Beni istedigi bir sey olmadigi zaman aynı evde yabancı gibi yaşamaya mahkum eden kendisi ama?Kapıyı ilk gösteren siz olmuşsunuz ama?
kapı orada diyen adama diyecek bir şey bulamadımYeni evliyim. Surekli tartisiyoduk evlendigimizden beri kusuyorduk hep. Kusluge tahammul edemediğimi soylemistim daha once.
Bugun tartistik ve ipler koptu. Evden git gitmezsen ben giderim dedim çünkü biliyorum ortak nokta bulamadığımız icin yine yabancı gibi yaşayacağız. Bana gitmek isteyen gider kapı orda ama gidersen bidaha asla giremezsin bu eve dedi. Gunlerce ben konusmasam konusmayacak olan kendisi bi de ustune rest çekti. Neymis her dedigime tamam mi diyecekmis.
Sonra tartıştık yine bundan sonra benimle konusma ben de seninle konuşmayacağım dedi ben de git bu evden diyip kovdum. Bana o resti cekti ya bidaha asla unutamam insan sevdigine böyle yapar mi? Hem nasi mutsuzluga, ayni evde yalniz yasamaya mahkum eder de bi de ustune kapı orda der?
Ben ona daha önce ayni evde yalnız yaşamaya tahammül edemedigimi soylemisken yine aynı seyi yapmasina sinirlendim. Harekete gecmek istedim cunku gerçekten tahammul edemiyorum. Istedigi seylere tamam demedim diye beni buna mecbur kılıyor. YipraniyorumSende ona kapıyı göstermişsin .... o da sana .
Birbirinize kapı gösterip git demek ?
Kapının yolunu herkes biliyordur zaten .
Sürekli tartışma yaşanıyorsa , tartışmanın özüne inin .
Kim neden rahatsız , kim neyin değişmesini istiyor ?
Sinir anında söylenen laflara takılmayın , çünkü siz de ona git demişsiniz .
Yeni evliyim. Surekli tartisiyoduk evlendigimizden beri kusuyorduk hep. Kusluge tahammul edemediğimi soylemistim daha once.
Bugun tartistik ve ipler koptu. Evden git gitmezsen ben giderim dedim çünkü biliyorum ortak nokta bulamadığımız icin yine yabancı gibi yaşayacağız. Bana gitmek isteyen gider kapı orda ama gidersen bidaha asla giremezsin bu eve dedi. Gunlerce ben konusmasam konusmayacak olan kendisi bi de ustune rest çekti. Neymis her dedigime tamam mi diyecekmis.
Sonra tartıştık yine bundan sonra benimle konusma ben de seninle konuşmayacağım dedi ben de git bu evden diyip kovdum. Bana o resti cekti ya bidaha asla unutamam insan sevdigine böyle yapar mi? Hem nasi mutsuzluga, ayni evde yalniz yasamaya mahkum eder de bi de ustune kapı orda der?
Sizin o lafınıza gayet makul bir cevap vermiş. Herhalde birlikte tv izlerken söylemedi yani bunu. Blöf yapmak istemişsiniz ama elinizde patlamış. Size bir tavsiye, yapamayacağınız şeyler için beylik laflar etmeyin. Giderim dediyseniz, git dediğinde kapıyı çarpıp gideceksiniz. Bir daha gelmeyeceksiniz. Ha gitmeye niyetiniz yoksa hiiç o lafları etmeyeceksiniz. Daha hala evi paylaşamıyorsunuz. Sen git, ben git... Bu ne yahu? Bence alın bavulunuzu gidin, boşanma davanızı da açın. O adam bu saatten sonra sizin ne "giderim''lerinizi ciddiye alır, ne de kovmalarınızı zira.
Bi kere çekildi kapı orda dedi. Simdi ne olacak?Yeni evlisiniz madem size tavsiyem yapamayacağınız şeyleri söylemeyin.
Trip atacaksanız gene atın ama bu tür boşanırım, kapı orda vs gibi restler çekmeyin.
E ilk siz git demişsiniz? O da aynı evde bulunmak istemiyorsan sen git demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?