Esim bana kapı orda dedi

valla adam sen kapıyı gösterince gitse bu seferde hemen gitti diye konu açardın sen.
yapamayacağın ya da yapıldığında dayanamayacağın restleri çekme.

Yeni evlilikte bu kadar büyük kavgaları nasıl ediyorsunuz sevişmeniz gerekirken
bibi çok tatlısın

Bu size ders olsun bidaha kimseye blof yapmayin.
Nefret ederim ben de bana blof yapilmasindan, o anda haksiz bile olsam sunu yapmasan ceker giderim gibi bloflerde tepem atar defol git derim.
Eger surekli sen gitmezsen ben giderim, sunu yapmazsan bunu yaparim gibi tehditler savurup hicbirini yapmazsaniz esiniz de sizi ciddiye almaz. En azindan bundan sonrasi icin yapamayacaginiz seyi soylemeyin.

Siz rest çekince kıtır kıtır, eşiniz rest çekince meeee.

Ama işte o işler öyle olmuyor.

Baya baya "Ya defol git, ya da ben defolup gideceğim" demeye getirmişsiniz ama bunu siz dediğiniz için mazur görmeliyiz.

Eşiniz "Madem aynı çatı altında olmak istemiyorsun, aha kapı, bu da sapı. Ama sonra vazgeçip mızıkçılık yapmak yok" mealinde konuştuğu için tü kaka.

Üstelik "Bana o resti çekti ya, yazdım kenara" diyorsunuz. Çünkü siz ak kaşıktınız dimi evet?

Ne olur barışırsanız bu kafa karışıklığı ile çocuk yapmayın.

Öğretmenim ben.

Bana da yazık oluyor.

Bildiğiniz kelebek etkisi.

Lütfen.

Bu adam bana bunları evi annesinin yanina taşımadım diye yapıyor. Sabrim taştı her şeyi goze alarak dedim ben onu..

Bu adam bana bunları evi annesinin yanina taşımadım diye yapıyor. Sabrim taştı her şeyi goze alarak dedim ben onu..

Eee o zaman bu neyin tantanası?

Adam annesinin yanına taşınmak istiyor, sizde bıçak kemiğe dayanıyor ve "ya git ya da ben giderim" diyorsunuz. Adam da "gitmek isteyen sensin, git ama bil ki dönüşü olmaz" diyor.

Buraya kadar sıkıntı yok.

Sıkıntı, siz gitmiyorsunuz? Gürlüyor ama yağmıyorsunuz? Sabrım taşıp da öyle bir laf etseydim, ben şimdiye vurup kapıyı çıkmıştım. Söz ağızdan çıkar.

Her şeyi göze almışsınız ama adamın size çektiği rest hala zorunuza gidiyor?

Eşiniz tercihini yapmış bu arada, kavga sebebiniz ev meselesi ise, fikrinin değişmeyeceğini, giderseniz dönüşünün olmadığını belirtmiş ve sizi değil annesini seçmiş. Geçmiş olsun.

Haksız değilsiniz davanızda. Ama şu anda çok tuhaf bir şeye takılmışsınız ve bana kalırsa bakış açınız son derece çarpık. "Bana nasıl öyle der?" demeden önce, "Ben bu lafı duyacak ne dedim?" deyin.

Sizin lafınızın üstüne kim olsa o cevabı verirdi. Durmak istemeyeni zorla tutmak manasızdır.

Umarım sizin için en iyisi ne ise o şekilde sonuçlanır bu durum.

Terkedecekseniz tehtit etmeyin terkedin, kalacaksanız git yada giderim demeyin
Tatlı dille konuş eşinle, adamı kovuyorsun yani cidden ne yapmasını bekleyerek söyledin?

+1

Ikiniz de dik karakterlersiniz belli.Olur boyle seyler ama hayati kendine zindan etme.Cok yuzgoz olma,kafaya da takma.Kendi haline birak.Sakinlesince de yuz verme

Ona ya sen git ya ben dedim. O da ben gitmiyorum swn gideceksen kapı orda dedi. O gitmese kesinlikle giderdim. Restinden sonra da gitmeyi düşünüyorum su an.

Her kusmede kapi gosterilecekse neden evlendiniz. Evlenmek sart mi? Bakin ergenler gibi davraniyorsunuz. Bu evlilik uzun surmez.
Sırf evi tasimadim diye gunlerce yalnız yaşadım ben bu evde.. evden kovmsam yine yasayacaktim. Gitmeyi düşünüyorum suan.

Yeni evlisiniz, annesinin oraya taşınma mevzusu nişanlıyken de vardır büyük ihtimal.
O zaman bu konuyu çözüp kapatmadınız sanırım.
Ayrıca hiç olgun değilsiniz, evlilik bu evcilik değil.
Restler, blöfler gırla.
Madem annesine gitmek istiyor madem canınız tartışmak istiyor "ben evimde çok rahatım hayatım bir yere taşınmaya niyetim de yok, evliliğimizin tadını çıkarmaya çalışıyorum kendime kahve yapıcam ister misin?" Derdim gayet umursamaz bir tavırla.
Ha boşanırım gerekirse diyorsanız ayakkabılarınızı giymeniz lazım şu an, çantanızı unutmayın.

Siz eşinizi kovarsanız oda böyle yapar tabii. Her tartışmada böyle kovacakmısınız peki? Böyle yaparsanız işiniz zor. Bence sizde ona aynı şekilde davranın. Madem size yabancı gibi davranıyor sizde öyle yapın. O size yüz vermiyor konuşmuyorsa siz hiç konuşmayın. Böyle davrandığına pişman edin. Ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir

Peki bu mevzu hic cozulemeyecek gibiyse? Ve hep tartışacağız diyen bi esiniz olsaydı bu kadar umursamaz olabilir miydiniz? Başta ben de oldum sonradan yandı devrelerim. Bu mu evlilik dedim birbirine eziyet etmek mi?

Sırf evi tasimadim diye gunlerce yalnız yaşadım ben bu evde.. evden kovmsam yine yasayacaktim. Gitmeyi düşünüyorum suan.

Nereye gideceksin. Gidecegin bir yer var mi. Gideceksen de blof yapmak icin gitme.

Annesinin yanina tasinmak istemiyorsun ama bunu istemesinin sebebi nedir. Bundan daha once haberin var miydi?

Bir anda mi gelisti? Yaslar kac?

Siz git derseniz o da der. Hem size gore daha makul birsey soylemis. Yani; ben gitmek istemiyorum isteyen sensin :) olur böyle şeyler git denir, gidicem denir, sonra bi sure gecince blofu yemiyolar zaten. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…