- Konu Sahibi sekerportak
-
psıkolojık tedavı dıyorum canım hemde acılen haa ben aldım faydasını gordum ısteersen vereyım adını adresını ALLAH YARDIMCIN OLSUNtututmuş büyük konuşma büyük konuşma . rabbimin niye gücüne gitsin . ben karşı mı geldim tövbe tövbe ya . insanı konuşturuyorsunuz . fikrimi söylemekte suç . hem beddua gibi görürsün bak sayak yiyince bık bık .. senin kocan senin bebeğin düşsün istemiş hala sağlıklı diyorsun evliliğin için pes . neyse birşey demiyorum allah görüyor beddua falan ettiysen başına gelir zaten de gelmiş .demek sende büyük konuştun ondan başına geldi
psıkolojık tedavı dıyorum canım hemde acılen haa ben aldım faydasını gordum ısteersen vereyım adını adresını ALLAH YARDIMCIN OLSUN
yazmayayım diyorum duramıyorum
canım arkadaşlarım biz evli barklı bayanlar birbirimizi anladık..
tecrübesiz arkadaşlar da zamanı gelince anlar...
yoo herkes için mi demişim öle birşey . Uydurma lütfen ... Ben bir tokattan ne olucak ohh ellerine sağlık iyi yapmış diyenler için dedim . Yoksa bende bayanın tavrını hoş bulmadım belirttim zaten . Siz benim sevgilimden girdiniz nikahıma kadar gittiniz . Size ne oluyorsa yani ... Belden aşağı vurdunuz birde namusuma laf attınız . Ben size bakıcı demişim çok mu yapmayın ya
siz dayak yiyorsunuz diye bütün evli kadınları aynı mı sanıyorsunuz ayol ne komiksiniz
bende size hiç öyle bir şey yazmadım ,siz nedense gocundunuz,ilk yazımla dalga geçtiniz ,mesleğimi küçümsedinizki ben o meslek sayesinde sizin ulaşamayacağınız dostluklar edindim,size kişisel hiç bir yaklaşımım olamaz ,erkekler hakkında genelleme yapmıştım,ama farkındamısınız yumuşadınız,adamı böyle yumuşatır bu site sevgiler.
ben bu sitede uzun zamandan beri varım . Arkadaşlarım var çok iyi ... Stres atmaya giriyorum ... Yani bana siteyi tanıtmanıza gerek yok ... Neyse imalı konuşlamarınız vardı evet . Erkekler çıkarı için bilmem ne .. Ee bana yaptığınıza göre yorumu ben üstüme alındım .. Siz size yapmadığım bir yorumu alıntı yapıp bana cevap verdiniz hatırlatırım .. Ortaya attığım bir yorumdu .. Ama siz bana yazdınız özel olarak .. çıkarı için ne demek oluyor . Yani sen onla birlikte oluyorsun ondan dolayı sana katlanıyor senden alıcağı var demek . Hiç kıvırmayın bana aynen bunu demek istediniz ... Biraz yürekli olup evet bunu dedim deseniz daha çok saygı duyardım size inanın bana . şşimdi genel konuştum diye lütfen kıvırmayın .. Ne olduğun belli de dediniz ayrıca . Ama ben size birşey deyince hemen küçümsemiş oluyorum öle mi ... Namusuma laf ederken iyi ama . Hemde tanımadan etmeden ...size sevgilerimi gönderemiyorum maalesef ... At çamuru hemen .. Sizin şahsınıza birşey bile demeden . Rahat olun erkek arkadaşımın çıkarı yok .. Sizin düşündüğünüz anlamda ...
oha pişkinliğe bak
bi de ayaklarına mı kapandı
ilk önce seni haksız bulmuştum ama şimdi sana acıyorum...
