• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bana ilk defa vurdu :( (Konu açılış tarihi 2012)

yani kizlar saka haddini mi asmis?kari koca arasinda saka da mi olmasin,ben de diyorum sen yaslaninca ben genc koca alacam diye guler geceriz yani tokat midir bunun karsiligi?cok kptu bi saka bile olsa tokat mi atilmali?baba mi aranmali?hastanelik edene kadar ugrasulmali mi?bu adamin bi hltlar karistirdigindan suphe ediyorum kisi kendinden bilir isi demisler bu kadar tepki verecek ne var?gizli gezmeler kizli ortamlara girmeler,cesaretini kirmis kizin...arkadasim pesine dus,ben suphe ettim bu adamdan,cok gecmis olsun...

yani kizlar saka haddini mi asmis?kari koca arasinda saka da mi olmasin,ben de diyorum sen yaslaninca ben genc koca alacam diye guler geceriz yani tokat midir bunun karsiligi?cok kptu bi saka bile olsa tokat mi atilmali?baba mi aranmali?hastanelik edene kadar ugrasulmali mi?bu adamin bi hltlar karistirdigindan suphe ediyorum kisi kendinden bilir isi demisler bu kadar tepki verecek ne var?gizli gezmeler kizli ortamlara girmeler,cesaretini kirmis kizin...arkadasim pesine dus,ben suphe ettim bu adamdan,cok gecmis olsun...

Hiçbir şeyin karşılığı olamaz şiddet ama konu sahibi kendi mesajında söylemiş "başkası dememe çok kızar" diye. Bunun üzerine arkadaşlarıyla pikniğe gitmiş bir adama "tabi orda kızlar var" falan diye şaka yapmak tamam ama "ben de bakarım başkasına" demek kızdığı bi şey, üstelik daha önce bu yüzden tartıştığınız bi şey.. o tokadı haklı çıkarmaz ama çok yanlış kızdığını bile bile onu söylemek.

Bir de kimse düşünmemiş ama siz o mesajı attığınızda arkadaş ortamındaymış.. Ya mesajı tek gören o değilse? Yani olur ya, arkadaşları görmüştür, dalga geçip canını sıkmışlardır.. O da size patlamıştır öyle bir durumda bıraktığınız için. Olamaz mı? Sadece bir fikir..

Son düzenleme:
Hiçbir şeyin karşılığı olamaz şiddet ama konu sahibi kendi mesajında söylemiş "başkası dememe çok kızar" diye. Bunun üzerine arkadaşlarıyla pikniğe gitmiş bir adama "tabi orda kızlar var" falan diye şaka yapmak tamam ama "ben de bakarım başkasına" demek kızdığı bi şey, üstelik daha önce bu yüzden tartıştığınız bi şey.. o tokadı haklı çıkarmaz ama çok yanlış kızdığını bile bile onu söylemek.

Bir de kimse düşünmemiş ama siz o mesajı attığınızda arkadaş ortamındaymış.. Ya mesajı tek gören o değilse? Yani olur ya, arkadaşları görmüştür, dalga geçip canını sıkmışlardır.. O da size patlamıştır öyle bir durumda bıraktığınız için. Olamaz mı? Sadece bir fikir..[/QUOTE

ben bu tip kiskancliklarin altinda baska bisey ararim acikcasi cok supheciyim,kendisi hatunlu ortamlara soylemeden girecek ama hanimina baskasinin sakasini dahi yaptirmayacak...olmaz,suc konu sahibesinde de varsa esinin eline ipleri bu kadar teslim ettigi icin var...birbirine guveni olan insanlar neden baskasi yuzunden kavga etsin?tabi burda sadece ben de baskasina bakayim bari gibi hafif biseyler dendigini dusunerek soyluyorum ama mesaj iceriginde "bizim de yanimizda erkek var,surdaki yakisikliymis yanina gideyim bari" vs gibi tahrik unsuru varsa ki bu da sirf durduk yere kiskirtmak ilgi cekmek icin yapilmissa haklisiniz...
yapmayin hanimlar,bu kadar yuz vermeyin beylere,ne demek yani adam gezecek kadin bu konuda saka dahi yapamayacak,olmaz,hic olmaz...ortada cok yanlis birseyler var,bence bu tip bir adam mesaji gorur diye korksa korksa arkadaslarindan degil,baska hatundan korkar ya evli oldugumu anlarsa diye...insallah dusundugum degildir ama adamin tepkisi normal degil...konu sahibesi,senin de aklini daha cok karistirmak istemem ama burnuma kotu kokular geliyor,bu kadar fazla tepki birseyleri gizlemek icin ya da yaptigi basina gelecek diye olabilir...

