Esim bana hediye almiyor

Benimki ikinci tektaşı almıştı. Sarısı yokmuş bende diye😣 Alıyorsun o kadar para veriyorsun bari tamtur vs al de mi😭 şimdi burada olsun düşünmüş diyen olacak ama harcanan kadar hatta daha fazla sevinmiyorsam bence hediye kapitalizme hizmet ediyor demektir.
Ya dün de kendine tişört alırken bana da almış😣ama kendininkinin aynısı. Erkek s ile kadın s farklı oluyor bunu nasıl giyeyim dedim. Evde giyersin diyor😭ben örtülüyüm. Evde en azından vücuduma oturan zarif kesimli şeyler seciyorum. Erkek model istemem ki😭Bu da gol değil yani.

Bi insan bu kadar olur eşim bir tane güm alabilecek razıyım ufak şeylerden mutlu olan bir insanım ben ona yapıyorum hediye alıyorum pasta yapıyorum ama o bana yapmıyor sizce evlilikte sorun olurmu bu esime karşı nasıl tavır almalıyım gerçekten üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum sanki beni hiç düşünmüyor diyorum halbuki maddi durumu yerinde bir insan anlamıyorum benmi yanlış düşünüyorum
Yeni bir akım başlatmışlar instagramda gördünüz mü bilmiyorum. Kadın çiçek almış kendine, eşi kapıdan girerken kadın eline veriyor çiçeği ve tekrar dışarı çıkartıyor. Sonra kapıyı tekrar açıyor sanki erkek almış gibi sevinerek karşılıyor. Eşi epey affalliyor tabii bu da ona bir ders oluyor aslında. Kurgudur değildir bilemem. Bazen suratımızı asıp oturmak yerine gülerek bunları gözlerine gözlerine sokmak gerekiyor. Bir deneyin derim 😁

Sevgi dili farklıdır. Love languages diye aratabilirsiniz. Bir testi vardı çözün ikinizin sevgi gösterme şekilleriniz farklı olabilir. Ona göre birbirinizi anlamaya çalışırsınız

Bekliyoruz ki kendi düşünsün alsın ya da yapsın ama düşünemiyorlar ki. Siz söyleyin bana şunu al gibisinden pahalı olmayan bir şeyler isteyin. ya da ben sana doğum gününde pasta yapmıştım ya, sen de bana şunu yapabilir misin gibisinden kolay yapabileceği bir şey isteyin. Ha ben söyledikten sonra bir kıymeti yok diyeceksiniz ama düşünemiyor ne yapacaksın? böyle yavaş yavaş onun da aklına gelir belki örn benim eşim seviyorum diye çilek alıp süslü bir tabağa koyup buzdolabına saklıyor bulayım da sürpriz olsun diye. vs böyle ufak tefek şeyler. sonra bakıyorum ihtiyacım olan bir şey almış getirmiş vs. Yoksa önceleri biz bir yere giderken bile "eli boş gidilmez bir şey alalım" dediğimde suratıma bön bön bakıyordu "ne gerek var" gibisinden. bazı erkekler hatta erkeklerin çoğu bilmiyor hediye almasını.

her insan farklıdır,siz de hediye alacaksanız beklentisiz almanız lazım,ben aldım o da alsın diye birşey olmaz, adamın yapısı bu demekki

Aman hangimizinki alıyor 3 ay önce falan bir tartısmamız hatta kavgamız oldu ve ben haklıydım barisayım diye almış iste nasil olduysa yoksa al hayatim sana şunu aldim insanı değil ne sevgililer günü ne yıldönümü yok yani adam öyle seylerin insanı degil.Ben de onu öyle kabullendim beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar iyi olur bence beklentiye girmeyin olmadiğında kavga kacinılmaz oluyor zira.Bana pazar sabahi hazırladıgı kahvaltı 10 pırlantaya bedel ya da gece cocugu uyutmasi
Öyle demeyin valla hepsi aynı değil yine maşallah diyimde benim eşim sık yapar bunu sürprizli hemde ben bana hiçbişey alma masraf yapma dediğim halde, ama gerçekten gerek duymadığım için alma diyorum, bilemedim tersinimi yapmayı seviyorlar acaba kaç kez gereksiz aldığı şeyler için çok yükseldiğimi gerçekten sinirlendiğimi bilirim

Bi insan bu kadar olur eşim bir tane güm alabilecek razıyım ufak şeylerden mutlu olan bir insanım ben ona yapıyorum hediye alıyorum pasta yapıyorum ama o bana yapmıyor sizce evlilikte sorun olurmu bu esime karşı nasıl tavır almalıyım gerçekten üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum sanki beni hiç düşünmüyor diyorum halbuki maddi durumu yerinde bir insan anlamıyorum benmi yanlış düşünüyorum
sanki hepimizinki kapılara güller döküyor her gün hediye alıp sürpriz yapıyor valla cogu erkek aynı bence. Ben ağzımla istediğim şeyleri aldırıyorum al sana hediye :) Aman tek derdimiz hediye olsun merak etme aynısından bendede var sende ona yapma en güzeli

Öyle demeyin valla hepsi aynı değil yine maşallah diyimde benim eşim sık yapar bunu sürprizli hemde ben bana hiçbişey alma masraf yapma dediğim halde, ama gerçekten gerek duymadığım için alma diyorum, bilemedim tersinimi yapmayı seviyorlar acaba kaç kez gereksiz aldığı şeyler için çok yükseldiğimi gerçekten sinirlendiğimi bilirim
Kız boşver be alsın milletin arayıp bulamadıgı sende ters tepme

