Hepiniz artık konularımı biliyosunuz..bu cumartesi günü eve dönmeyi düşünürken az evvel verdiğim karardan vazgeçtim..çünkü eşim bana küfür etti telefonda...
aradım kendisini yanımda yeğenim var dedi yeğenide 5 yaşında..müsait değilim sonra ararım dedi..bende önemli bişey dicem ara hemen dedim..baya bi zaman geçti aramadı..5 yaşındaki çocuktanmı çekiniyor beni aramak için öyle kızdımki ona..
baktım aramıyor ben aradım yine..taktım ya kafaya..
niye aramıyorsun yeğenindenmi çekiniyorsun aramak için dedim...yine kavga edicez dimi dedi bak çocuk bana bakıyor anlıcak kavga ettiğimizi dedi..bende kavgamı ediyoruz şimdi dedim ne alaka yaa..
ben işi bırakmayı düşünüyorum bu aramızda problem olacakmı ileride bugün patronla ona göre konuşucam..sana bunu dicektim dedim ama sen beni dinlemek bile istemiyorsun dedim..ya bak işte yine başladık kavgaya bak çocuk anlıyor dedi senin kitabını dinini ..... dedi..şok oldum..kendimi çok adi hissettim..ve şuandada ağlıyorum..bu adamı affetmeyecektim..bu nedemek ya sen niye küfür ediyosun böyle olacaksa bitsin ozaman dedim..oda tamam ya bitsin dedi..suratına kattım telefonu...ama psikolojkik olarak iğrenç durumdayım ve kendimi çok adi çok aciz hisssediyorum..beni iki dakikada bu psikolojiye soktu..
kelebek konularını takip ettiğim kadarıyla, anladığım senin çok fevri davrandığın ve bu kaprislerinle eşini de gerçekten yorduğun. Eşinin yaptığı büyük bir hata, senin ayaklarına kapanıp özür dilemesi gerekir bunun için. ama ben artık onu çok çok yorduğunu düşünüyorum. bir de sürekli "bitsin bitsin" diye savurduğun tehditler, artık gerçekçiliğini de yitiriyorsun. Böyle a dese b diyecek bir halin var. bu zamana kadar konuşmadınız eşinle cuma gününü mü bekledin işten ayrılmayı konuşmak için illa o telefon konuşmasına sığdırman mı gerekiyordu? biraz sabredemez miydin? Çok sabırsız ve fevri olduğunu anlıyorum tüm sıkıntılar da bundan kaynaklanıyor. Asla eşinin bu yaptığını haklı bulmuyorum, ancak herkesin de bir kapasitesi var. Bence bir terapistten yardım alıp öfke kontrolünü sağlaman lazım.. bunu tüm samimiyetimle söylüyorum, lütfen yorumumu yanlış anlama. Yazık ediyorsun sinirlerini harap ediyorsun ve yavrularını da bu sinir haliyle büyütmeye çalışıyorsun.
arkadaşlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum...yalnız çoğunuz yorum yapmadan önce ben ağlarken onu aradım dayanamayıp..çünkü kendimi çok kötü hissettim..haketmediğimi düşündüm ne olursa olsun..
bağırıp çağırmadım..ben bunu hakedecek neyaptım dedim tabi bunu derken ağlamadan duramadım..oda yavrum kuzum filan bişeyler dedi..dinlemedim .yarın gelecektim ama dönmüyorum artık zamana bıraktım ne olacaksada olsun dedim telefonu kapattım..sonra burdaki yorumları okudum tek tek evet aramam gerekiyordu haklısınız çoğunuz..ama işte tutamadım kendimi..