ben bu tip kiskancliklarin altinda baska bisey ararim acikcasi cok supheciyim,kendisi hatunlu ortamlara soylemeden girecek ama hanimina baskasinin sakasini dahi yaptirmayacak...olmaz,suc konu sahibesinde de varsa esinin eline ipleri bu kadar teslim ettigi icin var...birbirine guveni olan insanlar neden baskasi yuzunden kavga etsin?tabi burda sadece ben de baskasina bakayim bari gibi hafif biseyler dendigini dusunerek soyluyorum ama mesaj iceriginde "bizim de yanimizda erkek var,surdaki yakisikliymis yanina gideyim bari" vs gibi tahrik unsuru varsa ki bu da sirf durduk yere kiskirtmak ilgi cekmek icin yapilmissa haklisiniz...
yapmayin hanimlar,bu kadar yuz vermeyin beylere,ne demek yani adam gezecek kadin bu konuda saka dahi yapamayacak,olmaz,hic olmaz...ortada cok yanlis birseyler var,bence bu tip bir adam mesaji gorur diye korksa korksa arkadaslarindan degil,baska hatundan korkar ya evli oldugumu anlarsa diye...insallah dusundugum degildir ama adamin tepkisi normal degil...konu sahibesi,senin de aklini daha cok karistirmak istemem ama burnuma kotu kokular geliyor,bu kadar fazla tepki birseyleri gizlemek icin ya da yaptigi basina gelecek diye olabilir...

Hanımlı ortamlardan kasıt piknik mi? Adam hanımefendinin evine gittiği kişinin eşiyle falan pikniğe gitmiş benim anladığım. Konu sahibi attığı mesajda kendisi demiş orada kızlar da vardır sen bakarsın şimdi diye.. Belki orada başka şeyler oldu ona sinirlendi falan ama aldatma olduğunu zannetmiyorum. Tepkisi aşırı olabilir ama iki taraf da suçlu.

Hanımlı ortamlardan kasıt piknik mi? Adam hanımefendinin evine gittiği kişinin eşiyle falan pikniğe gitmiş benim anladığım. Konu sahibi attığı mesajda kendisi demiş orada kızlar da vardır sen bakarsın şimdi diye.. Belki orada başka şeyler oldu ona sinirlendi falan ama aldatma olduğunu zannetmiyorum. Tepkisi aşırı olabilir ama iki taraf da suçlu.[/QUOTE

Evet piknige gidilmis ama evine gidilen kisinin esi+bir kac kisi daha ve eslere soylemeden...Biri esine soylemese oteki soylemesi lazim,ikisi de soylememis,ve bir kac arkadas daha alip yanlarina oyle gidilmis,kim bu oteki arkadaslar,erkek erkege mi gidildi bilemiyoruz.Bence bu tokat,bu siddet konu sahibesinin "suc"unu adeta notralize etmistir.Nedir bu altta yatan sebep?Es daha once aldatilmis mi sevgilisi tarafindan,surekli aldatma ihtiyaci icinde olan biri mi,aldatmayla ilgili bi hikayesi var mi ben oradayim acikcasi,eger yoksa durum cok vahim bana gore.Sizin de dusuncenize saygi duyuyorum.Konu tamamen adamin bu tip sakalara gicik olmasindan kaynaklaniyor ama bu gicik olma tepkisi neden,cok dusundurucu.

