- Konu Sahibi sekerportak
-
erkeğin yada kadının tokat atması hangi açıdan farklı ?? Elinin ağırlığınımı kıstas yaptınız burda...
Bence tokat yemek ,manevi açıdan daha acıtıcı birşeydir..aşağılıyıcı bir davranış şekli..kadın içinde erkek içinde aynı şey geçerli..
teşekkürler kızlar konuyu hallettik eşimle bugün ayaklarıma kapandı ve hatalı olduğunu kabul etti. Bir daha yaşanmayacağına yemin etti.. bundan sonra ben nasıl istersem öyle olacakmış. Sizin söylediklerinizi yapsaydım ve kendimi hatalı kabul etseydim işim zordu valla. Her durumda kocalara hak verirseniz işiniz Allaha kalmış. Aklınızı kullanın biraz erkeğe her durumda hak verirseniz tepenize çıkar. Ben bu tokatın acısını unutmuycam unuturmuycam da mesala. konuyu kilitleyebilirsiniz kapanmıştır.
hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek.
Aynen.
Gelecek konuyu bilemedim ama bu konunun başlığı eşimle tokatlaştık, ninjacılık oynadık vs olabilirdi.
Çok da yaratıcı olurdu.
Ayağına da kapanmış hey yavrum hey
teşekkürler kızlar konuyu hallettik eşimle bugün ayaklarıma kapandı ve hatalı olduğunu kabul etti. Bir daha yaşanmayacağına yemin etti.. bundan sonra ben nasıl istersem öyle olacakmış. Sizin söylediklerinizi yapsaydım ve kendimi hatalı kabul etseydim işim zordu valla. Her durumda kocalara hak verirseniz işiniz Allaha kalmış. Aklınızı kullanın biraz erkeğe her durumda hak verirseniz tepenize çıkar. Ben bu tokatın acısını unutmuycam unuturmuycam da mesala. konuyu kilitleyebilirsiniz kapanmıştır.
Vay beee cidden ben aklımı kullanamıyorum salak kafam
çok iyi bir eşe sahipsiniz ,yazık olacak adama ,arada bir tokatlarsınız artık ,size mutluluklar.
hahahahahahaha ayyy akşam akşam çok güldürdü beni konu sahibi çok yaşa e mi? :)))))
bi de bi triplere girmiş konu kapanmıştır filan diye te allaam ne günlere kaldık.
yardım isteyen kendisi eleştirilere açık olmayan da kendisi:)
bence kocası ayaklarına filan kapanmamıştır yaa abartıyo:))
mrb bir gün böyle bir konu açacağımı düşünmezdim hiç. Eşimle 3 yıllık evliyiz uzun zamandır maddi sıkıntılar yüzünden sorunlar yaşıyorduk. Dün bir konuda tartışamaya başladık tartışma hzılanınca işime tokat attım sinirden. Oda aynı anda bana attı bir tane. Sonra dünyam başıma yıkıldı. Tamam benim atmam da hataydı biliyorum ama ben ona bana bir tokat atarsan bu evlilik biter demiştim hep. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum çalışıyorum, çocuğum yok bırakıp gitmek istiyorum her şeyi. Dünden beri ağlıyor ama unutamam ki ben. Şimdi her şeyi sineye çeksem nerden bileceğim bir daha olmayacağını. Bu durum dışında eşimiyidir ne istesem yapar, evde her işe yardım eder, ailesi konusunda ısrarcı olmaz. Bilmiyorum çok çaresiz kaldım.
eşim beni tutup sarsmaya başladı kurtulmak için tokat attım. Konuşurken aniden atılan bir tokat değildi.
Konu ilk açıldığında böyle bi cümle yoktu ki.Bu kısmı bi okuyan ben miyim?Konu sahibi kendini kurtarmak için tokat atmış,adam bi de üstüne karşılık vermiş.
Eveeet ataerkil ülkemde kadınların,kadına atılan tokada tepkisi buymuş demek.
Bu kısmı bi okuyan ben miyim?Konu sahibi kendini kurtarmak için tokat atmış,adam bi de üstüne karşılık vermiş.
Eveeet ataerkil ülkemde kadınların,kadına atılan tokada tepkisi buymuş demek.
Konu ilk açıldığında böyle bi cümle yoktu ki.
Sonradan eklemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?