Eşim bana neden böyle davranıyor. lütfen acil yardım...

sdfavci36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
8
1
1
34
Merhaba kızlar benim size sormam gereken birşey var. Bana akıl verin beynim yandı düşünmekten.
Aslında pek bişi oldugunu düşünmüyorum ama genede soru işaretleri beynimi yakıyor.
7 aylık hamileyim annem bizimle yaşıyor.Bunu eşim kendi dedi bizimle yaşasın tek durmasın diye biz kabul etmiyorduk.nasılsa ben geç geliyorum korkmazsın evde hemde boşuna kira vermez bize destek olur dedi.
bu zamana kadar hiç sıkıntı yoktu allaha şükür gene sıkıntı yok gibi ama bana uzak davranıyor.
kalbimde bir yerlerde hissediyorum birşey saklıyor birşeyi var ama söylemiyor.soruyorum yok diyor yemin ediyor.
bende dün açıksa sordum dedim kalbine başka biri mi girdi benden sogudun mu uzaksın bana dedim oda kalbimde birtek sen varsın dedi
ama özür dileyerek söylüyorum cinsel hayatım bu zamana kadar iyidi . şu son günler yani 5 6 gündür hiç yanaşmıyor.ben yıkanınca o dayanamazdı bana ama şimdi soguk ve uzak ister istemez buda aklımda ki soru işaretlerini daha cok yanmasına sebebe oluyor.nasıl anlarım ben yardım edin kızlar size cok ihtiyacım var.

Hamileliginiz ilerlemiş cinsel yönden belki bu yüzden yaklaşmıyordur eşiniz.Bazi erkekler bebek büyüdükçe ilişkiye girerse bebeğe zarar vereceğini düşünür.Konu sizi çekici bulmaması değil.
Hamilelik psikolojisiyle sizde yanlış anlıyor olabilirsiniz.

Hamilelik psikolojisi diye bende çok düşündüm .ama degil canım birşey var bunu kadınlar hisseder.ben bunu ona da dedim birşey var sende diye bakışları bile degişik .yanımda otururken bile mutlaka omzuma elini atar bişi yapar sevgisini beeli ederdi smdi yapmıyor ve ben delircek gibiyim ya acaba baska biri mi girdi gönlüne

Belkide annenizden cekiniyo olabilir, yada usandi artik hal ve hareketlerine dikkat etmekten nede olsa yabanci anneniz ona

Hamileliğinden kaynaklı olabilir. Bazı erkekler içten içe çocuğuna zarar verme endişesi duyarmış bu şekilde birşey kalmış aklımda. Onunla alakalı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…