Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 yıl olmuş ama yazmadan edemicem.Eşiniz size daha önce "Başkası" kelimesi için sizi uyarmıştı değil mi ? Siz eşinizin piknikte başka kıza bakıp sizi aldatcağını düşünüp bunu kocanızdan BEKLİYORSUNUZ.Ama siz kocanıza başka erkeğe bakarım dediğinizde size tokat atmasını BEKLEMİYORSUNUZ ? Bu ne çelişkidir ? Eşiniz sizi daha önce uyarmış siz bir kadın olarak ikinci kez o cümleyi kendinize yakıştırabildiniz mi ? Aynısını tekrarladığınız için eşiniz dayanamayıp size vurmuş aklınızı başka türlü başınıza almayacağınızı düşünmüş.Size bir daha aynı kelimeyi kullanırsan neler olabileceğini babanızı ailenizi arayarak belirtmiş.Vurması hoş değil tabiki ama bir kadın olarak ben yerinize utandım.Siz o adamın namususunuz kocanıza öyle kelimeler bir daha kullanmayın yarın birgün gözü döner adamın katil olmasından korkuyorum yazık günah yani Eşiniz dışarı çıktığı zaman ona güvenmiyorsunuz,ama bir o kadarda tokat atmayacağına emindiniz.Değişikk..Merak ediyorum sonuç noldu ?
Ben mışlı mişli konuştum.Sen dayagi hakettin iyi yapmis oh olmus mu dedim ??Zahmet edip üyenin profiline tıklasanız en son 2018 yılında foruma giriş yaptığını görebilirsiniz. Hala giriyor bile olsa 8 sene önceye gidip değiştiremez değil mi yaşananları? Hep merak ederdim bu kadın cinayetlerinde ama o da kocasını tahrik etmiş diyen insanlar kimler diye. Sayenizde birini tanımış oldum. Zaten yazılmış ama ben de söylemiş olayım herkesin namusu kendinedir.
Çoluk çocuk evlenirse böyle olur.Bu ne ya?Eşin pikniğe gitti diye orda kızlar var tabi kızlara bakıyosun diyosun.Pikniğe gitmiş adam sanki pavyona gitmiş.Bi de ben de başkasına bakıcam demişsin herhalde bunu liseliler bile demiyordur artık.Sonrası zaten saçma sapan şeyler.Eşin de başkası mı var diye olayı ciddiye almış.Sonra olayı baba da duymuş demek ki.Aman çocuk yapmayın büyüyün de bi.Ama kafa dengin bi eş bulmuşsun o konuda tebrik ederimçok mutsuzum....
hayatımda bu kadar mutsuz oldum mu acaba.... babamı bir defa daha üzdüm
herşey çok güzeldi kavga bile etmiyorduk eşimle ben arkadaşıma gittim eşim beni bıraktı oraya sonra sonra ordan gtti çarşıya çıktı sandım.. oda arkadaşımın eşi ile birkaç arkadaş yeniçifliğe gitmiş pikniğe hiç bize söylemeden.. bizde bunu öğrendik. neden bize söylemeden gittiniz diye mesaj attım. tabi orada kızlar var bak sen kızlara bende başkasına bakarım diyerekten..
başkası dememden nefret eder.. bundan öncede hep bu laf yüzünden kavga ettik. neyse akşam oldu eve geldim arkadaşla kendi evime eşimde arkadaşıyla maçtan geldi...
bana karşı sinirli ama ben gayet normalim bana durmadan misafirler gitsin görüşürüz diyo bende şakaya vuruyorum insanların yanında tamam görüşelim diyorum .. gittiler misafirler ben ortalığı toplarken birden bana hesap sormaya başladı kim bu başkası başkasımı var diye ...halbuki kendisi benden daha çok biliyor benm kimseye bakmıyacağımı kızdırmak için söylediğimi bi anda ben anlamadan bi tokat vudu ..neye uğradığımı şaşırdım çünkü ondan beklemiyordum. bırak beni ben gidiyorum dedim kapıya durdu birşeyler söylüyor.. ama duymuyorum. gidicem diye tutturdum bırakmıyor ağlıyorum.. ağlaya ağlaya yere yığılmışım ağlamaktan midem dışıma çıktı... kustum .. sonra nefesim gitti nefes alamamaya başladım.. su döktü tepemden kendime geleyim diye kaldırdı yatağa götürdü. su içirmeye çalışıyor ben ölüyorum nefes alamıyorum adam hala bana gitmek mi istiyorsun al arıyorum babanı diyor aptal ara dedim kardeşimi aradı gelin die onlar gelene kadar bekledi..
onlar asansörden çıkarken o merdivenden inmiş hastaneye götürdüler sinir damarlarım tıkanmış iğne yaptılar bi saat hava verdiler o sırada babam eşimi aramış oda gelmiş ne oldu niye böyle oldu diye sormuş... neyse anlatmış.. babam çok üzüldü beni öyle gördüğüne off allahımm offf zaten çok üzgündüm hala kızının oğlu ölmüştü 1 yaşında ona da çok ağlamıştım sinirlerim alt üst olmuştu.. birde bana vurunca kendime sahip olamadım. nefret ediyorum ondan iki gündür konuşmuyorum yatmıyorum yanına nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ...
