Aynen, eşim okusa ben de diyemezdim, ki zaten ne münasebet.Özel alan, saygı her evlilikte olamıyor maalesef Mune, konu sahibinin evliliği de böyle bir evlilik muhtemelen.
Bazı erkekler eşlerinin diğer kadınlardan "olumsuz" etkileneceğini düşünüyor. Eşinin üzerinde kurduğu hakimiyet, baskı zarar görmesin, mümkünse kendi dışında hiç kimseyle yakınlık kurmasın, fikir alışverişi yapmasın. Burayı bile dahil etmiş, kadın üye olup, yorum yapacağı şeylerde bile kontrolde. Kendisi ne kadar farkında bilmiyorum, bunun rahatsız edici olduğunu bilse buraya eşim okuyor diye yazmazdı öncesinde. Ben utanır yazmazdım en azından.
siz yine hobi olarak güvenmeye devam edinYok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır
Hangimiz kavga etsin dedik?Yani arkadaşlar konu sahibine bu kadar yüklenmek doğru değil. Ben konu sahibini anlayabiliyorum aslında geçmiş konularını bilmem ama silah altında, sürekli tehlike altında olan bir adamla kavga etmekte ayrılmakta öyle yazdığınız gibi kolay olmuyor.
Asla anlik bir sinirle kafalarina sıkmazlar.Benimde eşimle benzer sorunlarım var ve evet sağlıklı değil ama gerçekten ya bir çatışmada birsey olursa ya bir anlık sinirle kafasına sıkarsa diye alttan alıyorum mesela cunku boyle birsey olmasını kaldiramam. Bunu asabilmek çok sağlam bir psikoloji istiyor.
"Asker psikolojisi" diye yumuşattığınız her detay bir kadının -belki çocuklarının- mağduriyetini beraberinde getiriyor.Arkadaşlar ben adamı savunmuyorum savunmam da zaten yani birsey yazıyorum çok farklı bir açıdan bakıp sak diye önüme getiriyorsunuz.bataklık gibi daha da dibe çekiliyorum. Buradaki bir çok arkadaşıma katılıyorum sadece diyorum k8 bir çok kadın sizin kadar güçlü değil. Bir çoğumuzun şartları aynı değil.
Aslinda bu olaylari 'eşim beni kiskaniyor, eşim bana guvenmiyor' diye geçiştirmek oluyor. Ama açilimi şu ' benim arkamdan elin erkekleriyle konuştuguna, seviştigine, eve aldigina inaniyorum ki bunu da isimlendirirsek seni ahlaksiz biri olarak goruyorum' demek. Yani sana guvenmiyorum = seni ahlaksiz olarak goruyorum.. ben bu suçlamalarin imasinda bulunan birini dahi affetmem. Bizim tam onumuzdeki evde 3 tane bekar erkek kaliyordu. Eşim gece nobetlerindeyken bazen yanliz kalirdim bazen annem gelip kalirdi. Yanliz kaldigimda kayinpederim gece 12de de arardi. Korkarsin diyerek. Hem de goruntulu arardi hep. Yani sesli ara goruntulu niye ariyorsun di mi. Ben açmadigimda da eşimi arardi alarm verirdi geli goturmuyor diye. Ben de açmadim. Eşim goturmemişsin dedi. Ben de dedim ki gercekten benim icin endiseleniyorsa ne zaman ararsa açarim ama beni kontrol etmekse amaç açmiycam. Kimse bana başka muamele gosteremez. Beni ne zannediyor afedersin? Dedim. Açmadim da. Yani kendime o muameleyi bile yedirtemem kalsin yuzume soyliycek de ben de yeminler edicem. Yok yaSelam kızlar, upuzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum, sorunum eşimin bana olan güvensizliği, 1 sene sevgililik 4 yıldır da evliyiz, bu süre zarfında küçük büyük herhangi bir yanlış gizli saklı hiçbişey yapmadım eşime, ama başından beri aşırı şüpheci bir insandı önceki ilişkilerinden kaynaklandığını düşünüyorum ama böyle küçücük basit şeylerde bile kafasında o kadar kuruyorki bazen inanamıyorum, şuan 6 aylık bir görevde ve haftaya bitiyo geliyo, geçen gün yaşadığımız şey ise rüyasında onu aldattığımı görüp uyanıp bana yazmak için whatsapa girdiğinde beni çevrimiçi görmesiyle kıyameti kopardı, saat sabah 6ydı çünkü bu ara çocuğum sabaha kadar uyumuyo oyum oynuyoruz oturuyoruz, tek sosyal medyamız whatap ara ara öyle boş boş oyalanırım milletin fotosuna bakarım durum bakarım vs, yine bakınırken yazdı çevrimiçi olduğumu görünce birde rüyasında gördüğü için ayrılmaya kadar getirdi konuyu, bu şüpheyle yaşamak istemiyomuş, açıklamam ona yetmiyo yeminler etsem de bana inanmıyo bu hep böyle oldu ya neden anlamıyorum, kişi kendinden bilir işi demeyin ben ona çok güvenirim Allah korkusu olan insanlarız birbirimizden bişey saklamayız Allah görüyo diyerek yaşarız, ama bu problemi aşamadık o kadar küçük şeyler bile büyüyebiliyoki yarın bi gün daha büyüğü olsa bana değil yedi kat ele inanıp herşeyi bi kalemde silebilir, onu çok özledim ve kavuşacağımız için çok seviniyorken bu duruma geldik, tavsiye ve tecrübelerinizi dinliyorum hanımlar
