eşim bana kızdı..

benim eşim bana yapsa ben kızmam çünkü kendime güvenim tama yalancı olsam ben yapmadım derdim sıyrılırdım ama en azından dürüst oldum ben yükledim dedim
yüklemedim desen nolur her şey ortada zaten.:)))gizli yapılan her şeyde art niyet ararım ben.kendine güvenle alakası yok ki bu davranışın.

benim eşim bana yapsa ben kızmam çünkü kendime güvenim tama yalancı olsam ben yapmadım derdim sıyrılırdım ama en azından dürüst oldum ben yükledim dedim
Arkadaş bunun güvenin tam olması ile ne ilgisi var? Evlisiniz diye her hakkı görmeyin kendinizde.
Belki işi ile ilgili gizli görüşmeler yapıyor.
Tüm konuşmalarını dinlemek istemek bence çok büyük terbiyesizlik.

arkadaşlarınla eşini çekiştirdiğin olmuyor mu? illa sevgilin olmadığı için mi kendine güvenin tam... benimde o konuda kendime güvenim tam, ama eşim arkadaşlarımla olan konuşmamı dinlemesini hoş karşılamam. ona ne ki arkadaşlarımın sorunlarından...

ama eşime gps takmak isterdim

işle işle ilgili konuşmaları dinlememde ne sakınca varki ben sadece merak ettim oda yalan söylemesydi o zaman.zaten bir dövmediği kaldı

işle işle ilgili konuşmaları dinlememde ne sakınca varki ben sadece merak ettim oda yalan söylemesydi o zaman.zaten bir dövmediği kaldı
Benim eşim askeri personel sence onun işle ilgili görüşmelerini dinlemem etik mi?
Sen maşallah hep kendini haklı görüyorsun. Hatanı kabul edip özür dilemeyi düşünüyor musun?
Senin yaptığın hareket eşinin yalan söylemesinden daha kötü bence.

Tamam sizin kendinize güveniniz tam olabilir ama eşinizin size güvenmiyor olması gururunuzu filan hiç incitmez mi?

yalan söylememişki ama sadece kızacağını bildiği için saklamış ki kötü bişeyde değil sakladığı seni işyerindeki kızlara övmüş.
bu durumda mutlu bile olman gerekirdi
keşke benim eşimin etrafındaki girdiği ortamdaki insanlara beni övdüğünü duysam

Arkadaşım neden hala anlamamakta ısrar ediyorsun hatalısın yaptığın gerçekten çok yanlış ve çirkin. Sana söylediği yalanda yalan olsa ne var yani iş arkadaşlarına senden bahsettiyse yapma gözünü seveyim adamlarla evlendiniz diye üzerlerinde bu kadar hükümdarlık kurmaya çalışmayın. Bir dövmediği kaldı demişsin, aynı şeyi benim eşim bana yapsaydı boşardım bu kadarda net. Madem güvenmiyorsun o zaman sende boşan gitsin ömür boyu hayatı kendine ve eşine neden zindan ediyorsun anlamıyorum ki.

çok saygısızca bir davranış bana da yapılsa bütün güvenimi yitiririm eşime karşı..
senin güvensizliğini eşine yüklemeye hakkın yok.
kaldı ki aldatılmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz?
o insan mı hayatınızın merkezi..
zira aldatan insan er geç belli ediyor kendini ama aldatmıyorsa kaybettiğiniz zamanla,kaybettiğiniz güvenle kalıyorsunuz.

ha burdaki bu kadar insan kocalarını aldattıklarından yanlış diyorlar buna. bir sen her şeyi biliyorsun çünkü.
arkadaşım adamın özel konuşmalarını dinlemeye niyetlenmişsin ya ne kadar ayıp. her şeyi bilmek zorunda mısın? oldu olacak hela giderine bir kamera tak da kaç santim çapında s*çıyor adam onu da öğren.

Sonuna kadar haklısın kardeşim her ne düşünerek indirdiysen ve nelerden şüphe ettiysen haklısındır bacım bir bayan şüpheleniyorsa bir şeylik vardır

evin heryerine bebek telsizi sakla belki odalarda gizli gizli birileriyle konuşuyodur canlı yayın dinlersin

bir şey sorabilir miyim?
eşin işyerindeki kızlara seni övdüğü için onunla kavga ettikten sonra eşini nasıl kendini affettirme çabası içine sokmayı başardın?
hayır ciddi ciddi soruyorum gerçekten yanlış anlama
adam cidden hatalı olduğunu düşünüp senden af mı diledi
ben böyle bişe için eşimle kavga etsem bi hafta konuşmaz heralde benimle bırak af dilemeyi ben ondan af dilemek zorunda kalırım kusura bakma kıskançlığı abarttım diye

özel hayattan bihaber olan insanların tutumu = benim güvenim tam..
çok merak ediyorum şu yapsın ne olcak benim kendime güvenim tam diyen insanlar mesela komşuları eve dönerken üstlerini arasa bir şeyler çaldı mı diye "arasın ne olacak ki, benim kendime güvenim tam" mı diyecek

Sizinki yalancı olmamak değil, yaptığınız işi hiç utanmadan söylemek. Eşiniz "bana güvenmiyorsan benimle işin ne? bas git hayatımdan." dediği zaman da yine mağduru oynamaya devam edin. Özgüven eksikliğinden hem kolay da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…