Katip boldladığım kısmı bilmiyorum, detaylarına siz hakimsiniz sanırım ama bazı erkekler eşinin gözü açılmasın, kadının dinlediği tek ses kendisi olsun diye çevre edinmesine izin vermiyor, buna da bir kılıf uyduruyorlar, mesela arkadaşının gözleri çok fena, sen safsın bunlar seni kandırır, hiç iyi enerji almadım sana kötülük yaparlar vs vs daha beter şeyler de diyorlar da ben en yazılabilir olanlarını yazıyorum.Konu sahibindeki çok başka bir motivasyon. Çaresizlik her şeyi yaptırır, olmayacak şeylere boyun eğdirir, ama kalkıp şıkkıdı şıkkıdı mezdeke de oynamazsın. Adam kadın arkadaşları ile bile rahat vermiyor, normal biri bunu kabullenmez, amaaan zaten kadın ilişkileri mıç mıç ne öyle tarzım değil diye kendini kandırmazsın. Dedim ya, çok başka bir motivasyon. Çaresizlik hissedemedim çok fazla.
Ya ben orada arkadasi yanlış anladım yaptıkları işi küçümsüyor sandım o yüzden de öyle bir diyalog gelişti yoksa bende evli bir kadınım çevremde aldatılan arkadaşlarım da var yaşadıkları hayal kirikligina acıya bizzat şahidim ne aldatan adamı savunurum ne de iftira atan adamı yok asker yok travma diye bahane kabul etmem. Hele de su ortamda bir çok kadın öldürüldükten sonra dahi eşleri tarafından beni aldattı iftirasına uğruyorken. Yeniyim zaten daha da yorum falan yazmam çok kötü bir duruma düştüm suan .K Kimimkibennn bir konuda haklısınız adam ruhsal sağlığı yerinde olmayan birisi..ama bu durum cephede yaşadıklarından değil de elinde akıllı telefonla internette aşırı vakit geçirmekten olmuş gibi sanki
İlk kocamın bana yaptığı tam da buydu. Fazlası var eksiği yok. Büyük bir manipulasyon örneğidir.Katip boldladığım kısmı bilmiyorum, detaylarına siz hakimsiniz sanırım ama bazı erkekler eşinin gözü açılmasın, kadının dinlediği tek ses kendisi olsun diye çevre edinmesine izin vermiyor, buna da bir kılıf uyduruyorlar, mesela arkadaşının gözleri çok fena, sen safsın bunlar seni kandırır, hiç iyi enerji almadım sana kötülük yaparlar vs vs daha beter şeyler de diyorlar da ben en yazılabilir olanlarını yazıyorum.
Karısıyla sonradan arkadaş olduğum, eşimle ortak çocukluk arkadaşımız vardı, kadın bizim eve eşiyle gelir ama eşsiz görüşmezdi, meseleyi çok uzatmayayım kocasından şiddet görüyormuş bir süre sonra bende anladım şiddet gördüğünü, neyse meğer adam benimle görüşmesini istemiyormuş, kayınvalidesi de Mune’yle tek görüşmeyeceksin deyip beni kötülüyormuş, seneler sonra boşandıklarında anlatmıştı kadın.
Bazı erkekler kadını özellikle yalnızlaştırır, gözü açılmasın, itaat etsin, bir tek onu dinlesin isterler.
Yok yavrum yaa..ne alakası var.Herkesin belli hassasiyetleri var sonuçta...Sen de kendi fikrini söylüyorsun ne var bunda ?! Sanal bir ortamda yorum yapmaktan da çekineceksen arkadaş ortamında ,ailende herkesten farklı olan fikrini nasıl söyleyeceksin ki!Ya ben orada arkadasi yanlış anladım yaptıkları işi küçümsüyor sandım o yüzden de öyle bir diyalog gelişti yoksa bende evli bir kadınım çevremde aldatılan arkadaşlarım da var yaşadıkları hayal kirikligina acıya bizzat şahidim ne aldatan adamı savunurum ne de iftira atan adamı yok asker yok travma diye bahane bulurum. Hele de su ortamda bir çok kadın öldürüldükten sonra dahi eşleri tarafından beni aldattı iftirasına uğruyorken. Yeniyim zaten daha da yorum falan yazmam çok kötü bir duruma düştüm suan
Oldum olası mesaj yazmayı sevmem sırf bu yanlış anlasilmalardan dolayı yüz yüzeyken iletisimim daha kuvvetli, fikir belirtmekte sorun yok doğru anlasilsam ya da doğrusunu anlatabilsem sorun yok sonuna kadar savunurum fikrimi ama burada yanlış anlasildigimi anlatırken bile yanlış anlaşılıyorumYok yavrum yaa..ne alakası var.Herkesin belli hassasiyetleri var sonuçta...Sen de kendi fikrini söylüyorsun ne var bunda ?! Sanal bir ortamda yorum yapmaktan da çekineceksen arkadaş ortamında ,ailende herkesten farklı olan fikrini nasıl söyleyeceksin ki!
