- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
bibi çok tatlısınYeni evlilikte bu kadar büyük kavgaları nasıl ediyorsunuz sevişmeniz gerekirken
O zaman zorunuza neden gidiyor?Evet ben dedim ama daha yeni evliyken günlerce süren kusluge kim tahammül edebilir?
Aklım fikrim ordaysa demekvalla adam sen kapıyı gösterince gitse bu seferde hemen gitti diye konu açardın sen.
yapamayacağın ya da yapıldığında dayanamayacağın restleri çekme.
bibi çok tatlısın
Yeni evliyim. Surekli tartisiyoduk evlendigimizden beri kusuyorduk hep. Kusluge tahammul edemediğimi soylemistim daha once.
Bugun tartistik ve ipler koptu. Evden git gitmezsen ben giderim dedim çünkü biliyorum ortak nokta bulamadığımız icin yine yabancı gibi yaşayacağız. Bana gitmek isteyen gider kapı orda ama gidersen bidaha asla giremezsin bu eve dedi. Gunlerce ben konusmasam konusmayacak olan kendisi bi de ustune rest çekti. Neymis her dedigime tamam mi diyecekmis.
Sonra tartıştık yine bundan sonra benimle konusma ben de seninle konuşmayacağım dedi ben de git bu evden diyip kovdum. Bana o resti cekti ya bidaha asla unutamam insan sevdigine böyle yapar mi? Hem nasi mutsuzluga, ayni evde yalniz yasamaya mahkum eder de bi de ustune kapı orda der?
Siz rest çekince kıtır kıtır, eşiniz rest çekince meeee.
Ama işte o işler öyle olmuyor.
Baya baya "Ya defol git, ya da ben defolup gideceğim" demeye getirmişsiniz ama bunu siz dediğiniz için mazur görmeliyiz.
Eşiniz "Madem aynı çatı altında olmak istemiyorsun, aha kapı, bu da sapı. Ama sonra vazgeçip mızıkçılık yapmak yok" mealinde konuştuğu için tü kaka.
Hem de üstelik "Bana o resti çekti ya, yazdım kenara" diyorsunuz. Çünkü siz ak kaşıktınız dimi evet?
Ne olur barışırsanız bu kafa karışıklığı ile çocuk yapmayın.
Öğretmenim ben.
Bana da yazık oluyor.
Bildiğiniz kelebek etkisi.
Lütfen.
Bu adam bana bunları evi annesinin yanina taşımadım diye yapıyor. Sabrim taştı her şeyi goze alarak dedim ben onu..
Eee o zaman bu neyin tantanası?
Adam annesinin yanına taşınmak istiyor, sizde bıçak kemiğe dayanıyor ve "ya git ya da ben giderim" diyorsunuz. Adam da "gitmek isteyen sensin, git ama bil ki dönüşü olmaz" diyor.
Buraya kadar sıkıntı yok.
Sıkıntı, siz gitmiyorsunuz? Gürlüyor ama yağmıyorsunuz? Sabrım taşıp da öyle bir laf etseydim, ben şimdiye vurup kapıyı çıkmıştım. Söz ağızdan çıkar.
Her şeyi göze almışsınız ama adamın size çektiği rest hala zorunuza gidiyor?
Eşiniz tercihini yapmış bu arada, kavga sebebiniz ev meselesi ise, fikrinin değişmeyeceğini, giderseniz dönüşünün olmadığını belirtmiş ve sizi değil annesini seçmiş. Geçmiş olsun.
Haksız değilsiniz davanızda. Ama şu anda çok tuhaf bir şeye takılmışsınız ve bana kalırsa bakış açınız son derece çarpık. "Bana nasıl öyle der?" demeden önce, "Ben bu lafı duyacak ne dedim?" deyin.
Sizin lafınızın üstüne kim olsa o cevabı verirdi. Durmak istemeyeni zorla tutmak manasızdır.
Umarım sizin için en iyisi ne ise o şekilde sonuçlanır bu durum.
Eee o zaman bu neyin tantanası?
Adam annesinin yanına taşınmak istiyor, sizde bıçak kemiğe dayanıyor ve "ya git ya da ben giderim" diyorsunuz. Adam da "gitmek isteyen sensin, git ama bil ki dönüşü olmaz" diyor.
Buraya kadar sıkıntı yok.
Sıkıntı, siz gitmiyorsunuz? Gürlüyor ama yağmıyorsunuz? Sabrım taşıp da öyle bir laf etseydim, ben şimdiye vurup kapıyı çıkmıştım. Söz ağızdan çıkar.
Her şeyi göze almışsınız ama adamın size çektiği rest hala zorunuza gidiyor?
Eşiniz tercihini yapmış bu arada, kavga sebebiniz ev meselesi ise, fikrinin değişmeyeceğini, giderseniz dönüşünün olmadığını belirtmiş ve sizi değil annesini seçmiş. Geçmiş olsun.
Haksız değilsiniz davanızda. Ama şu anda çok tuhaf bir şeye takılmışsınız ve bana kalırsa bakış açınız son derece çarpık. "Bana nasıl öyle der?" demeden önce, "Ben bu lafı duyacak ne dedim?" deyin.
Sizin lafınızın üstüne kim olsa o cevabı verirdi. Durmak istemeyeni zorla tutmak manasızdır.
Umarım sizin için en iyisi ne ise o şekilde sonuçlanır bu durum.
Sırf evi tasimadim diye gunlerce yalnız yaşadım ben bu evde.. evden kovmsam yine yasayacaktim. Gitmeyi düşünüyorum suan.Her kusmede kapi gosterilecekse neden evlendiniz. Evlenmek sart mi? Bakin ergenler gibi davraniyorsunuz. Bu evlilik uzun surmez.
Yeni evlisiniz, annesinin oraya taşınma mevzusu nişanlıyken de vardır büyük ihtimal.
O zaman bu konuyu çözüp kapatmadınız sanırım.
Ayrıca hiç olgun değilsiniz, evlilik bu evcilik değil.
Restler, blöfler gırla.
Madem annesine gitmek istiyor madem canınız tartışmak istiyor "ben evimde çok rahatım hayatım bir yere taşınmaya niyetim de yok, evliliğimizin tadını çıkarmaya çalışıyorum kendime kahve yapıcam ister misin?" Derdim gayet umursamaz bir tavırla.
Ha boşanırım gerekirse diyorsanız ayakkabılarınızı giymeniz lazım şu an, çantanızı unutmayın.
Sırf evi tasimadim diye gunlerce yalnız yaşadım ben bu evde.. evden kovmsam yine yasayacaktim. Gitmeyi düşünüyorum suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?