Esim Bana Tokat Attı :(

Biliyorm cok hatalym ama gunlerdr uymuyordm heb ben ilgilendim hersey benim ustumdeydi aliyimda corbasini ben icireym bu kadnda cok bunaldi kac gundur bile demedi bana vuracagina alib baska odaya goturemezmiydi

arkadaşım
küçücük çocuk
2 saat uyuduğuna göre en fazla olsun olsun 3
bu yazdıklarının hiç biri
3 yaşında çocuğa delirip vurmanın, durdurmaya çalışan biri olduğu halde tekrar vurmanın bahanesi, açıklaması olamaz
ki yazdıklarından ne beter olaylar var dünyada
o zaman ne yapacaksın???

Birkere oldu devami gelir !

Bunu ben size sorabilir miyim?
Çocuğunuza vurdunuz (Hem de cinnet anındaki kuvvetle), devamı gelir mi?

Önce bunu düşünün, netleştirin.
Uykusuzluk, yorgunluk, stres vb... Bittiniz, anlıyorum.
Bir kere sabrınız taştı vurdunuz çocuğa (Neresine vurdunuz hem?! Oraya girmiyorum siz kendi vicdanınıza verirsiniz hesabını) hadi onu da anladım bir miktar. Ama aynı an içinde dönüp ikinciye vurmuşsunuz? Basıp çıkıp gidemediniz mi odadan? Vurmadan "Çocuğu al, vuracağım sabrım taştı" deyip kendinizi dışarı atmak varken, neden vurmak ve dönüp ikinciye vurmak?

Eşiniz ne yapsaydı? Oturup çocuğunuzu nasıl dövdüğünüzü mü izleseydi?

Oglumw vuracak kadar maffolms ve bitkin bir haldeydm esim bana hic destek olmuyordu son zamanlarda uykusuzlk hele ki iyice bitirmisti beni
tam 2 haftadir uyumiyorum , iki tane cocugum var , sabahin korunde kalkip oglumu okula goturuyorum tum gun calisiyorum aksam kostur kostur eve gelip cocugun odevi , bebegi emzir hatta sabaha kadar emziriyorum , bebegim benden baska kimsede durmuyor dis cikardigi icin
insanliktan ciktim resmen ne zaman yikandigimi bile hatirlamiyorum sacim kordugum oldu sadece topuz yapabiliyorum cunku vakit yok
ama bir kere bile bagirmadim bebegime kaldi ki vuracam
o yuzden mazaret uydurmayin
hicbirsey cocugunuza vurmaya bahane olamaz

Oglumw vuracak kadar maffolms ve bitkin bir haldeydm esim bana hic destek olmuyordu son zamanlarda uykusuzlk hele ki iyice bitirmisti beni

Bi karar ver istersen??

aslında hiç sigara içmem ama bu ikonu çok kullanıyorum galiba

ben sigara yüzünden değil de, ifade için eleştirdim
yani yazdığınız yorum, bence çok ciddi ve gerçek bir yorum, o yüzden sonuna "dalga" misali ikon koymasanız demek istedim
ama çok da önemli değil tabi

Esm bundan sonra nasilda gidemedi yabamadi diye siddetli bir kavgamzda ynie yasatacak bana ayni seyleri

o adam bidaha nasıl size güvenip başbaşa bırakacak çocuğunu?
ben bırakamazdım mesela,
ya sinirlenir yine döverse? evde onu durduracak kimse olmazsa? çocuğum fiziksel ve ruhsal açıdan kalıcı hasara uğrarsa?
bu düşüncelerle nasıl yaşayacak, nasıl sevecek karım dediği kadını.

Ayrıca konunun adı eşim bana tokat attı değil oğlumu dövdüm bu vicdan azabından nasıl kurtulucam ben olmalıydı. Bencil olmayın

Esm bundan sonra nasilda gidemedi yabamadi diye siddetli bir kavgamzda ynie yasatacak bana ayni seyleri
Abartmayın isterseniz. Konunun gidişatından başta çocuk ağlıyor diye eşiniz size vurdu sanmıştım. Var çünkü öyle ayılar bu çocuk niye ağlıyor diye eşlerini döven. Adam çocuğu kucağına almış yapma demiş durmamışsınız. Şu olaydan sonra vurdu diye evi terk etseniz dön diye yalvaracağını sanmıyorum.

Bi karar ver istersen??

