- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
Merhaba arkadaşlar evleneli daha 9 ay oldu, her şey rayına oturmuştu.
güzel de gidiyrodu. eşim dün akşam kursa gitti. akşam gelene kadar ben de yatakodasında rafları duzelttim, o hep tişörtleri için raf isterdi onu ayarladım kendimce süpriz yapacaktım.
geldi o da ben seviyorum diye gelirken pelitten ekler almış, mutfaga hiç girememiştim. cok da dagınık degildi ya hani neyse. ben de calısıyorum buarada, sen gittiğinden beri hiç durmadım cok yoruldum askım dedim, sen de mutfagı toparlarsın dedim. demez olaydım kursta yeterince kafam agrıdı, hemen iş kitleme derdindesin falan dedi, sesini yükseltti bagırarak konusma dedim, baktım aynı ben de bagırarak "bagırarak konusma " dedim. yatak odası kapısının ordaydık beni itti, kafamı duvara carptım canım cok yandı, ben de yuzune vurmaya basladım. sonrası devam etti. eşim benim 2-3 katım yapıda buarada.
neyse cıktım dısarı aglayarak hava alayım diye pesimden gelmiş, gece vakti tek kalmayayım diye.. ayrılcam senden resmen bana vuruyosun, dövuyosun dedim.velhasılı kelam önceden bu kadar degildi, kursa gitmeden de gayet sevgi pıtırcıgıydık, öpücüklerle ugurladım eşimi dönüşünde bu hale geldik.
bana vurmuş olmasını kaldıramıyorum, çok kötüyüm
eşimi çok seviyorum, o da beni seviyor biliyorum ama öfke kontrolunu saglayamıyor sanırım bedenim değil kalbim acıyor :'(
Yerinizde olsam üzgün durumuma devam ederdim. Özür dilemesi ve gönlünüzü alması şart. Tekrarı olmaması için..şu durumda ne yapmam gerekir peki ?
Olay bütünüyle aslında çok basitmiş siz zorlaştırmışsınız canım...
Erkekler genel anlamda eve geldiklerinde "yorgunum" psikolojisine giriyorlar...
Ve gelir gelmez de yorulacaklarını düşündüklerini bir şey söylendiğinde hemen parlayabiliyorlar..
Bu yüzden geldikten sonra güler yüzlü olman, yemeğin olmasa bile "bugün hiç fırsatım olmadı ama gel mutfağa ben hemen bir şeyler hazırlarım" demen, ne olursa olsun bir şeyler yedikten sonra ona hal hatır gününün nasıl geçtiğini sorduktan sonra böyle bir şey rica etseydin eminim bu tepkiyi almazdın... Bir de "sen" "ben" diliyle konuşmayın... "biz" diliyle konuşun çok işe yaradığını göreceksiniz ben hep öyleyim... Mutfağı da sen toparlarsın yerine "bugün çok yoruldum ben de ama birşey yiyelim sonra beraber toplayalım mı canım" deseydin...
Yani demem o ki kapıdan girer girmez yorgun olan bir insana neyi emirvaki şeklinde derseniz muhakkak bir tepki alırsınız...
Bağrışmalar, öfkeler şiddete dönmüş ama büyütmeyin...
İlk kez olmuş sanırım bu yüzden etraflıca oturup konuşun...
Sen onu anlamaya çalış o da seni...
Daha fazla büyütmeden çözün bu olayı...
boşanma dilekçesi hazırladım, tabii ki boşanmak istemiyorum çok seviyorum ama ciddi duruşumu görsün istiyorum..
sadece göstermelik bi nevi, yanlıs mı sence?
annemler tatilde maalesef onlara anlatamam. kıyamam cok uzulurler
aynen anlattıgın gibi.. :/
boşanma dilekçesi hazırladım, tabii ki boşanmak istemiyorum çok seviyorum ama ciddi duruşumu görsün istiyorum..
her evlilikte olur mu bu tarz seyler, ben babamdan görmedim hiç.. hoş zaten bu tarz bişeyi bizlerin gözu onunde yasamazlar.. :/
diyorum her sey dogal mıi, benzer durumları baskaları da yasıyor mu ?
Bu kadar kadının olduğu yerde bu kadar erkeğe endeksli cevaplar beni dehşete düşürüyor! Kadın bal gibi tartaklanmis şiddet görmüş uyanin lütfen. ...
Konu sahibi hayal kirikligini hissediyorum öfke kontrolu için terapiye gitsin
Bu kadar kadının olduğu yerde bu kadar erkeğe endeksli cevaplar beni dehşete düşürüyor! Kadın bal gibi tartaklanmis şiddet görmüş uyanin lütfen. ...
Konu sahibi hayal kirikligini hissediyorum öfke kontrolu için terapiye gitsin
Merhaba arkadaşlar evleneli daha 9 ay oldu, her şey rayına oturmuştu.
güzel de gidiyrodu. eşim dün akşam kursa gitti. akşam gelene kadar ben de yatakodasında rafları duzelttim, o hep tişörtleri için raf isterdi onu ayarladım kendimce süpriz yapacaktım.
geldi o da ben seviyorum diye gelirken pelitten ekler almış, mutfaga hiç girememiştim. cok da dagınık degildi ya hani neyse. ben de calısıyorum buarada, sen gittiğinden beri hiç durmadım cok yoruldum askım dedim, sen de mutfagı toparlarsın dedim. demez olaydım kursta yeterince kafam agrıdı, hemen iş kitleme derdindesin falan dedi, sesini yükseltti bagırarak konusma dedim, baktım aynı ben de bagırarak "bagırarak konusma " dedim. yatak odası kapısının ordaydık beni itti, kafamı duvara carptım canım cok yandı, ben de yuzune vurmaya basladım. sonrası devam etti. eşim benim 2-3 katım yapıda buarada.
neyse cıktım dısarı aglayarak hava alayım diye pesimden gelmiş, gece vakti tek kalmayayım diye.. ayrılcam senden resmen bana vuruyosun, dövuyosun dedim.velhasılı kelam önceden bu kadar degildi, kursa gitmeden de gayet sevgi pıtırcıgıydık, öpücüklerle ugurladım eşimi dönüşünde bu hale geldik.
bana vurmuş olmasını kaldıramıyorum, çok kötüyüm
eşimi çok seviyorum, o da beni seviyor biliyorum ama öfke kontrolunu saglayamıyor sanırım bedenim değil kalbim acıyor :'(
O dilekçeyi hazirladiysan mahkemeye vereceksin blöf yaptiğini anlarsa bir daha hiç ciddiye alinmazsin.boşanma dilekçesi hazırladım, tabii ki boşanmak istemiyorum çok seviyorum ama ciddi duruşumu görsün istiyorum..
O seni itmiş sen ona vurmuşsun erkeğe yapilinca şiddet olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?