İyi ki kurtulmuşsunuz, biz o çocukluk arkadaşımızla görüşmüyoruz çünkü karısını döven, çevre edinmesine izin vermeyen biri olması yanısıra, karısının benimle görüşmesine engel olurken bir yandan da dostuyla evime gelmeye kalktı, bu resmen bana hakarettir.İlk kocamın bana yaptığı tam da buydu. Fazlası var eksiği yok. Büyük bir manipulasyon örneğidir.
Ben başardımsa her kadın başarabilir.
Burda kocanın statüsü hiç önemli değil.
Yeter ki kadın istesin.
Tam da zihniyetleri ve karakterleri bu olduğu için resmi nikahı altında ki eşine bu manipulasyonu yapıyor.İyi ki kurtulmuşsunuz, biz o çocukluk arkadaşımızla görüşmüyoruz çünkü karısını döven, çevre edinmesine izin vermeyen biri olması yanısıra, karısının benimle görüşmesine engel olurken bir yandan da dostuyla evime gelmeye kalktı, bu resmen bana hakarettir.
Eşinle görüşmeyeyim çünkü gözünü açarım ama dostunla muhatap olabilirim, geldikleri gibi rezil ettim nasıl kaçacaklarını bilemediler, kapımdan destursuz geçemez hale geldi, kendi ahlaksızlıklarına bakmazlar başkalarının ahlakına laf eder böyleleri, adamın feleğini şaşırtırım kimse bana hakaret edemez, haneme kendi pisliğini sıçratamaz, kusura bakmayın lütfen böyle adamların varlığı aklıma geldikçe deliriyorum.
Aynen bende zamanında yaşamıştım böyleleri kendi yedikleri haltları kapatmak için kullandıkları yöntem karşısındaki insanıda kendi gibi sanmaları zaten karakterlerini belli ediyor seninde gözün aydın benimde biz Allahtan evlenmeden gördük evli çocukları olanların durum tabi daha farklıkişi kendinden bilir işi diyorum. önceki sevgilim beni en yakın arkadaşıyla aldattığı sırada beni de yakın arkadaşımla konuşuyor olmakla suçlamıştı ( ayda 1 3-5 kelime). sonra kokusu cıktı ortaya. meğerse benleyken 8 aydır da o kızla birlikteymiş. bu sırada da annesine, ailesine gidip görüşüyorduk yani hayat normal akışındaydı.
emin ol hiç kimse bu şekilde carlamaz suçlu değilse
En güzelini yapmışsınız böyle insanların varlığı benide deli ediyor böyle insanlar psikoloji katili başka bişey degilİyi ki kurtulmuşsunuz, biz o çocukluk arkadaşımızla görüşmüyoruz çünkü karısını döven, çevre edinmesine izin vermeyen biri olması yanısıra, karısının benimle görüşmesine engel olurken bir yandan da dostuyla evime gelmeye kalktı, bu resmen bana hakarettir.
Eşinle görüşmeyeyim çünkü gözünü açarım ama dostunla muhatap olabilirim, geldikleri gibi rezil ettim nasıl kaçacaklarını bilemediler, kapımdan destursuz geçemez hale geldi, kendi ahlaksızlıklarına bakmazlar başkalarının ahlakına laf eder böyleleri, adamın feleğini şaşırtırım kimse bana hakaret edemez, haneme kendi pisliğini sıçratamaz, kusura bakmayın lütfen böyle adamların varlığı aklıma geldikçe deliriyorum.
Karısını kaybetmekten korksa anlarım bu yazdiklarının namusuma laf etmesiyle hiç alakası yok siz adamları güzellemeye devam edin çekin durun6 aylik göreve büyük ihtimalle ya Suriyeye gitti ya da hakkarinin bilmem ne us bölgesine Yani değil adamın sevismeye banyo yapmaya imkanı olmuyor. Yani işin içinde değilseniz dışarıdan anlamak zor oluyordur belki o yüzden açıklıyorum. Arkadaşlarının yanmış etlerini toplayan mi dersiniz , aylarca güneşin altında dağın tepesinde günluk bir litre suyla her ihtiyacını gören mi , görevdeyken eşi tarafından aldatılan mi. Adamı savunmuyorum bakın gram aklı yok ama "asker psikolojisi" dediğimiz durumun ne şartlar altında oluştuğunu anlatmaya çalışıyorum.
