- 1 Temmuz 2020
- 125
- 91
- 13
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorum sonuna kadariçimden bir ses yine hatalı bir eşin bulunmaz bursa kumaşı ilan edilip konu sahibine aaaaaaaaaaaaa öyle şey olur mu bak ne demek başkası? o zaman tokatı yersin...kocanda tabi söylemeliydi kimle gittiğini ama sen suçlusuna getirileceğini söylüyor
bazıları kocalarını ilah zannediyor...
bende söylerim sevgilime başkası diye o da bana söyler ama ben tokat yemediğim gibi atmıyorum da öyle takılıyoruz yani normal normal...
kendinize hiç değer vermeyin size değer veren insanları bulamadığınız için değer görmek ne demek pek bilmiyorsunuz sanırım...
bir kadın bende başkasına bakarım o zaman dediği için ne muamelesi görüyor yahu bu şaka ya şaka...
ne kutsal namus olayınız varmış bi tek sizsiniz bu dünyada ve bütün erkekler her an size bakabilir angelina jolıesiniz ya siz
adamlar da bundan dellenıyor herhalde...
kadın orada daha kötü bir sağlık sorunu sonucu ölseydi ne olacaktı...kocası kaçmış kaçmış...
konu sahibi sen eşine sanal da bile öfkeni üzüntünü göstereme burada iki kişi kocanın eli kırılsın derse mazallah kocanın yüzüne bakamazsın sonra...
Adam uyarmış daha önce karısını uyardığı halde aynı şeyi tekrar söylemiş.Sen namusun ne olduğunu bilmiyorsun galiba ? İnsan kocasına başka erkeğe bakarım gibi terbiyesiz şeyler söylememeli.Namusmuş derken alay ediyor gibisin galiba kocan seni namusu olarak görmüyor baya bi zoruna gittide8 yıl önceki konuyu nerden bulup çıkarıyosunuz?
Ayrıca nasıl bi akıl tutulmamız var hayret ettim. Başka türlü akıllanmayacağını düşünmüş de kadın eşinin namusuymuş da bilmem ne...
Utanmasanız adam haklı yazacaksınız açık açık.![]()
Esiniz hakli degil(vuramaz) ama ben esime baskasina bakarim dersem galiba 3.sayfa haberlerinde beni okurdunuz.Olmadi kapinin önüne koyar o baskasina git derdiçok mutsuzum....
hayatımda bu kadar mutsuz oldum mu acaba.... babamı bir defa daha üzdüm![]()
herşey çok güzeldi kavga bile etmiyorduk eşimle ben arkadaşıma gittim eşim beni bıraktı oraya sonra sonra ordan gtti çarşıya çıktı sandım.. oda arkadaşımın eşi ile birkaç arkadaş yeniçifliğe gitmiş pikniğe hiç bize söylemeden.. bizde bunu öğrendik. neden bize söylemeden gittiniz diye mesaj attım. tabi orada kızlar var bak sen kızlara bende başkasına bakarım diyerekten..
başkası dememden nefret eder.. bundan öncede hep bu laf yüzünden kavga ettik. neyse akşam oldu eve geldim arkadaşla kendi evime eşimde arkadaşıyla maçtan geldi...
bana karşı sinirli ama ben gayet normalim bana durmadan misafirler gitsin görüşürüz diyo bende şakaya vuruyorum insanların yanında tamam görüşelim diyorum .. gittiler misafirler ben ortalığı toplarken birden bana hesap sormaya başladı kim bu başkası başkasımı var diye ...halbuki kendisi benden daha çok biliyor benm kimseye bakmıyacağımı kızdırmak için söylediğimi bi anda ben anlamadan bi tokat vudu ..neye uğradığımı şaşırdım çünkü ondan beklemiyordum. bırak beni ben gidiyorum dedim kapıya durdu birşeyler söylüyor.. ama duymuyorum. gidicem diye tutturdum bırakmıyor ağlıyorum.. ağlaya ağlaya yere yığılmışım ağlamaktan midem dışıma çıktı... kustum .. sonra nefesim gitti nefes alamamaya başladım.. su döktü tepemden kendime geleyim diye kaldırdı yatağa götürdü. su içirmeye çalışıyor ben ölüyorum nefes alamıyorum adam hala bana gitmek mi istiyorsun al arıyorum babanı diyor aptal ara dedim kardeşimi aradı gelin die onlar gelene kadar bekledi..
