Eşim bana küfür etti

armasaydınız bekleseydiniz sizde tabi bu küfür etmesine sebep değil o igrenç bişey ama okudugum kadarıyla sizde çok sakin bi insan değilsiniz(diğer konulardan) adamın üstüne çocuktanmı çekiniyosun niye aramadın demenin bin türlü şekli var kızarak falan kimseyi çok bunaltmamak lazımm

bende tam böyle düşünüyorum çok güzel yazmışsın arkadaşım umarım kelebek dikkate alır kaynana yardım etmiyo diye evden ayrılmalar falan bu iş bitti bitti kolaymı boşanmak sağolsun bazı arkadaşlarda boşan ondan adam olmaz tanıyomuyuz adamı bi evlilik heleki çocukları var nasıl bu kdar kolay yorum yapabiliyorsunuz siz yazıp kurtuluyosunuz diyebilirsiniz benim bi mesajımlamı boşanacak ama karşıdakini doldurup kışkırtabilirsiniz kelebek bence dogru karar veremeyen hızlı ani tepkiler veren bir kişi insanlar nelere katlanıyor hayatta

baştan beri olmasada konunu takip ediyorum bayadır
aranıza uzaklık girdiği için böyle olmuş bence
siz konuşamıyorsunuz ki önemli konuları neden telefonda görüşüyorsun cumartesi evine dönecekmişsin
keşke evde konuşsaydın
döneceksen evine o onu dedi bu bunu dedileri unutman lazım
yok dönmem diyorsan dava açki ciddiyetini anlasın
ama bence öfkeyle hareket ediyorsun sonra çok için yanacak
ya konuşmayı başarın yada sakinleşmek için biraz zaman verin kendinize

arkadaşlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum...yalnız çoğunuz yorum yapmadan önce ben ağlarken onu aradım dayanamayıp..çünkü kendimi çok kötü hissettim..haketmediğimi düşündüm ne olursa olsun..
bağırıp çağırmadım..ben bunu hakedecek neyaptım dedim tabi bunu derken ağlamadan duramadım..oda yavrum kuzum filan bişeyler dedi..dinlemedim .yarın gelecektim ama dönmüyorum artık zamana bıraktım ne olacaksada olsun dedim telefonu kapattım..sonra burdaki yorumları okudum tek tek evet aramam gerekiyordu haklısınız çoğunuz..ama işte tutamadım kendimi..

beni eleştirenler haklılar..artık çok sinirli olduğumu fevri çıkışlarım olduğunu biliyorum..ne zaman toparlanmaya ayağa kalkmaya çalışsam bir darbe yiyorum eşim tarafından...geçen seferde herşey düzeldi derken kayınvalidemi alıp getirmişti annemin evine hemde annem yokken..tartışmıştık onun yüzünden ve ağzını açıp beni savunmamıştı bile..epey dargın kaldık şimdi yine herşey düzelecekken bana küfür etti..bunlardan sıkıldım artık..doğum yaptım sabahlara kadar uykusuz kalıyorum yeri geliyor, iki tane çocuk bakıyorum..sabah işe geliyorum iş yorgunluğu iş stresi...ama hiçbirzaman ruhsal anlamda bana destek olmadı..hadi olmasın boşverdim..bari beni anladığını hissetseydim keşke..o böyle davrandıkça ben dahada agresif oldum..anlaşılmadığımı hissettikçe onun yanımda destekçim olmadığını gördükçe dahada takar oldum herşeyi..dahada çatar oldum herşeye gerekli gereksiz..

ama kendimi çok iyi tanıyorum..bu noktalara gelmeyebilirdim..eğer elini bana uzatsaydı beni anlasaydı ve hoşgörülü davransaydı...ben artık doğru düzgün düşünemiyorum bile..doğru kararlar alamıyorum bile..sanki zayıflığımı fırsat bilir gibi psikolojik olarak geldikçe geldi üstüme..söylediği laflar yeri gelir çok inciltici olurdu...şu iki ay içinde..zaten hep beni suçlar hep o haklıdır..kendimi savunmakla geçti zaman...beni anlamadığında da hırçınlaştım bağırıp çağırmaya başladım..ve dahada düşürdüm kendimi..

kaçtıkça ben, kovaladı...hadi düzeltelim dedikçede bunu yaptı..dengemi alt üst etti yani..ve bugün ettiği küfür de tokat gibi yapıştı yüzüme...
yüz vermeyin artık diyorsunuz..peki nasıl yapıcam bunu..akşamları anneme çocuk sevmeye geliyor..karşılaşıyoruz ister istemez..yarın içinde işyerinden izin aldım..çocukları doktora götürecektik aşıları var..haliyle oda gelecek.