en çokda babamı üzdüğüm için üzülüyorum....![]()
Sen kızlara bak bende başkasına bakarım lafı üstelik eşinizin buna daha önce sinirlendiğini bile bile o laf yüzünden kavga edeceğinizi bildiğiniz halde demeniz tabi ki yanlış. Keşke ona sinirlendiğinizi başka cümlelerle ifade etseydiniz. Onunda size vurması tokat atması yanlış. Üstelik bu durum ailelere kadar yansımış. Yani nerden tutsanız ayrı hata var. Konuşmamak yerine birbirinizin kızdığı sinirlendiği şeyleri karşılıklı konusup bundan sonra ona göre davranmanızı öneririmçok mutsuzum....
hayatımda bu kadar mutsuz oldum mu acaba.... babamı bir defa daha üzdüm![]()
herşey çok güzeldi kavga bile etmiyorduk eşimle ben arkadaşıma gittim eşim beni bıraktı oraya sonra sonra ordan gtti çarşıya çıktı sandım.. oda arkadaşımın eşi ile birkaç arkadaş yeniçifliğe gitmiş pikniğe hiç bize söylemeden.. bizde bunu öğrendik. neden bize söylemeden gittiniz diye mesaj attım. tabi orada kızlar var bak sen kızlara bende başkasına bakarım diyerekten..
başkası dememden nefret eder.. bundan öncede hep bu laf yüzünden kavga ettik. neyse akşam oldu eve geldim arkadaşla kendi evime eşimde arkadaşıyla maçtan geldi...
bana karşı sinirli ama ben gayet normalim bana durmadan misafirler gitsin görüşürüz diyo bende şakaya vuruyorum insanların yanında tamam görüşelim diyorum .. gittiler misafirler ben ortalığı toplarken birden bana hesap sormaya başladı kim bu başkası başkasımı var diye ...halbuki kendisi benden daha çok biliyor benm kimseye bakmıyacağımı kızdırmak için söylediğimi bi anda ben anlamadan bi tokat vudu ..neye uğradığımı şaşırdım çünkü ondan beklemiyordum. bırak beni ben gidiyorum dedim kapıya durdu birşeyler söylüyor.. ama duymuyorum. gidicem diye tutturdum bırakmıyor ağlıyorum.. ağlaya ağlaya yere yığılmışım ağlamaktan midem dışıma çıktı... kustum .. sonra nefesim gitti nefes alamamaya başladım.. su döktü tepemden kendime geleyim diye kaldırdı yatağa götürdü. su içirmeye çalışıyor ben ölüyorum nefes alamıyorum adam hala bana gitmek mi istiyorsun al arıyorum babanı diyor aptal ara dedim kardeşimi aradı gelin die onlar gelene kadar bekledi..
onlar asansörden çıkarken o merdivenden inmiş hastaneye götürdüler sinir damarlarım tıkanmış iğne yaptılar bi saat hava verdiler o sırada babam eşimi aramış oda gelmiş ne oldu niye böyle oldu diye sormuş... neyse anlatmış.. babam çok üzüldü beni öyle gördüğüne off allahımm offf zaten çok üzgündüm hala kızının oğlu ölmüştü 1 yaşında ona da çok ağlamıştım sinirlerim alt üst olmuştu.. birde bana vurunca kendime sahip olamadım. nefret ediyorum ondan iki gündür konuşmuyorum yatmıyorum yanına nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ...
en çokda babamı üzdüğüm için üzülüyorum....![]()
Eski konu bacimYani oyle anlamsiz bir mesaj ki bosanmaya kalksaniz iffetsizlikle suclar sizi, sinirime hakim olamadim der.. Ama size de o ifade yakismamis, agir ol molla desinler diye bir laf vardir, nereye gittigini soylememesine tepkiniz cok yersiz.
Diger yandan esiniz sizi insan gibi gorse dovmez/vurmaz, sonra da cantaymissiniz gibi alin bunu demezdi. Yanlis yetisme ve agir tahrik karisimi... Hic yoktan vukuat, gecmis olsun
Tesekkurler, Ben simdi gordum yazdim, konunun eski olmasi mevzunun sacmaligini gidermiyor ancakEski konu bacim![]()
Ben mışlı mişli konuştum.Sen dayagi hakettin iyi yapmis oh olmus mu dedim ??
Mesaji detayli okuyabilirsin.Ama gercekten anlayarak oku ben nerde kocan seni iyiki dövdu diye savundum ? Ayrica artik bana bildirim yollayıp durmayın anlamadan etmeden cumlelerimi saptirmayin.Iyi gunler..Siz o adamın namususunuz kocanıza öyle kelimeler bir daha kullanmayın yarın birgün gözü döner adamın katil olmasından korkuyorum yazık günah yani
Mış miş nerde ben göremiyorum. Burda ne söylemeye çalıştığınız gayet açık. Bu durum yaşansa katile yazık günah sizin bakış açınıza göre, ölen kadını haketmiş görüyorsunuz.
Mesaji detayli okuyabilirsin.Ama gercekten anlayarak oku ben nerde kocan seni iyiki dövdu diye savundum ? Ayrica artik bana bildirim yollayıp durmayın anlamadan etmeden cumlelerimi saptirmayin.Iyi gunler..