Eşim bana sormadan plan yapıyor

Valla boya küpüne batmış çoğu kadından güzelim bence

Makyaj ben de hiç sevmem bazen ruj, rimel bitti gitti.

Cildi güzel olmayanlar fondötene, değişik highlighter gibi ürünlere abanıp yüzlerini daha da mahvediyolar

Eskiden saç maşası, düzleştirici falan çok kullanırdım baktım saçı çok yıpratıyor kullanmaz oldum

Bunları yapmayıp bi etek bi tişört küpe çanta sandaletle zaten hızlıca hazırlanıyosun

10 dk da hazırlanıyoruz diye erkek olduk iyi mi

Ne kadar mukemmelmissiniz.
Allah özene bezene yaratmış valla. Ben de bakımlarla destekliyorum. Cildime iyi baktığım, kimyasallarla gözeneklerimi tıkamadığım için de makyaja gerek duymuyorum. Saçlarımı düzleştiriciler, maşalarla yakmadığım için sağlıklılar, yıkayıp çıkabiliyorum.

Bak bakim pipin çıkmış mı?

Sansliymissiniz o halde. Ben ugrassam da ugrasmasam da mukemmel gozukemiyorum. Sanirim benim cirkinligim.

Sizin güzelliğiniz ya da çirkinliğiniz hakkında yorum yapamam. Ben kendimi seviyorum, makyajsız da seviyorum makyajlı da seviyorum.
Yok. Siz varken boylesi her kosulda dogal guzellik sahibi nadide 1 hanim, geriye kalan digerleri olarak bizler, guzelligin ilk harfini bile cikartamayiz sanki. Gormek ister miydim bu essiz guzelligi?! Evet dogrusu.

Ben birileriyle buluşulacaksa hemen hazır olamayabilirim. Makyajdan, ondan bundan değil, saç yıkamadan duş almadan asla çıkamam. Saç kötü olunca kendimi konforlu hissetmiyorum. Saçım zaten belimi aşıyor, hadi dümdüz şekillendirmeye gerek yok desek, ama kurutması bile uzun bir süre alıyor. Şu kıl tüy işinden tamamen kurtularak kendime iyilik ettim de onu dert etmiyorum.

w
Yok. Siz varken boylesi her kosulda dogal guzellik sahibi nadide 1 hanim, geriye kalan digerleri olarak bizler, guzelligin ilk harfini bile cikartamayiz sanki. Gormek ister miydim bu essiz guzelligi?! Evet dogrusu.
gelin izmire, sahile çıkın benden onlarca görürsünüz. Çok nadide değilim, dediğim gibi kendimi seviyorum, kendime bakıyorum. 30 saniyede evden çıkabiliyorum. Böyle hayat daha keyifli tavsiye ederim.

Böyle dertleri olmayan bir sürü kadın tanıyorum, hızlıca giyinip çıkıyolar ama erkek gibi (?) değiller
Yapmasi dert,silmesi dert..
Cok ozel bir gun degilse sadece Ruj kullaniyorum.Bir de ojem var..

Sacim zaten duz oldugu icin ugrasmiyorum.
Saatlerce kiyafet secmekmis,tokanin rengine kadar uydurmakmis,ayakkabiymis hic boyle huylarim yoktur.
Zaten dusunecegim bir suru sey varken,ozel bir gun degilse giyim kusama fazlaca kafa yormak sikici gelir bana.
Belki de yasla alakalidir,ama gencken de takintili degildim seklinde hatirliyorum :)
Hizlica hazirlanir,cabucak cikarim :)

Bu biraz da zevk meselesi..Kimisi seviyor.İyi hissediyor.

Sabah kalkar kalkmaz duşa girme alışkanlığım var benim. Gün içinde rahat oluyorum böylece. Saçım da çok uzun değil şu an omuzlardan biraz aşağıda, yazın iyice kısaltıyorum genelde.

w

gelin izmire, sahile çıkın benden onlarca görürsünüz. Çok nadide değilim, dediğim gibi kendimi seviyorum, kendime bakıyorum. 30 saniyede evden çıkabiliyorum. Böyle hayat daha keyifli tavsiye ederim.
Sure konusunda abartiya kactiniz sanirsam. Acillik oldugumda bile 30 sn'de evden cikamamistim lakin. Temizlik onemli.

Keşke eşim şimdi arasa iftara dışarı gidiyoruz dese Abartmışsınız.

Benim de çocuklar için bi çantam hep hazır durur. Kendim zaten kot sweat. Makyajla işim olmaz ezelinden beri öyleyim. Dışarı çıkarken göz altlarım morarmışsa(bebeler sağolsun uykusuzluktan) bi kapatıcı sürerim o kadar. Maksimum makyajım göz kalemi ve rujdur.