Hanımlı ortamlardan kasıt piknik mi? Adam hanımefendinin evine gittiği kişinin eşiyle falan pikniğe gitmiş benim anladığım. Konu sahibi attığı mesajda kendisi demiş orada kızlar da vardır sen bakarsın şimdi diye.. Belki orada başka şeyler oldu ona sinirlendi falan ama aldatma olduğunu zannetmiyorum. Tepkisi aşırı olabilir ama iki taraf da suçlu.[/QUOTE

Evet piknige gidilmis ama evine gidilen kisinin esi+bir kac kisi daha ve eslere soylemeden...Biri esine soylemese oteki soylemesi lazim,ikisi de soylememis,ve bir kac arkadas daha alip yanlarina oyle gidilmis,kim bu oteki arkadaslar,erkek erkege mi gidildi bilemiyoruz.Bence bu tokat,bu siddet konu sahibesinin "suc"unu adeta notralize etmistir.Nedir bu altta yatan sebep?Es daha once aldatilmis mi sevgilisi tarafindan,surekli aldatma ihtiyaci icinde olan biri mi,aldatmayla ilgili bi hikayesi var mi ben oradayim acikcasi,eger yoksa durum cok vahim bana gore.Sizin de dusuncenize saygi duyuyorum.Konu tamamen adamin bu tip sakalara gicik olmasindan kaynaklaniyor ama bu gicik olma tepkisi neden,cok dusundurucu.

Haklı olabilirsiniz tabii. Öncesini bilemiyoruz. Ben de aldatma değil de bu şaka konusunda daha önce çok kez tartışıldığı için tepkinin bu kadar sert olduğunu düşünüyorum. Umarım haksız çıkarsınız diyeceğim..

8 yıl olmuş ama yazmadan edemicem.Eşiniz size daha önce "Başkası" kelimesi için sizi uyarmıştı değil mi ? Siz eşinizin piknikte başka kıza bakıp sizi aldatcağını düşünüp bunu kocanızdan BEKLİYORSUNUZ.Ama siz kocanıza başka erkeğe bakarım dediğinizde size tokat atmasını BEKLEMİYORSUNUZ ? Bu ne çelişkidir ? Eşiniz sizi daha önce uyarmış siz bir kadın olarak ikinci kez o cümleyi kendinize yakıştırabildiniz mi ? Aynısını tekrarladığınız için eşiniz dayanamayıp size vurmuş aklınızı başka türlü başınıza almayacağınızı düşünmüş.Size bir daha aynı kelimeyi kullanırsan neler olabileceğini babanızı ailenizi arayarak belirtmiş.Vurması hoş değil tabiki ama bir kadın olarak ben yerinize utandım.Siz o adamın namususunuz kocanıza öyle kelimeler bir daha kullanmayın yarın birgün gözü döner adamın katil olmasından korkuyorum yazık günah yani Eşiniz dışarı çıktığı zaman ona güvenmiyorsunuz,ama bir o kadarda tokat atmayacağına emindiniz.Değişikk..Merak ediyorum sonuç noldu ?

8 yıl olmuş ama yazmadan edemicem.Eşiniz size daha önce "Başkası" kelimesi için sizi uyarmıştı değil mi ? Siz eşinizin piknikte başka kıza bakıp sizi aldatcağını düşünüp bunu kocanızdan BEKLİYORSUNUZ.Ama siz kocanıza başka erkeğe bakarım dediğinizde size tokat atmasını BEKLEMİYORSUNUZ ? Bu ne çelişkidir ? Eşiniz sizi daha önce uyarmış siz bir kadın olarak ikinci kez o cümleyi kendinize yakıştırabildiniz mi ? Aynısını tekrarladığınız için eşiniz dayanamayıp size vurmuş aklınızı başka türlü başınıza almayacağınızı düşünmüş.Size bir daha aynı kelimeyi kullanırsanız neler olabileceğini babanızı ailenizi arayarak belirtmiş.Vurması hoş değil tabiki ama bir kadın olarak ben yerinize utandım.Siz o adamın namususunuz kocanıza öyle kelimeler bir daha kullanmayın yarın birgün gözü döner adamın katil olmasından korkuyorum yazık günah yani.Eşiniz dışarı çıktığı zaman ona güvenmiyorsunuz,ama bir o kadarda tokat atmayacağına emindiniz.Değişikk..Merak ediyorum sonuç noldu ?

