eşim bana ilk defa vurdu :( (Konu açılış tarihi 2012)

Herseyi degerlendirmeyi severim tamda makarna yapmistim suyu bosa gitmesin dimi hehehehehhehe:D

Kızgın yağ daha bir kavurur gibi geldi :9: Suya soda kayıp herhangi bir uzvunu haşlamak da cazip geldi :52:
İçimdeki vahşi ortaya çıkıyor tövbe tövbe. Şiddete şiddetle karşılık veirlmez yoksa ondan ne farkın kalır di mi ablacım:9:

canım keske ailen duymasaydıı..sız duzelırsınız Allahın izniyle..unutulur da belkı bu olay zamanla ..ama aılen asla unutmayacak bu olanarı..Esler asla bu tarz konusmalardan hoslanmaz..çunku bu tarz esprıler bayana kondurulmaz pek..neyse artık olan olmus..umarım en kısa zamanda duzelırsınız canım..Bu arada esının sana atıgı tokat senın yaptıgının karsılıgı aslaaaaaaaaaaaaaa olamaz!!

Kızgın yağ daha bir kavurur gibi geldi :9: Suya soda kayıp herhangi bir uzvunu haşlamak da cazip geldi :52:
İçimdeki vahşi ortaya çıkıyor tövbe tövbe. Şiddete şiddetle karşılık veirlmez yoksa ondan ne farkın kalır di mi ablacım:9:

Ben haberlerde gormustum kendisini doven kocayi kadin haslamisti gulmustum vallahi gorunce haberi:DDD Bir tane kadinda kocasini dovmus ama kadin guclu boyle enine boyuna adam kucuk birsey:DDD Hakkindan gelmis haberlere cikmis adam sikayet etmis... yA gulmemem lazim ama kendimi tutamadim. Tamam dedim ordan aldim fikri bende bu kadinin yaptigini yapicam ilerde dayak yersem dedim...Dayaga sidete karsiyim... Intikama karsi degilim :DDD

Ben olsaydim gez , fingirde, gozunude karninida piknitek doyur nasilsa eve gelince hep ac kalcaksin.Midende ac kalcak yemek yapmiycam, nefsinde ac kalcak koynuna girmiycem derdim:DDD

Ben haberlerde gormustum kendisini doven kocayi kadin haslamisti gulmustum vallahi gorunce haberi:DDD Bir tane kadinda kocasini dovmus ama kadin guclu boyle enine boyuna adam kucuk birsey:DDD Hakkindan gelmis haberlere cikmis adam sikayet etmis... yA gulmemem lazim ama kendimi tutamadim. Tamam dedim ordan aldim fikri bende bu kadinin yaptigini yapicam ilerde dayak yersem dedim...Dayaga sidete karsiyim... Intikama karsi degilim :DDD

En akıllıcası darp raporu alıp mahkemeye vermek:52: Güzel bir tazminat alıp yaptığını unutturmaz ama bir güzel o parayı yemek:32:

nie böle şeyleri şaka dahi olsa dile getiririz bilmiorum sanırım çoğumuz yapıor bunu ama arkların dediği gibi bu vurmayı haklı kılamaz asla ayrıca ailenizi aramak yerine kendisi götürseydi doktora karıştırmasaydı hiç ailenizi keşke bunu büyük mesele gibi onlara sunmaktan çekinmemesi de çocukca bence bu kız babalarına dayanamıorum ben ya :) kızlar babalara ayrı düşkündür hep canım ya kıyamam babana dayanamamıştır garibim :(

Şiddetten bir önceki aşama psikolojik şiddet.
Kadın veya erkek her ikisi için de geçerli
Haketmiş dayağını yemiş demiyorum ülkenin durumu,erkeklerin psikolojileri ortada diyorum.
23 yaşında cahil cühela erkek sıkışınca dövecek nerede kim nasıl yetiştirdi kim bilir ?
Yani burada bas bas karşıyım dayak tüü kaka demekle olmuyor.
Başkasıyla olurum demiş dayağı yemiş yarın tekrar dese dayak yemez bıçaklanır ?
Kalıcı çözüm böyle bir adamla evli kalmamak ee onu da yapmıyor ne yapalım şimdi böyle ağdalı cümleler kuralım popülizm mi yapalım ?
Dayak öyle dayak böyle yahu bu ülkede kadınların %49 dayak yiyor kim bu kadınlar ?
İkiyüzlü bir forum burası kadınlarımız ikiyüzlü..
Ben dayak yemiyorken bunları dile getirebiliyorum ama dayak yiyen kadınlar bu sayfaya girip aaa dayak tüüü kaka diyerek egolarını tatmin ediyorlar.
Bu kadar karşıysan vuracaksın adamın poposuna tekmeyi koyacaksın kapıya,hee yapamıyorsan başkasıyla olurum demeyeceksin tahrik etmeyeceksin.
Bu arada haşlama kısmına gönülden katılıyorum :52:

Bu laf bana ise ben bekarım.. Ama nişanlımı bir tokat yüzünden terkettim zamanında ve iyikide yapmışım..

