Eşim bana küfür etti

evet üzülmeye değmez belki ama elimde değil işte..gerçekten kötüyüm tekrar toparlayım düzelteyim derken bana bunu yaptı...ve ben hiçbirşey yapamadım diye daha çok sinirliyim..

nasıl davranmam gerekiyordu..bendemi bağırıp çağırsaydım..

Tabi ki arama. Hem suçlu hem güçlü. Senin arayıp da ona hakaret etmen onu yine değerli kılar. Bak yine dayanamadı kavga etmek icin bile olsa aradı der. Ağla rahatla ama sakın onu arama. Terbiyesiz ya.

Sana da bi eleştiri yapmak istiyorum kızma lütfen; niye ısrarla iş gibi önemli bir mevzuyu ayaküstü konuşmaya cabalıyosun. Belki yanında yegeni yoktu da müsiat değildi sen kızma diye söyleyemedi. Niye üstüne gidiyosun. Yanlış anlama bu söylediklerim ettiği küfrü asla mazur göstermez ama biraz bunaltmışsın gibi geldi bana :S

bencede sakin ol ve hiçbirşey yapma.hiç onu kaale bile almadığını düşünsün.nasılki o seni arayıp ne rahatlatıcı nede rahatsız edici birşey yapmıyor.sende beklemede kal

kitabına dinine....
size saygısı kalmadığı belli de dine kitaba da saygısı kalmamış terbiyesiz adamın
böylesini ilk defa duydum şoktayım gerçekten
bu adamdan size ne köy olur ne kasaba ona güvenipte işinizi falanda bırakmayın sakın

amannnnnnnnn erkekletin alayını topuklarından vurmak lazım

bence senin sesiz kalman onu aramaman cildirticaktir.hiç bise olmamis gibi hayatina devam et,bunu yapmak zor eminim ama yapmalisin,aranmamak umursanmamak herkesi delirtir dimi;

evet haklısın yersiz çıkışlarım oluyor zaman zaman..ama ben ne istedimki..olması gerekenleri istedim..ama o böyle davranarak beni dahada kötü hale getiriyor..doğum yaptığımdan beri yanımda hissetmedimki hiç onu..bu kapris değil..

canım bence sen biraz beklemede kal elbet arayacak eşinin yaptığı gerçekten çok çirkin ama çocuklarınız var onlar neolacak ayrılırsanız bence ikinizde birbirinize zaman verin belki hatasını anlar ama baktın gene aynı ozaman arkana bakma derim

sen niye adi ve aciz olasın??sen mi küfrettin???rahat ol ağlamaya değmez...Allah ıslah etsin küfür edip özellikle küfürde dinini kitabını sövenleri Allah vermesin dinden çıkartıcı şeyler hiç mi düşünmüyorlar bunu....üzüldüm...hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ikinizin de..

bence senin sesiz kalman onu aramaman cildirticaktir.hiç bise olmamis gibi hayatina devam et,bunu yapmak zor eminim ama yapmalisin,aranmamak umursanmamak herkesi delirtir dimi;

Arkadaşa %100 katılıyorum. Adam alışmış senin bağırmana, kendini savunmana. Sen onu arama uzunca bir süre bekleyecek ve senin tepkisizliğin karşısında hayrete düşüp çark edecek. Bunda kazanan sen olacaksın o değil.

kızlar ağzınıza sağlık çok güzel yazmışsınız ben arkadaşa şunu demek istiyorum aslında en doğrusunu arkadaş biliyor ama insan başkalarından gaza gelince daha güzel yapıyor yani destek buluyor , bak güzel kardeşim neden adi olasınız bi kere adam sizin kendinize olan saygınızı yitirmenize sebep olmuş, çok önemli ara demişsiniz adam aramamış sizden daha önemli ne olabilirki yiğeninin olduğunu söylüyor bence külliyen yalan çok adi bir yalan size tavsiyem erkek gibi yaşayın yani erkekler gibi düşünün işten ne diye çıkıyosun ki şuan psikolojin bozuk işede adepte olamıyosun kendini dışarı atmak rahatlamak istiyosun özgür olmak istiyosun ama en güzel yapacağın şey bi psikiyatre gitmen dertlerini onunla paylaşman en azından rahatlarsın işini bırakma 4 elle sarıl işine daha çok sev işini evini tut çocuğunu annenin yardımıyla bak tabi oda müsaitse kendi ayaklarının üzerinde dur eğer küfrediyosa dönüp dolaşıp onu bulacak o küfür merak etme dine küfredenin Allah ı olmaz Allah ı olmayanlada sizin işiniz olmasın eğer kendi doğrularınızın arkasında durup onun telefonlarına bakmaz size ulaşmasını engeller ve başarırsanız emin olun kendinize olan saygınız geri gelir ve daha mutlu olur daha doğru kararlar verirsiniz önce can sonra canan

