eşim bana tokat attı

sen başlatmışsın bence, kavga sırasında bir erkeğe tokat atmayacaksın; yoksa sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın
sonuçta erkeğin gücü ile kadınınki aynı değil.

tokat yerine ittirseydin onu.

Son düzenleme:
Bu kısmı bi okuyan ben miyim?Konu sahibi kendini kurtarmak için tokat atmış,adam bi de üstüne karşılık vermiş.

Eveeet ataerkil ülkemde kadınların,kadına atılan tokada tepkisi buymuş demek.

o kısmı bir sen okudun şekerim..
çünkü o kısmı sonradan ilave etmiş..
sonra da gelip akıllara zarar bir açıklama yaptı..

kadına atılan tokadın tepkisi böyle olmuyor tabi ki
ama gelen 2.açıklamasından sonra burda bir sürü arkadaşın da kocası gibi sarsası gelmiş konu sahibini belli oluyor :)
çok sinirlendirmiş çookkk

senin bu kocayi klonlasinlar izin verde
bizden geçti artik gelecek nesiller nasiplensin diye du$undum
nede olsa nadir bulunan bi tur :)

Bi tokat atmisin _ bir tokat yemisin siralama bu sekilde ne yapmaya calisiyosunuz garip yani

Ha buarada kocam bana tokat atsa ona ucan tekme atar sacini basini parcalarim

Birde aciklamasinida gordum bu forumdan sonra iyi adamlarin iyi kadinlara denk gelmediginide ogrendim tipki evlilik surdurulecek fedakar kadinlarin hircin sorumsuz anlasilmasi zor erkeklere denk dustugu gibi.sizin esiniz lucy88 nickli sanirim bir arkadas var onunla evli olsaydi cok baska olurdu .sende o bayanin esiyle .

Ama mutlaka maymun gozunu acar merak etme bir deyim vardir ya yavas atin tekmesi pek olur diye
Kadinliginizi unutmayin kendinizi ezdirmemek demek kendi sucunuzi esinize yukleyip bunuda planli bir sekilde ( icten paxarlik) degildir . Bunun adi cok baska istersen soylemiyim

Evet öyleymiş,bi de durduk yerde özür dilememe sebep oldu.
O ilave ettiği şekliyle konu sahibi haklı.
Derdini daha iyi anlatabilseymiş,insanlar da onun istediği gibi onu haklı bulurdu elbet.

sen niye tokat attın diyen arkadaşlar var ama zaten kadın kocası tarafından sarsılıyomuş yani koca şiddete başlamış zaten kadında teepki vermiş. üstüne kocada tepki vermiş. o zaman kocana tokat atarsan boşarım yerine şiddet gösterirsen boşarım de bari.

Konuyu sonradan düzeltmiş ama düzeltmese bile '' sen haksızsın, sen başlatmışsın '' ne demek yahu ?
Ne olursa olsun bir erkeğin şiddetiyle kadının kı bır olur mu !
Evet konu sahıbı eşine tokat atmakla buyuk hata etmiş ama tokat attı diye adamın da ona bir tane çakması neden adamı haklı kadını haksız duruma dusuyor ...

Bir erkek hiçbir gerekçeyle bir kadına el kaldırmamalı ..

Kadinlardaki canda erkeginki patlicanmi :)
Mevzu tokattin siddeti degilki o elin kalkmis olmasi,
Acinin onemi yokki kalp aciyor ? Biz nasil tokata karsiysak
Karsi tarafada bunu yapamayiz..kadina gelince siddet erkege gelince siddet degil mi ?
Adam o an refleks olarak vurmuski sonra gelip ozur dilemis kendiside tokati yedigi halde..
Sarsinti meselesi sonradan eklenmis..zaten konu acilir beklenilen yorumlar gelmez illaki ekleme yapilir hep ayni

şimdi herkes atlayacak ama bence atılan tokata refleks olur diğer tokat
istemsiz kalkar el
bana atılsa öle yaparım heralde

sizz hatalısınızz nasıl olurda tokat atarsınız bı erkeğe tabıkı o da sıze kızıp atmıştır bence dua edınde sızı boşamasın erkek kolay kolay kabul etmez böyle bır seyı fıtratlarına aykırı hemen özür dıleyın bır daha böyle fevri ve saygısızca davranmayacağınıza dair söz verin gönlünü alın gıdışat ıyı olmaz yoksa

saka gibi...okuduklarima inanamiyorun yaa...su dunyada ne iyi adamlar var:))
katılıyorum size ben yapsam eşime önce ağzımı burnumun yerini değiştirir sonra da boşar senın gıbı kadın lazım değil der kesin çokk gururludur eşim çokk ben 10 senelık evlıyım bır gun sesımı dahı yukseltmemişim

Bu kısmı bi okuyan ben miyim?Konu sahibi kendini kurtarmak için tokat atmış,adam bi de üstüne karşılık vermiş.

Eveeet ataerkil ülkemde kadınların,kadına atılan tokada tepkisi buymuş demek.

ne sanmıştın ki . bu ülkedeki kadınlar kadına şiddeti destekler . kesin birşey yapmışsındır da dövmüştür derler . çünkü çoğu dayak yiyor itiraf edemiyor . burda kocam bana vuruyor diyemezler dimi kimse yoğurdum ekşi diyemiyor . ama burda bu davranışı haklı görerek zaten neler yaşadıklarını anlatmalarına gerek kalmadan anlaşılıyor . normal gelmesinin sebebi kendilerininde bu tarz davranışlara maruz kalmaları . bu piskolojik birşey . şimdi atlarlar ben hayatımda bir fiske yemedim diye . inanmıyorum hiç boş yere yazmasınlar . kocan iyiymiş ellerine sağlık diye tepki veren zihniyet dayağı yiyip oturan zihniyet işte bu çok açık . adam olan adam o davranışa ne yapardı susar sessizğinle seni utandırırdı . erkek arkadaşıma hiç söylenmeyecek şeyler söyledim hakeretler ettim ama bir kere bile cevap vermedi . buda beni ona daha çok bağladı . oda benim gibi davransaydı gözümde değeri olmazdı . bazen sessizlik en büyük cevaptır ve insanı yerin dibine sokar hatanı daha iyi anlarsın . böle kedi-köpek kavgası gbii değil .

Ne kadınlar var..
Hem tokat atıyor şiddeti başlatıyor.
Tokat yiyince de bitti bu iş diyor.
Sonra bir özür bile dilemiyor ben başlattım diye.
Üstüne eşi ayaklarına kapanıyor..
Kadın da tabi popo tavan gelip çemkiriyor aklınızı kullanın bacılar!
Bakınız...Tokadımı da attım ayaklarıma da kapandırttım.

Yok yok böylelerininki altından benimki cidden tenekeden sanırsam.
Efkarlandım gene

Ben bir keresinde nişanlımın yanakları azıcık tombişleşince sevmek amaçlı vurdum bir tane.
Hani çocukları seversiniz ya öyle.
1 senedir bunu bile unutturamadım adama.
Hala sen beni döversin de zaten gibi laflar ediyo.
Bir de ciddi ciddi tokat atsam dünyayı bana dar eder nişanı falan atardı heralde

Ama ne adamlar var tokatı yiyo karşılık verince de ayağına kapanıp özür diliyo
Bize gelmez ki böyleleri..

yav nolucak odesmıssınız ıste :)sen baslatmıssın ılk once sımdı neden mızıkcılık yapıyosun :)kac yasındasın cnm bu arada esıne tokat atmıssın ya ondan dedım ha bırde ondan elının armut taslamasını ıstıyosunya sok oldum yaa daha neler gorucek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…