Bu laf bana ise ben bekarım.. Ama nişanlımı bir tokat yüzünden terkettim zamanında ve iyikide yapmışım..

Arkadaşım burası savaş alanı değil sana bir laf etmek istesem böyle ruhsal hastalığım olsa laf sokmak gibi özel mesaj atarım :)
Yaptığını destekliyorum en azından düşüncelerinin arkasında durmuşsun,burada en yüksek tondan ahkam kesip başına gelince susup oturmamışsın.
Tebrik ederim,,,

Birincisi evli değilim. Şiddet felan da görmüyorum. Bahsettiğiniz kadınlardan değilim ilkin onu bir söyleyeyim.
Ben zaten diyeceğimi dedim ama siz belli noktaları alıp onun üzerine yorum yapmışsınız.
Konu sahibi de sanırım eşi ile barışmış. O konuda diyecek birşeyim yok. Umarım bir daha tekrarlanmaz bu olay, tek temennim bu pek umudum olmasa da.
Ben karşı olduğumu söyledim sadece zaten, burası forum herkes fikrini söyleyebilir. Ben de öyle yaptım sadece. Lafla peynir gemisi yürümez ama ne yapalım burada ancak konuşabiliyoruz. Var mı başka öneriniz?:ssz:
Lafla peynir gemisi yürümüyor diye de herşeye karşı susup oturalım mı?:26:

Forumda tartışmalar böyle çıkıyor işte.
Şİddet falan görmüyorum niye diyorsun arkadaşım ben sana şu arkadaş şiddet görüyorsun mu diyorum ?
Devletin bence biraz törpüleyerek beyan ettiği oranı veriyorum %49 diyor.
Ama burada %99 ben kocama böyle şaka yapsam asla birşey demek çok tatlıdır demeye getiriyor.
Bunların yarısı sırf yemeğe tuz koymadığı diye dayak yiyen kadınlar ?
Buraya üye olanlar kim acaba veya bunların kocaları kim?
Benim bahsettiğim bu...
Lafla peynir gemisiyürümez evet,kalıcı çözümler gerek.
Eşindne ayrılan bir kadına maddi manevi destek gerek,yanında olmak gerekr.
Kadınları da eğitmek böyle garip şakalar yapmasını engelleyecek kadar aklıselim olmaısnı sağlamak.18 yaşında yanmış gibi kocaya varmamak gerek.
Bu çözümler şiddete karşıyız la la la demekle olmuyor.
Şiddet çok kötü birşey cıks cıks diyen kaç kişi bir sivil toplum örgütüne üye ?
Lafa gelince bol keseden at icraate gelincevde dayağı ye otur.
Foruma da kızmıyorum ülkenin genelinde kadın profili bu.
Buna bağlı olarak mümkünse bundan hoşlanmayan eşe bakasıyla olurum diye şaka yapmayalım diyorum hem de aylar önce eski sevgiliyle görüşmüşken.
Dönüp dolaşıp herkesin zoruna giden bu :)
Madem mal koca buldun ağzını tut dayağını yeme hee ben böyle hayata layık mıyım diye sorgulayan zaten hayatından çıkartır adamı.
Bak konu sahibi iki gün ortalığı yıktı kustup damarım bilmem ne oldu diye son mesajında kocası adeta bir melek :)
Bu kadını savunuyorsun dayak yemeyi haketmiyor diye aslında sadece kadn olduğu için bile etmiyor ama hemen affettiği için ediyor.
Elbette kimseye maledilemez kişisel kanatlerim hepsi.

