benim canım ailem sırf huzurumuz olsun aramız kötü olmasın diye yaptılar bu kadarını
ailem neler yapmadı ki anlatsam inananamazsınız o derce
ama eşimin ailesi ne yaptı biz borç içindeyken daha utanmadan arayıp para bile istediler..
dedim ya canım eşim çok anlayışlı çok iyi kalpli bir insan aslındaBU BORCUN bıtmesı lazım
yanı 10 bın lıranın sonra rahata ereceksın kafa olarak owner
sen tek basına dısarı cıkıyorsun esın neden senınle glemıyor
of ne dıyım bılemeıdm
tartısmadan yanı acaba hıc konusmadanmı tkaıp etsen :S
dedim ya canım eşim çok anlayışlı çok iyi kalpli bir insan aslında
annemde der bide şu huyu olmasa kocan 4 4 lük diye
bi tek bundan şikayetçiyim bende bana hiç bişey anlatmaz
turkuazcım çok haklısın
kızlar biz evlendikten sonra bu para konuları yüzünden 2 kez çok şiddetli kavga ettik
öyle ki evi terkettim 2.sinde
ama hep olan bana oldu ailesi yaa borçları var buda onların evliliğini etkiliyor diye düşünmediler yada işlerine gelmedi
hepsi sırtını döndü..
kavga edince sonu aynı yerde bitiyor biz bi şeklide barıştırılıyoruz..
o gün bugündür tartışmıyoruz bile eşimle dikkat ediyoruz
bana karşı iyi bir eş düşünür eder ama tek şikayetim parayı kontrol etmeyi bilmiyor..
bugün işten çıkıcam desem ses etmez
ha şuda var asla ailemin parasının üzerine yatmaz
öyle bir adam da değil
ben neden maaşını bilmiyorum neden borçları ödemiyor onu merak ediyorum ve bunun için üzülüyorum
ayrıca borsa oynamıyor hanımlar bence oynasa bilirim..
akşam 10,11 gibi uyuyor sabahta normal saatinde uyanıyor
borsayı takip ettiği zamanlarda ise sabah 4 te uyur 6 da uyanırdı
ben yaşadığım için mi bilemiyorum ama ark lar bende hiç biri çözüm olmadı. masaya yumruk vur kavga et, yada güzellikle konuş.. umursamamak mesela hiç benlik bişi değil. bunu öğrenemiyorum ben.
ya insanın içinde olacak biraz. kendisi isteyecek kendisini düzeltmeyi. işte o zaman konuşunca çözüm olur. yoksa anlamıyorsa ne yaparsan yap hiç fayda etmez. bende etmedi. ama ben ona da huzur vermedim, yani parayı harcadı bende burnundan getirdim bir müddet sonra sabrım taşınca.biz resmen 2 ev geçindirdik, birde kv ev kurduk o dereceydi benim yaşadığım.
owner bana kalırsa en büyük hatayı ailenden borç alarak destek alarak yapmışın. almayacaktın borç oda borçlular kapıya gelince ödemesin bakalım.
dedim ya canım eşim çok anlayışlı çok iyi kalpli bir insan aslında
annemde der bide şu huyu olmasa kocan 4 4 lük diye
bi tek bundan şikayetçiyim bende bana hiç bişey anlatmaz
sadece para mevzusu değil
ailesinde olup bitenleri annesiyle konuştuklarını
diyorum ki neden bana anlatmıyorsun borçları falan nereye ne ödeyeceğini
diyor ki dinimiz bunu emrediyor mali işlerden kadına bahsetmemek lazım bu benim sorumluluğum sen destek olursan olursun olmazsan da zorlamam diyor..
ama benimde bilmem lazım ben onun karısıyım benden gizlemek ne demek yaa
evet tatlım 10,000 lira borç kaldı gerisi babama olan borcumuz babam acele etmeyin diyor yaza doğru ödemeye başlarsınız diyor..
belki almaz bile o parayı
annem eşin o parayı öderse baban senin için bankaya yatıracak diyor
ailemin hakkını ödeyemem
sen çalışıyormuydun canım o dönemde ?
bu akşam bir kez daha şansımı denemeye karar verdimbabana o parayı yatırsabile söleme kocana en başta bunu deyim canım otur konus güzelce bağırsın artık bu sorunu aşmamız lazım de akşam konus ben bu durumu hazmedemiyourm bu kadar sıkıntı carken ben nasıl karışmayım de oturalım konusalım de ben çok sıkıldım artık bu durumdan 7 ay oldu artık dur yeter dee ne kadar borcumuz kaldı bundan sonra ortak takip edip ödücez idare ed,icez de ağla sıkla yeterde eğer sen teksen ben neyimde nie evlendik de seni susturmasına izin verme aileenede söle borç vermesinler artık alışmışş bugün konusman laızm o kdr şey ödeediniz nasıl evlilik bu de eşine
bu akşam bir kez daha şansımı denemeye karar verdim
akşam konuşucam yine huysuzluk edersede yapacak bişey yok
herkes kendi havasında yaşamaya devam edecek
evine karşı ilgili eşim mutfak masrafını görür elk.su kira vs.
o konularda da sıkıntı yok işte bi tek bu huyu yaa değişmiyor adam bi türlü
annem yazmış sandım bunları o kadar benziyor ki söylediklerinizsizin karakterleriniz farklı o yüzden bu konuda asla anlaşamayacaksınız.
bazı insanlar 5 tl borçtan bile rahatsız olur hemen ödemek ister (sen)
bazıları da borç alırlar ve alacaklı rahatsız oluncaya ve sıkıştırıncaya kadar ödemeseler de rahatsız olmazlar, yaşam tarzları budur çünkü (eşin)
sen de o borç hiç yokmuş gibi davran çalışıyorsan da eşine para verme ondan ayrı biriktir ki zor günleriniz olursa birikim yapmış olursun
öyle yapıyorum zaten 2 aydır ne fart. ödedim ne kira nede alışveriş yaptım eve hepsini eşime bıraktım o yapıyor..valla canım ben annem kadar evini çekip çeviren düzenli akıllı bi kadın daha 2.yi görmedim (sadece ben diil başkaları da der herkes hayran ona) ama bazı konularda babama hiç söz geçiremedi babam da tüm malvarlığımızı işine ona buna harcayıp bitirdikten sonra rahatladı:)
o yüzden sana tavsiye eşini engelleyemiyosan elindekini sakın verme ayrıca ondan gizli hesap aç para biriktir çocuklarını için. eve de harcama yapma mümkün oldugunca. yani ev masraflarını o karşılasın ki sen de birikimi yap
evet eşten bişi gizlemek hoş değil keşke ortak yapılsa ama o senden gizliyor ve senin güvenini kazanmıyor, geleceğinizi belki tehdit ediyor, sen de önlem al kendince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?