onlar asansörden çıkarken o merdivenden inmiş hastaneye götürdüler sinir damarlarım tıkanmış iğne yaptılar bi saat hava verdiler o sırada babam eşimi aramış oda gelmiş ne oldu niye böyle oldu diye sormuş... neyse anlatmış.. babam çok üzüldü beni öyle gördüğüne off allahımm offf zaten çok üzgündüm hala kızının oğlu ölmüştü 1 yaşında ona da çok ağlamıştım sinirlerim alt üst olmuştu.. birde bana vurunca kendime sahip olamadım. nefret ediyorum ondan iki gündür konuşmuyorum yatmıyorum yanına nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ...
en çokda babamı üzdüğüm için üzülüyorum....![]()
Sana anlatmaya çabalamayacağım. Anlamayacaksın çünkü.Adam uyarmış daha önce karısını uyardığı halde aynı şeyi tekrar söylemiş.Sen namusun ne olduğunu bilmiyorsun galiba ? İnsan kocasına başka erkeğe bakarım gibi terbiyesiz şeyler söylememeli.Namusmuş derken alay ediyor gibisin galiba kocan seni namusu olarak görmüyor baya bi zoruna gittide![]()
8 yıl önceki konuyu hortlatin sonra da burda namus dersi verin fi tarihinden kalma kafayla. Kim neyin çığırtkanlığıni yapıyorsa onun eksikliğini hissediyordur. Az daha sakin ve son olarak namusumuz kocalara ona buna değil şahsımıza aittir.Adam uyarmış daha önce karısını uyardığı halde aynı şeyi tekrar söylemiş.Sen namusun ne olduğunu bilmiyorsun galiba ? İnsan kocasına başka erkeğe bakarım gibi terbiyesiz şeyler söylememeli.Namusmuş derken alay ediyor gibisin galiba kocan seni namusu olarak görmüyor baya bi zoruna gittide![]()
8 yıl olmuş farkındasınız sizde. Kadın 2 tane çocuk filan yapmış üstüne. Hatta adamın iş kazasında parmakları kopmuş. Neden hortlatıyorsunuz konuyu tekrar. Yazdığınız şey de vay efendim niye başkası dedin adamı katil mi yapcan sen. Cidden illa belirtmem gerekecek kadar önemli mi benim fikirlerim diye düşünün bence bir. Ben forum düzenini bozmaya ya da insanlara 8 yıl önceki kavgalarını hatırlatmaya değecek önemde birşey yazdığınızı sanmıyorum çünkü.8 yıl olmuş ama yazmadan edemicem.Eşiniz size daha önce "Başkası" kelimesi için sizi uyarmıştı değil mi ? Siz eşinizin piknikte başka kıza bakıp sizi aldatcağını düşünüp bunu kocanızdan BEKLİYORSUNUZ.Ama siz kocanıza başka erkeğe bakarım dediğinizde size tokat atmasını BEKLEMİYORSUNUZ ? Bu ne çelişkidir ? Eşiniz sizi daha önce uyarmış siz bir kadın olarak ikinci kez o cümleyi kendinize yakıştırabildiniz mi ? Aynısını tekrarladığınız için eşiniz dayanamayıp size vurmuş aklınızı başka türlü başınıza almayacağınızı düşünmüş.Size bir daha aynı kelimeyi kullanırsan neler olabileceğini babanızı ailenizi arayarak belirtmiş.Vurması hoş değil tabiki ama bir kadın olarak ben yerinize utandım.Siz o adamın namususunuz kocanıza öyle kelimeler bir daha kullanmayın yarın birgün gözü döner adamın katil olmasından korkuyorum yazık günah yani Eşiniz dışarı çıktığı zaman ona güvenmiyorsunuz,ama bir o kadarda tokat atmayacağına emindiniz.Değişikk..Merak ediyorum sonuç noldu ?