Ben eşine inanmıyorum artık sahiden, belki ne yapmak istediğini kendisi de bilmiyor.
Evliliğinizi toparlamak için diller döküyor, sonra bir kalemde yok ediyor herşeyi. Sanki çift karakterli veya bir şekilde fikri değişiveriyor.
Her şekilde bence onun da psikoloijisi ciddi şekilde bozuldu yaşadığınız olaylardan dolayı.

Sen de keşke bu kadar ciddi bir konuyu telefonda açmasaydın, hatta konuyu açman çok erken olmuş.
İşi bırakmanı istese bırakacak mısın sahiden?
Güvenip güvenemeyeceğini bilmiyorsun ki henüz?

Biz olanları hep senin ağzından ve senin bakış açından dinliyoruz.
Bu yüzden belki de sana yanlış yorumlar yapıp, yanlış yönlendiriyoruz.
Belki de sen çok gerginsin, belki iyi niyetle yaptıklarını da yanlış anlıyorsun.
Belki eşin telefonda bişeyler görüşmeyi istemedi, tartışacağınızı bildiği için. Yüzyüze görüşmek istedi belki.
Küfür olayı çok çirkin, ama bir anlık öfkeyle olmuş bişey. Eşin de çok dolu, çok gergin ve psikolojisi iyi değil.
Bir erkeğe "işi bırakmayı düşünüyorum, sana güvenecek miyim" demek belki gurur kırıcı gelmiş de olabilir.
Görmezden gel bu olayı demiyorum, ama bu kadar da yıkılacak kahrolacak bişey yok açıkçası.

Sakin ol, yarın gidin birlikte doktora. Açma bu konuyu o açmadan. Sonra da mümkünse yüzyüze ve başbaşa görüşün biraz.

2 konunda da sordum nedense cevap vermiyorsun,neden 40 günlük bebekleri bırakıp işe başladın.ne kadar özelde olsa işyeriniz sizin izniniz niye yok.niye ikilerinizi bırakıp hemen işe başladınız:26:

kırılman çok normal
kurana dine küfretmesine ben çok şaşırdım
bunu söylemeye cesaret eden allahtan korkmayan adam kim bilir daha başka neler yapar..
verdiğin karardan dönme derim ben

bu olaydan sonra hala barışmayı düşünüyo musunuz ?
eşiniz size eş falan değil

bu yoruma katılıyorum.. okuyorum başlıklarınızı
çoook fazla kapris yaptınız, adamın sinirlerinin bozuk olması çok normal..
çocuklarından ayrı okadar zamandır.. fazla naz gerçekten aşık usandırıyor..
umarım bir gün pişman olmazsınız..
küfür etmesi yanlış tabi, hemde çok çirkin bişi söylemiş..ama bulunduğu psikolojiye bağlarsak isyan etmiş kendince..

ah canım benım ya esının yaptıgı adılık içine oturmus anlasılan arama kendını onemlı bırı sanmasın ıkıdebırde arıyo dıye erkek mılletı sımarmayı cok severler oncekı konunu bılmıyorum ama sanırım kavgalıydınız ve sen ailende kalıyodun canım ya o arıcakmıs sabırsızlık yapıp sen aramıssın yanlıs yapmıssın bıraksaydın burnu ıyıce bır surtseydı sen aramasaydın keske.ERKEKLER YAPTIKLARI HATALARI COK CABUK UNUTURLAR AMA BI KADIN ASLA UNUTMAZ OYUZDEN CANIM YELKENLERI CABUK SUYA INDIRMEMEK LAZIM YOKSA HICBISEY OLMAMIS GIBI DAVRANIR BU DURUMDA SENIN CANINI DAHA COK SIKAR

Cnm bence kufreden erkek esine saygisini yitridigi anlamani gelir salla gitsin kufretmek onalra dunyada en buyuk silah gibi geliyor maalesef takma kafana yasemine katiliyorum acikcasi sen arama birak o seni arasiin aramiyorsada boskoy gitsin kaybedecek neyin hic birsey aslinda bu bilincle yasa peki sen ona kufur etseydin o ne yapardi? Iste erkek milleti bunu dusunemiyor

Çocuğun Yanında Kavga Etmeye Çekinen Adama Bakın..
Çocuğun Yanında Dine Kitaba Küfrediyor..