Şiddet elbette haksız. Ama anladığım kadarıyla siz bu lafı daha önceden de ona dediniz, o da sizi uyardı. Yani bu aynı olayın belki 5. 6. oluşudur, ben o yüzden erkeğe de hak veriyorum. Kendini tutsa iyiymiş gerçi o konuda haklısınız. Sizi sahiplenen adamlara böyle şakalar yapmayın, ağırına gitmesi de sizi sevdiğini gösteriyor bir yandan.Cidden baksa elaleme hiç takmaz geçer giderdi konuyu

8 yıl olmuş ama yazmadan edemicem.Eşiniz size daha önce "Başkası" kelimesi için sizi uyarmıştı değil mi ? Siz eşinizin piknikte başka kıza bakıp sizi aldatcağını düşünüp bunu kocanızdan BEKLİYORSUNUZ.Ama siz kocanıza başka erkeğe bakarım dediğinizde size tokat atmasını BEKLEMİYORSUNUZ ? Bu ne çelişkidir ? Eşiniz sizi daha önce uyarmış siz bir kadın olarak ikinci kez o cümleyi kendinize yakıştırabildiniz mi ? Aynısını tekrarladığınız için eşiniz dayanamayıp size vurmuş aklınızı başka türlü başınıza almayacağınızı düşünmüş.Size bir daha aynı kelimeyi kullanırsan neler olabileceğini babanızı ailenizi arayarak belirtmiş.Vurması hoş değil tabiki ama bir kadın olarak ben yerinize utandım.Siz o adamın namususunuz kocanıza öyle kelimeler bir daha kullanmayın yarın birgün gözü döner adamın katil olmasından korkuyorum yazık günah yani Eşiniz dışarı çıktığı zaman ona güvenmiyorsunuz,ama bir o kadarda tokat atmayacağına emindiniz.Değişikk..Merak ediyorum sonuç noldu ?
8 yıl önceki konuyu nerden bulup çıkarıyosunuz?
Ayrıca nasıl bi akıl tutulmamız var hayret ettim. Başka türlü akıllanmayacağını düşünmüş de kadın eşinin namusuymuş da bilmem ne... :ukala:
Utanmasanız adam haklı yazacaksınız açık açık. 🤦🏻‍♀️

Şiddet elbette haksız. Ama anladığım kadarıyla siz bu lafı daha önceden de ona dediniz, o da sizi uyardı. Yani bu aynı olayın belki 5. 6. oluşudur, ben o yüzden erkeğe de hak veriyorum. Kendini tutsa iyiymiş gerçi o konuda haklısınız. Sizi sahiplenen adamlara böyle şakalar yapmayın, ağırına gitmesi de sizi sevdiğini gösteriyor bir yandan.Cidden baksa elaleme hiç takmaz geçer giderdi konuyu
Arkadaşım saçmalamayın şiddetin haklı yanı mı olur yüz kez olsun bin kez olsun. Beğenmeyen bırakır gider.

tabi ki olmaz, kocanızın size ısrarla kızdırmak için işin içine başka adamları katıp itham ettiğini hayal edin. Bu şekilde olunca insanın bir zaman sonra tepesi atıyor , insanın doğası bu . Durduk yere yapılmaması gereken şeyleri ısrarla yapınca bu ağır tahriğe giriyor. Önce keşke tahrik olmasa, o zaman dayak hiç olmaz ( Bu konu özelinde yazıyorum )

tabi ki olmaz, kocanızın size ısrarla kızdırmak için işin içine başka adamları katıp itham ettiğini hayal edin. Bu şekilde olunca insanın bir zaman sonra tepesi atıyor , insanın doğası bu . Durduk yere yapılmaması gereken şeyleri ısrarla yapınca bu ağır tahriğe giriyor. Önce keşke tahrik olmasa, o zaman dayak hiç olmaz ( Bu konu özelinde yazıyorum )
Tahrik olsun ne olursa olsun. Böyle gerekçelendirilebilecek bir mevzu değil.

