- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
Evet bendim o. Konu sahibi depresyon ve panik atak hastasi. Hamile kalinca tedavisini yarim birakti ve emzirdigi icinde yaklasik 3 senedir tedavisine devam edemiyor.
Yahu tatlim bak. Allah askina duy beni. Sorun esinin sana tokat atmasi degil. Hatta sorun senin ogluna vurman bile degil. Burada sana esin iyi yapmış diyen hic kimse aslinda seni tanimiyor. Ben biliyorum. Ben 2 seyden biliyorum bir seni taniyorum. Iki depresyonun ne oldugunu biliyorum.
Senin bu yasadigin cinnet ve pismanlik varya bitmeyecek. Belki 1 ay sonra bir cinnet daha yasayacaksin. Ve belki bu sefer kocan seni durdurmak icin orada olmayacak. Her gun 3 sayfa haberleri cinnet gecirip colugunu cocugunu doğrayan insanlarin haberleriyle dolu.onlardan biri olmak uzeresin.
Sana daha oncede soyledim. Senin olup olmadik yerde panik atak krizi gecirip bayilman bile cocuguna bir risk. Sen bir gun parkta bebegini oynatirken bayilip gittiginde alıp bir goturebilir cocugu demistim sana. O zamanlar artik tahammul sinirinin sonunda degilsin. Artik sinirindasin. Kocami nasil affedecegim diye dusunme nasil iyilesecegim diye dusun. Ya kocam bir daha beni doverse deme ya bir daha cinnet gecirir ve sevdiklerime geri donusu olmayan bir zarar verirsem diye dusun. Ve artik allah askina su tedavine devam et.
Ben kocanin yerinde olsam samimi soyluyorum seni zorla hastaneye kapatirim. Sirf senin iyiligin icin...
Yahu esi zaten biliyor durumunu. Konu sahibi babasini kaybettiginden beri panik atak hastasi yeni bir durum degil. Eski konularinda da var zaten. Babasinin cenazesini olumunden birkac gun sonra evde buldugundan beri bubrahatsizliga sahip. Eside bunu bal gibi biliyor.. Evet kendisinin bir kriz gecirip cocuguna saldirmasinin bir bahanesi olamaz ama esinin bu durumunu bilen bir babanin yangina korukle gitmeside ayni derece sorunlu.Ben bu kadarını bilmiyordum.
KONU SAHİBİ LÜTFEN TEDAVI OL. bebek emeceği kadar emmistir. Kaldı ki benim kuzenim hic anne sütü almamasına rağmen canavar gibi sağlıklı. Senin iyi anne iyi eş olman için bu şart. Lütfen kendin icin evladın icin evliligin icin tedavine basla.
Nemesis siz de konu sahibinin esini tanıyorsanız belki konusabilirsiniz. Adam da karısı hakkında kötü düşünmez bu sayede belki de.
Bence esinizden tiksinmeyin. Gurur duyun vicdanli biri oldugu icin. Benim esimde oglumuz bi yana dunya bi yana. Ki bende el kaldiramam heralde uyumadi ben gezmeye gidemedim die. Inanin su anda bende ayni durumdayim. Esimin isi varmis arladaslariyla cikti biraz once geldi. Bende cok sinirlendim pazar gunu benim icin ozel . Aileye ayrilacak gun olarak goruyorum. Ama o gitti sakinlesmeme oglum yardimci oldu. Bi gulusu butun moralimi yerine getirdi. Ofke patlamalarinizi lutfen evladiniza yansitmayin...(Telefonumun bir harfi yazmiyor o yuzden "b" harfini kullaniyorum ) cook kotuyum dusunemiyorum , konusamuyorum, nefes dahi alamiyorum , sanki bogazima dugumlendi hayat durdu benim icin..
Dun aramiz biraz limoniydi. Esim ile bir cok kez kavga etmemize ragmen asla siddet gormedim ve bana siddet uygulamaya kalktigi anda herseyin bitecegini soyledim. Stresli bir hafta gecirdik bu hafta hersey ust ustte geldi bugun hava cok guzeldi , birlikte birseyler yabalım dedik.
Oglum bugun cok huysuzdu,
sabahtan itibaren sabrettm
Bir bugunumuz var rezil olmasn dedim.
Ogle uykusuna yatirdim, disari cikabilmemiz icin
oglumum uyumasi kalkmasi ve corbasini icmesi lazim
Uyuttum 25 dakika felan anca uyudu kalkti geri ( 2 saat uyur ogle uykusunu ) butun ugraslarima ragmen uyumadi
Uyumadigi zaman butun gun mizmiz olur yemez , icmez ve burnumuzdan getirir.
