- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
Biliyorm cok hatalym ama gunlerdr uymuyordm heb ben ilgilendim hersey benim ustumdeydi aliyimda corbasini ben icireym bu kadnda cok bunaldi kac gundur bile demedi bana vuracagina alib baska odaya goturemezmiydi
Hala sacma sapan konusuyosunEsm bundan sonra nasilda gidemedi yabamadi diye siddetli bir kavgamzda ynie yasatacak bana ayni seyleri
Birkere oldu devami gelir !
aslında hiç sigara içmem ama bu ikonu çok kullanıyorum galibaşu sigara ikonu olmasa, harika bir yorum
tam 2 haftadir uyumiyorum , iki tane cocugum var , sabahin korunde kalkip oglumu okula goturuyorum tum gun calisiyorum aksam kostur kostur eve gelip cocugun odevi , bebegi emzir hatta sabaha kadar emziriyorum , bebegim benden baska kimsede durmuyor dis cikardigi icinOglumw vuracak kadar maffolms ve bitkin bir haldeydm esim bana hic destek olmuyordu son zamanlarda uykusuzlk hele ki iyice bitirmisti beni
Oglumw vuracak kadar maffolms ve bitkin bir haldeydm esim bana hic destek olmuyordu son zamanlarda uykusuzlk hele ki iyice bitirmisti beni
Hayat müşterek ve eşim bana her konuda yardım eder..
Evimin işine yardım eder, çamasırıma yardım eder, yemek olmaz yemek yapar evimi toplar cocugumuzla aşırı ilgili, bütün sorumlulugu bana atmaz asla oda oynar, gerektiğinde altını değiştirir sütünü içirir, yemegini yedirir, oyun kurarlar.. Birşey istediğim zaman genel anlamda beni kırmaz.
Sadece pazar günü tatil kendisine ve bize ayırır bol bol aktiveler yaparız ogluma yönelik..
aslında hiç sigara içmem ama bu ikonu çok kullanıyorum galiba
Esm bundan sonra nasilda gidemedi yabamadi diye siddetli bir kavgamzda ynie yasatacak bana ayni seyleri
Ayrıca konunun adı eşim bana tokat attı değil oğlumu dövdüm bu vicdan azabından nasıl kurtulucam ben olmalıydı. Bencil olmayınKonu sahibi arkadaş bizimde evlatlarımız var, kendi adıma benimde sen gibi yorgunluktan uykusuzluktan geberdiğim günler oluyor, hayatın meşaggati içinde yeri geliyo en sevdiklerime off dediğim günler oluyor. Senin şartlarını bilemem ama hiçbişey minicik yavruna şiddeti olabilir gösteremez. Dışarı çık biraz hava al eşin baksın yavruna ne bileyim kafanı dağıtcak alanlar yaratmaya çalış kendine. Herşeyi stres olarak görme, bu zamanların gelip geçici olacağını düşün. Ve lütfen yavruna bi daha o anları yaşatma, kendi kendine çözüm sunamıyosan bi profesyonelden yardım al.
Abartmayın isterseniz. Konunun gidişatından başta çocuk ağlıyor diye eşiniz size vurdu sanmıştım. Var çünkü öyle ayılar bu çocuk niye ağlıyor diye eşlerini döven. Adam çocuğu kucağına almış yapma demiş durmamışsınız. Şu olaydan sonra vurdu diye evi terk etseniz dön diye yalvaracağını sanmıyorum.Esm bundan sonra nasilda gidemedi yabamadi diye siddetli bir kavgamzda ynie yasatacak bana ayni seyleri
Senin gibi kadınlrın kısırlaştrılması laz
Hala sacma sapan konusuyosun
Bi karar ver istersen??
Evet bendim o. Konu sahibi depresyon ve panik atak hastasi. Hamile kalinca tedavisini yarim birakti ve emzirdigi icinde yaklasik 3 senedir tedavisine devam edemiyor.bir üye yazmış 2. sayfada
konu sahibini önceden biliyormuş
yardım alması gerektiğini yazmış
haklı bence de
Esm bundan sonra nasilda gidemedi yabamadi diye siddetli bir kavgamzda ynie yasatacak bana ayni seyleri
Nasil gozu donmusse hem tir tir titredigini goruyo hem gidip bi daha patlatiyo. Insanlarin psikolojik problemlerini, öfkelerini kontrol edemeyip bahane uydurmalarina katlanamiyorum.Kendini aklıycak ya o yüzden eşine çamur atıyo.
Madem siddete meyilli adam, cocugu döverdi simdiye kadar kaç kere.
Konu sahibi sen git cocugunun esinin gönlünü al. Sonra da bi psikiyatrdan randevu al. Devlet hastanelerinde bile var, sorunun neyse çözer onlar
Evet bendim o. Konu sahibi depresyon ve panik atak hastasi. Hamile kalinca tedavisini yarim birakti ve emzirdigi icinde yaklasik 3 senedir tedavisine devam edemiyor.
Yahu tatlim bak. Allah askina duy beni. Sorun esinin sana tokat atmasi degil. Hatta sorun senin ogluna vurman bile degil. Burada sana esin iyi yapmış diyen hic kimse aslinda seni tanimiyor. Ben biliyorum. Ben 2 seyden biliyorum bir seni taniyorum. Iki depresyonun ne oldugunu biliyorum.
Senin bu yasadigin cinnet ve pismanlik varya bitmeyecek. Belki 1 ay sonra bir cinnet daha yasayacaksin. Ve belki bu sefer kocan seni durdurmak icin orada olmayacak. Her gun 3 sayfa haberleri cinnet gecirip colugunu cocugunu doğrayan insanlarin haberleriyle dolu.onlardan biri olmak uzeresin.
Sana daha oncede soyledim. Senin olup olmadik yerde panik atak krizi gecirip bayilman bile cocuguna bir risk. Sen bir gun parkta bebegini oynatirken bayilip gittiginde alıp bir goturebilir cocugu demistim sana. O zamanlar artik tahammul sinirinin sonunda degilsin. Artik sinirindasin. Kocami nasil affedecegim diye dusunme nasil iyilesecegim diye dusun. Ya kocam bir daha beni doverse deme ya bir daha cinnet gecirir ve sevdiklerime geri donusu olmayan bir zarar verirsem diye dusun. Ve artik allah askina su tedavine devam et.
Ben kocanin yerinde olsam samimi soyluyorum seni zorla hastaneye kapatirim. Sirf senin iyiligin icin...
ama zaten dalga geçtiğim için koydum.ben sigara yüzünden değil de, ifade için eleştirdim
yani yazdığınız yorum, bence çok ciddi ve gerçek bir yorum, o yüzden sonuna "dalga" misali ikon koymasanız demek istedim
ama çok da önemli değil tabi
supersin ne de guzel bulmussunBi karar ver istersen??
Oglumw vuracak kadar maffolms ve bitkin bir haldeydm esim bana hic destek olmuyordu son zamanlarda uykusuzlk hele ki iyice bitirmisti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?