Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam işimi riske atmam. Bizim sınıfta çalışanlar vardı. Hocalar onlara anlayış gösteriyodu. Belki bütün dersler yüzyüze olmaz.Merhaba. Eşim 2 senelik üniversite okuyor. Yani 1. Senesi bitti uzaktan egitimle 2. Seneye basliyacak işte. Okuduğu okul yaşadığımız şehirde. Hali hazırda işi var mesleği var. Okuduğu bölüm de kendi meslegiyle bağlantılı ve okul bitince onu işyerinde üst kademeye çıkaracak. Şimdi okullar bu sene yüz yüze olacağı icin esim işi bırakıp okulu bitirip 1 sene kayınbabamların yanında vs çalışıp eve bakacak hemde okulu bitirecek geçim sıkıntımız olmaz onda sıkıntı yok. Ama eger işi bırakırsa tekrardan girme şansı yok ancak başka firmada is bulup çalışır ki burada is imkanları biraz kısıtlı. Sizce okulu dondursun mu yoksa 1 sene dişimizi sıkıp okulunu bitirsin mi ? Çok arada kaldı Eşim bana danıştı bende yanlış karar versin istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
İkinci öğretimleri biliyorum, ben de ikinci öğretimdim. Bizim zamanımızda meslek yüksek okulları da derse akşam gidiyordu. Şu anda nasıl bilmiyorum.O ikinci öğretim
O nasıl bir üniversiteymiş kaç yılı bu.. 2008'den beri kaç üniversite gezdim arkadaşlarımın gündüz öğretimi de vardı 2.öğretimi de meslek yüksek okulunda..İkinci öğretimleri biliyorum, ben de ikinci öğretimdim. Bizim zamanımızda meslek yüksek okulları da derse akşam gidiyordu. Şu anda nasıl bilmiyorum.
2007 mezunuyum ben. Bizim dönemde bu şekildeydi.O nasıl bir üniversiteymiş kaç yılı bu.. 2008'den beri kaç üniversite gezdim arkadaşlarımın gündüz öğretimi de vardı 2.öğretimi de meslek yüksek okulunda..
Bence üniversiteler yine yüzyüze açılmayacak bu sene. Ekimde bilim kurulu toplanacak o gün bu karar açıklanacak. ayın kaçında başlıyor eşinizin okuluMerhaba. Eşim 2 senelik üniversite okuyor. Yani 1. Senesi bitti uzaktan egitimle 2. Seneye basliyacak işte. Okuduğu okul yaşadığımız şehirde. Hali hazırda işi var mesleği var. Okuduğu bölüm de kendi meslegiyle bağlantılı ve okul bitince onu işyerinde üst kademeye çıkaracak. Şimdi okullar bu sene yüz yüze olacağı icin esim işi bırakıp okulu bitirip 1 sene kayınbabamların yanında vs çalışıp eve bakacak hemde okulu bitirecek geçim sıkıntımız olmaz onda sıkıntı yok. Ama eger işi bırakırsa tekrardan girme şansı yok ancak başka firmada is bulup çalışır ki burada is imkanları biraz kısıtlı. Sizce okulu dondursun mu yoksa 1 sene dişimizi sıkıp okulunu bitirsin mi ? Çok arada kaldı Eşim bana danıştı bende yanlış karar versin istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
Hayır onlar ikinci öğretim2 yıllıklar akşam gitmiyor mu okula?
Ben de ikinci öğretimdim. Bizim zamanımızda meslek yüksek okulları da derse akşam gidiyordu.Hayır onlar ikinci öğretim![]()
Gitsin bölüm hocalari ile gorussun,sadece sınavlara girmek istediğini söylesin . Ya da ikinci öğretim varsa ondan takip etsin dersleri.Merhaba. Eşim 2 senelik üniversite okuyor. Yani 1. Senesi bitti uzaktan egitimle 2. Seneye basliyacak işte. Okuduğu okul yaşadığımız şehirde. Hali hazırda işi var mesleği var. Okuduğu bölüm de kendi meslegiyle bağlantılı ve okul bitince onu işyerinde üst kademeye çıkaracak. Şimdi okullar bu sene yüz yüze olacağı icin esim işi bırakıp okulu bitirip 1 sene kayınbabamların yanında vs çalışıp eve bakacak hemde okulu bitirecek geçim sıkıntımız olmaz onda sıkıntı yok. Ama eger işi bırakırsa tekrardan girme şansı yok ancak başka firmada is bulup çalışır ki burada is imkanları biraz kısıtlı. Sizce okulu dondursun mu yoksa 1 sene dişimizi sıkıp okulunu bitirsin mi ? Çok arada kaldı Eşim bana danıştı bende yanlış karar versin istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
2 yıl değil 1 yıl kaldı 1 seneyi uzaktan bitirdi. Ve kendi evimizdeyiz2 yıl işsiz parasız pulsuz nasıl olacak? Okula giderse mecbur iş yerinden ayrılacak? Hangi patron 2 yıl işçi bekler? Kayınvalide kayınpeder evinde oturmak hiçte kolay değil...