Herkes kendi namusundan sorumlu kardeşim kimse kimsenin namusu falan değil.8 yıl olmuş ama yazmadan edemicem.Eşiniz size daha önce "Başkası" kelimesi için sizi uyarmıştı değil mi ? Siz eşinizin piknikte başka kıza bakıp sizi aldatcağını düşünüp bunu kocanızdan BEKLİYORSUNUZ.Ama siz kocanıza başka erkeğe bakarım dediğinizde size tokat atmasını BEKLEMİYORSUNUZ ? Bu ne çelişkidir ? Eşiniz sizi daha önce uyarmış siz bir kadın olarak ikinci kez o cümleyi kendinize yakıştırabildiniz mi ? Aynısını tekrarladığınız için eşiniz dayanamayıp size vurmuş aklınızı başka türlü başınıza almayacağınızı düşünmüş.Size bir daha aynı kelimeyi kullanırsan neler olabileceğini babanızı ailenizi arayarak belirtmiş.Vurması hoş değil tabiki ama bir kadın olarak ben yerinize utandım.Siz o adamın namususunuz kocanıza öyle kelimeler bir daha kullanmayın yarın birgün gözü döner adamın katil olmasından korkuyorum yazık günah yani Eşiniz dışarı çıktığı zaman ona güvenmiyorsunuz,ama bir o kadarda tokat atmayacağına emindiniz.Değişikk..Merak ediyorum sonuç noldu ?
Benım ilk onu beklemediğim şekilde gördüğümde verdiğim tepki... Sonra o hareketler o kadar sıklaştı ki ben çekirdek çitliyodum o bağırıyordu evı başıma yıkıyordu. Dün boşandık.. Sen benm hıkayelerıme Bı bak çok üzme kendını kuzumçok mutsuzum....
hayatımda bu kadar mutsuz oldum mu acaba.... babamı bir defa daha üzdüm
herşey çok güzeldi kavga bile etmiyorduk eşimle ben arkadaşıma gittim eşim beni bıraktı oraya sonra sonra ordan gtti çarşıya çıktı sandım.. oda arkadaşımın eşi ile birkaç arkadaş yeniçifliğe gitmiş pikniğe hiç bize söylemeden.. bizde bunu öğrendik. neden bize söylemeden gittiniz diye mesaj attım. tabi orada kızlar var bak sen kızlara bende başkasına bakarım diyerekten..
başkası dememden nefret eder.. bundan öncede hep bu laf yüzünden kavga ettik. neyse akşam oldu eve geldim arkadaşla kendi evime eşimde arkadaşıyla maçtan geldi...
bana karşı sinirli ama ben gayet normalim bana durmadan misafirler gitsin görüşürüz diyo bende şakaya vuruyorum insanların yanında tamam görüşelim diyorum .. gittiler misafirler ben ortalığı toplarken birden bana hesap sormaya başladı kim bu başkası başkasımı var diye ...halbuki kendisi benden daha çok biliyor benm kimseye bakmıyacağımı kızdırmak için söylediğimi bi anda ben anlamadan bi tokat vudu ..neye uğradığımı şaşırdım çünkü ondan beklemiyordum. bırak beni ben gidiyorum dedim kapıya durdu birşeyler söylüyor.. ama duymuyorum. gidicem diye tutturdum bırakmıyor ağlıyorum.. ağlaya ağlaya yere yığılmışım ağlamaktan midem dışıma çıktı... kustum .. sonra nefesim gitti nefes alamamaya başladım.. su döktü tepemden kendime geleyim diye kaldırdı yatağa götürdü. su içirmeye çalışıyor ben ölüyorum nefes alamıyorum adam hala bana gitmek mi istiyorsun al arıyorum babanı diyor aptal ara dedim kardeşimi aradı gelin die onlar gelene kadar bekledi..
