eşimin bu tavrı yüzünden yüz kez işi bırakıcam dedim ama cesaret edemedim
eşim yüz buluyor bence mousse yani nası olsa çalışıyorum ihtiyaçlarımı karşılıyorum yaa adamın umrunda değil..
söyleyincede eksiğin var mı aç mısın açıkta mısın diyor..
sen keyfine bak diyor
ama ben borcumuz olmasın istiyorum
çok rahat yaa nası ödemez borçlarını sordum ne yaptın diye hiiiç para yanımda diyor
e o zaman niye ödemiyor bu adam borçları hey allahım yaa
ben eskiden gelen kk borcu için bileziklerimi sattım ona rağmen benden habersiz yine kk kullanmaya başladı sustum..valla canım ne desem bilemedim ama aileye borç gerçektn sıkıntı. sana karışma dediğinde benim ailemden borcu alırken sen karışma demedin ama de gerekirse yüzüne vur gururu biraz incinirse belki farklı hareket eder.
e aldığı parayı ne yapıyor hiçmi fikrin yok. sıkı takibe al bence.
bi arkadaş şans oyunları demiş olabilir bu zamanla hastalığa dönüşen bişey çünkü. üzüldüm canım yaaa o kadar borcun altında bide eşin sorumsuzluğu insanı mahveder
ben olsam maaşımı artık ona vermezdim bu eve bakmaya borçları ödemeye mecbur ve ona derdim ki o zaman herkes kendi hayatını yaşasın aldığını nereye verdiğini söylemesin kendi çalıp kendi oynasın. bu hayat bizim değil benimse yada senin hayatn seninse bol şans derdim yani.
öyle şey olmaz borç ortak ev ortak hayat ortak olmadığı zaman evlilik evlilik değildir.
bunu eşinle güzel bri dille değil sert bir dille konuşmanın zamanı gelmiş canım ...
ÖYLE Denmez canım benım olmaz oyle sert olmasın bence
owner borclardan cok bunaldıgını fılan soylemısmıydın esıne ? ona yanıstmısmıydın
bırde sızın toplam kalan borc sankı daha azdı cogaldımı ?
Selam hanımlar
daha öncede defalarca konu açtım hep eşimden şikayet ettim belli ki bitmeyecek şikayetlerim.
bu defa ki canımı sıkan şey;
biz aylardır borç ödüyoruz bilen bilir.en son yine annemden borç para aldık toparlayalım diye
buna rağmen eşim 2 aydır tek kuruş borç ödemiyor bi tek bunu biliyorum onun dışında maaşını ne yaptı nereye verdi hiç bilmiyorum..
bana hiç bişey anlatmıyor çok canım sıkılıyor bu durumada..
ben şimdi ne yapayım yani bi yandan diyorum ki sende umursama ne yaparsa yapsın bi yandan da bir an önce borçları bitirmenin derdindeyim kendimi hırpalıyorum bunun için..
siz olsaydınız ne yapardınız eşiniz sizden herşeyi gizleseydi..
şimdiden teşekkürler yorumlar için...
ben eskiden gelen kk borcu için bileziklerimi sattım ona rağmen benden habersiz yine kk kullanmaya başladı sustum..
kuzenine para göndemiş benden habersiz yine sustum
erkek kardeşinin ufak bgorcu varmış onu ödemiş yine kavga etmedim tabi ki tepki gösterdim ama kavga boyutuna getirmedim işi huzurumuz için..
eşimi seviyorum oda beni seviyor..
ama çok sorumsuz yaa beni üzende bu yani
bide herşeyi gizler söylemez maaşımı 1,2 istedi vermem dedim bişey demedi
bende maaşımla anneme borcumuzu ödüyorum işte..
yani adam akıllı ödese ciddi bir borç kalmadı da ama adam sallıyor işte
kader dediğini yapmicam çünkü gerçekten hala oynuyorsa borsada ve bende bunu görürsem kaldıramam iyisi mi bilmeden yaşamakOwner
Her hangi bi şeyi bahane gösterip annemlerin durumu da sıkıştı, borcu ödememiz lazım desen ?
En azından annenlerin borcunu ödesen ailene karşı birşey belli etmemiş olursun
İlk değil çünkü, bir yere kadar dayanır onlarda..
Aslında bilgisayarından da kontrol edebilirsin iddia sitelerine filan girip girmediğini
kader dediğini yapmicam çünkü gerçekten hala oynuyorsa borsada ve bende bunu görürsem kaldıramam iyisi mi bilmeden yaşamak
ama sanmıyorum oynadığını bu kadar aptal olamaz
söyledim zaten önce biraz bağırdı telefonda tabi bende sesimi yükselttim akşam eve gidincede hiç bişey olmamış gibi davrandı..
ona göre annemin borcunu erteleyebilirmişiz ama ben kabul etmedim...
eşim yüzünden aileme karşı mahçubum hem annemden hemde babamdan borç para aldık ama bırakın onlara borcumuzu ödemeyi
yabancılara olan borcumuzu bile ödemiyor eşim neyi bekliyorsa..
kader dediğini yapmicam çünkü gerçekten hala oynuyorsa borsada ve bende bunu görürsem kaldıramam iyisi mi bilmeden yaşamak
ama sanmıyorum oynadığını bu kadar aptal olamaz
diyorum yaa hep ödedikçe çoğalıyor sanki
toplamda 27,000 canım borcumuz ama bunun 17,000 i aileme olan borcumuz
hanımlar bende bu yüzden konu açtım iştebu durumda tabii ki müdahale edeceksin.çalışmıyor bile olsan sen karışma mantığıyla olmaz bu işler.eşinin ailende dahil olmak üzere türlü yerlere borcu var ve bunları kapatmadığı gibi maaşını da ne yapıyor bilmiyorum diyorsun.bu önemli bence.birlikte gelir-gider tablosu çıkarın ve artık kesin dille bu borçların kapanması gerektiğini söyle.
bak seni kışkırtmak falan değil amacım ama maaşının nereye gittiğini bile bilmiyorsan ve borçlar aynen duruyorsa kumar falan mı oynuyor diye geliyor aklıma.
yaa eşim öyle maaşımın takipçisi değildir bi kaç ay öncesine kadar bilmezdi bile ne kadar aldığımı hoş bende bilmiyorum yaa ne kadar aldığını
yani benim istediğim şey
ikimizde çalışıyoruz borcumuz var hesap yapalım beraber el ele verip ödeyelim borçlarımızı ama eşim benden bin türlü şey gizleyince bende de heves kalmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?