- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.505
- 248
Evet bendim o. Konu sahibi depresyon ve panik atak hastasi. Hamile kalinca tedavisini yarim birakti ve emzirdigi icinde yaklasik 3 senedir tedavisine devam edemiyor.
Yahu tatlim bak. Allah askina duy beni. Sorun esinin sana tokat atmasi degil. Hatta sorun senin ogluna vurman bile degil. Burada sana esin iyi yapmış diyen hic kimse aslinda seni tanimiyor. Ben biliyorum. Ben 2 seyden biliyorum bir seni taniyorum. Iki depresyonun ne oldugunu biliyorum.
Senin bu yasadigin cinnet ve pismanlik varya bitmeyecek. Belki 1 ay sonra bir cinnet daha yasayacaksin. Ve belki bu sefer kocan seni durdurmak icin orada olmayacak. Her gun 3 sayfa haberleri cinnet gecirip colugunu cocugunu doğrayan insanlarin haberleriyle dolu.onlardan biri olmak uzeresin.
Sana daha oncede soyledim. Senin olup olmadik yerde panik atak krizi gecirip bayilman bile cocuguna bir risk. Sen bir gun parkta bebegini oynatirken bayilip gittiginde alıp bir goturebilir cocugu demistim sana. O zamanlar artik tahammul sinirinin sonunda degilsin. Artik sinirindasin. Kocami nasil affedecegim diye dusunme nasil iyilesecegim diye dusun. Ya kocam bir daha beni doverse deme ya bir daha cinnet gecirir ve sevdiklerime geri donusu olmayan bir zarar verirsem diye dusun. Ve artik allah askina su tedavine devam et.
Ben kocanin yerinde olsam samimi soyluyorum seni zorla hastaneye kapatirim. Sirf senin iyiligin icin...
Hay Allah, çok fena
maalesef tanıdığım bir depresyon hastası (teşhis konuldu) kesinlikle tedavi olmak istemiyor, doktora gitmiyor, verilen ilaçları içmiyor vs
konu sahibi de öyle olmasın?
yani bebek tedaviyi bırakmak için bahane olmasın?