bızım evde ıkı maas bır araya toplanır oradan hersey odenır esım bana yazar
ben yazmam genelde
ve hep bı 100 lıra kayıp cıkar kı ben bunu bıle cok sorun yapıyorum bılmeden olmaz guzelım ıllada sorman laızm ne oldugunu yanı umarım oynamıyordur
soylemıyormusun sen borcları odemıyorsun dıye bunada sen karısma dıyemez herhalde S:
bızım evde ıkı maas bır araya toplanır oradan hersey odenır esım bana yazar
ben yazmam genelde
ve hep bı 100 lıra kayıp cıkar kı ben bunu bıle cok sorun yapıyorum bılmeden olmaz guzelım ıllada sorman laızm ne oldugunu yanı umarım oynamıyordur
soylemıyormusun sen borcları odemıyorsun dıye bunada sen karısma dıyemez herhalde S:
hanımlar bende bu yüzden konu açtım işte
benim eşim biraz farklı yani bu konuları açtığım anda sesini yükseltir kapattırır konuyu bende sırf sorun olmasın diye susarım
yani konuşarak yapabileceğim bişey değil
zira onlarca kez denedim fayda etmedi
hanımlar bende bu yüzden konu açtım işte
benim eşim biraz farklı yani bu konuları açtığım anda sesini yükseltir kapattırır konuyu bende sırf sorun olmasın diye susarım
yani konuşarak yapabileceğim bişey değil
zira onlarca kez denedim fayda etmedi
Anlıyorum seni, fakat böyle bir yaşantı doğru mu sence?
Ben şahsen eşimin ne kadar maaş aldığını bilmeyeceksem, eğer biz bir "aile bütçesi" ayarlayamayacaksak, ödemeler, evin idaresi vs. konusunda birlik olmayıp, hala bekarmış gibi davranacaksak, niye evlendik diye sorarım??
Şu anda bence evliliğinizin gidişatını da etkileyen sorunlar bunlar.
Bir an önce aklını toplamasını söylemelisin, yoksa seni kaybedeceğini.
Çünkü bir erkek olarak ailenin sorumluluğu onda, sende değil.
Erkek her zaman eşine bakmakla yükümlüdür.
Evi çekip çevirmek maddi anlamda senin sorumluluğunda olmamalı...
Bunu birazda erkek düşünmeli!
ben eskiden gelen kk borcu için bileziklerimi sattım ona rağmen benden habersiz yine kk kullanmaya başladı sustum..
kuzenine para göndemiş benden habersiz yine sustum
erkek kardeşinin ufak bgorcu varmış onu ödemiş yine kavga etmedim tabi ki tepki gösterdim ama kavga boyutuna getirmedim işi huzurumuz için..
eşimi seviyorum oda beni seviyor..
ama çok sorumsuz yaa beni üzende bu yani
bide herşeyi gizler söylemez maaşımı 1,2 istedi vermem dedim bişey demedi
bende maaşımla anneme borcumuzu ödüyorum işte..
yani adam akıllı ödese ciddi bir borç kalmadı da ama adam sallıyor işte
Sen kk için bileziklerini bozdun ve o yine kullanmaya başladı sen sesini çıkarmadın öylemiiiiikader dediğini yapmicam çünkü gerçekten hala oynuyorsa borsada ve bende bunu görürsem kaldıramam iyisi mi bilmeden yaşamak
ama sanmıyorum oynadığını bu kadar aptal olamaz
kıs owner konuşmuş başa çıkamamamış. alternatif ne yaparım diye soruyor. işte adam gayet diyor ve karıştırmıyor
owner kısıtlı yasamıyor ama bunu kendı maasıylamı esının maasıylamı yapıyor bılmıyorum yanı evı cekıp cevırıyorlar ama borclar tıkandı ılerlemıyor dıye dusundum ve suan soyledıgın herseye bende katılıyorum uzerıne bırsey soylıyemeyecegım
Hepinizin yorumlarıda benim için çok önemli ama anlattım yaa adam dinlemiyor,söylemiyor hiç bişeyi..
bende böyle sıkıştım kaldım...
evet bütün ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum sıkıntı yok o konularda
ama biz 7 aylık evli olmamıza rağmen ne yemeğe gidebiliyoruz nede başka bir etkinlik yapamıyoruz..
ihtiyaçlarımıda sonuçta kendi paramla karşılıyorum peki yaa çalışmasam ne olacak eşim hep böyle mi olacak sorumsuz yani
babamdan borç para aldık ses etmedim sıkıntımız var dedim
annemden de benden gizli istemiş çünkü bana teklif ettiğinde hep karşı çıktım..