Bence yanlış yapıyorsunuz, içinden gelmiş ki almış. Düşünülmek, incelik görmek güzel bir şey. Böyle yapıp hediye almaktan soğutmayın adamı, bir gün gelir o incelikleri özlersiniz. Ah hayatım çok teşekkür ederim, çok incesin, aşkım balım kaymağım deyip bir de öpücük kondurun dudağına 😄

Herkesin sevgi dili farklıdır. Mesela sizinki hizmet dili olabilir pasta yaparak onun için birşeyler yaparak sevginizi gösteriyorsunuz. Belki o da dokunarak veya sarılarak, romantikleşerek veya ailesine karşı dış etkenlere karşı sizi koruyarak dik durarak, akşam eve gelirken en sevdiğiniz meyveyi veya beğendiniz elbiseyi alarak, veya size mali olarak yağdırarak sevgi gösterdiğini düşünüyordur. Sevgi dilinin ne olduğunu bulun ve oraya oynayın. 5 Sevgi dili kitabını da okumanızı öneririm.

Bence yanlış yapıyorsunuz, içinden gelmiş ki almış. Düşünülmek, incelik görmek güzel bir şey. Böyle yapıp hediye almaktan soğutmayın adamı, bir gün gelir o incelikleri özlersiniz. Ah hayatım çok teşekkür ederim, çok incesin, aşkım balım kaymağım deyip bir de öpücük kondurun dudağına 😄
17 yıldır soğusa soğurdu diye düşünüyorum 😀😀 şaka bir yana tabi ne kadar bir yandan kızsamda bir yandanda düşünüldüğünü hissetmek güzel

Kız boşver be alsın milletin arayıp bulamadıgı sende ters tepme
Öylede bazen gereksiz geliyor bazı şeyler anlatamıyorum ona bahçeden çiçekte koparsa yine düşündüğünü hissettirir sonuçta ne biliyim çevremde bir tek ben böyleyim valla çoğu ağzıyla istiyor çok garip geliyor

Masallah Allah daim etsin ben beklenti acısından dedim beklenti ne kadar az olursa o kadar az sorun cıkiyor.Yeni evliyken nisanliyken cok üzüldüğüm anlar oldu kahrolasıca sosyal medya insan etkileniyor bana neden bunlar alinmiyor edilmiyor diye.Sonra anladım ki herkesin karakteri farkli esim hediye almaz her zaman, bilirim ki sevmediginden degil karakteri öyle oldugu icin almaz bana sunu al desem alir da kendi düsünüp almaz zaten benim de maaşım oldugundan bana sunu al demeye gerek kalmıyor ha bazen icinden gelir sevdigim pastayi alir cikolatayi alir tiyatro bileti alır ya da ne bileyim ben leyla ile mecnun dizisinin fanıyım o dizinin bölumlerini flash bellege aktarip verir.Ama öyle sürpriz insani degil degistiremedim olmuyor yani her seferinde kavga etsem huzur kacacak öyle kabul ettim

Alisveris sevmeyen biriyse normal bence.

Ben de hediyelesme isinde cok iyi degilimdir, aorun yasamiyoruz. Tabi hediyelesme daha bol olsa daha guzel de olabilir.

Masallah Allah daim etsin ben beklenti acısından dedim beklenti ne kadar az olursa o kadar az sorun cıkiyor.Yeni evliyken nisanliyken cok üzüldüğüm anlar oldu kahrolasıca sosyal medya insan etkileniyor bana neden bunlar alinmiyor edilmiyor diye.Sonra anladım ki herkesin karakteri farkli esim hediye almaz her zaman, bilirim ki sevmediginden degil karakteri öyle oldugu icin almaz bana sunu al desem alir da kendi düsünüp almaz zaten benim de maaşım oldugundan bana sunu al demeye gerek kalmıyor ha bazen icinden gelir sevdigim pastayi alir cikolatayi alir tiyatro bileti alır ya da ne bileyim ben leyla ile mecnun dizisinin fanıyım o dizinin bölumlerini flash bellege aktarip verir.Ama öyle sürpriz insani degil degistiremedim olmuyor yani her seferinde kavga etsem huzur kacacak öyle kabul ettim
İnanın huzur ve sağlıktan daha önemli bişey yok bu hayatta kendimizin yada sevdiklerimizin başına bişey geldiği zaman anlıyorsunuz bunu şu dünyanın tamamını bana verselerde ben çok mutlu olamayacağım yazmayım şimdi nedenini ama öyle

Nasıl evlendiğinizi yazmamışsınız, sevgililik dönemi oldu mu? Birbirinizi evlenmeden önce iyi tanıdınız mı? Hep mi böyleydi, evlendikten sonra mı başladı...
En önemlisi, adam size aşık oldu mu?

Kişilik meselesi bazı kadınlar lise sevgilileri gibi bi ilişki istiyor. Bana göre de sizinki gibi beklentiler komik geliyor. Kocamla güzel geçindikten sonra birbirimizle güzel sohbetler edip sarılabildikten sonra neden bir de ansızın hediye getirmiyo diye bi beklentiye gireyim ki? Özel günlerde hediye istediğinizi bilmesine rağmen almıyorsa evet sizi kırmayı göze alıyor demektik ama diğer türlüsü fantazi gibi tek taraflı bi beklenti. Sonuçta kocanız size durup karım bana neden durduk yere pasta yapmıyo diye çalışırken oturup kederlenmez diye düşünüyorum.

Back
X