Esim Bana Tokat Attı :(

Düşündükçe sinirleniyorum. Adam oglunu kucagina almış, kadın hala çocuğa vuruyor. Resmen canavarlik bu ya. Allah insanı bu kadar şaşırtmasın.

Ama kadın hala eşi ve arasındaki iliskinin derdinde. Evladımın gönlünü nasıl alırım diye bile sormuyo.

Bisey soyliyimmi benim esim olsa daha fenasini yapardi bn cocuguma hafif sesimi yukseltince bile esim diyoki kes sesini cocuga bagirma bida bagirirsan mahfederim seni dio dedigim seyde su kizim uyu artiiik.Bidaha olmaz insaAllah bugune kadar olmamis cocuga dovdugunuz icin sinirlenmis blkide hergun dovuyosun sandi savunmasiz bi cocuk cunki bak sen bile bidaha olursa diye korkuyosun rabbim bida yasatmasin diyorum...

Oooffff cok kotu olmus bu yaaa keske vurmasaydin evet cocuk buyutmek cok zor ama senin sorunun sadece cocuk degilki yine kizican belki kusucen ama herseyi buyutuyosun sonra sonuc ogluna patlamis

Esim aslinda siddete megilli birisi ama birakib gtmemden korktugu icin vuramiyordu artik onuda yabar

bir üye yazmış 2. sayfada
konu sahibini önceden biliyormuş
yardım alması gerektiğini yazmış
haklı bence de

Biliyorm cok hatalym ama gunlerdr uymuyordm heb ben ilgilendim hersey benim ustumdeydi aliyimda corbasini ben icireym bu kadnda cok bunaldi kac gundur bile demedi bana vuracagina alib baska odaya goturemezmiydi

Oglumw vuracak kadar maffolms ve bitkin bir haldeydm esim bana hic destek olmuyordu son zamanlarda uykusuzlk hele ki iyice bitirmisti beni

Konu sahibi arkadaş bizimde evlatlarımız var, kendi adıma benimde sen gibi yorgunluktan uykusuzluktan geberdiğim günler oluyor, hayatın meşaggati içinde yeri geliyo en sevdiklerime off dediğim günler oluyor. Senin şartlarını bilemem ama hiçbişey minicik yavruna şiddeti olabilir gösteremez. Dışarı çık biraz hava al eşin baksın yavruna ne bileyim kafanı dağıtcak alanlar yaratmaya çalış kendine. Herşeyi stres olarak görme, bu zamanların gelip geçici olacağını düşün. Ve lütfen yavruna bi daha o anları yaşatma, kendi kendine çözüm sunamıyosan bi profesyonelden yardım al.

Esm bundan sonra nasilda gidemedi yabamadi diye siddetli bir kavgamzda ynie yasatacak bana ayni seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…