evet işyerindeyim ve ağlıyorum rezil oldum..çok zoruma gitti bu söylediği...şimdi kendimi gurursuz hissediyorum..
keşke bende ona küfür etseydim..meğer biz bu noktaya gelmişizde benim haberim yokmuşş...
biran evvel başımın çaresine bakmam lazım..kesinlikle bu yaprığını affetmememm gerkiyor..
aslında açık konuşmak gerekiyorsa bende çok ama çok sinirlendiğim zaman ağzımdan kaçırıyorum
ve kötü bir insan değilim
eşine böyle s... m... bi küfür etmiyosundur herhalde canım
barışma arefesinde yapılır mı bu
Hepiniz artık konularımı biliyosunuz..bu cumartesi günü eve dönmeyi düşünürken az evvel verdiğim karardan vazgeçtim..çünkü eşim bana küfür etti telefonda...
aradım kendisini yanımda yeğenim var dedi yeğenide 5 yaşında..müsait değilim sonra ararım dedi..bende önemli bişey dicem ara hemen dedim..baya bi zaman geçti aramadı..5 yaşındaki çocuktanmı çekiniyor beni aramak için öyle kızdımki ona..
baktım aramıyor ben aradım yine..taktım ya kafaya..
niye aramıyorsun yeğenindenmi çekiniyorsun aramak için dedim...yine kavga edicez dimi dedi bak çocuk bana bakıyor anlıcak kavga ettiğimizi dedi..bende kavgamı ediyoruz şimdi dedim ne alaka yaa..
ben işi bırakmayı düşünüyorum bu aramızda problem olacakmı ileride bugün patronla ona göre konuşucam..sana bunu dicektim dedim ama sen beni dinlemek bile istemiyorsun dedim..ya bak işte yine başladık kavgaya bak çocuk anlıyor dedi senin kitabını dinini ..... dedi..şok oldum..kendimi çok adi hissettim..ve şuandada ağlıyorum..bu adamı affetmeyecektim..bu nedemek ya sen niye küfür ediyosun böyle olacaksa bitsin ozaman dedim..oda tamam ya bitsin dedi..suratına kattım telefonu...ama psikolojkik olarak iğrenç durumdayım ve kendimi çok adi çok aciz hisssediyorum..beni iki dakikada bu psikolojiye soktu..
ben napıyım şimdi..arayımmı onu..arayıpta bende küfür edeyimmi..çok sinirliyim ve çok üzgünüm..
resmen posta koydu bana..üstelik hiçbirşey yokken..
yada mesajmı çekeyim..öyle doluyumki birşey yapmam gerekiyor gibi geliyor..onun moralini bozmak istiyorum şu anda beni bu hale soktuğu için..
ben napıyım şimdi..arayımmı onu..arayıpta bende küfür edeyimmi..çok sinirliyim ve çok üzgünüm..
resmen posta koydu bana..üstelik hiçbirşey yokken..
yada mesajmı çekeyim..öyle doluyumki birşey yapmam gerekiyor gibi geliyor..onun moralini bozmak istiyorum şu anda beni bu hale soktuğu için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?