eşim bana tokat attı

Ben erkek olsam ben de vururdum vallahi size. Kusura bakmayın da hem suçlu hem güçlü pozisyonundasınız. Önceki mesajlara da katılıyorum; burada milletin ne dertleri var eşlerinden, sizin maddi sıkıntılardan yaptığınız tartışmalar her ailede olan şeyler. Dua edin düzgün bir eşiniz var sadece yaptığınız terbiyesizliğe aynı şekilde cevap vermiş, fazlasını görmemişsiniz.

valla kusura bakma ama nasıl bir kafayı yaşıyorsun merak ettim ???? sen bir kadın olarak erkeğine tokat atacaksın ardınada sanaatınca ben ona demiştim bana tokat atarsan biter diyeceksin ... ne şekilde olursa olsun atmışsın . bence sana kalmadan eşin bitirir ...

teşekkürler kızlar konuyu hallettik eşimle bugün ayaklarıma kapandı ve hatalı olduğunu kabul etti. Bir daha yaşanmayacağına yemin etti.. bundan sonra ben nasıl istersem öyle olacakmış. Sizin söylediklerinizi yapsaydım ve kendimi hatalı kabul etseydim işim zordu valla. Her durumda kocalara hak verirseniz işiniz Allaha kalmış. Aklınızı kullanın biraz erkeğe her durumda hak verirseniz tepenize çıkar. Ben bu tokatın acısını unutmuycam unuturmuycam da mesala. konuyu kilitleyebilirsiniz kapanmıştır.

Son düzenleme:

çok iyi bir eşe sahipsiniz ,yazık olacak adama ,arada bir tokatlarsınız artık ,size mutluluklar.

Vay beee cidden ben aklımı kullanamıyorum salak kafam

yazık valla adama siz eşinizi sewdiğinize eminmisiniz nedir bu hırs.düşmanınızmı sizin.hala kendinizi hatalı bulmuyosunuz...o adam cennetlik haberi yok.bence sen aklını kullan erkeği çocuk gibi yönetmye kalkarsan adam kaçar benden sölemesi

Tokatı atınca bir şey yok ama tokatı yeyince ah vah eşim bana tokat attı oluyor.
Yok öyle bi dünya.
Sen niye adama tokat atıyorsun ki?
Karşındaki kim olursa olsun tokat yediğinde karşı tarafa aynı hareketi yapma refleksinde olur.
Bende sen buraya konu açıp tokat yedim ne yapıcam dicen kadarıyla şu tavırlarını ve bencilliğini gözden geçir.

Bir kaç ay sonra acacağınız konu başlığı canlandı bile gözümde.

Biz haklıya hakkını teslim ederiz. Tokat atana da elleri kırılsın diyen üyeleriz.

Keşke siz de eşinizden özür dileseydiniz, cünkü eşiniz de o tokatın acısını unutmayacak ve kalkan el bir daha inmeyecek. Zira kapıyı siz acmışsınız

????? Unutturmamak senin açından pek iyi olmaz sanırım.
Bu konuda eşinin üzerine çok gidersen,eninde sonunda aklı başına gelir ve karşı atağa geçer.
Haksız yere çok yüklenmişsin ama bir yere kadar işe yarar.
Gün gelip haketmiştin demesi işten bile değil.

Bi anlık refleks onun attığı tokat.
Ama sen bile isteye atmışsın.
Hatalı olan sensin,empati yap

bir kadının tokatıyla bir erkeğin tokatı bir mi allahaşkına . tokat atmış kız . çok acımıştır canı beyfendinin . hemen bu şekilde karşılık vermesi gerekmez . ben erkek arkadaşıma kızdığımda neler söyledim ne hakaretler ettim o cevap bile vermedi .uslubunu bozmadı sakinlikle karışıladı . illa etkiye tepki diye pat küt girişmesi hoş değil . keşke yapmasaydın tabi ama yapmışsın bir kere . neyse bence artık olan olmuş ikinizde birbirinizi affedin barışın . gerçekten birbirinizi seviyorsanız bu tür saçmalıklar yapmayın lütfen .

eşin anlattığına göre gayet iyi bir insana benziyor..sen nasıl sinirden tokat attıysan oda sana karşılığını vermiş..sen yapmasaydın belki oda yapmayacaktı...

Bir erkeğin kadına tokat atması ne kadar yanlışsa bir kadınında erkeğe tokat atması en az okadar yanlıştır..

Tokat attı diye evi terketmeyi düşünüyorsan eşinde aynı şeyi düşünmeli .çünkü önce tokadı o yedi..bence evi terkedip annesine gitmeli..

Son düzenleme:

erkeğin yada kadının tokat atması hangi açıdan farklı ?? Elinin ağırlığınımı kıstas yaptınız burda...

Bence tokat yemek ,manevi açıdan daha acıtıcı birşeydir..aşağılıyıcı bir davranış şekli..kadın içinde erkek içinde aynı şey geçerli..

hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek.

selam bu durum biraz garip yani ne konuda kavga edip nasıl böyle kendinizden geçmişsiniz tartişma sebebiniz ne olmaliki eşiniz sizi sarsmiş tabi sizde o anda kurtulayım derken tokatı yapıştırmışsınız bence eşinizin bi ankı refleksi isteyerek attıgını sanmıyorum yaptığınız kavga neyse önce onu oturup bi düşünmeniz lazım sizleri bu duruma kadar getırdı o zaman kimin haklı kimin haksız olduğunu anlarsınız insan konuşarak çözülür birde bunu deneyın sizin için üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…