Ha bu arada tesettürlüyüm ve saçım açık çıksam o eşarbı düzgün yapmaya harcadığım zamandan daha azını harcardım.

kız bunun için kavga etmeye, tartışmaya değmez. git işte havan değişsin ne olacak? adam sana "annemler geliyor, bizim evde ziyafet olduğunu söyledim, 2 saat zamanın var" dememiş ki. giyin, süslen git ye yemeğini dön. bana sorarsan sevinirim kısmını da baş başayken kıstırıp hallederdin diye düşünüyorum.

Adetin ikinci gününde lokantaya gidemeyecek kadar mı çok ağrınız var? İse nasıl gidiyorsunuz?
Adam ne güzel jest yapmış. Plan yaparken ben kendi adetimi hatırlayamıyorum, regl günüme deniz tatili planlayabiliyorum da adamin karisinin regli nereden aklına gelsin?
Ayrıca eşinize yakistirdiginiz şeyler de hiç hoş degil, rüşvet musvet.
Böyle düşünüyorsaniz içinize atıp pasif agresif davranıp gerginlik yaratacaginiza rahatsizliginizi dile getirin , o da kendisini anlatsın aranızda çözün problemi.
Böyle küçük şeyler için bile konuşmaya cekiniyorsaniz bu nasıl bir evlilik ki?

Sure konusunda abartiya kactiniz sanirsam. Acillik oldugumda bile 30 sn'de evden cikamamistim lakin. Temizlik onemli.
Yok koltuktan kalkıp çantamı alıp ayakkabılarımı giyinmem toplamda 30 saniye sürüyor. Temizlik önemli bence de, evde pis pis kokuşuk oturmamalıyız.

yorumları okudumda alemsiniz hanımlar ya
evde her an dışarı çıkabilecek gibiyimdir normalde ama evden çıkışım yine 10-15 dk yı bulur hazır olmama rağmen , çünkü dışarı çıkmadan önce mutlaka tuvalete girerim evi kontrol ederim küçük çocuğum var o biraz oyalar haliyle 15 dk da çıkabilirim

saçlarımla uğraşmam uzun saçlarım var en kötü ihtimal düz sıkı bir atkuyruğu yaparım yine güzel olur kısa saçın derdi daha çok diye hep uzun tutarım mesela... makyaj derdim yok en kötü ihtimal rimel sürmem gerekirse sürerim güneş kremimi tazelerim yaz kış mutlaka... kıl tüy sorunum yok ona rağmen

kendisini daha iyi hissetmek için uzun hazırlanmak isteyenler olabilir dışarı çıkmayacağını düşünerek salmış insanlar olabilir evde yapmak istediği planlar olduğu için dışarı planı duyduğunda strese giren olabilir

günü uyuyarak bile geçirmek isteyebilir

bir insan hayır dediği için ,kendisine iyi gelen şeyi yaparak zaman harcadığı için suçlanmamalı ve suçlu hissettirilmemeli

Ben de feracemi giyip çıkıyorum içimde bir şey yok ama. Çok pratik oluyor böyle

bu nasıl bir yorumdur yahu?
kadın orada ani planlar için çantalarını önceden hazır tuttuğunu yazmış, demek ki hayat tarzı bu. ne nerdeydi, bilmem neyimi koydum mu, şu bitmiş bu eksik vs derdi olmadan, çanta işini hazırlanma süresine dahil etmeden kendini ve kendi hayatını bilerek böyle bir hazırlığı olduğundan bahsetmiş. kanka yerine koymakla, başkalarını aramakla, hele hele erkek gibi olmakla ne alakası var? sen gel izmir'e valla bütün kızlar bebek gibi. insan giyimini, makyajını abartmadan da güzel ve şık olabiliyor. her şeyi geç, aynada kendini nasıl güzel buluyorsa öyle ortalıkta gezebilir insan, başkaları için değil kendisi içindir. kişisel bakım, duş bunlar sadece dışarısı için yapılmaz. insan evde otururken de her gece ya da her akşam duş alıp cilt bakımı yapabilir, bu da bir terapidir ayrıca. millet bostanlı sahilinde ya da piknikte plajda galaya gider kılıkta dolaşmıyor ki. bunun erkek gibi olmakla, kocayla kanka gibi olmakla ne alakası var?

Bence siz "bana sorsaydın vb" diye kızacağınıza, "ben gelemem sancım var" deseydiniz, ve gitmeseydiniz. O da eğer sizinle plan yapmak istiyorsa bundan sonra size sorar. Bu arada arkadaşları ile çıkmak istiyorsa nezaketen size sormalı ama çıkmak istiyorsa da çıksın derim ben. O madem rahatına düşkün, hep kendini düşünüyor siz de kendinizi düşünün siz de kendinizi illa ona endekslemeyin.

Ben de feracemi giyip çıkıyorum içimde bir şey yok ama. Çok pratik oluyor böyle
böyle bişey mümkün mü ya ferace giyiom ama donsuz giyiyom şeklinde düşünenler, öyle sananlar var sanırım benim yurtta tesettürlü arkadaşlarım vardı, ferace giyerlerdi. havanın durumuna göre değişirdi içlerine giydikleri ama kimse anadan üryan vücuda ferace giymezdiahahahahaa yazamıyorum gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…