eşim bana tokat attı

psıkolojık tedavı dıyorum canım hemde acılen haa ben aldım faydasını gordum ısteersen vereyım adını adresını ALLAH YARDIMCIN OLSUN

bende size hiç öyle bir şey yazmadım ,siz nedense gocundunuz,ilk yazımla dalga geçtiniz ,mesleğimi küçümsedinizki ben o meslek sayesinde sizin ulaşamayacağınız dostluklar edindim,size kişisel hiç bir yaklaşımım olamaz ,erkekler hakkında genelleme yapmıştım,ama farkındamısınız yumuşadınız,adamı böyle yumuşatır bu site sevgiler.

ben bu sitede uzun zamandan beri varım . arkadaşlarım var çok iyi ... stres atmaya giriyorum ... yani bana siteyi tanıtmanıza gerek yok ... neyse imalı konuşlamarınız vardı evet . erkekler çıkarı için bilmem ne .. ee bana yaptığınıza göre yorumu ben üstüme alındım .. siz size yapmadığım bir yorumu alıntı yapıp bana cevap verdiniz hatırlatırım .. ortaya attığım bir yorumdu .. ama siz bana yazdınız özel olarak .. çıkarı için ne demek oluyor . yani sen onla birlikte oluyorsun ondan dolayı sana katlanıyor senden alıcağı var demek . hiç kıvırmayın bana aynen bunu demek istediniz ... biraz yürekli olup evet bunu dedim deseniz daha çok saygı duyardım size inanın bana . şşimdi genel konuştum diye lütfen kıvırmayın .. ne olduğun belli de dediniz ayrıca . ama ben size birşey deyince hemen küçümsemiş oluyorum öle mi ... namusuma laf ederken iyi ama . hemde tanımadan etmeden ...size sevgilerimi gönderemiyorum maalesef ... at çamuru hemen .. sizin şahsınıza birşey bile demeden . rahat olun erkek arkadaşımın çıkarı yok .. sizin düşündüğünüz anlamda ...

takıldınız erkek arkadaşım namusum bilmem ne bu konu beni hiç ilgilendirmiyor. Konu üzerinden herkes birbirine yorum yapabilir,sizin uslubunuz ,alaycı tavırlarınız yenimi düzeldi ha ha ha çok güldümlere ne oldu?,anlamıyormusunuz? Alaycı insanları küçümseyen yorumlar diye sabahtan beri millet davul çalıyor,ne sen beni tanırsın ne ben seni sizle ilgili bir düşüncem yok? Sürekli anlamak istediklerinizi pişirip pişirip önüme getiriyorsunuz,ben sizin bu basit muhabbetinizden çok sıkıldım,bundan sonraki benim yazılarıma muhatap bulamayacaksınız,sevgiler bakıcı

Tabiri caizse sizinki can da eşinizinki patlıcan mı ? Neden siz atınca bir şey yok da o size tokat atınca evlilik bitiyor, eğer tokat atmamış olsaydınız size hak verebilirdim fakat kısasa kısas siz tokat atmışsınız o da karşılık vermiş, bence büyütmeyin çünkü kesinlikle hatalı olan taraf sizsiniz.

oha pişkinliğe bak

bi de ayaklarına mı kapandı

ilk önce seni haksız bulmuştum ama şimdi sana acıyorum...

niye aciyorsunuz ben acincak bi taraf görmedim,ne güzel kocasi özrünü dileyip ayaklarina kapanmis ve mutlular

belin87 yorumlarinada katiliyorum

erkeklere önem verdiginz kadar birazda kendinize önem verin

Yahu tokatta önemli olan ne kadar acıttığı değildir ki.
Önemli olan o saygısızlığı yaptın mı yaptın. Bu olay şey gibi "vurdum da incilerin mi döküldü sanki"
Her erkek bir değil seninkinin sabrı iyidir öyle bi'şeyde siniri geçene kadar yan odaya gider onunki refleksle karşılık verir. Eşini en iyi tanıyan da odur muhtemelen nasıl karşılık alacağını biliyodur zaten:44:

kesinlikle.........................

erkegin kadini tutup sarsmasi saygisizlik degilmi peki :44:

rabia hanım siz bu konuya geç kaldınız çünkü konu sahibinin eklediği son satır aldığı olumsuz yorumlardan sonra eklenmiştir,konu bu şekliyle aslında biraz boyut değiştirdi ,ama ne olursa olsun tokat farklı bir boyut,ne bileyim oda onu itikleyebilirdi vs,ya kocasıda aynı şekilde cevap verseydi o kızgınlıkla gerisini siz düşünün .sevgiler

valla etkiye tepki almışsın: tokat atmışsın, tokat yemişsin
dua et tekme tokat dayak yemememişsin bunun daha fazlasınıda yapabilirdi...
etrfadan çok duyuyoruz ufacık bi lafa bile dayak yiyen kadınları...
üzücü hemde çok üzücü bi durum..

O da saygısızlık.
Ama tokat atarsan boşanırım diyen birinin kendi tokat atınca bunu dile getirmemesi saçma değil mi? Aynı saygısızlık. Ki konu sahibinin ikinci yorumu evdeki hakim havayı zaten gösteriyo az buçuk.
O seni sarssın, sen ona tokat at, o sana tokat atsın, sen ona, o sana ohooo....
İkisi de saygı kavramını paçavra etmişken "ühühü eşim bana tokat attı" demek cidden komik.
Tencere kapak olayı var burada eşi özür dilerken konu sahibinin de özür dilemesi gerekirdi.
Kadınlarda hep bu düşünce hakim: erkekle kadının vurması bir mi, ben hiç tokattan canı acıdığı için ağlayan kadın görmedim o kadın içinde kopan şeylere ağlıyo.

bazilarimiz bi anda napcagini sasirir sarsilarak o an bir reflexle tokat atmis olablir konu sahibi
kocasida zaten ayni sekilde tepki vermis tokatlayarak :26:

ve burda öyle yorumlar okuyorumki kocana bunu yaparsan döver elbet sunu yaparsan bosar,erkekleri gözümüzde bukadar büyütmeyelim hep alttan alan kadin olmasina karsiyim

yuvayi disi kus yapar yok böyle sey,erkek neci ozman

yanlis anlamayin amacim sizinle tartismak degil

bence konu sahibi özür dilemeyrek dogrusunu yapti birinden özür diledin zaman karsi tarafin egosu tavan yapabiliyor bazen

iki taraftada siddet var dogru degil ama karsindaki bayan boxcu arkadasi degilki

bence konu sahibi özür dilemeyrek dogrusunu yapti Birinden özür diledin zaman karsi tarafin egosu tavan yapabiliyor bazen

iki taraftada siddet var dogru degil ama karsindaki bayan boxcu arkadasi degilki

konu sahibinin ikinci yorumunu okuduysanız konu sahibinin egosu tavan yapmış ,bu konudaki nokta asıl budur,okumadıysanız okumanızı öneririm. AYRICA KOCASI ONA TOKAT ATMAMIŞ BANA GÖRE İLK TOKATI EŞİ ,ATINCA REFLEKS DİYE DÜŞÜNÜYORUM.SEVGİLER

Son düzenleme:

buyrun konu sahibinin 2. Yorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…