Esim Bana Tokat Attı :(

Hay Allah, çok fena
maalesef tanıdığım bir depresyon hastası (teşhis konuldu) kesinlikle tedavi olmak istemiyor, doktora gitmiyor, verilen ilaçları içmiyor vs
konu sahibi de öyle olmasın?
yani bebek tedaviyi bırakmak için bahane olmasın?

Siz ciddi sekilde ozur dileyin eşinizden de oglunuzdan da.

Olan oldu. Geri dönüşü olmayan ölüm yok şükür. O yüzden bence herkes ikinci şansı hakeder.

Ama bunu telafi etmeye kararlı olun.

Nasıl ki siz eşime nasıl güvenirim ya tekrar vurursa diyorsunuz , esiniz size nasil guvensin cocugunuza tekrar vurmayacaginiza dair?

Sadece özür dilemekle kalmayın. Psikolojik destek alın. Kararlı olun öfke kontrolünü yenmeye. Para ayiramiyorsaniz online konuşma dinleyin kitap okuyun. Sorunu canlı canlı gördünüz. Bundan sonra güzel bir başlangıç için harekete geçin.

ÖNCE BIR KONU BAŞLIGINI DUZELT BEN COCUGUMA ESIM BANA VURDU YAZ ... 1 kere vurdUn cocugu sonra esyalari firlattin sonra yine vurdun cocuga ... pardon ama kolaymı kazandirsi o bebegi ve kolaymı dogrudurdun ??? El kadar melek een ne istiyorsun git kafani vur duvara nasil annesine sen 2. Kez yine vurursun Savunmasız bebegi. . Eşin gercekten iyi yapmis ... Bide tiksiniyorum o adamdan diyorsun vurdugu icin peki o bebek seni gordukce korkmicakmi annem yine vurur diyee ??? Ahh iyiki karsimda degilsin suan sen...

Eğer genel olarak eşinle aranız iyiyse bu duruma cok takılma.Çünkü ne yazıkki bu hatalı durumun başlangıcı sensin.Sen vurduğun içim vurmuş.Tabiiki genede yapmaması gerekirdi ama artık yapcak birşey yok.Devamı gelir diye düşünme.Eğer tekrar olursa o zaman düşünürsün ne yapacağını.Çocuğuna karşı da biraz sabırlı ol.Benimde iki cocuğum var.Hiç kolay değil haklısın bazen sabır taşıyor.Ama kızmak başka vurmak başka.Iş oraya gelmemeli.

Yahu esi zaten biliyor durumunu. Konu sahibi babasini kaybettiginden beri panik atak hastasi yeni bir durum degil. Eski konularinda da var zaten. Babasinin cenazesini olumunden birkac gun sonra evde buldugundan beri bubrahatsizliga sahip. Eside bunu bal gibi biliyor.. Evet kendisinin bir kriz gecirip cocuguna saldirmasinin bir bahanesi olamaz ama esinin bu durumunu bilen bir babanin yangina korukle gitmeside ayni derece sorunlu.

HERKESE 6. SAYFAYI OKUMASINI TAVSİYE EDİYORUM ARKADAŞLAR

Bence esinizden tiksinmeyin. Gurur duyun vicdanli biri oldugu icin. Benim esimde oglumuz bi yana dunya bi yana. Ki bende el kaldiramam heralde uyumadi ben gezmeye gidemedim die. Inanin su anda bende ayni durumdayim. Esimin isi varmis arladaslariyla cikti biraz once geldi. Bende cok sinirlendim pazar gunu benim icin ozel . Aileye ayrilacak gun olarak goruyorum. Ama o gitti sakinlesmeme oglum yardimci oldu. Bi gulusu butun moralimi yerine getirdi. Ofke patlamalarinizi lutfen evladiniza yansitmayin...

Vicdansizlik yapmak istemiyorum kötü söz de kullanmak ta istemiyorum ama bu nedir ya ufacık çocuğa vurmak dövmek nedir?kusura bakmayın hiçbir şekilde şiddeti desteklemem ama size iyi olmuş.ayrica şu durumda kendi gururunuzu degil çocuğunuza yaptığınızın vicdan muhasebesini yapmalısınız.
Bu kadar ben demeyin ya!ıyi valla o çocuğa sahip olmak isteyip olamayan senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki!
Diyecek söz bulamıyorum daha fazla size!

belki adam korkmuştur
eşyaları savurmaya başlayınca cinnet geçirecek zannetmiştir konu sahibinin durumunu bildiği için
kendisine gelsin diye yapmıştır
ben olsam korkardım galiba

Sizinki de çok normal değil yalnız. Eşe bak kes sesini diyecek kızım uyu dediğim icin

El kadar cocugun ustune yururken utanmiyorsunuz da esiniz kendinize gelin diye bi tane tokat atinca magdurum da magdurum..
Normalde asla desteklemem ama nerdeyse eline saglik diycem adama.

Evet oldukca zor zamanlar gecirmis. Etkilenmesi cok dogal... ama esi Ne yapabilirdi ki? Ortada bir bebek ve o bebege zarar vermeye çalışan bir kadın var. Eşi istese daha beterini de yapabilirdi ama yapmamış. Ben koruma ic güdüsüyle yaptığını düşünüyorum.

Şiddeti bırakın saygısızlığa evlilikte tahammülü olmayan biriyim ama eşiniz haklı.
Bir daha yapar yapmaz yorum yapamam ama siz biraz empati yapmalısınız bence.

2 sayfa önceki yorumu okudum da,size de zor hayat,lütfen en başta kendinizi sonra ailenizi düşünüp gerçekten iyi bir destek alın.Kendinizi kontrol edemiyorsunuz belli ki.Cinnet geçirmişsiniz resmen,babası aldığı halde vurmaya çalışmanız bunu gösteriyor.

Büyük ihtimalle eşiniz o an yapacak başka bir şey kalmadığı için sizi sarsmak istedi,o yüzden tokat attı.Bilemiyorum ama 3.bir gözle bakarsanız eşinizin de pek bir seçeneği olmadığını göreceksiniz,ne olursa olsun o da çocuğunun hırpalanmasını oturup izleyemezdi sonuçta.Sizi incitmek istese çok daha sert bir şekilde bunu da yapabilirdi,ama sadece sizi kendine getirmek istemiş.O yüzden iyi ve sakince düşünün.

Ne deseniz haklisiniz biliyorum cok hatalym ama ben su an esimn bana uyguladigi siddete sessiz kalrsam yarn iki gun sonra bir kavgamizda devami gelecek o zaman ne yabacagim beki
ya senin evladına uyguladığın şiddetin devamı gelirse?
kocan seni kaç kez uyarmış ama sen çocuğa vurmaya devam etmişsin.
kocan o anda orada olmasa çocuğu yerden yere vururdun sen.

haketmişsin.

O an tokattan ya da üzerine su dökmekten ya da tamamen yere yatırıp komple sarmadan durduramaz ama, adam ne yapsın? Çocuğu kenara fırlatıp kadını tutup yere yatırıp sabitlemekle mi uğraşsın, su doldurup getirmekle mi?
O tokadı mecbur atacak.

Ve uyarmış adam; onun da bir sinir sınırı var.
Tedavisini niçin aksatıyor konu sahibi, can sorumluluğu var başında. İnsan kendinden korkar da doktorunun kapısında yatar çocuğuna zarar vermemek için.
Çok görmezden gelmiş, süren bir tedaviyi bırakmaktan bahsediyorsunuz. Olmaz bu, bu şartlarda olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…