arkadaşım; eşinizi sabah uyandırdığınızda size s.. git diyebiliyor, arkadaşlarınızın yanında 'lan' diye hitap edebiliyor ama siz şu 'başkası' kelimesini kullanınca tokat atıyor öyle mi?
eski konularınıza bi göz attım da
guzel bir tespit.
ayrıca:
Alıntı
derinss kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Forumda tartışmalar böyle çıkıyor işte.
Şİddet falan görmüyorum niye diyorsun arkadaşım ben sana şu arkadaş şiddet görüyorsun mu diyorum ?
Devletin bence biraz törpüleyerek beyan ettiği oranı veriyorum %49 diyor.
Ama burada %99 ben kocama böyle şaka yapsam asla birşey demek çok tatlıdır demeye getiriyor.
Bunların yarısı sırf yemeğe tuz koymadığı diye dayak yiyen kadınlar ?
Buraya üye olanlar kim acaba veya bunların kocaları kim?
Benim bahsettiğim bu...
Lafla peynir gemisiyürümez evet,kalıcı çözümler gerek.
Eşindne ayrılan bir kadına maddi manevi destek gerek,yanında olmak gerekr.
kadınları da eğitmek böyle garip şakalar yapmasını engelleyecek kadar aklıselim olmaısnı sağlamak.18 yaşında yanmış gibi kocaya varmamak gerek.
Bu çözümler şiddete karşıyız la la la demekle olmuyor.
Şiddet çok kötü birşey cıks cıks diyen kaç kişi bir sivil toplum örgütüne üye ?
Lafa gelince bol keseden at icraate gelincevde dayağı ye otur.
Foruma da kızmıyorum ülkenin genelinde kadın profili bu.
Buna bağlı olarak mümkünse bundan hoşlanmayan eşe bakasıyla olurum diye şaka yapmayalım diyorum hem de aylar önce eski sevgiliyle görüşmüşken.
Dönüp dolaşıp herkesin zoruna giden bu :)
Madem mal koca buldun ağzını tut dayağını yeme hee ben böyle hayata layık mıyım diye sorgulayan zaten hayatından çıkartır adamı.
Bak konu sahibi iki gün ortalığı yıktı kustup damarım bilmem ne oldu diye son mesajında kocası adeta bir melek :)
Bu kadını savunuyorsun dayak yemeyi haketmiyor diye aslında sadece kadn olduğu için bile etmiyor ama hemen affettiği için ediyor.
Elbette kimseye maledilemez kişisel kanatlerim hepsi.
derinss sana katılıyorum .