Esim Bana küstü

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Kizlar özel bir kurumda çalışıyorum amcamın is yeri normalde pazartesi günlerimiz tatil malum tercih dönemi bu sabah amcam aradı saat 8 de kursa gelebilir misin ihtiyacımız var diye bende tamam dedim esimde pazartesi kullanıyor iznini ilk aradığında açma dedi kesin çağıracak bende olur mu önemli bisey olmasa neden arasın ki dedim ve açtım beni çağırdı esim başladı söylenmeye ben sen evdesin diye izin alıyorum biliyorsun cagiracagini niye açıyorsun dedi bisey olmaz sonuçta benim işim dedim git napiyorsan yap dedi daha da konuşmadı yine bisey demedim haksız buldum esimin bu tavrını sizce haksız miyim

Eşinizi haklı buldum ben. Sizinle güzel bir gün geçirmek istemiş ve plan yapmış olabilir. İznini size göre ayarlayan eşinizi hiçe sayıp kalkıp gitmişsiniz. Amcanıza eşinizle çok önemli bir işiniz olduğunu söyleyip reddedebilirdiniz. Kaldı ki eşiniz telefonu açmadan evvel gideceğinizi anlayıp tepki koymuş ama onu umursamamışsınız bile.

Eşlerinizi her şeyinize bu kadar karıştırmayın. Amcanızın size işi düşmüş ricada bulunmuş. Sizin hür iradeniz YÖK mü? Yapacağınız bir şeye karar verin ve yapın. Eşiniz bir izin gününü sizinle geçiremedi diye öldü mü?
Ben olsaydım eşime söz hakkı bile tanımam.
Eşlerin birbiri üzerinde bu kadar yaptırım hakkının bu olmasını kabul edemem.

Kusura bakmayın ama bende eşinizin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim. Çünkü bizde dün aynısını yaşadık ve ben gitmesini istemedim. Bir gün izinde eşimi yanımda isterim doğal olarak. Eşinizde böyle düşünmüş olmalı.

Eşlerinizi her şeyinize bu kadar karıştırmayın. Amcanızın size işi düşmüş ricada bulunmuş. Sizin hür iradeniz YÖK mü? Yapacağınız bir şeye karar verin ve yapın. Eşiniz bir izin gününü sizinle geçiremedi diye öldü mü?
Ben olsaydım eşime söz hakkı bile tanımam.
Eşlerin birbiri üzerinde bu kadar yaptırım hakkının bu olmasını kabul edemem.
teşekkür ederim bi de en zor günümde benim yanımda oldu o yüzden yok diyemiyorum

Valla senin yaptığını eş kişisi yapsaydı kimse onu haklı bulmazdı.
O yüzden sen haksızsın.
Küsmek çocukça falan da değil bence
Gayet haklı bir tepki.

Her defasında yapılan bir durum değilse,istisnai bir halse eşiniz idare etmeli.

Is veren değilde , yardıma ihtiyacı olan , emeği geçen bir akrabaniz çağırmış diye düşünsün.

Tepki vermekte haklı olabilir kendince, trip atası gelmiş :) ama küsmekte haksız.

Akşama kadar mi kaldınız ?

Her defasında yapılan bir durum değilse,istisnai bir halse eşiniz idare etmeli.

Is veren değilde , yardıma ihtiyacı olan , emeği geçen bir akrabaniz çağırmış diye düşünsün.

Tepki vermekte haklı olabilir kendince, trip atası gelmiş :) ama küsmekte haksız.

Akşama kadar mi kaldınız ?
yok her zaman yapılan birsey değil 7 aydır çalışıyorum ilk defa bugün aradı saat 6 gibi cikacam

Amcaniz hakli , istisnai bi4 durum , destege ihtiyaci olmus ve aramis
Benim mudurum arasa izin gunumde durumu anlatip rica etse giderim , esime de soz hakki vermem

Ama her izin gununuzde bunu yapiyorsa amcaniz o zaman esiniz hakli
her zaman yaptigi birsey değil 7 aydır ilk defa böyle bi ricada bulundu

Back
X