şimdide umru değil sanki evlendim evleneli para mevzusu o kadar bunaldım ki
daha nereye kadar gidecek onuda bilmiyorum..
sordum geçenlerde ne yaptın maaşını hayatım diye yanımda duruyor dedi 2,500 ama bu akşam gidip sorsam yemin ederim aynı miktarı söylemez o derece yani usandırdı resmen..
turkuazcım çok haklısınben yaşadığım için mi bilemiyorum ama ark lar bende hiç biri çözüm olmadı. masaya yumruk vur kavga et, yada güzellikle konuş.. umursamamak mesela hiç benlik bişi değil. bunu öğrenemiyorum ben.
ya insanın içinde olacak biraz. kendisi isteyecek kendisini düzeltmeyi. işte o zaman konuşunca çözüm olur. yoksa anlamıyorsa ne yaparsan yap hiç fayda etmez. bende etmedi. ama ben ona da huzur vermedim, yani parayı harcadı bende burnundan getirdim bir müddet sonra sabrım taşınca.biz resmen 2 ev geçindirdik, birde kv ev kurduk o dereceydi benim yaşadığım.
owner bana kalırsa en büyük hatayı ailenden borç alarak destek alarak yapmışın. almayacaktın borç oda borçlular kapıya gelince ödemesin bakalım.
ben yaşadığım için mi bilemiyorum ama ark lar bende hiç biri çözüm olmadı. masaya yumruk vur kavga et, yada güzellikle konuş.. umursamamak mesela hiç benlik bişi değil. bunu öğrenemiyorum ben.
ya insanın içinde olacak biraz. kendisi isteyecek kendisini düzeltmeyi. işte o zaman konuşunca çözüm olur. yoksa anlamıyorsa ne yaparsan yap hiç fayda etmez. bende etmedi. ama ben ona da huzur vermedim, yani parayı harcadı bende burnundan getirdim bir müddet sonra sabrım taşınca.biz resmen 2 ev geçindirdik, birde kv ev kurduk o dereceydi benim yaşadığım.
owner bana kalırsa en büyük hatayı ailenden borç alarak destek alarak yapmışın. almayacaktın borç oda borçlular kapıya gelince ödemesin bakalım.
Sen kk için bileziklerini bozdun ve o yine kullanmaya başladı sen sesini çıkarmadın öylemiiiiiçok yanlış eşinin bir hatası varsa üstü kapatılarak elinize hiçbişey geçmez.
o kadar aptal olamaz diyosunda bu alışkanlık be güzelim akıllı aptala bakmaz.
bence son kez ve sert bir dille konuş onunla gerekirse kavga et posta koy. sen o evin bireyiysen ve siz hayat arkadaşıysanız herşeyinizi bilmeniz gerekkir.
bir kere bütünlük açısından paranızın ortak yerde olması lazım. gelen giden yazılması lazım.
madem o borçları ödemiyo sende maaşınla borçları ödeme kenaara koy alışveriş yap sende sallama. bikaç kere elinde poşetlerle eve git aldıklarını göster umursamaz tavırlarla o zaman ne yapar acaba merak ettim
benim canım ailem sırf huzurumuz olsun aramız kötü olmasın diye yaptılar bu kadarınıowner zaten çok kavga şidettli kavga da asla çözüm değil. birde kavga ettikçe yüzgöz olunuyor. bu daha beter bu durum.
annenden para istemiş mesela bu bana vay anam cesarete bak dedim.ya valla bana ailenin güzel bir uyarı çekmesi geldi. mesela annen den para istemişken annen bir güzel konuşup uyarabilirdi diye düşündüm. bir daha da isteyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?