- Konu Sahibi sekerportak
-
ne sanmıştın ki . Bu ülkedeki kadınlar kadına şiddeti destekler . Kesin birşey yapmışsındır da dövmüştür derler . çünkü çoğu dayak yiyor itiraf edemiyor . Burda kocam bana vuruyor diyemezler dimi kimse yoğurdum ekşi diyemiyor . Ama burda bu davranışı haklı görerek zaten neler yaşadıklarını anlatmalarına gerek kalmadan anlaşılıyor . Normal gelmesinin sebebi kendilerininde bu tarz davranışlara maruz kalmaları . Bu piskolojik birşey . şimdi atlarlar ben hayatımda bir fiske yemedim diye . Inanmıyorum hiç boş yere yazmasınlar . Kocan iyiymiş ellerine sağlık diye tepki veren zihniyet dayağı yiyip oturan zihniyet işte bu çok açık . Adam olan adam o davranışa ne yapardı susar sessizğinle seni utandırırdı . Erkek arkadaşıma hiç söylenmeyecek şeyler söyledim hakeretler ettim ama bir kere bile cevap vermedi . Buda beni ona daha çok bağladı . Oda benim gibi davransaydı gözümde değeri olmazdı . Bazen sessizlik en büyük cevaptır ve insanı yerin dibine sokar hatanı daha iyi anlarsın . Böle kedi-köpek kavgası gbii değil .
sizz hatalısınızz nasıl olurda tokat atarsınız bı erkeğe tabıkı o da sıze kızıp atmıştır bence dua edınde sızı boşamasın erkek kolay kolay kabul etmez böyle bır seyı fıtratlarına aykırı hemen özür dıleyın bır daha böyle fevri ve saygısızca davranmayacağınıza dair söz verin gönlünü alın gıdışat ıyı olmaz yoksa
üstte yapılan yorum sahibinin ,daha sonraki yorumunu okumadan atlamışsınız,sizde bence günah çıkarıyorsunuz,burda kimin dayak yediğinin hiç bir önemi yok tabiki,ancak bu düşünceyi aile terbiyesi almayan insanlar savunabilir,ayrıca erkekler evli değilseniz,bir çıkarı oldukları için hoşgörü gösterirler ,sizide arkadaşınıza saygıya davet ediyorum ,nitekim bir gün erkek arkadaşım beni tokatladı diye bir başlıkda karşımıza çıkma ihtimaliniz yüksek bence,sevgiler.
ahahahha çok güldüm . Ben hayatımda bir küfür yemedim . Bir tokat yemedim çok şükür . Beni kendinden bile çok seven bir erkeğe sahibim . Yorumum seni kızdırmış ki hemen ilşkime laf attın . Dayak yiyip oturanlardansın sanırım hmmm . Peki herkes senin gibi düüşünmeyebilir .benim ilişkim beni bağlar . Dayak yiyip oturmak tarzım değil . Bir kadının vurmasıyla erkeğin vurması bir olmaz . Biz evlenincede birşey değişmez . Zaten balık baştan kokar . üstüme titreyen ne istersem yapan bir sevgili elinde sopa beni kovalayan bir magandaya dönüşmez merak etme benim kayfim yerinde emi .
Pardonda ne çıkarı varmış sevgilimin benden . Belden aşağı vurmuşş hemen aklınca . Dert etme tatlım sevgilimin benden çıkarı falan yok düşündüğün anlamda . Ben kendimi koruyan biriyim . Zaten oda böle birşeyi benden istemeyecek kadar olgun ve iyi biri .
ben sizi hiç merak etmiyorum,ne olduğunuz belli,bir önceki yorum yaptığınız konuda konu sahibinin sonraki yorumunda özrünü okumamış sazan gibi sizinde işinize geldiği için atlamışsınız,ayrıca dayak yiyen bir kadın değilim,2 tane yetişkin çocuğum ,kariyerli bir eşim ,17 yıllık mutlu bir yuvam var ,bunu nasılmı yaptım? Işte siz bunu hiç anlamayacaksınız?erkek arkadaşınızı ballandıra ballandıra anlatmışsınızda umarım bir gün nikah kıyabilir ve aradan yıllar geçerse yine anlatabilirsiniz? Sevgiler.
