eşim bana vurdu :'(

Olay bütünüyle aslında çok basitmiş siz zorlaştırmışsınız canım...
Erkekler genel anlamda eve geldiklerinde "yorgunum" psikolojisine giriyorlar...
Ve gelir gelmez de yorulacaklarını düşündüklerini bir şey söylendiğinde hemen parlayabiliyorlar..
Bu yüzden geldikten sonra güler yüzlü olman, yemeğin olmasa bile "bugün hiç fırsatım olmadı ama gel mutfağa ben hemen bir şeyler hazırlarım" demen, ne olursa olsun bir şeyler yedikten sonra ona hal hatır gününün nasıl geçtiğini sorduktan sonra böyle bir şey rica etseydin eminim bu tepkiyi almazdın... Bir de "sen" "ben" diliyle konuşmayın... "biz" diliyle konuşun çok işe yaradığını göreceksiniz ben hep öyleyim... Mutfağı da sen toparlarsın yerine "bugün çok yoruldum ben de ama birşey yiyelim sonra beraber toplayalım mı canım" deseydin...
Yani demem o ki kapıdan girer girmez yorgun olan bir insana neyi emirvaki şeklinde derseniz muhakkak bir tepki alırsınız...
Bağrışmalar, öfkeler şiddete dönmüş ama büyütmeyin...
İlk kez olmuş sanırım bu yüzden etraflıca oturup konuşun...
Sen onu anlamaya çalış o da seni...
Daha fazla büyütmeden çözün bu olayı...

her evlilikte olur mu bu tarz seyler, ben babamdan görmedim hiç.. hoş zaten bu tarz bişeyi bizlerin gözu onunde yasamazlar.. :/

diyorum her sey dogal mıi, benzer durumları baskaları da yasıyor mu ?

Bence o kadar da değil ya..
O dilekçeyi göstermen bile ters teper ve aşırı büyüten sen olursun yine...
Bana göre böyle basit bir olayda çok yanlış boşanma dilekçesi...
"Basit bir tartışmada boşanmaya kalkıyorsa nasıl yürüyecek bu evlilik" diye düşünmeyeceğin ne bileceksin..
İkiniz de hatalısınız tek taraflı olsa bi derece hak vericem sana ama bence yanlış yaparsın...

aynen anlattıgın gibi.. :/

Bazi insanlar ayarsizdir.
Esin de oyle sen de oylesin.
Ne yazik ki esimle ben de oyleyiz, bu yuzden tartisma anlarinda birbirimize 2 3 mt mesafeli dururuz. Cunku iki tarafin da napacagi belli olmuyor.
(Cidden gulup sakalasirken dudagim mi patlamadi, cenem mi kirilmadi, esimin kolu mu cikmadi ohoooo....)
Tartisma anlarinda uzak kalin siz de. Burun buruna tartismayin.
Ortada is varken duzenleme islerine girme, ya da birak mutfak daginik kalsin.
Boyle seyleri buyutmeyin.
Ozur dileyince baris gitsin.

Eğer boşanmayı göze alabiliyorsan hazırla. Yalnız unutma erkekler inatçıdır. Sen böyle ani bir çıkış yaparsan işi inada bindirebilir sonra yine siz üzülürsünüz. Ailenin tatilde olması daha iyi. Sende atla git yanlarına.

her evlilikte olur mu bu tarz seyler, ben babamdan görmedim hiç.. hoş zaten bu tarz bişeyi bizlerin gözu onunde yasamazlar.. :/

diyorum her sey dogal mıi, benzer durumları baskaları da yasıyor mu ?

Söylediğim gibi canım... İnsan yorgun argın eve gelince gerçekten kimse bana dokunmasın yemek varsa yiyeyim bir çay keyfi yapayım istiyor..
Sonrasında ne olursa olsun yapabilme gücü geliyor : )
Yani tabi ki herkes tartışıyor bağırışıyor...
Hata iki taraflı...

Bu kadar kadının olduğu yerde bu kadar erkeğe endeksli cevaplar beni dehşete düşürüyor! Kadın bal gibi tartaklanmis şiddet görmüş uyanin lütfen. ...
Konu sahibi hayal kirikligini hissediyorum öfke kontrolu için terapiye gitsin

Erkeğe değil "evliliğe" endeksli yorum yaptığımızı düşünüyorum...
Hayat o kadar toz pembe olsaydı keşke...

