden mal kacirmiyorsa.
Amac neymis kp. Uzerine yapmanin ?
canım sorsam kıyamet kopar eminim ağzı acılsa ben ne yapıyosam senı için yapıyorum dıyoo ama anlamadım yanı bana solemedi bile
Sızın esınızle ıletısımınız nedır bılemıyorum ama bu ısın altında pıs kokular var gıbı....bır kere sızden zıyade aılesıne onem verıp kaale aldığı ortada; adam sankı bekarmıs da sızınle bır aıle kurmamışcasına sızı hıc hesaba katmadan hareket edıyor...bır anlamda dıs kapının mandalı; bır sak seylere ulaşmada araç olarak goruyor....ancak sızden de o yuzu bulmuş, hem çalışıyorsunuz hem madı ozgurlugunuzu; altın v.s. ona teslım edıyorsunuz....kendınızı saydırmıyorsunuz bu acık....ayrıca belkı de ıyı anlaşamıyorsunuz; sızınle gelecek planları yok; boşanma planları yapıyor o yüzden hıc kendı uzerınıze 1 sey yapmıyor...tabı kı evlılık hayatınızın nasıl gıttıgı sızden sorulur....bılemıyorum; av. degılım netıcede; bu konuları hukukı acıdan bır araştırın; bana bu hareketler bılınclı ve altında art nıyet var gıbı geldı; cunku tarzı hakıkaten cok enteresan ve dusundurucu !!!
Sizin durumunuzu bilemem tabii ama bence bunda art niyet olmayabilir..
Mesela; bizim oturduğumuz apartman da komple babalarına ait..
Çocuklar, gelinler bir arada oturuyorlar.. (bir kızıyla gelini birbirleriyle konuşmuyorlar, dedikodu yapmak gibi olmasın.)
Ama adama sorsan; şu daire şu çocuğunun, o daire öbürünün, alttaki kızının..vs.
Hepsinin tapusu kendi üstüne ama kendince hepsini çocuklarına bölüştürmüş.
Belki sizin kayınpederiniz de böyle düşünüyordur..?
Eşiniz de bildiği ve alıştığı için bundan rahatsız değildir ve sizin bu konuda ne düşüneceğinizi düşünmemiştir.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?