Size hiç vakit ayırmıyorsa düşünebilirsiniz ama onun dışında iki tarafın da arkadaşı, sosyal hayatı, planları olabilir (bence)Eşim erkek arkadaşlarıyla öğlen böyle edelim akşam söyle edelim diye plan yapıyor bana sormadan sizce doğrumu ?
Yatılı bir şey değilse günübirlik planlar gayet normal sormaması. Normal olmayacak olan size çıkarken haber vermemesi veyahut size 'ben yaparım sen yapamazsın' şeklinde tavır sergilemesi olurdu.Eşim erkek arkadaşlarıyla öğlen böyle edelim akşam söyle edelim diye plan yapıyor bana sormadan sizce doğrumu ?
Size de zaman ayırıyor mu, siz de onun gibi kendi arkadaşlarınızla plan yaptığınızda tepkisi ne oluyor? Bence bu sorulara göre konunuza verilecek cevaplar değişir.
Eger bunu haftada 3-5 defa yapıyorsa bence son derece normal.Eşim erkek arkadaşlarıyla öğlen böyle edelim akşam söyle edelim diye plan yapıyor bana sormadan sizce doğrumu ?
3-5 defa çok değil mi? Haftada 2 yeterli bence. Evin tüm sorumluluğunu, varsa çocukları kadına bırakıp haftanın 5 günü akşam gezme planı yapılır mı?Eger bunu haftada 3-5 defa yapıyorsa bence son derece normal.
Öğlen ve akşam demiş ama. Şimdi adam iş yerinde öğlen arasında arkadaşları ile yemek yiyorsa bunun bana ne zararı olur. Yoksa tabi eşimin haftanın 5 akşamı benden ayrı plan yapmasını kabul etmem. Ama 2 öğlen 2 akşam plan yapmasını çok normal karşılarım.3-5 defa çok değil mi? Haftada 2 yeterli bence. Evin tüm sorumluluğunu, varsa çocukları kadına bırakıp haftanın 5 günü akşam gezme planı yapılır mı?
Plan erkek arkadaslariyla yani sizin katilmayacaginiz bir program. Neden size sorsun ki en fazla haber vermesi gerekirEşim erkek arkadaşlarıyla öğlen böyle edelim akşam söyle edelim diye plan yapıyor bana sormadan sizce doğrumu ?
Eşim erkek arkadaşlarıyla öğlen böyle edelim akşam söyle edelim diye plan yapıyor bana sormadan sizce doğrumu ?
3-5 defa çok değil mi? Haftada 2 yeterli bence. Evin tüm sorumluluğunu, varsa çocukları kadına bırakıp haftanın 5 günü akşam gezme planı yapılır mı?
Gidebilir..abatmamak kaydiylaEşim erkek arkadaşlarıyla öğlen böyle edelim akşam söyle edelim diye plan yapıyor bana sormadan sizce doğrumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?