Tabi corbasinida icmedi
bende artik sinirlendm, zaten bu aralar uykusuzluk stres derken bitkin haldeydm diger konumda baylasmistim bunalimdayim..
O an gozum dondu sanki,
Ogluma bagirdim ,cagirdim, vurdum ellerim kirilsaydi
Esim kucagina aldi cocuga vurma bak kotu olacak dedi..
Elime ne gectiyse oraya buraya firlattim
oglum cok korktu Tekrar vurdum o halimlecok bagirdm gozum dondu
Esimde kaldirdi bana tokat atti ve dizime ayagiyla vurdu ben cok kotu oldum kendime gelemedm
Annemi aradi buraya bir gel diyee. kizinin yabtiklarina bak diye !!
(Annem ikinci evliligini yabti. Anneme dedim sakin kocan gelmesin. ),
Annem geldi olan Biten anlatildi
Annem bana kizdi neden cocuga vurdun yazik degil mi ? Nasil yabtin oglum korkudan titriyordu ..
Birdaha benim cocuguma vurursan senn o ellerini kirarim dedi esim ! Benim evladima vuramassn ben seni uyardm vs dedi
Ogluma vurdugum icin ben haksiz oldum evet biliyorm yabtigim cok kotu birsey ve geri donusu yok, cok hataliyim biliyorum iicm yaniyor evladima baktikca.
Annem, hadi bize gidelm dedi kafani tobla..Biraz bizde kal yok anne ben o adamin yanina gidemem dedim !
Hadi smdi cocuga vurdum diye vurdu beki yarin iki gun sonra ? Siddetli bir kavgamizda yine aynisini yabacak dedm
Birkere oldu devami gelir ! Annem ise O zaman vuramaz eger baska nedenlerden yabarsa o zaman ceker alrim sizi dedi esimide fircaladi yine istemiyorsan gotureym arkanda ben varm dedi
O adamla mi anne dedim ? birgun barindirmaz bizi ..
Annemi gonderdim bende ciktim evden oglumla bos bos dolaniyorum
Gitsem gidecek hic biryerim yok annemin yaninda o adamla asla yabamam siginamam ..
Maddi imkanim yok ( calsyrm asgari ucretle yarisi gidiyor bakici barasi oolarak ) ben simdi bu durumu kabullensem ileriki durumlarida kabullenmis olacam ..
Ben simdi ne yabaym ?
TTiskiniyorum ondan nefret ediyorum asla unutmayacagim
Babam vefat etti kardesim yok kimsem yok.. Ben bunu hatalym diye kabullensem beki ya sonra ?? Biliyorum cok hatalym butun suc bende ama bu siddetin devami gelecek bunuda biliyorum
Vicdansizlik yapmak istemiyorum kötü söz de kullanmak ta istemiyorum ama bu nedir ya ufacık çocuğa vurmak dövmek nedir?kusura bakmayın hiçbir şekilde şiddeti desteklemem ama size iyi olmuş.ayrica şu durumda kendi gururunuzu degil çocuğunuza yaptığınızın vicdan muhasebesini yapmalısınız.(Telefonumun bir harfi yazmiyor o yuzden "b" harfini kullaniyorum ) cook kotuyum dusunemiyorum , konusamuyorum, nefes dahi alamiyorum , sanki bogazima dugumlendi hayat durdu benim icin..
Dun aramiz biraz limoniydi. Esim ile bir cok kez kavga etmemize ragmen asla siddet gormedim ve bana siddet uygulamaya kalktigi anda herseyin bitecegini soyledim. Stresli bir hafta gecirdik bu hafta hersey ust ustte geldi bugun hava cok guzeldi , birlikte birseyler yabalım dedik.
Oglum bugun cok huysuzdu,
sabahtan itibaren sabrettm
Bir bugunumuz var rezil olmasn dedim.
Ogle uykusuna yatirdim, disari cikabilmemiz icin
oglumum uyumasi kalkmasi ve corbasini icmesi lazim
Uyuttum 25 dakika felan anca uyudu kalkti geri ( 2 saat uyur ogle uykusunu ) butun ugraslarima ragmen uyumadi
Uyumadigi zaman butun gun mizmiz olur yemez , icmez ve burnumuzdan getirir.
Tabi corbasinida icmedi
bende artik sinirlendm, zaten bu aralar uykusuzluk stres derken bitkin haldeydm diger konumda baylasmistim bunalimdayim..
O an gozum dondu sanki,
Ogluma bagirdim ,cagirdim, vurdum ellerim kirilsaydi
Esim kucagina aldi cocuga vurma bak kotu olacak dedi..
