Eşim bana sürekli küfür ediyor ne yapacağımı bilmiyorum :(

eşimin de kızdığında ve kavga anında küfür etme alışkanlığı vardı. bir gün canıma tak etti annesine isyan ettim anlattım ondan sonra biraz düzeldi. annesinin terbiye veremediğini ben bu saatten sonra nasıl adam edeyim? annesi uğraşsın.

Bende bazen annesine mi söylesem diye düşündüm fakat ilişkimize onları karıştırmak doğru mu olur yanlış mı olur olay daha da işin içinden çıkılmaz bi hal mı alır diye karar veremiyordum

Bende bazen annesine mi söylesem diye düşündüm fakat ilişkimize onları karıştırmak doğru mu olur yanlış mı olur olay daha da işin içinden çıkılmaz bi hal mı alır diye karar veremiyordum

ben o düşünceye hiç katılmıyorum.
biz kavga ettiğimizde annem telefonda dahi benim sesimin tınısından anlar bir şey olduğunu.
istersen kralın soytarısı gibi neşeli ol yine anlıyor.
bu sefer benim annem endişe ediyor bir şey mi var diye.
onun ailesi ohhh mis gibi evlerinde herşeyden habersiz yaşıyorlar.
yok ya??
direk çat diye oğlunuz hayatımda duymadığım küfürleri ediyor ya konuşun ya da ben çekmem dedim.
evlilik eşlerin birbirini eğittiği bir şey değil ki.
ben ömrümü onu düzeltmekle geçiremem.
annesi düzeltsin.

[
Söylediklerinde çok haklısın..
Benim annemde üzgün olduğumda hemen ses tonumdan anlar endişelenir.. Eşimin annesi terbiye vermemiş o uğraşsın doğru diyorsun..
Peki eşin bu duruma tepki gösterdi mi yada etkisi oldu mu azaldı mı

yok bana tepki göstermedi.
bıktığım için annesine söylemek zorunda kaldığımı anlamıştır.
evet o zamandan sonra düzelme var şu an kendine hakim olabiliyor.
bende hiç küfür etmeyen biriyimdir.
küfürü yiyip oturmak hiçbir kadının çekmesi gereken bir şey değil.
umarım seninki de düzelir.

Benım arkadasım 5 yıl çıktıktan sonra evlendı, çıkarken kendını saklamış kufur etmemış onun yanında, fakat evlendıkten sonra megerse cok kufur eden bırısıymış, arkadasım kayınvaldesıne soyledı, oda şaşırmış, kızım benım oglum cocuklugundan berı kufur eder zaten bunu bızım aıle bılır , senın yanında hıc kufur etmedıgıne ben şaşırdım ıyı gızlemıs bu yonunu demış... yanı anneler ogullarının ne halt oldugunu aslında evlenmeden bılıyorlar , ama onlarda uyarmıyorlar ogullarını, evlnedıkten sonrada boyle problemler çıkıyor, bız bayanlar evlenmeden once anneler babalar oturur nesıhat eder , ama sanırım o kıyamadıkları ogullarına yapmıyorlar...

Evet maalesef.. benim yanımda annesine bile küfür etti fakat annesi hiçbir tepki göstermedi ben dedim sen napıyosun sus diye eğer o tepkisini koysaydı en başlarda bana bu şekilde davramabileceğini sanmıyorum...peki o arkadaşınız bi çözüm yolu bulabildi mi bu duruma

Yok cnm bulamadı, eşi polıs, iş stresı dıye hemen işin arkasına sıgınıyormuş adam. Şiddette var , oyle geçinip gidıyorlar, arkadaşımın aılesı yok arkasında, eger olsa boyle davranmaz eşim diyor, ustelık unv mezunu master ını yapmış egıtım duzeylerı ıyı ıkısınınde ...

Anladım küfür edecek insan her türlü ediyor zaten arkanda ailen olsa da olmasa da Allah yardımcımız olsun

Doktora gideceksin yoksa ben devam edemem diyin çift terapisti değil de tek basına doktors gitsin sinirleri bozulmus olabilir Allah sifa versin . Nısanlıyken etmiyormus gene etmeyebilir demekki. Insallah düZelir aranız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…