eşim bana tokat attı

Diğer birçok yönü iyiyse bu sebepten bitirme. Yüz göz olmuş oldun tokat atarak canım tek taraflı değil. Ben bayan halimle biri vursa karşılık veririm, o erkek. Özür dile gönlünü al ve senin sebep olduğunu belirt. Boşanmayarak kendi lafını ye en azından, boşandıktan sonra milletten yiyeceğin laflar daha ağır gelecek

tabikide farklı. elinin ağırlığından bahsediyorum tabi . kadının tokatı ne kadar acıtıcak adamı . bilmiyorum ben şiddete karşıyım kadına . hemen kadın vurdu oda vursun mantığı bende yok . kadının tokat atması tabiki yanlış ama adam olan adam karşılık vermez sessizliğiyle kadını yerin dibine sokar .

bide kalkmış eşinize her zaman hak verirseniz tepenize çıkar nutukları atıyorsunuz..pişkinliğin bu kadarı yaptığınız hatayı görmüyorsunuz buraya yazan kadınların %90'ı bu şekilde yorum yaptıysa demekki sizin mantıklı gördüğünüzde bi sorun var..dalga geçer gibi birde yorum yapıyosunuz konu bitti bilmem ne..ellerine sağlık eşinizin sonuna kadar haketmişsiniz..siz bu kafayla gidin!.. arada yine vurun

hemen saldırmayın bana en son bunu yazmış arkadaş..akıl istiyo daha düne kadar şimdide kalkmış aklınızı kullanın nutukları atıyor

bu olayda ikinizde hatalısınız eşin hatasını kabul etmiş özür dilemiş bence sende hatanı kabul et ve ikinizde bundan sonra daha sakin olmaya çalışın

Allah aşkına kadın tokat atmış ne var yani onun elinin ağırlığından ne olacak diyenlere böyle oldum-->
Tokatı unutmayanlar yüzlerindeki acıdan bahsetmezler, içi acır insanın aşağılayan bi'hareket sonuçta.
Hem ne belli ozaman belki kocası da hafif vurdu

Evlilikte de, sevgililikte de ilişkiyi ayakta tutan en önemli direk saygıdır.
Ben cıss yaptım onun vurduğu acıttı ama diye bi'şey mi var?

Bi'de hatanızın bile farkında olmayıp, pişkince konuşmanız beni şok etti.
Gerçekten iyi niyetiniz suistimal edilip eşinizden şiddet görmüş olsanız tamam diyeceğim de "ben yaptım ama ben kadınım o bana yapamaz" kafası korkunç bi'şey.

Özür dileyin lütfen. Çünkü eşinizde sizin saygısızlık ve pişkinliğinizi unutmayacak.
Bi'evlilik tokat saygısızlığıyla bitecekse size göre kimin vurduğu önemli olmamalı.

Konuyu acan sensin arkadasim farkindamisin ?
Kimse senden akil istemedi,aklini kendine sakla madem cok biliyorsan,
Tokatlamaya devam..

Vay beee cidden ben aklımı kullanamıyorum salak kafam

çok iyi bir eşe sahipsiniz ,yazık olacak adama ,arada bir tokatlarsınız artık ,size mutluluklar.

Eevet nasıl olmuşta buzamana kadar biz bunu akıl edememişiz kızlar ? Demekki neymiiiiiiiiiiiiiiiiş arada bir kocişleri tokatlıyormuşuz

Son düzenleme:
hahahahahahaha ayyy akşam akşam çok güldürdü beni konu sahibi çok yaşa e mi? :)))))

bi de bi triplere girmiş konu kapanmıştır filan diye te allaam ne günlere kaldık.

yardım isteyen kendisi eleştirilere açık olmayan da kendisi:)

bence kocası ayaklarına filan kapanmamıştır yaa abartıyo:))

:) aynen katılıyorum konu sahibi biraz sıkıntılı bir arkadaş galiba, sen o tokadı yedikten sonra ayaklarına kapansa ne yazar kapanmasa ne yazar tokadı yedin mi yedin konu kapanmıştır

Bu kısmı bi okuyan ben miyim?Konu sahibi kendini kurtarmak için tokat atmış,adam bi de üstüne karşılık vermiş.

Eveeet ataerkil ülkemde kadınların,kadına atılan tokada tepkisi buymuş demek.

Bu kısmı bi okuyan ben miyim?Konu sahibi kendini kurtarmak için tokat atmış,adam bi de üstüne karşılık vermiş.

Konu ilk açıldığında böyle bi cümle yoktu ki.
Sonradan eklemiş.

konu sahibinin 2.yorumunuda okumanızı tavsiye ederim ,sevgiler.

Konu ilk açıldığında böyle bi cümle yoktu ki.
Sonradan eklemiş.

O zaman anlarım verilen tepkiyi.O cümleyi okuyana kadar ben de haksız buldum konu sahibi arkadaşı çünkü.
O tarz yorum yapanlar da kusura bakmasın o zaman benim verdiğim tepkiden dolayı.

bence .çok uzatacak olayınız yok, evlilikte olur bu tür vakalar, çok nadlrde olsa ,unutmanız gerek, blrbirinizden özürdileyin ve unutun, herkes sınırlarını bilse olmaz zaten , erkeğe aklına geleni sinirlilik esnasında söylenmez! erkekte var gücüyle kadının bedenini sarsmaması gerek, her halükarda sinirine hakin olması gerek,erkeği erkek yapan budur, maalesef buda her erkekte bulunmaz, görüyoruz duyıyoruz cinayete kurban gidenleri

erkek idare etmenin yolları vardır ama
bu o yollardan biri değil
günü kurtarmış sadece
sezarın hakkı sezara derler
bunca insanın bir bildiği var ki bunları söylüyor

halamın kızı da aynı bu havalardaydı
ama olay tokat değildi, küfürdü
karşılığında küfür yemişti o da
sonra halakızı nasıl burnundan getirdiyse adamın
adam özür dilemişti
biz adamın tepkisine şok olmuştuk

sonra adam her lafın arasında ben senin küfür etmene bile ses çıkarmadım
üstüne özür diledim huzursuzluk çıkmasın diye ama sen adam olmazsın deyip durmaya başladı
nasıl yüz göz oldularsa adam almış o rahatlığı küfürü basıp duruyomuş şimdi
sen başlattın diyormuş
ilk başlarda bana küfür etti, boşanıcam diye sinir krizleri geçiren kadın mazide kaldı

umarım konu sahibinin sonu böyle olmaz

Sizin evliliğin cılkı çıkmış. karşılıklı tokatlaşmaya kadar gelmiş iş.

adam tokadı yemiş, bir de özür dilemiş. ayaklarına kapanmış. bidaha da olmayacakmış.
onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…