Esim bana kapı orda dedi

İnsan öfkelenince herşeyi söyler canım. Sizin sorununuz eşinin sana söylediği sözler değil neden sürekli tartıştığınız?
Bence siz bu kavgaların sebebini bulup çözümleyin yoksa o sana git demiş sen ona küstüm demişsin bunlar olağan şeyler.Eşim beni bir kere kapıya koymaya kalkmıştı Bende çantamda ki yedek anahtarla içeri girmiş ertesi gün eşim işe gidince kapının üstündeki anahtarları ters çevirip eşimi eve almamıştım Tabi bunlar çok eskide kaldı sorunlarımızı hallettik ve şimdi bebeğimizi bekliyoruz.
Sana tavsiyem biriniz Ateşken diğeriniz Su olsun
Ve saygı biterse evlilikte biter canım.

2.5 senelik evliyim ve bu kadar yıldır çok tartıştık ve son 1 senedir ikimizde birbirimize şiddet uyguladik çünkü sözlerim çok ağır yani kendisi duygusal anlamda canımı yaktığı için ben de sözlerle saldiriyorum ve cildiriyo tabi bu kadar hassas olmasının sebebi kavga sebebimizin hep ailesi olması sonra şiddete dönüsüyo bu 1 yıldır defol git evden görmek istemiyorum seni ve bir yığın hakaret sebebide ailesi hakkında söylediğim şeyler ben her seferinde gitmeye çalıştım cantami toparladim giyindim hazirlandim her seferinde beni durdurdu neymiş böyle gidemezmisim onun vicdanı varmış onu merakta birakmamam lazımmış buna hakkım yokmuş annenleri arayim onlarda kal biraz falan diyo ben baba evindede huzursuzum kendi evimde de huzursuzum eğer bir daha böyle bir noktaya gelirse iş uzaklara gidicem kimseye de haber vermiycem tabi benim eşimde aynı şeyi soyluyo hemen hemen ama benim ki bu kapıdan cikarsan seni bu eve bi daha sokmam demişti olan bu hala daha yaşarız yani bu olayları ama ne o gidebiliyo ne de ben çünkü çok seviyoruz birbirimizi eğer sevmeseydik ne o katlanirdi ne ben boşanma aşamasına geldik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…