sence ne yapman gerekiyor? Konuşmayı dene cift terapistini dene baktın olmuyo hayatın boyunca hakaret cekecek degilsin heralde?Merhaba arkadaşlar 1,5 senelik evliliğim var eşim kavga anında ağza alınmayacak küfürler kırıcı sözler ediyor sonrasında bazen pişman olup gelip özür diliyor bazende hiç bişi yokmuş gibi davranıyor fakat ben artık hazmedemiyorum.. kırılıyorum sinirlerim bozuluyor ağlıyorum umrunda olmuyor.. sinirlerimiz geçince oturup konuşmak istiyorum yine bağırmaya başlıyor kapat artık konuyu tamam sus diye küfürlere başlıyor ne yapacağımı şaşırdım düşünmekten uyuyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Ne yapacağını şaşırman biraz tuhaf.
Adam yerine koymayan konuşmayı bile beceremeyen biriyle, iletişimde kuramadıktan sonra, yıllarca aynı evi aynı yatagı paylaşmaktan başka beklentin nedir?
Bu kadar sert sınırları olan bir adam terapiste gitmeyi kabul ettimi?Belki düzelir diye umut ediyordum sevince mantık biraz geri planda kalıyor işte iyi yönlerini düşünüp kendimi avuttum bu vakte kadar.. boşanmak mı en doğrusu
Bi kez söyledim kabul etmedi zaten düzeleceğini söylediBu kadar sert sınırları olan bir adam terapiste gitmeyi kabul ettimi?
Bi kez söyledim kabul etmedi zaten düzeleceğini söylediBu kadar sert sınırları olan bir adam terapiste gitmeyi kabul ettimi?
İnşallah düzelir ama düzelmezse 3. 4. Şansları asla verme. Kim oluyorda hakaret ediyorBi kez söyledim kabul etmedi zaten düzeleceğini söyledi
İnşallah düzelir yoksa bugün değilse bigün yuvamızı yıkacak bu hakaretleriİnşallah düzelir ama düzelmezse 3. 4. Şansları asla verme. Kim oluyorda hakaret ediyor
Allah yardımcın olsun o kararı vermekte ciddi irade istiyor zor..İnşallah düzelir yoksa bugün değilse bigün yuvamızı yıkacak bu hakaretleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?