onlar asansörden çıkarken o merdivenden inmiş hastaneye götürdüler sinir damarlarım tıkanmış iğne yaptılar bi saat hava verdiler o sırada babam eşimi aramış oda gelmiş ne oldu niye böyle oldu diye sormuş... neyse anlatmış.. babam çok üzüldü beni öyle gördüğüne off allahımm offf zaten çok üzgündüm hala kızının oğlu ölmüştü 1 yaşında ona da çok ağlamıştım sinirlerim alt üst olmuştu.. birde bana vurunca kendime sahip olamadım. nefret ediyorum ondan iki gündür konuşmuyorum yatmıyorum yanına nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ...
Kocam beni namusu olarak görse çok rahatsız olurdum.Adam uyarmış daha önce karısını uyardığı halde aynı şeyi tekrar söylemiş.Sen namusun ne olduğunu bilmiyorsun galiba ? İnsan kocasına başka erkeğe bakarım gibi terbiyesiz şeyler söylememeli.Namusmuş derken alay ediyor gibisin galiba kocan seni namusu olarak görmüyor baya bi zoruna gittide![]()
Aaa kiyamam sana ben canim benim esinde ne kadar buyutmus babana kadar anlatilacak biseymi su yaniHem suclu hem güçlü vurduguna yanmiyo bide babanami anlatiyo hayret bisey. Sana haber vermeden gitmesi tabi sinir bozucudur ama baskasina bakarim diyincede erkekler hep sinirlenir sen kizlara bak diyince birsey olmaz ama kadinlar baskasi dedigi an ortalik karisir bu hep boyledir genelde. Keske soylemeseydin oyle. Ne olursa olsun yatagindan cikma seytan araya bi sogukluk verdimi bidaha asla o yataga donemezsin boyle yaparsan küsücek misin yine küs ama yatagini terketme canim. Bi kac gün konusma hatasini anlar..
Ama baskasi lafini bidaha kullanma sakin huzurun bozulmasin arkadasim erkekler oyledir her erkek sinirlenir buna..
Yaptığınz şaka hiç doğru değil asla şiddeti tasvip etmyrm hiç yaşanmasaydı keşke.. esim bi fiske bile vurmastır sesini bile çok yükseltmez bana tartisrken ama öyle bi şey desem eminim butun kemiklerimi kirar,yani erkeklerin çoğu böyle seyin lafını bile kaldiramazçok mutsuzum....
Ama sizi öyle bırakıp gitmesi çok yanlış.Hadi o hatayı yaptı ama sizi o halde gordgnde niye hala vicdan yapmadiçok mutsuzum....
Yani ben yerinizde olsam evden ayrılmazdım onun gözünün önünde olurdum ama o yokmuş gibi davranırdım madem normalde eşiniz öyle biri değil bence pişman olmuştur da çoktan, bu hatasını da fitil fitil burnundan getirinşunu söyleyim açık açık şuan yüzünü dahi görmek istemiyorum.... aa ayrılmakta istemiyorum.. çünkü normalde çok iyi birisidir ..
sadece onun pişman olmasını ve bir daha böyle bi davranışını görmek istemiyorum.. ama bu nasıl olur.. aklıma bana vurduğu geldikçe kendimi aşağılanmış hissediyorum.. benm yaptığımda yanlış tabi doğrulamıyorum.. bunu yapacak kadar değil.
Bos yapma8 yıl olmuş farkındasınız sizde. Kadın 2 tane çocuk filan yapmış üstüne. Hatta adamın iş kazasında parmakları kopmuş. Neden hortlatıyorsunuz konuyu tekrar. Yazdığınız şey de vay efendim niye başkası dedin adamı katil mi yapcan sen. Cidden illa belirtmem gerekecek kadar önemli mi benim fikirlerim diye düşünün bence bir. Ben forum düzenini bozmaya ya da insanlara 8 yıl önceki kavgalarını hatırlatmaya değecek önemde birşey yazdığınızı sanmıyorum çünkü.