Eşim bana hiç bişey anlatmıyor:(((

BU BORCUN bıtmesı lazım
yanı 10 bın lıranın sonra rahata ereceksın kafa olarak owner
sen tek basına dısarı cıkıyorsun esın neden senınle glemıyor
of ne dıyım bılemeıdm
tartısmadan yanı acaba hıc konusmadanmı tkaıp etsen :S

dedim ya canım eşim çok anlayışlı çok iyi kalpli bir insan aslında
annemde der bide şu huyu olmasa kocan 4 4 lük diye
bi tek bundan şikayetçiyim bende bana hiç bişey anlatmaz

sadece para mevzusu değil
ailesinde olup bitenleri annesiyle konuştuklarını
diyorum ki neden bana anlatmıyorsun borçları falan nereye ne ödeyeceğini
diyor ki dinimiz bunu emrediyor mali işlerden kadına bahsetmemek lazım bu benim sorumluluğum sen destek olursan olursun olmazsan da zorlamam diyor..
ama benimde bilmem lazım ben onun karısıyım benden gizlemek ne demek yaa

evet tatlım 10,000 lira borç kaldı gerisi babama olan borcumuz babam acele etmeyin diyor yaza doğru ödemeye başlarsınız diyor..
belki almaz bile o parayı
annem eşin o parayı öderse baban senin için bankaya yatıracak diyor
ailemin hakkını ödeyemem

dedim ya canım eşim çok anlayışlı çok iyi kalpli bir insan aslında
annemde der bide şu huyu olmasa kocan 4 4 lük diye
bi tek bundan şikayetçiyim bende bana hiç bişey anlatmaz

Rabbim de seni bu yönüyle sınıyor işte.... Allah sabır versin, eşine de doğruları göstersin inş.

paraları borsaya yatırmış olabilir mi ?

sen çalışıyormuydun canım o dönemde ?

babana o parayı yatırsabile söleme kocana en başta bunu deyim canım otur konus güzelce bağırsın artık bu sorunu aşmamız lazım de akşam konus ben bu durumu hazmedemiyourm bu kadar sıkıntı carken ben nasıl karışmayım de oturalım konusalım de ben çok sıkıldım artık bu durumdan 7 ay oldu artık dur yeter dee ne kadar borcumuz kaldı bundan sonra ortak takip edip ödücez idare ed,icez de ağla sıkla yeterde eğer sen teksen ben neyimde nie evlendik de seni susturmasına izin verme aileenede söle borç vermesinler artık alışmışş bugün konusman laızm o kdr şey ödeediniz nasıl evlilik bu de eşine

bu akşam bir kez daha şansımı denemeye karar verdim
akşam konuşucam yine huysuzluk edersede yapacak bişey yok
herkes kendi havasında yaşamaya devam edecek
evine karşı ilgili eşim mutfak masrafını görür elk.su kira vs.
o konularda da sıkıntı yok işte bi tek bu huyu yaa değişmiyor adam bi türlü

Son düzenleme:

inşallah çözersiniz owenercim, yarın evlat sahibi olacaksınız sorumluluklar artacak.

sizin karakterleriniz farklı o yüzden bu konuda asla anlaşamayacaksınız.

bazı insanlar 5 tl borçtan bile rahatsız olur hemen ödemek ister (sen)
bazıları da borç alırlar ve alacaklı rahatsız oluncaya ve sıkıştırıncaya kadar ödemeseler de rahatsız olmazlar, yaşam tarzları budur çünkü (eşin)

sen de o borç hiç yokmuş gibi davran çalışıyorsan da eşine para verme ondan ayrı biriktir ki zor günleriniz olursa birikim yapmış olursun

annem yazmış sandım bunları o kadar benziyor ki söyledikleriniz
ben çok yufka yürekliyim ve fedakar gerçekten
eşimden gizli evlendikten sonra 3,000 civarı para topladım sonra dedim ki ben bunu eşime yapamam ve borçları ödemesi için ona verdim bu parayı ödedi mi onu bile bilmiyorum..
2 ay önce paraların nereye gittiğini bilmediğimden eşime maaşımı vermeyi kestim..
borç ödüyorsa bile nereye bunu bilmek suçmuş gibi söylemedi söylemiyor..
şimdi istediğimi alıyorum gezmeğe gidiyorum arkadaşlarımla Allaha şükür maddi olarak sıkıntı çekmiyorum ama bu sonucu değiştirmiyor malesef bizim hala borcumuz var borçları ödemeyen ve benden herşeyi gizleyen bir kocam var

valla canım ben annem kadar evini çekip çeviren düzenli akıllı bi kadın daha 2.yi görmedim (sadece ben diil başkaları da der herkes hayran ona) ama bazı konularda babama hiç söz geçiremedi babam da tüm malvarlığımızı işine ona buna harcayıp bitirdikten sonra rahatladı:)
o yüzden sana tavsiye eşini engelleyemiyosan elindekini sakın verme ayrıca ondan gizli hesap aç para biriktir çocuklarını için. eve de harcama yapma mümkün oldugunca. yani ev masraflarını o karşılasın ki sen de birikimi yap

evet eşten bişi gizlemek hoş değil keşke ortak yapılsa ama o senden gizliyor ve senin güvenini kazanmıyor, geleceğinizi belki tehdit ediyor, sen de önlem al kendince