Benim şaka anlayışım çok farklı onu anladım buradkileri okuyunca.
Adam karısını dövüyor diye haşlamalar ve vahşet planlar yapılmış intikam adına.
Bunlar elbette ki şakadır eminim.
Ama nasıl şaka bunlar. Nasıl böyle düşünülebiliyor anlamıyorum.
Kızgınlıkla atılan tokat hepimiz karşıyız. Sebep, gerekçe ne olursa olsun karşıyız.
Karşı çıkarken böyle cani planlardan şaka! da olsa bahsedilmesi içimi sıktı benim.
Espri gibi gelmedi.
Nasıl dillendirebiliyoruz böyle şeyleri? Nasıl hayal edebiliyoruz anlamadım.
Böyle şeylerin şakası olur mu???

Bir de şaka yapmak kadına has mıdır ?
Erkek size ana-avrat sövdüğünde de aaa şakadır yahu ne var bundan ciddi ciddi küfür ettiği şeyleri yapacak hali yok diyerek görmezden gelelim o zaman ?
Namusla ilgili şaka olur bu yahu,2 senelik evliyim bundan önce 4 yıldır da sevgiliydik.
Ne eşim ne ben birbirimize böyle bir şaka yapmadık bu 6 yıllık sürede ,sanırım çok renksiz bir hayatımız var.

Bir de şaka yapmak kadına has mıdır ?
Erkek size ana-avrat sövdüğünde de aaa şakadır yahu ne var bundan ciddi ciddi küfür ettiği şeyleri yapacak hali yok diyerek görmezden gelelim o zaman ?
Namusla ilgili şaka olur bu yahu,2 senelik evliyim bundan önce 4 yıldır da sevgiliydik.
Ne eşim ne ben birbirimize böyle bir şaka yapmadık bu 6 yıllık sürede ,sanırım çok renksiz bir hayatımız var.

Evet renksizdir şimdi sizin hayatınız.
Şaka insanı güldürür.
Ve hayatımızdaki herşeyde ölçülü olmamız gerektiği gibi şakalarımızda da ölçülü olmalıyız diye düşünenlerdenim.
Hayretle okuyorum bazı şeyleri.
Ve katıldığım şakada cinsiyet ayrımının da olmaması.
Kadın şaka yapacak başka birine bakarım diye, ki dediği şey düşünüldüğünde çok kötü, sonra adam tokat atacak ki bir insana yakışmayacak hareket, ondan sonra tokat nedeniyle haşlanacak, gözü oyulacak, süründürülecek.
Bir tokat için bütün bunları yapıp hapiste yaşamayı göze alanlar da var.
Verilen örneklerde kocası dövdü diye kocasından intikam alınan kadının haberi.
Sorsanız bu da şakadır herhalde. Nasıl bir şakaysa..
Gerçi inşallah da şakadır.
Tüm bunların yerine neden gider bu evliliği bitiririm denmiyor onu da anlayabilmiş değilim.

Kızgınlıkla atılan tokat hepimiz karşıyız. Sebep, gerekçe ne olursa olsun karşıyız.
Karşı çıkarken böyle cani planlardan şaka! da olsa bahsedilmesi içimi sıktı benim.
Espri gibi gelmedi.

Elbette yazilanlar saka idi... Ortamin gerldigini hissettim ve biraz olsun gergin ortam dagilsin diye espriler yaptim kendimce... Sizden baska kimsenin ciddiye aldigini sanmiyorum. Sizde ciddiye almayin bence.

Evet renksizdir şimdi sizin hayatınız.
Şaka insanı güldürür.
Ve hayatımızdaki herşeyde ölçülü olmamız gerektiği gibi şakalarımızda da ölçülü olmalıyız diye düşünenlerdenim.
Hayretle okuyorum bazı şeyleri.
Ve katıldığım şakada cinsiyet ayrımının da olmaması.
Kadın şaka yapacak başka birine bakarım diye, ki dediği şey düşünüldüğünde çok kötü, sonra adam tokat atacak ki bir insana yakışmayacak hareket, ondan sonra tokat nedeniyle haşlanacak, gözü oyulacak, süründürülecek.
Bir tokat için bütün bunları yapıp hapiste yaşamayı göze alanlar da var.
Verilen örneklerde kocası dövdü diye kocasından intikam alınan kadının haberi.
Sorsanız bu da şakadır herhalde. Nasıl bir şakaysa..
Gerçi inşallah da şakadır.
Tüm bunların yerine neden gider bu evliliği bitiririm denmiyor onu da anlayabilmiş değilim.

