Eşim bana sormadan arkadaşladıyla plan yapıyor bu doğrumu sizce ?

smyye44_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
54
2
1
25
Eşim erkek arkadaşlarıyla öğlen böyle edelim akşam söyle edelim diye plan yapıyor bana sormadan sizce doğrumu ?

Eşim erkek arkadaşlarıyla öğlen böyle edelim akşam söyle edelim diye plan yapıyor bana sormadan sizce doğrumu ?
Size hiç vakit ayırmıyorsa düşünebilirsiniz ama onun dışında iki tarafın da arkadaşı, sosyal hayatı, planları olabilir (bence)

Size de zaman ayırıyor mu, siz de onun gibi kendi arkadaşlarınızla plan yaptığınızda tepkisi ne oluyor? Bence bu sorulara göre konunuza verilecek cevaplar değişir.

Yatılı bir şey değilse günübirlik planlar gayet normal sormaması. Normal olmayacak olan size çıkarken haber vermemesi veyahut size 'ben yaparım sen yapamazsın' şeklinde tavır sergilemesi olurdu.

Son düzenleme:
Şöyle olmalı size bizim bir planımız var mı diye sormalı bence öncelikle

Tatil planı gibi planlar değilse akşam buluşmaları için neden izin alsın? Haber verir sadece.

3-5 defa çok değil mi? Haftada 2 yeterli bence. Evin tüm sorumluluğunu, varsa çocukları kadına bırakıp haftanın 5 günü akşam gezme planı yapılır mı?
Öğlen ve akşam demiş ama. Şimdi adam iş yerinde öğlen arasında arkadaşları ile yemek yiyorsa bunun bana ne zararı olur. Yoksa tabi eşimin haftanın 5 akşamı benden ayrı plan yapmasını kabul etmem. Ama 2 öğlen 2 akşam plan yapmasını çok normal karşılarım.

Bunu yapma sıklığı önemli olmakla birlikte bence doğru değil. Tam olarak izin almak gibi kast etmiyorum ama kesin bir plan yapmadan önce arayıp "böyle böyle bir şey yapmak istiyoruz bilmem kimle, senin bi planın var mıydı yoksa gitmek isterim" demeli. Bunu bu şekilde yöneten adama zaten hayır demezsiniz yani suyunu çıkarmadığı sürece, soru sahibinin sıkıntısı bence onunla vakit geçirmemesinden ziyade hayatında yokmuş gibi davranması.

Bizim cocuklarimiz oldugu icin planlarimizi genelde birbirimizi önce anlatiriz.bazen ani durumlar da cikabiliyor. Sizi hep göz ardi etmedikten sonra sorun yok bence..bende her yaptigim plan icin önceden izin almam

Plan yapması normal ancak sizden izin almakta değil de haber vermeli bence '' biz arkadaşlarla akşam beraber takılacağız '' gibi. Yoksa insan eve geldiğinde hiç haberi olmadan nerede diye endişelenir. Ben de mesela alışkanlıktır izin almam ama anneme hep haber ederim '' akşam olmıycam, yarın gelmiycem '' gibi.

Bence doğru değil. Koca, ağaçta yetişmiyor. Ben olsam iş harici bir yere çıkarmam kocamı. Evden işe, işten eve gelsin gitsin. Yeter bunlar ona.

Sadece haber verir yoksa eşlerden biri plan yaparken izin almak zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…