Eşim bana küfür etti

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
2.277
227
163
Eskişehir
Hepiniz artık konularımı biliyosunuz..bu cumartesi günü eve dönmeyi düşünürken az evvel verdiğim karardan vazgeçtim..çünkü eşim bana küfür etti telefonda...

aradım kendisini yanımda yeğenim var dedi yeğenide 5 yaşında..müsait değilim sonra ararım dedi..bende önemli bişey dicem ara hemen dedim..baya bi zaman geçti aramadı..5 yaşındaki çocuktanmı çekiniyor beni aramak için öyle kızdımki ona..
baktım aramıyor ben aradım yine..taktım ya kafaya..
niye aramıyorsun yeğenindenmi çekiniyorsun aramak için dedim...yine kavga edicez dimi dedi bak çocuk bana bakıyor anlıcak kavga ettiğimizi dedi..bende kavgamı ediyoruz şimdi dedim ne alaka yaa..
ben işi bırakmayı düşünüyorum bu aramızda problem olacakmı ileride bugün patronla ona göre konuşucam..sana bunu dicektim dedim ama sen beni dinlemek bile istemiyorsun dedim..ya bak işte yine başladık kavgaya bak çocuk anlıyor dedi senin kitabını dinini ..... dedi..şok oldum..kendimi çok adi hissettim..ve şuandada ağlıyorum..bu adamı affetmeyecektim..bu nedemek ya sen niye küfür ediyosun böyle olacaksa bitsin ozaman dedim..oda tamam ya bitsin dedi..suratına kattım telefonu...ama psikolojkik olarak iğrenç durumdayım ve kendimi çok adi çok aciz hisssediyorum..beni iki dakikada bu psikolojiye soktu..

nedense erkekler küfredince kendilerini daha güçlü hissediyolar.. söyleyecekleri bişey kalmaıdğında küfür ediyolar

evet işyerindeyim ve ağlıyorum rezil oldum..çok zoruma gitti bu söylediği...şimdi kendimi gurursuz hissediyorum..
keşke bende ona küfür etseydim..meğer biz bu noktaya gelmişizde benim haberim yokmuşş...

biran evvel başımın çaresine bakmam lazım..kesinlikle bu yaprığını affetmememm gerkiyor..

senkesinlikle adi ve aciz değilsin adilik ve acizlik gösteren o muhterem (!) eşin. sakın kendini bu psikolojiye sokma esas ayıp eden kendi ayıbından utansın

her musibette bi hayır vardır, bu telefon konuşmasıyla, barışmanın yanlış bi karar olduğunu, barışsanızda bişeyin değişmeyeceğini anlamış oldun

bence yine öfkeyle kalkmayin. Zaman birakin ama esinizi de aramayin. O yokmus gibi yasayin bir süre.
Uzaktan izleyin onun pismanligini. Zaten yerinde mesgulsunuz, hem is hem cocuklar.

aslında açık konuşmak gerekiyorsa bende çok ama çok sinirlendiğim zaman ağzımdan kaçırıyorum
ve kötü bir insan değilim

ilgilenmee , aranma , sormaa işinide aslaa bırakma çünkü bir kadın kendi ayakların da durmalı . bırak kendi gelsin sen kendini küçük düşürme zaten karşıdaki senin bir adım attıgının farkında bile degil saygı kalmamışsa hiç birr şey çözüm olmazz . allah yardımcın olsun. dine küfrden iflahh olmazz !!!!!!! ondan düzelmesini bekleme allahtan korsa dine kitaba küfür etmez .. allahtan kormayan biri dee aslaa adamm olmazz .. kusura bakma canım kolay gelsinn.

evet haklısınız ..dönmicem...ama ben annemde kaldığım sürece bu böyle olmayacak..gerçekten bir an evvel ev bulup eşyaları oraya taşımam lazım..böyle çocuk oyuncağına döndü aylardır..

bide bana niye küfür etti..ben ne yaptım ne dedim yaa...
bukadarmı adiyim ben onun küfürünü hakedecek...çok yüz verdim heralde..onun küfür etmesine neden olacak ne yaptım..cumartesi günü dönüyor nasıl olsa diye düşündü heralde..ben den ayrılamıyor diye düşündü..
ne vardı küfür etmesine sebep olacak..insan gibi konuşsaydı olmazmıydı benimle..

aslında açık konuşmak gerekiyorsa bende çok ama çok sinirlendiğim zaman ağzımdan kaçırıyorum
ve kötü bir insan değilim

eşine böyle s... m... bi küfür etmiyosundur herhalde canım
barışma arefesinde yapılır mı bu

valla ne desem nefret ediyorm boyle erkeklerden,sende arayip sorma biraz kardesim cek kendini bi kac gun zaman gecsin,ne yapmaya calisiyo bu erkekler cokmu yuz veriyoruz biz bu erkeklere?arayip sormican adam yurduna koymican her konustuguna heee heee dicen bak ozaman senden kiymetlisi varmi;

eşine böyle s... m... bi küfür etmiyosundur herhalde canım
barışma arefesinde yapılır mı bu

ne dediğimi hatırlamıyorum :44:

ama tabi herhalde öle demiyorumdur
yinede bence küfür etmek zayıflık simgesidir

Son düzenleme:

çok tuhaf.ALLAH sana sabır versin ama eşinin tutumu gerçekten hoş değil.küfür eden erkeklerden nefret ederim.5 yaşındaki çocuk sizin tartıştığınızı anlasa ne olacak, aklımı erecek sanki çok abes

ben napıyım şimdi..arayımmı onu..arayıpta bende küfür edeyimmi..çok sinirliyim ve çok üzgünüm..
resmen posta koydu bana..üstelik hiçbirşey yokken..
yada mesajmı çekeyim..öyle doluyumki birşey yapmam gerekiyor gibi geliyor..onun moralini bozmak istiyorum şu anda beni bu hale soktuğu için..

Küfür eden insanlardan nefret ederim. Heleki eşine ailesine küfür edenlerden ayrıca bir nefret ederim.... Aciz insanlar yapar bunu... Birde utanmadan 5yaşındaki çocuğun yanında küfür ediyor....

yok, bence sen hiçbişi yapma
sessiz kal
o seni aradığı zaman nasıl olsa sakinleşmiş olur
o zaman tavır alma zamanı
seni anlıyorum bende öyleyim, eşime sinirlendiğim zaman onu acı çekmesini istiyorum, bunalıma sokmak istiyorum ama belirli bi zaman sonrada alışıyolar
ikinizde sinirli davranırsanız zararlı çıkarsınız

Sizin diğer konularınızı da görmüştüm...
Eşiniz çok ayıp etmiş haklısınız...İnsan karısına, çocuklarının annesine küfür etmemelidir...
Ama sizin de yersiz kaprisleriniz var bence...Çok da anlam veremediğim çıkışlarınız var...
Yanlış anlamayın yazdıklarınızdan çıkardığım sonuçlar...
Bence bu kunuda olmasa bile genel olarak biraz kendinizi de yoklayın...

Bence hiçbirşey yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…