Genellemeyeyim ama erkek karısının çevre edinmesini engelliyor, sürekli psikolojik baskı yapıyor, çok seviyorum adı altında kıskançlık yapıp kadını kısıtlıyorsa aldatıyor olma ihtimali yüksek.Tam da zihniyetleri ve karakterleri bu olduğu için resmi nikahı altında ki eşine bu manipulasyonu yapıyor.
Kurban rolündeki eş ise durumu farkedene kadar ne yazık ki çok ağır travmalar yaşıyor.
Çok iyi yapmışsınız onu def etmekle.
Eşi asker olan bir çok arkadaşımız var, hiçbiri böyle değil. Adamın zihniyeti bozuk, zor şartlarda çalışmasa da böyle olacaktı.Yani arkadaşlar konu sahibine bu kadar yüklenmek doğru değil. Ben konu sahibini anlayabiliyorum aslında geçmiş konularını bilmem ama silah altında, sürekli tehlike altında olan bir adamla kavga etmekte ayrılmakta öyle yazdığınız gibi kolay olmuyor.
Yana yakıla yorum bekliyorsunuz, ama sonra saatlerce konunuza uğramıyorsunuz… ben yazacaktım ama fırsat bulamadım, ama dışarıdan okudum konunuzu, başka üyeler de yazmış zaten…Hadi yazın yahu uyuyomu herkes, hüf bu saatte hemde
Eski konularında var hep abla, kadın ağır psikolojik baskıya uğruyor ama farkında olduğu kısım çok az. Büyük ihtimalle çatır çatır aldatılıyor, dediğin gibi bu kadar baskının altından hep bi 2.hayat çıkıyor.Genellemeyeyim ama erkek karısının çevre edinmesini engelliyor, sürekli psikolojik baskı yapıyor, çok seviyorum adı altında kıskançlık yapıp kadını kısıtlıyorsa aldatıyor olma ihtimali yüksek.
Bu anlattığım olayda adam karısını aldatıyormuş, bir deprem sonrası evden kaçıp benim eve gelmeye kalktıklarında öğrendim bende, meğer karısını annesine bırakmış günler evvel, diğer kadını da karısıyla yaşadığı eve götürmüş, ki deprem olunca ev çok sallanınca bunlar korkup dışarı atıyorlar kendilerini, karısını alıp başka bir yere götürmesi gerektiğinden bize bırakacakmış diğerini, zaten ben başka bir kadınla gördüm kan beynime bir sıçradı sonra kadının kim olduğunu öğrendim hepten dellendim, deprem diye sokaktaydık bağıra bağıra rezil ettim çekip gitmek zorunda kaldılar.
2 tane çocukluk arkadaşımı karılarını aldattı diye sildim bana gelmez böyle şeyler, sevmiyorsan boşanırsın ne halin varsa görürsün, hele hele benim evime çoluk çocuğum içine dostunu getiremezsin.
Böyle adamlar adam dediysem lafın gelişi, dik ve ağzı laf yapan kadınları sevmezler.
Özel alan, saygı her evlilikte olamıyor maalesef Mune, konu sahibinin evliliği de böyle bir evlilik muhtemelen.İnşaallah okumuyordur, tamam eşi üyeliğini biliyor olabilir ama her ne kadar herkesin ziyaretçi olarak dahi okuduğu bir platform olsa da KK bize özel ve kimsenin özel alanımızı ihlal ettirmeye hakkı yok, dışarıdan herhangi birinin okuması başka, aramızdan birinin eşinin okuması başka.
Bunca yıllık üyeyim, bir kere bile eşime okutmadım, sizin yorumlarınızı niye okusun? Ha ben eşimin sosyal medya hesabında yazdıklarını okumuşum, ha eşim burayı okumuş hiçbir farkı yok, ikisi de kişiye özel alanlar, eş de olsa insanlar birbirinin özeline saygı duymalı.
Valla bak Katip 50 yaşındayım bu yaşa kadar türlü türlü insanlarla komşuluk arkadaşlık adı altında ilişkilerim oldu, genelde de maalesef hiç sekmedi, eşini baskı altında tutan, kısıtlayanlar, fiziksel veya psikolojik şiddet uygulayanlar genelde hep karısını aldatıyordu.Eski konularında var hep abla, kadın ağır psikolojik baskıya uğruyor ama farkında olduğu kısım çok az. Büyük ihtimalle çatır çatır aldatılıyor, dediğin gibi bu kadar baskının altından hep bi 2.hayat çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?