Koca koca insanlar taksiye otobüse falan binmeyi mi bilmiyor da evden alsın diye ana babaları arıyorlar her kavgada. Aileleri dahil edip bosanmiycaginiz kavgalat için uzuyosunuz sonra da babamı üzdüm diyosunuz. ameli bozuk kıskanç insan ilişkisi ikiniz de haksizsiniz

çok mutsuzum....
hayatımda bu kadar mutsuz oldum mu acaba.... babamı bir defa daha üzdüm :KK43:

herşey çok güzeldi kavga bile etmiyorduk eşimle ben arkadaşıma gittim eşim beni bıraktı oraya sonra sonra ordan gtti çarşıya çıktı sandım.. oda arkadaşımın eşi ile birkaç arkadaş yeniçifliğe gitmiş pikniğe hiç bize söylemeden.. bizde bunu öğrendik. neden bize söylemeden gittiniz diye mesaj attım. tabi orada kızlar var bak sen kızlara bende başkasına bakarım diyerekten..

başkası dememden nefret eder.. bundan öncede hep bu laf yüzünden kavga ettik. neyse akşam oldu eve geldim arkadaşla kendi evime eşimde arkadaşıyla maçtan geldi...
bana karşı sinirli ama ben gayet normalim bana durmadan misafirler gitsin görüşürüz diyo bende şakaya vuruyorum insanların yanında tamam görüşelim diyorum .. gittiler misafirler ben ortalığı toplarken birden bana hesap sormaya başladı kim bu başkası başkasımı var diye ...halbuki kendisi benden daha çok biliyor benm kimseye bakmıyacağımı kızdırmak için söylediğimi bi anda ben anlamadan bi tokat vudu ..:KK50: neye uğradığımı şaşırdım çünkü ondan beklemiyordum. bırak beni ben gidiyorum dedim kapıya durdu birşeyler söylüyor.. ama duymuyorum. gidicem diye tutturdum bırakmıyor ağlıyorum.. ağlaya ağlaya yere yığılmışım ağlamaktan midem dışıma çıktı... kustum .. sonra nefesim gitti nefes alamamaya başladım.. su döktü tepemden kendime geleyim diye kaldırdı yatağa götürdü. su içirmeye çalışıyor ben ölüyorum nefes alamıyorum adam hala bana gitmek mi istiyorsun al arıyorum babanı diyor aptal ara dedim kardeşimi aradı gelin die onlar gelene kadar bekledi..

onlar asansörden çıkarken o merdivenden inmiş hastaneye götürdüler sinir damarlarım tıkanmış iğne yaptılar bi saat hava verdiler o sırada babam eşimi aramış oda gelmiş ne oldu niye böyle oldu diye sormuş... neyse anlatmış.. babam çok üzüldü beni öyle gördüğüne off allahımm offf zaten çok üzgündüm hala kızının oğlu ölmüştü 1 yaşında ona da çok ağlamıştım sinirlerim alt üst olmuştu.. birde bana vurunca kendime sahip olamadım. nefret ediyorum ondan iki gündür konuşmuyorum yatmıyorum yanına nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ...
en çokda babamı üzdüğüm için üzülüyorum....:KK50::KK50:
Canım ilkez sana vurduğu için tepkini göster yoksa sonra buna alıştır konuşma tavrını koy umarım herşey yoluna girer üzme kendini hiç bişeye değmez

Back
X