Güven her ilişkinin temeli. O yoksa bitmeye mahkumdur ama belli ki eşinizin psikolojik rahatsızlıkları varSelam kızlar, upuzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum, sorunum eşimin bana olan güvensizliği, 1 sene sevgililik 4 yıldır da evliyiz, bu süre zarfında küçük büyük herhangi bir yanlış gizli saklı hiçbişey yapmadım eşime, ama başından beri aşırı şüpheci bir insandı önceki ilişkilerinden kaynaklandığını düşünüyorum ama böyle küçücük basit şeylerde bile kafasında o kadar kuruyorki bazen inanamıyorum, şuan 6 aylık bir görevde ve haftaya bitiyo geliyo, geçen gün yaşadığımız şey ise rüyasında onu aldattığımı görüp uyanıp bana yazmak için whatsapa girdiğinde beni çevrimiçi görmesiyle kıyameti kopardı, saat sabah 6ydı çünkü bu ara çocuğum sabaha kadar uyumuyo oyum oynuyoruz oturuyoruz, tek sosyal medyamız whatap ara ara öyle boş boş oyalanırım milletin fotosuna bakarım durum bakarım vs, yine bakınırken yazdı çevrimiçi olduğumu görünce birde rüyasında gördüğü için ayrılmaya kadar getirdi konuyu, bu şüpheyle yaşamak istemiyomuş, açıklamam ona yetmiyo yeminler etsem de bana inanmıyo bu hep böyle oldu ya neden anlamıyorum, kişi kendinden bilir işi demeyin ben ona çok güvenirim Allah korkusu olan insanlarız birbirimizden bişey saklamayız Allah görüyo diyerek yaşarız, ama bu problemi aşamadık o kadar küçük şeyler bile büyüyebiliyoki yarın bi gün daha büyüğü olsa bana değil yedi kat ele inanıp herşeyi bi kalemde silebilir, onu çok özledim ve kavuşacağımız için çok seviniyorken bu duruma geldik, tavsiye ve tecrübelerinizi dinliyorum hanımlar
Eşime psikopatça bakmalarım sonuç verdi kızlar bebişimin çenesindeki gamze, burun, göz, kaşındaki asimetrisine kadar kopyalamışım
Haha evet hiç unutamamışım cnm dediklerini
Bizimki babasına da benzese fark etmez sonuçta adamı beğenmiş evlenmişim ama bir insan neden ısrarla çocuğu kocaya -hem de böyle bir kocaya- benzetmek ister ya? Böyle bir şeyi bu kadar çok istemem için benim çirkin olmam lazım sjkskdkd
Ne kocaymış arkadaş ahahahahahahBizimki babasına da benzese fark etmez sonuçta adamı beğenmiş evlenmişim ama bir insan neden ısrarla çocuğu kocaya -hem de böyle bir kocaya- benzetmek ister ya? Böyle bir şeyi bu kadar çok istemem için benim çirkin olmam lazım sjkskdkd
Kocişi gelmiştir.15 sayfa olmuş konu sahibi hala yok
Bizim kocalar yeterince yakışıklı değil herhalde ya da çükü altından olabilir bilemiyorum sjskksksNe kocaymış arkadaş ahahahahahah
Yorumları beğenmeyen geri gelmiyor15 sayfa olmuş konu sahibi hala yok
Kocası burayı sürekli takip ediyorsa ona bir nevi yalakalık yapıyor gibi geldi banaBizimki babasına da benzese fark etmez sonuçta adamı beğenmiş evlenmişim ama bir insan neden ısrarla çocuğu kocaya -hem de böyle bir kocaya- benzetmek ister ya? Böyle bir şeyi bu kadar çok istemem için benim çirkin olmam lazım sjkskdkd
Cringe şelalesi…Kocası burayı sürekli takip ediyorsa ona bir nevi yalakalık yapıyor gibi geldi banabak kocam o kadar aşığım ki çocuğum sana benzesin diye neler neler saçmalıyorum. Sen benden şüphe ediyorsun ama ben aşkından ölüyorum, zabahlara kadar manyak gibi seni izliyorum.
Kocasına öyle şeyler deme lütfenTek tavsiyem boşanmam bana böyle ithamlarda kocam bulunacak gelip buraya konu açacağım çok ilginç.
Bazı üyelere cep telefonlarindan mesaj atıyor ya kazen. Birkaç kere görmüştüm. Yakin zamanda da gördüm.Sanmıyorum adları sanlari belli değil.
Üyeler admine iletişim bilgisi verirse ve gerekli hallerde aramasında bir sakınca olmadığını belirtirse kontrol edilebiliyor ama Nurov‘un iletişim bilgileri yok, üstelik üye arayabilirsiniz demedikçe arayamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?