Ablama bişey demezkendi öz ablanın yanına mı gitmiyormuşsun? ne münasebet ya?
anlaşıldı konu açmam lazımAllam nası leş konular töbeee
Aileme görüşüyorum ya ailemlik bi durum değil enişten eşimi insggram sildiği içinEe esiniz ailenizle tartisti diye ailenizle gorusmeyecek misiniz?
Ayrica enistenizin sizi hastaneye goturme gibi bir gorevi yok
Adam izne gelmese nasil gidecektiniz?
Esim bana kizar mi diye sormaniz bile tuhaf valla
ablacım biz de diyoz ki niye sildi konu mevzu nedir? ciddi birşey varsa haklı veya haksız söyleyelimAileme görüşüyorum ya ailemlik bi durum değil enişten eşimi insggram sildiği için
Donya bacım sitenin muhtarı gibisin. Son 1 haftadır varım burada, konuya bakıyorum diyorum kesin donya buna yorum yazarSiz çok aşırı panik birisiniz ve herkesten sürekli korkuyorsunuz. Birileri sürekli size kızar mı, size bir şey olur mu diye düşünüyorsunuz. Ben size üzüldüm. Umarım bir tedavi alırsınız yoksa hayat böyle aşırı zor
Kaos yarım kaldı bıde sen ac.anlaşıldı konu açmam lazımfkfkfkkfkf
İnstadan sılınmıs dıye heral. Ergen ergen hareketlerablacım biz de diyoz ki niye sildi konu mevzu nedir? ciddi birşey varsa haklı veya haksız söyleyelim
Hastaneye gıdılıcek ama Hakkari den ızne gelen enıste goturmek istıyı. Esı de enişteye kusmuş.Hastane ile Hakkariden gelen eniştenin ne alakası var biri beni aydınlatsın ya.
Enistesi hastaneye götürecektir diye düşündüm ben, az bağlantı kuruverdimHastane ile Hakkariden gelen eniştenin ne alakası var biri beni aydınlatsın ya.
ben açınca ortalık 56 oluyor yaKaos yarım kaldı bıde sen ac.
Hastaneye gıdılıcek ama Hakkari den ızne gelen enıste goturmek istıyı. Esı de enişteye kusmuş.
Mılenyum cagımızım ılıskılerı engelleme ve sosyal medya takıbındem cıkma ıle olculdugı ıcın kusler
Enistesi hastaneye götürecektir diye düşündüm ben, az bağlantı kuruverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?