EŞİM BANA KARŞI NEDEN SÜREKLİ ZIT

sizi yanlış anladığı bir nokta mı var acaba? hoşuna gitmeyen ama size de açık açık söylemeyip bu şekilde ters davranarak tepki gösterdiği.

Çocuk yapma lütfen
Bir kaç ay önce kaybettim ve daha geçenlerde tartışırken dedim ki cidden her şerde bi hayır varmış kendimiz geçinemezken ona nasıl eğitim verecektik dedim zoruna gitti hatta bu yüzden önce danışmanlık alıp düzene girersek sonra çocuk düşünüyorum o masumun hayatını zehir etmek istemiyorum

Severek evlendiğinizi anladım. Bu yaptıklarına rağmen nasıl seviyorsunuz manasında sordum.
Siz sabrettikçe dozu artacak bunun.
Zamanla bildiğiniz şeylerden bile emin olamayacak hale geleceksiniz.
Sanırım öyle bi aile danışmanlığı alıp ona göre karar vermek istiyorum açıkçası

Sanırım öyle bi aile danışmanlığı alıp ona göre karar vermek istiyorum açıkçası
Doğru bir karar. Kendim bir dönem böyle bir insanla çok yakın ilişki kurduğum için olayın evrelerini az çok tahmin edebiliyorum. O yüzden o şekilde bir soru sordum. Siz değerlisiniz. Kimsenin sizi yermesine izin vermeyin hele ki eşinizin.

sizi yanlış anladığı bir nokta mı var acaba? hoşuna gitmeyen ama size de açık açık söylemeyip bu şekilde ters davranarak tepki gösterdiği.
Bi çok şeyde yanlış anlar açıkçası hep önce dinle derim bazen aynı şeyi söylesekte beyin nasıl otomatiğe aldıysa hemen zıt tepki veriyor

Doğru bir karar. Kendim bir dönem böyle bir insanla çok yakın ilişki kurduğum için olayın evrelerini az çok tahmin edebiliyorum. O yüzden o şekilde bir soru sordum. Siz değerlisiniz. Kimsenin sizi yermesine izin vermeyin hele ki eşinizin.
Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum

Evet eğitim ama ikimiz de lise tek fark ben yeni bilgiler edinmeyi kendimi geliştirmeyi seviyorum ancak o fazla ileri gitmiyor hatta yerinde sayıyor
Maaşınız mı fazla. Kesnlkle üstün olduğunuz bir şey var. Veya eşiniz çok çirkin siz çok mu güzelsiniz. Tavrı tamamen aşağılık kompleksi içeriyor.
Tam olarak ne konuda ezik hissetiğini bulun sorun orda yatıyor.. davul dengi dengine demişler aslnda ne güzel demişler. Böyle sorunlar olması kaçınılmaz oluyor sonra maalesef..

Hem eğitim durumu hem maaş olarak ondan fazla olduğunuz için sizi ezerek üstünlük tasliyor bence.Hayattan öğrendiğim bişey var artık,denk olacaksın,eşim de sizinki gibiydi.

Alın karşınıza bu yaptığında rahatsız olduğunuzu, sizi beğenmiyorsa boşanma davası açabileceğini ama küçümseyip aşağılamayacağını söyleyin. Köpek muamelesi görmek için evlenmediniz. Hamile de kalmayın bu adam düzelene kadar
Çok konuştum ama boşanmaların durumuna gegelirse geri dönmem diyor benim de geri adım atmayacğımı bildiği için oraya da cesaret edemiyor kavgalarımızı kimseye anlatamıyorum birine desem yanlışımız nerde akıl alsam diyorum ben kendim yapamam oda aile işin içine girerse geri dönüşü olmaz diyor kaldım arada

Back
X