Esim bana tokat atti :(((

Offf, kizlar umrunda bile digilim. Bazen karsinina gecib " bu is bitti,ayrilmak istiyorum senden " demek geciyor kafamdan,ama dogrumu,yoksa yalnismi olur bilmiyorum. Onun ne degeceyini merak ediyorsaniz,buyuk ihtimalle gururundan taviz vermeden "tamam,sorun digil" diycek,boyle olmasini istemese bile. Yani bazilarinizin kocalari gibi yalnisini gorup de hayir ayrilmayalim,yalnis yaptim,ozur dilerim diyecegini hic sanmiyorum.O her zaman kendisini hakli goruyor.

eşin şuan senın onu dınlemek istemediğin için bunlarar sebep oldugunu duusnuyor yanı lafını gecrtme derdınde...

sen al karsına konus bence yada mektup yaz butun ıcındekılerı anlat... çocukları uyutacaksa bellı kurallar oldgnu onlara uyması gerektgnı eger ılgılenecekse bu sorumlulugu da tasımasını bılmesı gerektgnı anlat..
derdının laf dınleyp dınlememek olmadıgını cocukların uyumayacagnı bıldıgın ıcın engellemek oldugunu ama onun sorumnsuzca ve anlamsız ınadı yuzunden bu duruma geldıgınızı anlatın..

kırıldıgını hatanın bırazınıda kabullendıgını ancak özür beklediğini söyle... bu şekilde tokat atıpta hıcıse olmamıs gbı davranmasının senı tedrgn ettgnı evlılıgını sorguladgnı falan yaz...

Tatlim esim calisiyor,ben calismiyorum.Dolayisiyla cocuklari o uyutmuyor,uyutmaz bile.Buna adim gibi eminim.Benim esim birakin beni,kendisine bile bir bardak cay koymayan bir tipden biri.
Ben boyle bir not yazarsam,oda bana: "yalnisi sen yaptin,ozur dile" olacak.O, ne olursa olsun kadinin esinin sozunu dinlemesi gerekdigini dusunuyor.Sence boyle bir adama not yazmaga veya konusmaya degermi.SUtelik tokat yemisken,bir de gecip karsisina benmi konusturayim onu?

Sofrani kur,cayini yap,cocuklarinla ilglen ama asla konusma ,
geri adim atma,tavrini surdur.
İlk adimi atarsan olanlari kabullenmis,sineye cekmis olursun.
Ne kadar surerse sursun tepkisiz ve o yokmus gibi davran.

o zaman yazarak anlatn derdınızı... lafını dınlemememnzn sebebnı anlatn, ınadınızn haksz oldgnu kabul ettgnzı söyleyin ama tokat atıp da pişman olmamasını kaldıramdgnzı yazın.. yuzde yuz haklı da olsa tokatı onu haksz yaptığını yazın..

yani ben ızın vermezdm tokat atıpta öyle devam etmesıne bısıler yapması gereklı bence, eğer yapmazsa zaten sorgulayn derim..

ama blöf yapmayın gitmeyeceksenz falan btsın demeyın...

Eger ona her sey bitti dersem,o zaman hakikaten kararimi vermis olucagim,blof yapmiycagim.Bu gidisle oraya gidiyoruz zaten.Baksana,beyefendi kendi hareketinden memnun,bu da o demek oluyorki,bir daha inatlasirsan bir daha tokat yersin.Pardon ama ben hayata dovulmek icin gelmedim,cocuklarimi da alip giderim memleketime,kalir birbasina.Hem cok sinirliyim,ona hersey bitti demek istiyorum,hemde.... bilmiyorum iste.

Ayrilmayi dusunuyorsam once annemlerle konusmamimi tavsiye edersiniz? Nasil yapayim? Annemlere soylersem bosanmama karsi cikacaklarini biliyorum,onlr icin bir tokatla kadin bosanmaz.Ama tabikide kocamla konusmak isteyecekler o ayri.

yani belki annenız babanız eşinizi arayp kızım eve donmek ıstıyor sebebını sordk söylemedi senı arayalım dedik ne oldu falan derlerse , belkı esınız ciddi oldgnuzu gitmenızı engellmek ıcın gönlnuzu alablr, yada kızablr neden söyledn dıye, yada git diyebilir..

bende bılemedm bak sımdı yazarken zor bır durum ya:s ama hatasını anlaması gerek üstü kapatılacak bir sorun değil bir şekilde çözümlemelisiniz ama bilemedm bende:S..