nikah kıyabilir lafa bak . Sen aklını nikahla bozmuş olabilirsin istesem yarın evleniriz bazı engellerimizi aşmaya çalışıyoruz iş problemimiz var . Erkek arkadaşım doktor mecburi hizmet yapıyor . Hayır benim hayatım nikahım niye gerdi anlamadım . Sazan gibi atlayan ben değilim siz benim yorumuma yorum yaptınız ben değil .
Merak etmediğin belli konularımı okumuş laf ediyor bana . Ben ortaya konuştum üstüne alındıysan banane .kariyerli eşin olduğu için sanırım bebek bakıyorsun . Aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın . Ama abarrttı yani benim hayatıma burnunu sokma .
Ben bir keresinde nişanlımın yanakları azıcık tombişleşince sevmek amaçlı vurdum bir tane.
Hani çocukları seversiniz ya öyle.
1 senedir bunu bile unutturamadım adama.
Hala sen beni döversin de zaten gibi laflar ediyo.
Bir de ciddi ciddi tokat atsam dünyayı bana dar eder nişanı falan atardı heralde
Ama ne adamlar var tokatı yiyo karşılık verince de ayağına kapanıp özür diliyo
Bize gelmez ki böyleleri..
evet bakıcıyım bu işin eğitimini aldım ,türkiyenin saygın ailelerinin yanında ,kendi çocuklarım hariç onlarıda büyüttüm,ve işimden gurur duyuyuyorum,ayrıca part time çalışmak için ev işide yapıyorum,kendi paramı kazanmak beni mutlu ediyor,ayrıca ben sizin sadece burdaki yorumlarınızı okudum,kimin kimi merak ettiği belli oldu profilime kadar incelemişsiniz maşallah.size hayatınızda mutluluklar dilerim.
incelerim senin yaptığın gibi . neye nasıl cevap verdiğimi ilişkimi sorgulamak sana kalmadı . ben fikrimi söyledim . kadına oh iyi yapmışsın kocana tokat atmışsın demedim . onun yaptığı zaten yanlış bunu tartışmam bile . ama adam olan adam bu şekilde karşılık vermezdi başka türlü ceza verirdi dedim okadar niye rahatsız etti anlamadım .
yazmıyım dıyorum dayanamadım o adam varya o adam hele bır nıkahlan gor bak nelere donusebılır tatlımahahahha çok güldüm . ben hayatımda bir küfür yemedim . bir tokat yemedim çok şükür . beni kendinden bile çok seven bir erkeğe sahibim . yorumum seni kızdırmış ki hemen ilşkime laf attın . dayak yiyip oturanlardansın sanırım hmmm . peki herkes senin gibi düüşünmeyebilir .benim ilişkim beni bağlar . dayak yiyip oturmak tarzım değil . bir kadının vurmasıyla erkeğin vurması bir olmaz . biz evlenincede birşey değişmez . zaten balık baştan kokar . üstüme titreyen ne istersem yapan bir sevgili elinde sopa beni kovalayan bir magandaya dönüşmez merak etme benim kayfim yerinde emi .
pardonda ne çıkarı varmış sevgilimin benden . belden aşağı vurmuşş hemen aklınca . dert etme tatlım sevgilimin benden çıkarı falan yok düşündüğün anlamda . ben kendimi koruyan biriyim . zaten oda böle birşeyi benden istemeyecek kadar olgun ve iyi biri .