beni eleştirenler haklılar..artık çok sinirli olduğumu fevri çıkışlarım olduğunu biliyorum..ne zaman toparlanmaya ayağa kalkmaya çalışsam bir darbe yiyorum eşim tarafından...geçen seferde herşey düzeldi derken kayınvalidemi alıp getirmişti annemin evine hemde annem yokken..tartışmıştık onun yüzünden ve ağzını açıp beni savunmamıştı bile..epey dargın kaldık şimdi yine herşey düzelecekken bana küfür etti..bunlardan sıkıldım artık..doğum yaptım sabahlara kadar uykusuz kalıyorum yeri geliyor, iki tane çocuk bakıyorum..sabah işe geliyorum iş yorgunluğu iş stresi...ama hiçbirzaman ruhsal anlamda bana destek olmadı..hadi olmasın boşverdim..bari beni anladığını hissetseydim keşke..o böyle davrandıkça ben dahada agresif oldum..anlaşılmadığımı hissettikçe onun yanımda destekçim olmadığını gördükçe dahada takar oldum herşeyi..dahada çatar oldum herşeye gerekli gereksiz..
ama kendimi çok iyi tanıyorum..bu noktalara gelmeyebilirdim..eğer elini bana uzatsaydı beni anlasaydı ve hoşgörülü davransaydı...ben artık doğru düzgün düşünemiyorum bile..doğru kararlar alamıyorum bile..sanki zayıflığımı fırsat bilir gibi psikolojik olarak geldikçe geldi üstüme..söylediği laflar yeri gelir çok inciltici olurdu...şu iki ay içinde..zaten hep beni suçlar hep o haklıdır..kendimi savunmakla geçti zaman...beni anlamadığında da hırçınlaştım bağırıp çağırmaya başladım..ve dahada düşürdüm kendimi..
kaçtıkça ben, kovaladı...hadi düzeltelim dedikçede bunu yaptı..dengemi alt üst etti yani..ve bugün ettiği küfür de tokat gibi yapıştı yüzüme...
yüz vermeyin artık diyorsunuz..peki nasıl yapıcam bunu..akşamları anneme çocuk sevmeye geliyor..karşılaşıyoruz ister istemez..yarın içinde işyerinden izin aldım..çocukları doktora götürecektik aşıları var..haliyle oda gelecek.
bu yoruma katılıyorum.. okuyorum başlıklarınızıSizin diğer konularınızı da görmüştüm...
Eşiniz çok ayıp etmiş haklısınız...İnsan karısına, çocuklarının annesine küfür etmemelidir...
Ama sizin de yersiz kaprisleriniz var bence...Çok da anlam veremediğim çıkışlarınız var...
Yanlış anlamayın yazdıklarınızdan çıkardığım sonuçlar...
Bence bu kunuda olmasa bile genel olarak biraz kendinizi de yoklayın...
ben napıyım şimdi..arayımmı onu..arayıpta bende küfür edeyimmi..çok sinirliyim ve çok üzgünüm..
resmen posta koydu bana..üstelik hiçbirşey yokken..
yada mesajmı çekeyim..öyle doluyumki birşey yapmam gerekiyor gibi geliyor..onun moralini bozmak istiyorum şu anda beni bu hale soktuğu için..
ah canım benım ya esının yaptıgı adılık içine oturmus anlasılan arama kendını onemlı bırı sanmasın ıkıdebırde arıyo dıye erkek mılletı sımarmayı cok severler oncekı konunu bılmıyorum ama sanırım kavgalıydınız ve sen ailende kalıyodun canım ya o arıcakmıs sabırsızlık yapıp sen aramıssın yanlıs yapmıssın bıraksaydın burnu ıyıce bır surtseydı sen aramasaydın keske.ERKEKLER YAPTIKLARI HATALARI COK CABUK UNUTURLAR AMA BI KADIN ASLA UNUTMAZ OYUZDEN CANIM YELKENLERI CABUK SUYA INDIRMEMEK LAZIM YOKSA HICBISEY OLMAMIS GIBI DAVRANIR BU DURUMDA SENIN CANINI DAHA COK SIKAR
her musibette bi hayır vardır, bu telefon konuşmasıyla, barışmanın yanlış bi karar olduğunu, barışsanızda bişeyin değişmeyeceğini anlamış oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?