Galiba bosanicagim kizlar,simdiki kararim bu.Baksaniza umrunda digillim,hic ama hic pisman digil,bundan sonra hem korkarakmi yasiyacagim? Bir tek cocouklarimicin uzuluyorum,burda yasamlari iyi,memlekette iyi bir hayat verebilmeyecegim icin uzuluyorum,cok kotuyum kizlar,cok

Galiba bosanicagim kizlar,simdiki kararim bu.Kizimin bu gun dogum gununun gecmesini bekliyorum.Belki yarin konusurum.Baksaniza umrunda digillim,hic ama hic pisman digil,bundan sonra hem korkarakmi yasiyacagim? Bir tek cocouklarimicin uzuluyorum,burda yasamlari iyi,memlekette iyi bir hayat verebilmeyecegim icin uzuluyorum,cok kotuyum kizlar,cok

bence çok abartıyorsunuz benimde iki kızım var kızlarınızı düşünün ve annenizin evine dönebilmekte o kadar kolay değildir bence üzüldüm yaşadığınız olaya ama biraz akışına bırakın eşiniz sadece kendini tatmin etmek için umurunda değilmiş gibi göstermeye çalışıyor eşinizle geçirdiğiniz zamanlar tartın bence mutluluk mu ağır basıyor yoksa mutsuzluk mu bir yuva bu kadar kolay dağılmamalı lütfen iyi düşünün

Su anda neyin dogru neyin yalnis oldugunu bilmiyorum,kafam cok karisik.Belkide abartiyorum,ama siz ne tavsiye ederdiniz? Oturup beklerim,sorun digil,ama hic ozur dilemezse?Ozur dilememesi,bir daha yapicagini gosterir,pisman olmadigini gosterir,oylle digilmi?

Son düzenleme:
Şu anda üzgün ve sinirlisiniz sakin düşünemeyebilirsiniz.
Karar vermeden önce 10-15 gün bekleyin biraz sakinleşin ailenize
anlatmayın.Eşinizle aranız düzelirse onları boşu boşuna üzmüş olursunuz.

hayır bence yanlıs düşünuyorsun tamam tabiki tokat cok yanlıs kesinlikle onaylamıyorum ben bu hareketi yalnız şöylede bir durum var kışkırtmıssın yani o öyle demiş bu kerelik öyle olsaydı neden bu kadar büyüttün ki birde hep bir söz dinlememe mevcut gibi sonunda beni dinliceksin demiş sanki bu baya bi süredir devam edıyor,bence bi evlılıgı yıkmak bu kadar kolay olmamalı, biraz zamana bırakın ama bence yinede inadına gitmeyin derim,iyice berbat cıkılmaz bir hal alcaktır. cocuklarınız ve evlılgınız için daha iyimser olmaya calısmalsınız. boşandınız varsayalım hersey cok daha kolay olmıcak ,umarım tekrarı olmaz mutlu yasarsınız biraz daha sakin olmanızı tavsiye ederım:44:

canım bir kere sindirince ikincisine daha çok cesaret ediyor erkekler. pişman olduğuna kanaat getirmeden aynı ortamda bulunmayın derim. ama boşanmayı da düşünmeyin tabi. biraz dana beklemekte fayda olabilir.

ne kadar büyütüyosun üsteliksende ona attın unutma
sinir anında olmuş bi olay hani derlerya ceviz kabuğunu bile doldurmaz diye
herkes hata yapar devamederse alışırsa falan o zman düşünürsün

Zaten bende tokata karsilik verdigim icin dusunuyorum.Nasil yapdim,anlamiyorum,ilk tokat atan ben olsaydim,yemin ederim bir dakika beklemeden ozur dilerdim,affet beni derdim,bir daha boyle saygisizlik yapmayacagimi soylerdim,ama benim tokat atmama sebep o oldu,daha dogrusu onun tokadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…