Eşim bana güvenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güven her ilişkinin temeli. O yoksa bitmeye mahkumdur ama belli ki eşinizin psikolojik rahatsızlıkları var

Ahhhaha bu bizim şubattaydı dimiii sonundaoldu
Bizimki babasına da benzese fark etmez sonuçta adamı beğenmiş evlenmişim ama bir insan neden ısrarla çocuğu kocaya -hem de böyle bir kocaya- benzetmek ister ya? Böyle bir şeyi bu kadar çok istemem için benim çirkin olmam lazım sjkskdkd

Ne kocaymış arkadaş ahahahahahah

Kocası burayı sürekli takip ediyorsa ona bir nevi yalakalık yapıyor gibi geldi bana bak kocam o kadar aşığım ki çocuğum sana benzesin diye neler neler saçmalıyorum. Sen benden şüphe ediyorsun ama ben aşkından ölüyorum, zabahlara kadar manyak gibi seni izliyorum.

Cringe şelalesi…

Kendinizi sakın ha inandırmaya çalışmayın.
Zamanında saçma sapan insanlarla muhatap olduysan beni de onlardan zannetme.
Senşn güvensizliğin benimle ilgili değil kendinle ilgili.
İstiyorsan boşanalım ben kendimden eminim. Namus ile ilgili ufacık şüphen varsa evli kalmazsın.
Şüphen olmadığı halde içindeki sesleri bastıramıyorsan da git tedavi ol.
Diye biraz keskin olmak lazım.
Sonucunun her halükarda sizin için olumlu olacağını düşünüyorum.
Her iki şartta da bu manyaklıkla muhatap olmayacaksınız.

Kocasi burayi okuyorsa yalakalik icin yaziyordur.
Dusunsenize neden saat 6'da whatsapptaydin diye kocam bana soracak, sen niye oradaydin madem diye sormayacagim yerine yalvaracagim.
Kocasini salladigini da pek sanmiyorum "uff yazsaniza ya " falan yazmis.
Hani bu kadar buyuk bir kavga koptuysa bu ne gevseklik?
Kocasinin yerinde olsam ben de konu sahibine guvenmezdim: iliskide anlamsizca yalaka ve fazla gevsek gorunuyor.

En son dün sabah konuyu açtığında girmiş. Adam gelip beni niye rezil ettin diye kızıp kadına bir şey yapmış olabilir mi? Kontrol edilmesi mümkün mü? Kazen Mune
Üyeler admine iletişim bilgisi verirse ve gerekli hallerde aramasında bir sakınca olmadığını belirtirse kontrol edilebiliyor ama Nurov‘un iletişim bilgileri yok, üstelik üye arayabilirsiniz demedikçe arayamayız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…