Güveniyorsunuz ona ?Selam kızlar, upuzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum, sorunum eşimin bana olan güvensizliği, 1 sene sevgililik 4 yıldır da evliyiz, bu süre zarfında küçük büyük herhangi bir yanlış gizli saklı hiçbişey yapmadım eşime, ama başından beri aşırı şüpheci bir insandı önceki ilişkilerinden kaynaklandığını düşünüyorum ama böyle küçücük basit şeylerde bile kafasında o kadar kuruyorki bazen inanamıyorum, şuan 6 aylık bir görevde ve haftaya bitiyo geliyo, geçen gün yaşadığımız şey ise rüyasında onu aldattığımı görüp uyanıp bana yazmak için whatsapa girdiğinde beni çevrimiçi görmesiyle kıyameti kopardı, saat sabah 6ydı çünkü bu ara çocuğum sabaha kadar uyumuyo oyum oynuyoruz oturuyoruz, tek sosyal medyamız whatap ara ara öyle boş boş oyalanırım milletin fotosuna bakarım durum bakarım vs, yine bakınırken yazdı çevrimiçi olduğumu görünce birde rüyasında gördüğü için ayrılmaya kadar getirdi konuyu, bu şüpheyle yaşamak istemiyomuş, açıklamam ona yetmiyo yeminler etsem de bana inanmıyo bu hep böyle oldu ya neden anlamıyorum, kişi kendinden bilir işi demeyin ben ona çok güvenirim Allah korkusu olan insanlarız birbirimizden bişey saklamayız Allah görüyo diyerek yaşarız, ama bu problemi aşamadık o kadar küçük şeyler bile büyüyebiliyoki yarın bi gün daha büyüğü olsa bana değil yedi kat ele inanıp herşeyi bi kalemde silebilir, onu çok özledim ve kavuşacağımız için çok seviniyorken bu duruma geldik, tavsiye ve tecrübelerinizi dinliyorum hanımlar
aksine onun hatası oldu ve aşıp devam
Eşiniz bulutların üstüne sizsiz çıkmış kişi kendinden bilir işi hesabı sizi manipüle ediyor.bulutların üstü bi ilişkimiz vardır
Siz çözemezsiniz, beraber aile terapisine gitmek veya eşinizi psikoloğa yönlendirmek çözer bence sadece. Paranoya var çünkü, bu kişiler çevrelerini dinlemez 3. Kişi lazımSelam kızlar, upuzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum, sorunum eşimin bana olan güvensizliği, 1 sene sevgililik 4 yıldır da evliyiz, bu süre zarfında küçük büyük herhangi bir yanlış gizli saklı hiçbişey yapmadım eşime, ama başından beri aşırı şüpheci bir insandı önceki ilişkilerinden kaynaklandığını düşünüyorum ama böyle küçücük basit şeylerde bile kafasında o kadar kuruyorki bazen inanamıyorum, şuan 6 aylık bir görevde ve haftaya bitiyo geliyo, geçen gün yaşadığımız şey ise rüyasında onu aldattığımı görüp uyanıp bana yazmak için whatsapa girdiğinde beni çevrimiçi görmesiyle kıyameti kopardı, saat sabah 6ydı çünkü bu ara çocuğum sabaha kadar uyumuyo oyum oynuyoruz oturuyoruz, tek sosyal medyamız whatap ara ara öyle boş boş oyalanırım milletin fotosuna bakarım durum bakarım vs, yine bakınırken yazdı çevrimiçi olduğumu görünce birde rüyasında gördüğü için ayrılmaya kadar getirdi konuyu, bu şüpheyle yaşamak istemiyomuş, açıklamam ona yetmiyo yeminler etsem de bana inanmıyo bu hep böyle oldu ya neden anlamıyorum, kişi kendinden bilir işi demeyin ben ona çok güvenirim Allah korkusu olan insanlarız birbirimizden bişey saklamayız Allah görüyo diyerek yaşarız, ama bu problemi aşamadık o kadar küçük şeyler bile büyüyebiliyoki yarın bi gün daha büyüğü olsa bana değil yedi kat ele inanıp herşeyi bi kalemde silebilir, onu çok özledim ve kavuşacağımız için çok seviniyorken bu duruma geldik, tavsiye ve tecrübelerinizi dinliyorum hanımlar
Ben seni Şubat annelerinden de tanıyorum çocuğum kocama benzesin diye kendini paraladın
Bugün de başkası adına utandık çok şükür. Aldatan adama yapılan muameleye bak ajahajjajaja kocişine ruh hastası denilince bozulmasından belliydi. Bazı kadınlara her şey müstahak gerçekten. Konu sahibine laf anlatacağıma şu karşımda duran kışlık domates sosuna anlatırım daha faydalı olur.Kocamı uyurken saatlerce izliyorum çok aşığım içime sığmıyor bu sevgi falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?