Kendini aklıycak ya o yüzden eşine çamur atıyo.
Madem siddete meyilli adam, cocugu döverdi simdiye kadar kaç kere.

Konu sahibi sen git cocugunun esinin gönlünü al. Sonra da bi psikiyatrdan randevu al. Devlet hastanelerinde bile var, sorunun neyse çözer onlar

Tedavi görün belli ki bir şeylerin üstesinden gelemiyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
bir üye yazmış 2. sayfada
konu sahibini önceden biliyormuş
yardım alması gerektiğini yazmış
haklı bence de
Evet bendim o. Konu sahibi depresyon ve panik atak hastasi. Hamile kalinca tedavisini yarim birakti ve emzirdigi icinde yaklasik 3 senedir tedavisine devam edemiyor.

Yahu tatlim bak. Allah askina duy beni. Sorun esinin sana tokat atmasi degil. Hatta sorun senin ogluna vurman bile degil. Burada sana esin iyi yapmış diyen hic kimse aslinda seni tanimiyor. Ben biliyorum. Ben 2 seyden biliyorum bir seni taniyorum. Iki depresyonun ne oldugunu biliyorum.
Senin bu yasadigin cinnet ve pismanlik varya bitmeyecek. Belki 1 ay sonra bir cinnet daha yasayacaksin. Ve belki bu sefer kocan seni durdurmak icin orada olmayacak. Her gun 3 sayfa haberleri cinnet gecirip colugunu cocugunu doğrayan insanlarin haberleriyle dolu.onlardan biri olmak uzeresin.
Sana daha oncede soyledim. Senin olup olmadik yerde panik atak krizi gecirip bayilman bile cocuguna bir risk. Sen bir gun parkta bebegini oynatirken bayilip gittiginde alıp bir goturebilir cocugu demistim sana. O zamanlar artik tahammul sinirinin sonunda degilsin. Artik sinirindasin. Kocami nasil affedecegim diye dusunme nasil iyilesecegim diye dusun. Ya kocam bir daha beni doverse deme ya bir daha cinnet gecirir ve sevdiklerime geri donusu olmayan bir zarar verirsem diye dusun. Ve artik allah askina su tedavine devam et.
Ben kocanin yerinde olsam samimi soyluyorum seni zorla hastaneye kapatirim. Sirf senin iyiligin icin...

Nasil gozu donmusse hem tir tir titredigini goruyo hem gidip bi daha patlatiyo. Insanlarin psikolojik problemlerini, öfkelerini kontrol edemeyip bahane uydurmalarina katlanamiyorum.

Ben bu kadarını bilmiyordum.

KONU SAHİBİ LÜTFEN TEDAVI OL. bebek emeceği kadar emmistir. Kaldı ki benim kuzenim hic anne sütü almamasına rağmen canavar gibi sağlıklı. Senin iyi anne iyi eş olman için bu şart. Lütfen kendin icin evladın icin evliligin icin tedavine basla.

Nemesis siz de konu sahibinin esini tanıyorsanız belki konusabilirsiniz. Adam da karısı hakkında kötü düşünmez bu sayede belki de.

ben sigara yüzünden değil de, ifade için eleştirdim
yani yazdığınız yorum, bence çok ciddi ve gerçek bir yorum, o yüzden sonuna "dalga" misali ikon koymasanız demek istedim
ama çok da önemli değil tabi
ama zaten dalga geçtiğim için koydum.

Uykusuzlukla artan insomniam var, 2 günü 1 saat uykuyla geçirdiğimi biliyorum.
Oğlum kolikti, 4-5 ay kesintisiz günlük en az 4 saat ağlaması olurdu.
15 aylık; her şeyi ayrı problem (ki çocuktur, yapar o kadar diyorum), aylardır wc kapısı kapalı işeyemedim diyeyim siz anlayın.
En yakın dün; 2 buçuk saatlik uykuyla çizim yapmaya gittim.

Çok sinirlendiğimde, dişimi yumruğumu sıktığımda ne yapıyorum biliyor musunuz, eşime "Al oğlanı" diyor ve o sinir anında gidip diğer odada yastık ısırıyorum.
Ben niye dalmıyorum(!) çocuğuma sizin gibi? Niçin tüm bu saydıklarınız, benim çocuğuma vurma bahanelerim değil?

Öfkeli anda o öfkeden çıkamıyorsunuz bakın böyle olmaz.
Psikolojik destek alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…