Erkege endeksli yorum yaptigimi dusunmuyorum.
Ama evlilik diye bir gercek var ki her gun en az 45 dk opustugumuz, asla tartismadigimiz, masallardaki hayati yasadigimiz bir kurum degil.

Tartisma esnasinda itmek dogal, hele ki yakinlarsa. Bu rahat nefes alma refleksi ya da uzaklasma hissi bile olabilir. Yani birini iterken kafasini carpacagini dusunmeyiz, birinin ayagina basarken ayagini kirma ihtimalini dusunmedigimiz gibi.

Dort dortluk olmuyor bazi seyler. Su an duzeltilebilecek noktada olduklarini dusunuyorum. Konu haketmis dayagi yemis falan degil.

Canım seninde çok hataların var o ittiği zaman sinirine hakim olup ona karşılık vermeyip kendi kabuğuna çekilseydin eşin inan bana senin sukunetin karşısında daha çok pişman olur senin karşında daha çok ezilirdi yanlış yanlışı doğurmuş ikinizde haksızsınız biraz kırgınlığını sürdür ama hakaret etme saygı evlilikte bir kere bittimi bidaha kazanılmıyor bide en ufak bişeyde boşanma kelimesini ağzına alma sonra yalama yapıyo boşanacan diye kendini yırtsan karşı taraf umursamaz hale geliyor o yüzden boşanma kelimesini âsırı derecede büyük bir sorunla karşılaştığın durumlarda kullan yani sinirin geçince geri yumuşayacağın tartışmalarda kullanma da bu kelimenin korkutuculuğu olsun

Adam gelmiş akşamın bı yarısı kurstan mutfağı toparla denırmi.
Bırak yarın yap. Saçma sapalak birşey yüzünden kavga etmişssiniz.
Keşke şiddet olmasa araya hemen soğukluk getırıyor...

itmis tamam normal degil
ama senin ona vurman normalmi?! sen ona vurarak aslinda vurmayi normalestirmsn
o kontroll edemiosa öfkeni sende edemiosun
birbirnizi iylestirin
yuva kolay kurulmuyo allah yardimciniz olsn ama iki tarafda hatali

Kadın resmen suçlu çıkmış. Inşallah burayı erkekler okumuyordur ya, yazık vallahi..

Şimdi ben bekar, çalışan bi kadınım.evli olsam ve işten eve geldiğimde, eşim benden yemek istese eskaza, canım şu An yorgunum bi yarım saat dinleneyim diye insan gibi cevap vermek yerine, adamı iteklesem, çok yorgunum iş kitleme bana desem haklı olacağım yani?

Ben evliliği çok yanlış anlayıp, 30umarım kadar boşuna beklemişim demekki, bana sevgisi, şefkati, tahammülü, toleransı yüksek birini bulmak için...

EŞİNİZİN davranışı hoş değil evet ancak,
Sizde çalışıyorsunuz diye eşinize iş buyurmanızda mantıklı değil üstelik gelir gelmez veya 1 saat sonrası.
Yani bir bismillah ya ! yorulmuş olabilirsiniz o işinizide yarın yapın hemen mutfagıda sen yap demek uygun olmamış.
Ha aynı gün evde olursun eşinle canım bana yardım et ben burayı yaparken sende şurayı yapıversen olurmu desen olur yani.Ama hop diye emir buyurmak hoş olmamış.

O dilekçeyi hazirladiysan mahkemeye vereceksin blöf yaptiğini anlarsa bir daha hiç ciddiye alinmazsin.

Salona bir boks ringi kurun,orda paylaşın kozlarınızı.
Nasıl bu raddelere geliyorsunuz,hayretle okuyorum.
Seviyesizlik saygısızlık yerlerde,tekme tokat havalarda...

Ondan sonra da ben onu o beni cok seviyoruz aslındaa.. Tabi,hıhım

O seni itmiş sen ona vurmuşsun erkeğe yapilinca şiddet olmuyor mu?

Kesinlikle. Pozitif ayrımcılik yapmaya gerek yok.

Ben okuldan gelince annem bana su getir dese ben de söylenmeye başlıyorum kaldi ki adam ise gitmis gelmis kursa gitmis... konu sahibi de sanki ona süpriz hazirladm mutfagi da o toplayiversin gibi bir ruh haline girmiş.
Ikisi de hatalı bence ama vurmayı baslatan kadın olmuş burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…