Elime ne gectiyse oraya buraya firlattim
oglum cok korktu Tekrar vurdum o halimlecok bagirdm gozum dondu
Esimde kaldirdi bana tokat atti ve dizime ayagiyla vurdu ben cok kotu oldum kendime gelemedm
Annemi aradi buraya bir gel diyee. kizinin yabtiklarina bak diye !!
(Annem ikinci evliligini yabti. Anneme dedim sakin kocan gelmesin. ),
Annem geldi olan Biten anlatildi
Annem bana kizdi neden cocuga vurdun yazik degil mi ? Nasil yabtin oglum korkudan titriyordu ..
Birdaha benim cocuguma vurursan senn o ellerini kirarim dedi esim ! Benim evladima vuramassn ben seni uyardm vs dedi
Ogluma vurdugum icin ben haksiz oldum evet biliyorm yabtigim cok kotu birsey ve geri donusu yok, cok hataliyim biliyorum iicm yaniyor evladima baktikca.
Annem, hadi bize gidelm dedi kafani tobla..Biraz bizde kal yok anne ben o adamin yanina gidemem dedim !
Hadi smdi cocuga vurdum diye vurdu beki yarin iki gun sonra ? Siddetli bir kavgamizda yine aynisini yabacak dedm
Birkere oldu devami gelir ! Annem ise O zaman vuramaz eger baska nedenlerden yabarsa o zaman ceker alrim sizi dedi esimide fircaladi yine istemiyorsan gotureym arkanda ben varm dedi
O adamla mi anne dedim ? birgun barindirmaz bizi ..
Annemi gonderdim bende ciktim evden oglumla bos bos dolaniyorum
Gitsem gidecek hic biryerim yok annemin yaninda o adamla asla yabamam siginamam ..
Maddi imkanim yok ( calsyrm asgari ucretle yarisi gidiyor bakici barasi oolarak ) ben simdi bu durumu kabullensem ileriki durumlarida kabullenmis olacam ..
Ben simdi ne yabaym ?
TTiskiniyorum ondan nefret ediyorum asla unutmayacagim
Babam vefat etti kardesim yok kimsem yok.. Ben bunu hatalym diye kabullensem beki ya sonra ?? Biliyorum cok hatalym butun suc bende ama bu siddetin devami gelecek bunuda biliyorum
Yahu esi zaten biliyor durumunu. Konu sahibi babasini kaybettiginden beri panik atak hastasi yeni bir durum degil. Eski konularinda da var zaten. Babasinin cenazesini olumunden birkac gun sonra evde buldugundan beri bubrahatsizliga sahip. Eside bunu bal gibi biliyor.. Evet kendisinin bir kriz gecirip cocuguna saldirmasinin bir bahanesi olamaz ama esinin bu durumunu bilen bir babanin yangina korukle gitmeside ayni derece sorunlu.
Sizinki de çok normal değil yalnız. Eşe bak kes sesini diyecek kızım uyu dediğim icinBisey soyliyimmi benim esim olsa daha fenasini yapardi bn cocuguma hafif sesimi yukseltince bile esim diyoki kes sesini cocuga bagirma bida bagirirsan mahfederim seni dio dedigim seyde su kizim uyu artiiik.Bidaha olmaz insaAllah bugune kadar olmamis cocuga dovdugunuz icin sinirlenmis blkide hergun dovuyosun sandi savunmasiz bi cocuk cunki bak sen bile bidaha olursa diye korkuyosun rabbim bida yasatmasin diyorum...
Yahu esi zaten biliyor durumunu. Konu sahibi babasini kaybettiginden beri panik atak hastasi yeni bir durum degil. Eski konularinda da var zaten. Babasinin cenazesini olumunden birkac gun sonra evde buldugundan beri bubrahatsizliga sahip. Eside bunu bal gibi biliyor.. Evet kendisinin bir kriz gecirip cocuguna saldirmasinin bir bahanesi olamaz ama esinin bu durumunu bilen bir babanin yangina korukle gitmeside ayni derece sorunlu.
Aynı psikolojik sorunları ben de yaşadım ve çocuğum 7 aylıktı zorla emzirmeyi bıraktığım zaman.
Çünkü anne sütünün faydasını geçiyordu benim ona verdiğim zarar lutfen en kısa zamanda doktora gidin.
ya senin evladına uyguladığın şiddetin devamı gelirse?Ne deseniz haklisiniz biliyorum cok hatalym ama ben su an esimn bana uyguladigi siddete sessiz kalrsam yarn iki gun sonra bir kavgamizda devami gelecek o zaman ne yabacagim beki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?