yazmıyım dıyorum dayanamadım o adam varya o adam hele bır nıkahlan gor bak nelere donusebılır tatlım
sence tv de haberlerde gordugumuz o karısını vuran katleden olduren adamlar zamamnında nasıldı hepsı aynı senın sevgılın gıbıydı ıste (yanlıs anlama senın sevgılınde oyle demıyorum buyuk konusma dıyorum) bu kadınlarda elı sopalı magandaya asık olup evlenmedıler degıl mı en basıtınden kızkardesımın eskı kocası evlenebılmek ıcın agladı resmen gozumun onunde cunku bız vermıyorduk kardesımı ona hungur hungur agladı adam ve evlendıler ne oldu bılıyor musun 20 gunluk bebegıyle kapıya koydu kardesımı ee hanı o aglayan adam
kısacası cok tecrubesız gordum senı
1) erkeklere asla guvenmemelısın
2) asla buyuk konusmamalısın
sadece yazmak ıstedım polemıge falan gırmeyelım olmaz mı
ben yasadım ve gordum sende tecrubeyle ogrenır benım gıbı aktarırsın canım zamanı gelınce......
Kadın gibi kadın da el kaldırmaz başka türlü karşılık verirdi, yani söylemine göre öyle olması doğru olan-dı.
Sarsmış da oyüzden tokat atmış ee aynı hesap ikisi de aynı şeyi yapmış. Niye kadın cici erkek tü-kaka:44:Ben olsam diğer yanağımı da uzatırdım adam ayıp etmiş tabii
Kadınları koruyacağım derken erkeklerin hep hakkı yeniliyo bu kk'da azıcık objektif olsak mükemmel olacak.
canım sen okudugunu anlamıyorsun sanırım ben sana evlılıgım kotu gıdıyor demedım kı kaldıkı ben sana polemık yapmayalım da dedım yanı.... ama ben fıtratım geregı buyuk konusmaktan korkarım senın gıbı buyuk konusan ınsanlardan da korkarım rabbımın gucune gıder cunku o yuzden sen bana cevap yazma senıde uyarmadım say nasılsa devran doner ve zaman soyledıklerını tek tek yutturur sana ...hos ben duymam bılmem ama sen benı hatırlarsın boyle uyarmıstı bırısı benı dersın belkı....senin evliliğin kötü gidiyorsa herkesin kötü mü gidicek ?
büyük konuşmam hiç bir zaman ama görünen köy kılavuz istemez derler . ortada bir gerçek varken görmezden gelir evlenirsin bu senin hatan olur ama senin evliğinde şiddet var diye herkese bak sen görürsün evlenince senin adam değişir demek bence saçma ...
benimki dönüşmez birşeye güzelim sen kendi hayatına bak .
senin evliliğin kötü gidiyorsa herkesin kötü mü gidicek ?
Büyük konuşmam hiç bir zaman ama görünen köy kılavuz istemez derler . Ortada bir gerçek varken görmezden gelir evlenirsin bu senin hatan olur ama senin evliğinde şiddet var diye herkese bak sen görürsün evlenince senin adam değişir demek bence saçma ...
Benimki dönüşmez birşeye güzelim sen kendi hayatına bak .
canım sen okudugunu anlamıyorsun sanırım ben sana evlılıgım kotu gıdıyor demedım kı kaldıkı ben sana polemık yapmayalım da dedım yanı.... ama ben fıtratım geregı buyuk konusmaktan korkarım senın gıbı buyuk konusan ınsanlardan da korkarım rabbımın gucune gıder cunku o yuzden sen bana cevap yazma senıde uyarmadım say nasılsa devran doner ve zaman soyledıklerını tek tek yutturur sana ...hos ben duymam bılmem ama sen benı hatırlarsın boyle uyarmıstı bırısı benı dersın belkı....
kk da itiraf bu sitedeki bütün kadınlar belin87 dışında kocasından dayak yiyor galiba ,aklınızı sizde bunla bozmuşsunuz,sizinle ,ilişkinizle ilgilenen yok ,insanları küçümseyen alaycı sözlerinizle ilgileniyorum.bu sitede her kes birbirine yorum yapabilir,kural budur,yinede size teşekkür ediyorum ,allaha bir daha şükrediyorum aklım başında olduğu için ,bunları benim gibi bir bakıcıdan duymakta sizi aşağıya çekecektir ,sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?