Allahaskina niye bu kadar ciddiye aldiniz... yazdiklarimin saka oldugunu herkes anlamistir. Kimseye gittin ciddi ciddi yapin demedim. Sarcasm yani yaptigim bir nevi ironi idi.Kesinlikle ciddi bir sekilde kimse yapsin yada bende yaparim demedim. Fakat beni doven adami tepkim sert olur. Kesinliklede affetmem veya sineye cekmem. Ayrica biri sizi incitmeye kalkistiginda nefsi mudaffa ve savunma denen birsey var. Insanlik hali bilinmez gidip adami haslayacak degilim ama savunma ve can havlinden korkuyla elime vazo gecer o vazo adamin kafasina denk gelir kanar olur... boyle seyleri bilemem. Veya insanlar cinnet hali gecirir Allah kimseye vermesin herkesede kendini kontrol edecek gucu versin. Sizede tavsiyem yadiklarimi ciddiye almayin.

Insanlarin ne sekilde dayak yediginide bilemezsiniz. UTUYLE karisini yakan, hortumla doven, kemiklerini kiran insanlar var. Boyle bir insan cinnet gecisrdiyse ve bosanamiyorsa ki doven kocalar suluk gibide yapisir bir turlu bosanmaz... Bozulmus psikoljis ile itilip kakilma ve can korkusu ile evet gercekten haslamis oldurmus cinayet islemis gazetede okumustum. Kim bilir o kadini o hale getirecek cinayet isletecek duruma o koca nasil getirdi. Ben bir tokatla bir insanin o nebze gozunun donecegini sanmiyorum. Iskence varsa kadin kendini kurtaramamissa ailesi yardim etmemisse... yapmistir.. bunun vicdan muhasebeside bizlere dusmez yargiya duser.Bazen insanlarin neyi hangi sartlar altinda yaptigina bakmali ne yaptigina bakmaktan cok.

Son düzenleme:
Forumda tartışmalar böyle çıkıyor işte.
Şİddet falan görmüyorum niye diyorsun arkadaşım ben sana şu arkadaş şiddet görüyorsun mu diyorum ?
Devletin bence biraz törpüleyerek beyan ettiği oranı veriyorum %49 diyor.
Ama burada %99 ben kocama böyle şaka yapsam asla birşey demek çok tatlıdır demeye getiriyor.
Bunların yarısı sırf yemeğe tuz koymadığı diye dayak yiyen kadınlar ?
Buraya üye olanlar kim acaba veya bunların kocaları kim?
Benim bahsettiğim bu...
Lafla peynir gemisiyürümez evet,kalıcı çözümler gerek.
Eşindne ayrılan bir kadına maddi manevi destek gerek,yanında olmak gerekr.
Kadınları da eğitmek böyle garip şakalar yapmasını engelleyecek kadar aklıselim olmaısnı sağlamak.18 yaşında yanmış gibi kocaya varmamak gerek.
Bu çözümler şiddete karşıyız la la la demekle olmuyor.
Şiddet çok kötü birşey cıks cıks diyen kaç kişi bir sivil toplum örgütüne üye ?
Lafa gelince bol keseden at icraate gelincevde dayağı ye otur.
Foruma da kızmıyorum ülkenin genelinde kadın profili bu.
Buna bağlı olarak mümkünse bundan hoşlanmayan eşe bakasıyla olurum diye şaka yapmayalım diyorum hem de aylar önce eski sevgiliyle görüşmüşken.
Dönüp dolaşıp herkesin zoruna giden bu :)
Madem mal koca buldun ağzını tut dayağını yeme hee ben böyle hayata layık mıyım diye sorgulayan zaten hayatından çıkartır adamı.
Bak konu sahibi iki gün ortalığı yıktı kustup damarım bilmem ne oldu diye son mesajında kocası adeta bir melek :)
Bu kadını savunuyorsun dayak yemeyi haketmiyor diye aslında sadece kadn olduğu için bile etmiyor ama hemen affettiği için ediyor.
Elbette kimseye maledilemez kişisel kanatlerim hepsi.

sen olayları saptırıyorsun hemde çok yorum yapmazsan seviinirim ikili diyoloğa girmek istemiyorum buradaki herkezle ikili diyaloğa girmişsin zaten

tamam şiddet çok kötü.kimseye yapılmasın.Allah korusun kimsenin başına gelmesin de arkadaşım 1 tokatla da kusmuşsun,sinir damarların tıkanmış,nefes alamamışsın.sanki kamyon çarptı.ya anlatırken abartmayı seven bir tipsin ya da ultra hassassın.o kocaya da haddini bildir.:117:

benim burada anlatamadığım sorun tokay değil acımış acımamış da değil bana vurabilmesi sorun bunu yapabilmesiydii..... ayrıca başkaproblemlerim olduğunu da belirtmiştim..

