Eşim bana sürekli küfür ediyor ne yapacağımı bilmiyorum :(

seda2500

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
17
5
1
35
Merhaba arkadaşlar 1,5 senelik evliliğim var eşim kavga anında ağza alınmayacak küfürler kırıcı sözler ediyor sonrasında bazen pişman olup gelip özür diliyor bazende hiç bişi yokmuş gibi davranıyor fakat ben artık hazmedemiyorum.. kırılıyorum sinirlerim bozuluyor ağlıyorum umrunda olmuyor.. sinirlerimiz geçince oturup konuşmak istiyorum yine bağırmaya başlıyor kapat artık konuyu tamam sus diye küfürlere başlıyor ne yapacağımı şaşırdım düşünmekten uyuyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Arkadaşım cinnet geçir evde. Ya da bosanma davasi ac da gorsun gununu.Başka oluru yok bu işin.

Evlılıgın ılk yıllarında bunları yaşıyorsan, 10.yılındada yaşayacaksın demektır, cunkı sinir dedıgın tahammulsuzluk dedıgın kufur dedıgın şeyler erkeklerde yıllar geçtıkte dahada artıyor duzelmiyor , senın tek başına oturup konuşacabılecegın bırsey oldugunu dusunmuyorum, kesınlıkle restı çekıp ya doktora gıtmesını soyleyıp yada boşanacagını belırtıp cocuk olmadan bu işi halletmen .. cok gecmış olsun...

sence ne yapman gerekiyor? Konuşmayı dene cift terapistini dene baktın olmuyo hayatın boyunca hakaret cekecek degilsin heralde?

Aslında eşim normalde çok iyi biri bana her konuda yardımcı olmaya çalışır fakat işte kafası atınca kendine hakim olamıyor. Karşıma alıp konuşmaya çalıştım hem de kaç defa söz veriyor ama 1hafta sonrasında yine aynı şeyleri yaşıyorum. Kuran ı Kerim i açtım küfürle kötü sözle ilgili ayetleri gösterdim o sırada söz veriyor ama tartışma esnasında kendini kaybediyor. Annesine kızdığında ona bile küfür edebiliyor. Annesi de bi anne olarak tepki göstermiyor konuyu değiştiriyor gülüyor geçiyor alışmış sanırım. Nişanlıyken sadece sesini yükseltirdi ama küfür etmezdi. Boşanmayı düşündüğümde ise çok zor geliyor kızlar Ama bu şekilde de gitmiyor işin içinden çıkamıyorum artık. Terapisti gitmeyi bi kez teklif ettim olmaz ddi ama ikna etmem gerekiyor sanırım...

Ne yapacağını şaşırman biraz tuhaf.
Adam yerine koymayan konuşmayı bile beceremeyen biriyle, iletişimde kuramadıktan sonra, yıllarca aynı evi aynı yatagı paylaşmaktan başka beklentin nedir?

Yardımcı olmaya çalıştığınzı için çok teşekkür ederim arkadaşlar :) bu arada aranızda hiç çift terapiste giden var mı faydası oluyor mu

Belki düzelir diye umut ediyordum sevince mantık biraz geri planda kalıyor işte iyi yönlerini düşünüp kendimi avuttum bu vakte kadar.. boşanmak mı en doğrusu

Belki düzelir diye umut ediyordum sevince mantık biraz geri planda kalıyor işte iyi yönlerini düşünüp kendimi avuttum bu vakte kadar.. boşanmak mı en doğrusu
Bu kadar sert sınırları olan bir adam terapiste gitmeyi kabul ettimi?

Yok yuvalar yikilmiyo da aliskanliga donusuyo artik. Duymamazliktan geliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…