yüklemedim desen nolur her şey ortada zaten.:)))gizli yapılan her şeyde art niyet ararım ben.kendine güvenle alakası yok ki bu davranışın.benim eşim bana yapsa ben kızmam çünkü kendime güvenim tama yalancı olsam ben yapmadım derdim sıyrılırdım ama en azından dürüst oldum ben yükledim dedim
Arkadaş bunun güvenin tam olması ile ne ilgisi var? Evlisiniz diye her hakkı görmeyin kendinizde.benim eşim bana yapsa ben kızmam çünkü kendime güvenim tama yalancı olsam ben yapmadım derdim sıyrılırdım ama en azından dürüst oldum ben yükledim dedim
benim eşim bana yapsa ben kızmam çünkü kendime güvenim tama yalancı olsam ben yapmadım derdim sıyrılırdım ama en azından dürüst oldum ben yükledim dedim
işle işle ilgili konuşmaları dinlememde ne sakınca varki ben sadece merak ettim oda yalan söylemesydi o zaman.zaten bir dövmediği kaldıArkadaş bunun güvenin tam olması ile ne ilgisi var? Evlisiniz diye her hakkı görmeyin kendinizde.
Belki işi ile ilgili gizli görüşmeler yapıyor.
Tüm konuşmalarını dinlemek istemek bence çok büyük terbiyesizlik.
Benim eşim askeri personel sence onun işle ilgili görüşmelerini dinlemem etik mi?işle işle ilgili konuşmaları dinlememde ne sakınca varki ben sadece merak ettim oda yalan söylemesydi o zaman.zaten bir dövmediği kaldı
Tamam sizin kendinize güveniniz tam olabilir ama eşinizin size güvenmiyor olması gururunuzu filan hiç incitmez mi?benim eşim bana yapsa ben kızmam çünkü kendime güvenim tama yalancı olsam ben yapmadım derdim sıyrılırdım ama en azından dürüst oldum ben yükledim dedim
yalan söylememişki ama sadece kızacağını bildiği için saklamış ki kötü bişeyde değil sakladığı seni işyerindeki kızlara övmüş.işle işle ilgili konuşmaları dinlememde ne sakınca varki ben sadece merak ettim oda yalan söylemesydi o zaman.zaten bir dövmediği kaldı
işle işle ilgili konuşmaları dinlememde ne sakınca varki ben sadece merak ettim oda yalan söylemesydi o zaman.zaten bir dövmediği kaldı
ha burdaki bu kadar insan kocalarını aldattıklarından yanlış diyorlar buna. bir sen her şeyi biliyorsun çünkü.benim eşim bana yapsa ben kızmam çünkü kendime güvenim tama yalancı olsam ben yapmadım derdim sıyrılırdım ama en azından dürüst oldum ben yükledim dedim
çok merak ediyorum şu yapsın ne olcak benim kendime güvenim tam diyen insanlar mesela komşuları eve dönerken üstlerini arasa bir şeyler çaldı mı diye "arasın ne olacak ki, benim kendime güvenim tam" mı diyeceközel hayattan bihaber olan insanların tutumu = benim güvenim tam..
benim eşim bana yapsa ben kızmam çünkü kendime güvenim tama yalancı olsam ben yapmadım derdim sıyrılırdım ama en azından dürüst oldum ben yükledim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?