- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi sekerportak
-
Bu kısmı bi okuyan ben miyim?Konu sahibi kendini kurtarmak için tokat atmış,adam bi de üstüne karşılık vermiş.
Eveeet ataerkil ülkemde kadınların,kadına atılan tokada tepkisi buymuş demek.
o kısmı bir sen okudun şekerim..
çünkü o kısmı sonradan ilave etmiş..
sonra da gelip akıllara zarar bir açıklama yaptı..
kadına atılan tokadın tepkisi böyle olmuyor tabi ki
ama gelen 2.açıklamasından sonra burda bir sürü arkadaşın da kocası gibi sarsası gelmiş konu sahibini belli oluyor :)
çok sinirlendirmiş çookkk
sizz hatalısınızz nasıl olurda tokat atarsınız bı erkeğe tabıkı o da sıze kızıp atmıştır bence dua edınde sızı boşamasın erkek kolay kolay kabul etmez böyle bır seyı fıtratlarına aykırı hemen özür dıleyın bır daha böyle fevri ve saygısızca davranmayacağınıza dair söz verin gönlünü alın gıdışat ıyı olmaz yoksamrb bir gün böyle bir konu açacağımı düşünmezdim hiç. Eşimle 3 yıllık evliyiz uzun zamandır maddi sıkıntılar yüzünden sorunlar yaşıyorduk. Dün bir konuda tartışamaya başladık tartışma hzılanınca işime tokat attım sinirden. Oda aynı anda bana attı bir tane. Sonra dünyam başıma yıkıldı. Tamam benim atmam da hataydı biliyorum ama ben ona bana bir tokat atarsan bu evlilik biter demiştim hep. şimdi ne yapacağımı bilmiyorum çalışıyorum, çocuğum yok bırakıp gitmek istiyorum her şeyi. Dünden beri ağlıyor ama unutamam ki ben. şimdi her şeyi sineye çeksem nerden bileceğim bir daha olmayacağını. Bu durum dışında eşimiyidir ne istesem yapar, evde her işe yardım eder, ailesi konusunda ısrarcı olmaz. Bilmiyorum çok çaresiz kaldım.
Eşim beni tutup sarsmaya başladı kurtulmak için tokat attım. Konuşurken aniden atılan bir tokat değildi.
katılıyorum size ben yapsam eşime önce ağzımı burnumun yerini değiştirir sonra da boşar senın gıbı kadın lazım değil der kesin çokk gururludur eşim çokk ben 10 senelık evlıyım bır gun sesımı dahı yukseltmemişimsaka gibi...okuduklarima inanamiyorun yaa...su dunyada ne iyi adamlar var:))
Bu kısmı bi okuyan ben miyim?Konu sahibi kendini kurtarmak için tokat atmış,adam bi de üstüne karşılık vermiş.
Eveeet ataerkil ülkemde kadınların,kadına atılan tokada tepkisi buymuş demek.
Saka gibi...okuduklarima inanamiyorun yaa...Su dunyada ne iyi adamlar var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?