Eşim bana güvenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baban asker emeklisiyse adamın 6 aylik görevde sürekli sevilebilecek kadar basit bir işte çalıştığını ima edemezsin hele de bu kadar asker polis dusmani varken. Babanıza bol sağlıklı sıhhatli ömürler dilerim. Size başka bir lafım yok.

Yüzde yüz aldatan adamın kendisi . Kalıbımı başarım yazacaktımki zaten dosyası kabarıkmış ayol hiçmi şaşmaz şu namuslu geçinenlerin tam tersi çıkması

Katılıyorum, Allah korkusu var demiş ama gerçekten böyle bir korkusu olan insan iftira atıp olmayan bir şey için yeminler ettirmez.

Biz ne desek boş, herkes kendi tercihlerini yaşar.
Çok sevdiğini ve hasretle beklediğini ifade ediyor zaten. Hayatı boyunca ne kadar ahlaklı bir kadın olduğu konusunda eşini ikna etmeye çalışacak

Oda dogru zor bir göreve gittiyse yasadıklaeının psikolojisi oalrak Boyle davranmıs olabilir ama cogu askerde biz dagda bayırda kim bilir ne zorluk cekiyor derken tiktoktalar ha bire. Tabi konu sahibinin esi nerde bilmiyoruz dedgniz gibi zor bir görev yerinde Allah yardımcısı olsun hidayet versin yine de işin ucunda ölüm var karısını Boyle suclamak süphe duymak iftira vari sorgulamak pişmanlık duyacağı şeyler

Benim esim bu sartlar altinda calisti 6 sene, boyle esinin namusuna laf edecek kivama gelmedi ama. Bu cok baska bir seviye

6 aylık görevdeyken bu adamla beraber miydin sen ?
Nereden biliyorsun ?
Yaptığı görevi,hangi tugaya bağlı olduğunu ,oradaki rütbesini, operasyonel vasfini biliyor musun misal ?
Yapacak adam buradan Sibirya'ya da gitse yapar.
Ne mesleğe bakar ne yasa bu iş..
Senin kafan biraz fazla karışık.
Rüya görüp karısına ahlaksızlığı reva gören bir adamı sırf asker olduğu için,sözde psikolojiyi baz olarak normallestiremezsin.
Asker, psikolojisi bozuktur,idare edin.
Yok yaa.
Bizimkiler 4 kuşak asker,birisi çıkıp karısına bu şekilde konuşmadı.

Bu yorumunun üstüne dayanamayıp irmik helvası yaptım. Kaloriler cirit atıyor şu an ficudumda.
Konu bir işe yaradı bence.

Benim esim bu sartlar altinda calisti 6 sene, boyle esinin namusuna laf edecek kivama gelmedi ama. Bu cok baska bir seviye
Ben bu görev meselesini normallestirmek için yazmadım askerlerin 6 aylik görevlerde hergun sevisebilecekleri kadar basit bir iş yapmadığına vurgu yaptim.

Çok sevdiğini ve hasretle beklediğini ifade ediyor zaten. Hayatı boyunca ne kadar ahlaklı bir kadın olduğu konusunda eşini ikna etmeye çalışacak
İkna etmek Adam attığı iftira yüzünden karısını boşanmaması için ikna ediyor olmalıyken, kadının kendini savunması.
Güvenin ve saygının olmadığı yerde sevgi ölür, eşine güvenmeyen saygı duymayan seviyorum aşığım demesin, ahlaka dil uzatan karşısındakinin yüzüne bakmaya bile utanmalı.

Aynen sana katılıyorum son sözün ardındayım yapmak isteyen her şekilde yapar ve karaktersiz olan mesleki olarak zor durum olmasada bu karaktersizliği yapar ben buna karaktersizlik derim meslek falan bahane kendi ş... üstünü kapatıyor adilik yaparak

Kendi yediği haltı anlattı bence rüyada.

Konu sahibindeki çok başka bir motivasyon. Çaresizlik her şeyi yaptırır, olmayacak şeylere boyun eğdirir, ama kalkıp şıkkıdı şıkkıdı mezdeke de oynamazsın. Adam kadın arkadaşları ile bile rahat vermiyor, normal biri bunu kabullenmez, amaaan zaten kadın ilişkileri mıç mıç ne öyle tarzım değil diye kendini kandırmazsın. Dedim ya, çok başka bir motivasyon. Çaresizlik hissedemedim çok fazla.

Arkadaşlar ben adamı savunmuyorum savunmam da zaten yani birsey yazıyorum çok farklı bir açıdan bakıp sak diye önüme getiriyorsunuz. bataklık gibi daha da dibe çekiliyorum. Buradaki bir çok arkadaşıma katılıyorum sadece diyorum k8 bir çok kadın sizin kadar güçlü değil. Bir çoğumuzun şartları aynı değil.

O zorlu görevlerden gelip daha karısının çocuğunun yüzünü görmeden halt yemeğe gideni de gördük. Hep de aynı şeyi diyorlar, asker psikolojisi idare et. Alakası bile yok. Bu adam asker olmasa, oturup okusa kariyer yapsa da aynı bk olacaktı, esnaf olsa işçi olsa da aynı bk olacaktı. O zaman asker psikolojisi diye bir bahanesi olmayacaktı farklı olarak. Asker düşmanlığı budur, hepsini böyle gösterip karalanmalarına çanak tutmaktır, insanlar korkar oldu askerden polisten sizin kocalarınız gibiler yüzünden.

Sana da hak veriyorum güzel kardeşim tabi ki görevleri gereği anlayış ilgi beklemeye hakları arada problemler olabilir yanlış anlamalar lakin buradaki mesele eş kişisinin kendini aklamaya çalışması gerekirken konu sahibinin kendini aklamaya Çalışmanın ve eş kişisinin yaptığı şeyleri normallestirmesi yoksa ben asker polis eşi olmak kolay demiyorum ki ailem çevrem asker polis şahidim yani kimseye öle her şey boşanan demiyoruz önemli olan sorun çözebilmek ama burda konu sahibinin eşi zaten yapacağını zaman yapmış bide hala üste çıkıyor ş....

Ya ben kamuflaj kutsaldircilardan değilim orada arkadaşın yazdığı şeyi yanlış yorumladığım için şuan kendimi aklamaya çalışıyorum. İdare edilecek konu asagilanmak ,aldatılmak değil tabi ki yani harbiden hiç istemedigim bir konumdayim suan

Peki sen gittin mi Hakkari’ye?
Ben gittim orda görev yapıyordum çocuklarımın babasıyla da orada tanıştım. Yani aldatacak olan Suriye’de de Hakkari’de de yapıyor. Yer falan fark etmez

Kendini sıkıntıya sokma güzel kardeşim asıl şuan kendini sıkması gereken konu sahibi ve ortada yok yapan yaptığıyla kalıyor normallestirmesi yüzünden oda konu sahibinin kendi tercihi malum kaderi kendi tercihlerimizle çizeriz hayırlısı olsun

Psikolojisi psikopat olmasını neden olacak kadar, psikolojik şiddeti normalleştirecek kadar bozuluyorsa sevk zincirine takip ederek sınıfı görevi yapamaz raporu alıp başka bir bölüme geçebilir yada TSK da görev yapamaz raporu alıp devlet memuru olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…