öyle yapıyorum zaten 2 aydır ne fart. ödedim ne kira nede alışveriş yaptım eve hepsini eşime bıraktım o yapıyor..
aldığımıda başka borçlara verdim ama kendimede almadım yani..

başka borçlar derken eşinin yaptığı o borçlardan daha farklı borçlar mı var? kendi kart taksitlerin felan mı?
kenara para atabiliyo musun peki bu durumda?

Canım bence gerekirse büyük bir tartışma da yaşasan konuşmalısın. Ömrüm boyunca konuşmadan sabredemezsin çünkü. Ve şu da bir gerçek hadi bu borçlar bir şekilde bitti diyelim illa ki borç yapıp bir şeyler almaya yapmaya kalkışacaksınız. Peki o zaman ne olacak. Belli ki değişik bir alışkanlığı var. Benim içimden borsaya devam ediyor gibi geçti.

Yarın öbür gün çoluğun çocuğun olacak her şeyi borçla mı yapacaksın. Gün gelecek etrafındaki insanların (borç alıp ödemediği yada geciktirdiği) ona karşı bakışı farklı olacak. Ve sende öyle bir adamın eşi olarak anılacaksın, Bu durum seni rahatsız etmemeye başlasa bile çocuklarının önüne çıkacak.. Bu örnekler çoğaltılabilir..

Eş olmak hayatı paylaşmakken ayrı gayrı para hesabı olabilir mi hiç?

slm canım...valla anlattıkların bana hıc yabancı gelmıyor cnku benım esımde oyle tatlım.ne ne kadar maas aldığını bılırım ne nerelere harcama yaptığını bısey solemez bana..borcuna da hıc sadık deıl eve adamlar gelırse oder yanı zamanında odemez...bana hesap vermediği gibi benım aldığım maaşın bıle hesabını verıyorum ona kenara bir kurus atamıyorum..off offf su erkekler cok tuhaf ya

Seni okurken annem aklıma geldi babamda karını zararını borcunu anlatmazdı anneme annem soracak olsada borcum var derdi iyide borç nereye ne aldınızki evmi arabamı arsamı büyük bir yatırım yaparsında borcun olur anlarım sana destekte veririm elimden geldiğince ama söylemezdi babam esnaftı çok sıkıştırınca mal aldım derdi e mal aldında bu malı satıyorsunki mtekrar aldın e kar nerde o yok ortada annemde cahillikmi çaresizlikmi desem fazla sıkıştırmazdı şimdi 40 yıllık evliler yine ortada bir şey yok yine bilmeyiz para nereye akıyor anlatmaz çünkü anneminde yeni yeni aklı başına geldi sıkıştırıyor bbabamı ama atı alan üsküdarı geçmiş adamı alıştırmış kendi dünyasında yaşamaya anne diyorum can çıkar huy çıkmaz baştan dişini gösterecektin baştan sınırlarını koyacaktın bu adam böyle alıştı seninde istemeyerek olsada yardımınla boşuna kavga etmeyin olan huzurundanda oluyorsun 55 yaşından sonra ne yapsın kadın torun torba el neder onları düşünüyor sana diyeceğim daha gençsin ne demekmiş anlatmamak paylaşmamak ben nerden bileyim para nereye gidiyor karıyamı kumaramı ailenemi arkadaşamı bana anlatacaksın kararlı ol sakın bu konuda taviz verme annem gibi yaşın olur 60 bir yere balta olamazsınız kadının fonksiyonu çok burda ya paşa paşa dinler seni yada işte onu dasen belirleyeceksin canım iyi düşün akıllı davran :26::26::26:

cnm benim senden gizlemesi hç normal bir durum değil tabiki.bunu aşmak gerek.sen sorduğunda da anlatmıyorsa bi yol bulmak gerekir.

annesine anlatsanmı acaba durumunuzu. kvalide ile aran nasıl?? yani en azından annesi oğlum borçlarımız var diyipte borcunu istese bakalm annesine ne dicek. nereye harcadığını söyleyecekmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…