sizz hatalısınızz nasıl olurda tokat atarsınız bı erkeğe tabıkı o da sıze kızıp atmıştır bence dua edınde sızı boşamasın erkek kolay kolay kabul etmez böyle bır seyı fıtratlarına aykırı hemen özür dıleyın bır daha böyle fevri ve saygısızca davranmayacağınıza dair söz verin gönlünü alın gıdışat ıyı olmaz yoksa
ben zaten kadının yaptığı doğru demedim ki . tabikide yanlış . o konuyu tartışmam bile . ama güçler eşit değil onu demek istiyorum . iki erkek kavga etse başka . bir kadının vurduğu tokat nasıl sarsıcı olabilir ki . ben onu demek istiyorum . tepkisini farklı bir şekilde gösterebilirdi . erkekleri kötülemek istemiyorum çoğu şeyde erkekleri haklı buluyorum bu forumda zaten ama şiddete son derece karşıyım . çünkü güçler eşit değil . kendinden daha zayıf birine vurmak en aciz şeydir bu dünyada . ikisinin attığı tokat kıyas bile edilemez güç bakımından .
Yahu tokatta önemli olan ne kadar acıttığı değildir ki.
Önemli olan o saygısızlığı yaptın mı yaptın. Bu olay şey gibi "vurdum da incilerin mi döküldü sanki"
Her erkek bir değil seninkinin sabrı iyidir öyle bi'şeyde siniri geçene kadar yan odaya gider onunki refleksle karşılık verir. Eşini en iyi tanıyan da odur muhtemelen nasıl karşılık alacağını biliyodur zaten:44:
Yahu tokatta önemli olan ne kadar acıttığı değildir ki.
Önemli olan o saygısızlığı yaptın mı yaptın. Bu olay şey gibi "vurdum da incilerin mi döküldü sanki"
Her erkek bir değil seninkinin sabrı iyidir öyle bi'şeyde siniri geçene kadar yan odaya gider onunki refleksle karşılık verir. Eşini en iyi tanıyan da odur muhtemelen nasıl karşılık alacağını biliyodur zaten:44:
erkegin kadini tutup sarsmasi saygisizlik degilmi peki :44:
erkegin kadini tutup sarsmasi saygisizlik degilmi peki :44:
rabia hanım siz bu konuya geç kaldınız çünkü konu sahibinin eklediği son satır aldığı olumsuz yorumlardan sonra eklenmiştir,konu bu şekliyle aslında biraz boyut değiştirdi ,ama ne olursa olsun tokat farklı bir boyut,ne bileyim oda onu itikleyebilirdi vs,ya kocasıda aynı şekilde cevap verseydi o kızgınlıkla gerisini siz düşünün .sevgiler
O da saygısızlık.
Ama tokat atarsan boşanırım diyen birinin kendi tokat atınca bunu dile getirmemesi saçma değil mi? Aynı saygısızlık. Ki konu sahibinin ikinci yorumu evdeki hakim havayı zaten gösteriyo az buçuk.
O seni sarssın, sen ona tokat at, o sana tokat atsın, sen ona, o sana ohooo....
İkisi de saygı kavramını paçavra etmişken "ühühü eşim bana tokat attı" demek cidden komik.
Tencere kapak olayı var burada eşi özür dilerken konu sahibinin de özür dilemesi gerekirdi.
Kadınlarda hep bu düşünce hakim: erkekle kadının vurması bir mi, ben hiç tokattan canı acıdığı için ağlayan kadın görmedim o kadın içinde kopan şeylere ağlıyo.
bence konu sahibi özür dilemeyrek dogrusunu yaptiBirinden özür diledin zaman karsi tarafin egosu tavan yapabiliyor bazen
iki taraftada siddet var dogru degil ama karsindaki bayan boxcu arkadasi degilki
teşekkürler kızlar konuyu hallettik eşimle bugün ayaklarıma kapandı ve hatalı olduğunu kabul etti. Bir daha yaşanmayacağına yemin etti.. Bundan sonra ben nasıl istersem öyle olacakmış. Sizin söylediklerinizi yapsaydım ve kendimi hatalı kabul etseydim işim zordu valla. Her durumda kocalara hak verirseniz işiniz allaha kalmış. Aklınızı kullanın biraz erkeğe her durumda hak verirseniz tepenize çıkar. Ben bu tokatın acısını unutmuycam unuturmuycam da mesala. Konuyu kilitleyebilirsiniz kapanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?