eşim bana kızdı..

offf ciddi güven problemi yaşıyor o zaman konu sahibi

Sende indir, ya seninkide yakalarsa :)))) bende merak etmedim deil, nasil bise o, bakarsin bigun lazim olur :))))
yakalasın ben görmedim ben duymadım ben bilmiyorum valla ben ailesiyle ne konuşuyo onu merak ediyorum çünkü hep dışardayken konuşur yada yan odaya gider sessizce konuşur doğal olarak ne konuşuyorlar merak ediyorum

Nasıl yükleniyor o

ben de acr diye bi program var başta heycanlı gelmişti yaptığım konuşmaları dinliyordum eşime dinletiyodum gülüyoduk şimdi programın yüzüne bakıyorum

Yok artık.
Adam sana patlamamış Allah'tan Rosem.
vallahi olay bizlerin yanında patlak verdi ama adam gülüp duruyodu dedik iyi çok kızmadı ama eve gidince epey bi bağırmış çağırmış eşine, arkadaşım da bana atmış suçu.
evet allahtan bana patlamadı tatlım ama adam beni hiç sevmiyor ve asla görüşmek istemiyor
yaa sevmiyor erkekler böyle şeyleri
benim eşim de sevmez
arada kıskançlık yaparım ona bile sen bana güvenmiyo musun diye köpürür
gerçi ben de sevmem gereksiz kıskançlıkları, hesap sormaları vs acayip sinirlendirir beni

empati diyor noktayı koyuyorum...............fazla sempatide zararlı tabi.

Yani onu nasi ogrenmesin ki direk ekranda cikiyor kapandiktan sonrada belli oluyor..
Yani bu uygulamayi akilli tel kullanmayi bilmeyen ama akıllı teli olan babama yüklersem anlamz bitek

ay çok ayıp ya.niye böyle bi şey yaptın ki?eşim bana yapsa burnundan getirirdim valla.haklı adam.

Esi bi kere yalan soyleyince guveni zedelenmis, ben hak verdim..
ay çok ayıp ya.niye böyle bi şey yaptın ki?eşim bana yapsa burnundan getirirdim valla.haklı adam.
benim eşim bana yapsa ben kızmam çünkü kendime güvenim tama yalancı olsam ben yapmadım derdim sıyrılırdım ama en azından dürüst oldum ben yükledim dedim

benim eşim bana yapsa ben kızmam çünkü kendime güvenim tama yalancı olsam ben yapmadım derdim sıyrılırdım ama en azından dürüst oldum ben yükledim dedim
canım bunu kendine güvenle ilgisi yok ki, benim de kendime güvenim tam eşime sadık olduğumu (Allah şaşırtmasın) hep de olacağımı biliyorum ama eşim imalı en ufak bi hesap sormaya girince çıldırıyorum ben bu kadar sadıkken sana sen nasıl şüphelenirsin diye
insanın gururu kırılıyor cidden karşısındaki sana güvenmeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…