Espri gibi gelmedi.

Hayal gucu denen birsey var arkadasim,o zaman korku filmi senaristleri de mi cani, psikopat insanlar? Hayal kurmak sadece cicekle bocekle daglarda dolasirim amanda aman seklinde olmaz...Ben size cesit cesit hayal kurayim , senaryo cikartayim isterseniz. Bu beni cani yapmaz yapsa yapsa hayal gucu genis bir insan yapar.Tabi bakis acisi bu hayatlarimiz farkli herkes hayata benim baktigim pencereden bakmiyor bununda farkindayim.

Allahaskina niye bu kadar ciddiye aldiniz... yazdiklarimin saka oldugunu herkes anlamistir. Kimseye gittin ciddi ciddi yapin demedim. Sarcasm yani yaptigim bir nevi ironi idi.Kesinlikle ciddi bir sekilde kimse yapsin yada bende yaparim demedim. Fakat beni doven adami tepkim sert olur. Kesinliklede affetmem veya sineye cekmem. Ayrica biri sizi incitmeye kalkistiginda nefsi mudaffa ve savunma denen birsey var. Insanlik hali bilinmez gidip adami haslayacak degilim ama savunma ve can havlinden korkuyla elime vazo gecer o vazo adamin kafasina denk gelir kanar olur... boyle seyleri bilemem. Veya insanlar cinnet hali gecirir Allah kimseye vermesin herkesede kendini kontrol edecek gucu versin. Sizede tavsiyem yadiklarimi ciddiye almayin.

Insanlarin ne sekilde dayak yediginide bilemezsiniz. UTUYLE karisini yakan, hortumla doven, kemiklerini kiran insanlar var. Boyle bir insan cinnet gecisrdiyse ve bosanamiyorsa ki doven kocalar suluk gibide yapisir bir turlu bosanmaz... Bozulmus psikoljis ile itilip kakilma ve can korkusu ile evet gercekten haslamis oldurmus cinayet islemis gazetede okumustum. Kim bilir o kadini o hale getirecek cinayet isletecek duruma o koca nasil getirdi. Ben bir tokatla bir insanin o nebze gozunun donecegini sanmiyorum. Iskence varsa kadin kendini kurtaramamissa ailesi yardim etmemisse... yapmistir.. bunun vicdan muhasebeside bizlere dusmez yargiya duser.Bazen insanlarin neyi hangi sartlar altinda yaptigina bakmali ne yaptigina bakmaktan cok.

Tavsziyenize uyup söylediklerinizi ciddiye almayacağım.
Kızgınlıkla yapılabilecek şeyler olduğunu söylüyorsunuz da, nasıl ki kızgınlıkla tokat atan kocayı onaylamıyorsam bunları da onaylayamayacağım anlatmak istedim sanırım anlaşılamadım.
Başkasına bakarım diyen bir kadına atılan tokata karşılık yazılanlar çok abesti. Bu da benim fikrimdi.
Herkes gibi düşündüklerimizi yazdım ben de.
Korku filmleri örneğini de anlayamadım mesela. Neyse bunu da ciddiye almayayım.

Hayal gucu denen birsey var arkadasim,o zaman korku filmi senaristleri de mi cani, psikopat insanlar? Hayal kurmak sadece cicekle bocekle daglarda dolasirim amanda aman seklinde olmaz...Ben size cesit cesit hayal kurayim , senaryo cikartayim isterseniz. Bu beni cani yapmaz yapsa yapsa hayal gucu genis bir insan yapar.Tabi bakis acisi bu hayatlarimiz farkli herkes hayata benim baktigim pencereden bakmiyor bununda farkindayim.

Benim hayal gücüm sizinkinden farklı. Çiçekle böcekle değil benim işim, caniliklerle olmadığı gibi. Böyle senaryolara da pek aklım ermez.
Benim alanlarım daha farklı.
Her durumda olayları en az zararla nasıl atlatırım konusunda senaryolar üretirim ben.
Bu konu uzar gider.
Bir sonuca da varılmaz. En iyisi susmak.

arkadaşım; eşinizi sabah uyandırdığınızda size s.. git diyebiliyor, arkadaşlarınızın yanında 'lan' diye hitap edebiliyor ama siz şu 'başkası' kelimesini kullanınca tokat atıyor öyle mi?:53:
eski konularınıza bi göz attım da:ssz:

Back
X