kelebek konularını takip ettiğim kadarıyla, anladığım senin çok fevri davrandığın ve bu kaprislerinle eşini de gerçekten yorduğun. Eşinin yaptığı büyük bir hata, senin ayaklarına kapanıp özür dilemesi gerekir bunun için. ama ben artık onu çok çok yorduğunu düşünüyorum. bir de sürekli "bitsin bitsin" diye savurduğun tehditler, artık gerçekçiliğini de yitiriyorsun. Böyle a dese b diyecek bir halin var. bu zamana kadar konuşmadınız eşinle cuma gününü mü bekledin işten ayrılmayı konuşmak için illa o telefon konuşmasına sığdırman mı gerekiyordu? biraz sabredemez miydin? Çok sabırsız ve fevri olduğunu anlıyorum tüm sıkıntılar da bundan kaynaklanıyor. Asla eşinin bu yaptığını haklı bulmuyorum, ancak herkesin de bir kapasitesi var. Bence bir terapistten yardım alıp öfke kontrolünü sağlaman lazım.. bunu tüm samimiyetimle söylüyorum, lütfen yorumumu yanlış anlama. Yazık ediyorsun sinirlerini harap ediyorsun ve yavrularını da bu sinir haliyle büyütmeye çalışıyorsun.

Saygısı olmayan adamın sevgisinden emin olmayın...

Bence bırakın inceldiği yerden kopsun.

Zaten daha ne kadar incelebilir ki? Sizi bu kadar incitme noktasına gelmişken...

Bırakın bu şekilde ağır bir küfürü, hakaret eden adamın suratına bir daha sevgiyle bakamazdım ben.

Tabi aranızda neler yaşandıda bu noktaya geldiniz bilinmez...

Ama sonuç ortada; kavgalarınız çocuğun gelişimine ve psikolojisine zarar vermekten başka birşey getirmeyecektir.

Tatlım sen kendini neden gurursuz hissediyorsun yaa
Asıl adi asıl gurursuz olan eşin
Beş yaşındaki çocuğun yanında kavga etmekten çekinen ne küfürler yağdırıyor
Bi de yetmiyormuş gibi dinine küfür ediyor şu mübarek Ramazan'a yaklaşırken
Senin bütün konularını takip ediyordum canım ve senin psikolojini en iyi anlayacaklardan biriyim
Lohusalık hali zaten stres sıkıntı yaratırken bide eşlerin bu denli densiz olması tuz biber ekiyor
Bende sana dön kocana arayı yap diyenlerdendim
Ama yok eşinin iyi bi burnunun sürtülmesi gerekiyor
Çocuk olayı da pek inandırıcı gelmedi bana
Dönme canım sudan çıkmış balığa dönene dek yüz verme
Kal ailenin yanında kafanı dinle azcık lohusalık dönemin de bari o adamın yanında olma lütfen
Ben durdum da ne oldu süt müt hak getire
Terbiyesiz destek olacağına hala ne laflar etmiş

Niye gurursuz hissediyorsunuz ki kendinizi.
Eşiniz aciz biri.
Sizin kendi hatalarınızı da kabullenip, yapılanları iki çocuğunuz için unutmaya hazır olmanızı eşiniz haketmemiş.

ah aah.. çekene dert çok değilmi, allah sabır versin, eşlerinde kalbine merhamet.. küfür etti diye ayrılamıyor insan, ama katlanmakta bir o kadar zor. ne diyeyim saygı yitirilincede bir daha geri gelmiyor malesef..

benim eşim iyi bir insan olmasına rağmen ağzı bozuk alışmış maaleseföyle ki şakalaşırken bile küfreder.ben süreklii uyarıyorum ama değişmiyor senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.çocukların var boşan bitsin diyemem ben sana ama senden özür dilemeden evine sakın dönme.

Sakın arayıpta küfür etme..Şimdi sen onu nasıl görüyorsan küfür etti diye, oda seni öyle görecek..

Bir anlık öfkeye yenik düşme lütfen..

Eğer boşanmakta kararlıysan, en kısa zamanda annene yakın bir ev bul..

Mutlaka konuşmak için arayacaktır..Aradığında veya karşılaştığınızda ; Sen neden bahsediyorsun ben kendime ev tuttum, hayatımı düzene sokmaya başladım, hatta bir avukat ile bile görüştüm dediğinizde suratının alacağı ifadeyi görmek sarfedilecek en büyük küfüre bedel bir rahatlama sağlar içinizde..

Posta koydu demişsiniz ya, ozaman görür beyefendi posta küfürle değil, icraatla konurmuş..

Son düzenleme:
dine imana küfreden adamdan bir halt olmaz !!

ne bu yahu ? yemiş mi kafayı, o ne biçim küfür öyle..

benim düşünceme göre, bunda bu kadar kızılcak bişey yok küfredecek kadar,
adam içten içe size sinir olmuş bu olaylarda, alttan alsa da nefreti de büyümüş bence
yoksa bu kadar kolay parlamazdı, bu sinirini hep kapatıyormuş ama dönüyorsunuz ya onun rahatlığıyla salmış kendini
ve sonuç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…