Küfür etmem tabiki o ayrı ama eşime ''müsait değilim ararım seni sonra'' dediğimde o beni tekrar ararsa ben de sinirlenirim.
Çocuktan çekindiğini neden düşündünüz ki hemen? Ben de bir aralar kısa bir süre abimin oğluyla ilgilenmiştim, her an gözümün üstünde olması gerekiyor durmuyor, sürekli bir şey döküyor kırıyor bir dakika elini bıraksan koşup kaçıyor. Bu yüzden müsait değilim demiş de olabilir, ama kusura bakmayın da olay yaratmaya bakıyor gibisiniz. Madem emindiniz çekindiği için konuşmadığından ''ay yok öyle bir şey demeyeceğim işten çıkmayı planlıyorum da'' diye araya dalsaydınız. Diğer konunuzu da okumuştum, bu kadar gereksiz çıkışlarınıza gerçekten anlam veremiyorum. Bence kaprisleriniz ve bu tavırlarınız adamı sizden soğutmuş, ve bunaltmışsınız, tabi bunlar asla küfür etmesini haklı çıkarmaz o ayrı mesele.

sevgili kelebe_k en son gelişmeleri okudum seni kaç gündür merak ediyodum inan. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. ama çok cesaretliymişsin tebrik ederim. ben adama boşanmak istiyorum diyorum konu değiştiriyo inanmıyo artık sinir oluyorum böyle diyince sanırım bende senin gibi yapıcam bu gidişle onu gösteriyo

saman alevi gibisiniz bir parlayıp içinizdekileri söylüyorsunuz. bu şekilde bir süre sonra güvenilirliğinizi kaybedersiniz. sinirlendiğinizde eşiniz '' aman iki konuşur bağırır sonra oturur yerine'' diye düşünmeye başlar. daha düşünerek hareket etmelisiniz. evlilik ego savaşı değildir. siz hayat yolunda aynı safta iki savaşçı olmalısınız. ikiniz de yanlış cephelerde birbirinize karşı savaşıyorsunuz. bu savaşın kazananı olmaz... iki güzel bebişiniz var. kayınvalideniz bu kadar değerli birimi ki ; evliliğinizi onun için bitiriyorsunuz??

tek tek bütün konularınızı okudum fikir belirtmek işsterimki çok fevri olduğunuz açık en başından beri bunu bir konunuzdada dile getirmişsiniz zaten kendinizi tanıyamamaktan bahsediyorsunuz. eşiniz umursamaz tembel bir adam olabilir büyük bir hata yapıp size küfüretmişte olabilir ama sizde onu bu noktaya getiren hazırlayansınız hırsızın suçu varda ev sahibinin hiçmi yok??
aileler anneler kayınvalideler hep sorun bizler için bu artık kalıplaşmış gerçekler. Ama şu açıkkı siz kayınvalıdeniz için evi terkettiniz ufacık birşey için evet oda hatalı arayıp kaynınızı şikayet etmekte hatalı ama sizde zaten arayıp agzınıza geleni saymışsınız karşılığını kayınvalıdenize vermişsiniz neden tekrar eşinize bedel ödetiyorsunuz?
rabbim mis gibi 2 evlat vermiş lohusalığınızı tatmadan eşinizle tam bir aile olmadan kavgalarla geçmiş zamanınız. bakmazsa bakmasın kayınvalıdeniz suclusu eşiniz deilki siz birebir eşinizin tembelliğinden eşyalarınızı satmasından ve küfründen şikayetci olmussunuz.tamam hoş değil hiçbiri aama bi yuvanın sebebi olmalı bunlar 2 çocugunuz var aile sevğisinden mahrum olarak yaşadıklarında vicdan azabı çekersiniz. topikleri gezerseniz aldatılanlar şiddete maruz kalanlar vss neler var
ben küfür yanlısı kadının ezilmesi taraftarı değilim tabi tepkinizi koyun karşıdakini silkin ama bu kadar büyük yerlere götürmeyın... sizin arkanızdan belkide cok kavga ediyorlar deniliyuordurda eşinizde o çocugun sezmesini aılesine söylemesini istememiştir. belki arkanızdan söyleneni bile duyurmamıştır eşiniz. 3-5 gün olumlu bakmaya çalışın inanın devamı geliyor.hayata nasıl baktıgınla önemli bizlerde farklı değiliz belki ama deneyin yardımcı oluyor inanin buna. hem çocuklarınız büyüdüğünde onlara ne diyeceksiniz suçlamıyorum sizi yanlış anlaşılmasın ama çok iyi düşünün biraz dinlenin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…