eşim bana vurdu :'(

Umarım insanların kadın erkek eşitliğinden kastının fiziksel, hormonel, duygusal anlamda aynı olmak olmadığını, toplumdaki rolleri, hakları ve özgürlükleri konusunda eşitlikten bahsettiğimizi de anlamışsınızdır.

Pekala haksızlığı nerede? En iyi üniversiteden mezun olunca mi kadın erkek esit oluyor?

Eğitimime, sosyal statüme, donanımıma rağmen kafamda en ufak bir değişiklik olmadı diyorsunuz yani.
Vay halimize o zaman milletçe ne diyelim.

Pekala haksızlığı nerede? En iyi üniversiteden mezun olunca mi kadın erkek esit oluyor?
Baştan beri yazdıklarımı okursanız neden haksız olduğunu düşündüğümü anlarsınız tekrar edemiycem
Evet toplumdaki rolleri bilhassa aile içindeki rolleri açısından eşit olmadığını düşünüyorum

Su arkadasa yazdigin cumle yeterli özellikle okumaya gerek duymadim. Yine de ayni gorusteyim

Bu tanımı feminen için mi yaptınız?
demem odurki adam aksama kadar halay cekip eve donmuyor,ev isleri ortak ise disardaki yukde ortak olmali kendi gucu bulmali insan..
bunun haricindeki formatlara takilmiyorum..

demem odurki adam aksama kadar halay cekip eve donmuyor,ev isleri ortak ise disardaki yukde ortak olmali kendi gucu bulmali insan..
bunun haricindeki formatlara takilmiyorum..
Siz ne diyosunuz zerre anlamadım. Feminen kavramıyla feminizm kavramını birbirine karıştırdınız bir de üstüne tuhaf tuhaf tanımlar yaptınız.
Zaten siz de bilmiyorsunuz ne dediğinizi, o yüzden iyi akşamlar.

Arkadaslar bence boşuna tartışmayın
baksanıza konu sahibi unutup sinemanın derdine düşmüş bile
boşuna birbirinizin kalbini kırmayın
yaniliyosunuz bi kiz arkadasimla is cikisi disari ciktikkafa dagitmak istedim.. yazdiklarinizi elbette okuyorum, sarjim azdi su an firsat buldum..

kizlar son durum su sekilde.. esim ozur diledi cicek almis gelmis.. hatasinin farkinda oldugunu soyleyip ozur diledi :)

kizlar son durum su sekilde.. esim ozur diledi cicek almis gelmis.. hatasinin farkinda oldugunu soyleyip ozur diledi :)

Yazık ama bakın siz de sınırları biraz zorlar bir tavır takınmayın . Bi de sizin ona vurmaya çalışmanız fln çok ayıp . İkiniz de düşünün.İki el bi baş içinmiş. İkiniz de zorlamayın birbirinizin sınırlarınızı

Ne olursa olsun ayrı yatmayin.kavganın boyutu ne kadar büyük olursa olsn.o yatağa birlikte girdiğinde insan ne yasanmissa unutuyo inan bana.bn 5 senelik evliyim.ve kocamla hiç ayrı yatmadim.ve sonuç 4yasnda bi oğlum var.evlilik ilk zamanlarda hele o bir sene çok zor geçer.biz kadınlar hemen alisablriz evlilige.ama erkeklerin biraz zaman aliyo.lütfen ustune gitme fazla.işlerini kndin yap.erkekler is yapmayi pek sevmez.icinden geldigi zaman zaten sana yardim eder.ne kadar kavga ederseniz edin küs kalmayin.kin tutmayin.eşim banada vurmuştur.bana vurduktan snra oturdu ağladı tabi.duvarları yumrukladi.ama hiç bi zaman aklımın ucundan gecmedi.onun bırakıp gitmekmi? Bnm ondan başka gidecek bi yerim yok.var ama yok :) cnku bırakıp gitmem!

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/videos/sana-bakmak-allaha-inanmaktir.1242208/

Kusura bakmayın ama sizin de buradaki pek çok çift gibi ayarınız yok. Ya sevgi kelebeği ya da aşırı kavga. Belki bundan çıkıyor sorunlar bilmiyorum. Başta siz suçlusunuz. Ada'm isterse eğlenceden gelsin kapıdan girer girmez evdekinin ay yorgunum mutfağı temizle dememesi gerekir. İnsan dışardan gelince yorgun oluyor. Eşiniz haklı güya sürpriz yapıyorsunuz ama onun da bedelini ödemesi gerekiyor. Yapmayın o Zaman sürpriz. Kaba kuvvet kullanması baştan sona yanlış. Ama muhtemelen affedersin.

Bir erkeğin kadına el kaldırması acizlik

Benim eşim işten gelince yorgun olsam bile ondan yardım istemiyorum sırf o dinlensin diye

ii de erkek de tartaklanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…