- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
Kusura bakma sırf hemcinsim diye haksız olduğu halde konu sahibine hak veremem Nerde kalır ozaman kadın-erkek eşitliği!!
Evliyim, hamileyim, en iyi üniversitelerden birinden mezunum, çalışıyorum kendi ayaklarımın üstünde duruyorum ve hala kadın ve erkeğin eşit olmadığını düşünüyorum, kendim gibi düşünmeyenleri de irrite edici bulmuyorum
Pekala haksızlığı nerede? En iyi üniversiteden mezun olunca mi kadın erkek esit oluyor?Kusura bakma sırf hemcinsim diye haksız olduğu halde konu sahibine hak veremem Nerde kalır ozaman kadın-erkek eşitliği!!
Evliyim, hamileyim, en iyi üniversitelerden birinden mezunum, çalışıyorum kendi ayaklarımın üstünde duruyorum ve hala kadın ve erkeğin eşit olmadığını düşünüyorum, kendim gibi düşünmeyenleri de irrite edici bulmuyorum
Eğitimime, sosyal statüme, donanımıma rağmen kafamda en ufak bir değişiklik olmadı diyorsunuz yani.Evliyim, hamileyim, en iyi üniversitelerden birinden mezunum, çalışıyorum kendi ayaklarımın üstünde duruyorum ve hala kadın ve erkeğin eşit olmadığını düşünüyorum, kendim gibi düşünmeyenleri de irrite edici bulmuyorum
Baştan beri yazdıklarımı okursanız neden haksız olduğunu düşündüğümü anlarsınız tekrar edemiycemPekala haksızlığı nerede? En iyi üniversiteden mezun olunca mi kadın erkek esit oluyor?
Evet toplumdaki rolleri bilhassa aile içindeki rolleri açısından eşit olmadığını düşünüyorumUmarım insanların kadın erkek eşitliğinden kastının fiziksel, hormonel, duygusal anlamda aynı olmak olmadığını, toplumdaki rolleri, hakları ve özgürlükleri konusunda eşitlikten bahsettiğimizi de anlamışsınızdır.
Su arkadasa yazdigin cumle yeterli özellikle okumaya gerek duymadim. Yine de ayni gorusteyimBaştan beri yazdıklarımı okursanız neden haksız olduğunu düşündüğümü anlarsınız tekrar edemiycem
Evet toplumdaki rolleri bilhassa aile içindeki rolleri açısından eşit olmadığını düşünüyorum
demem odurki adam aksama kadar halay cekip eve donmuyor,ev isleri ortak ise disardaki yukde ortak olmali kendi gucu bulmali insan..Bu tanımı feminen için mi yaptınız?
Siz ne diyosunuz zerre anlamadım. Feminen kavramıyla feminizm kavramını birbirine karıştırdınız bir de üstüne tuhaf tuhaf tanımlar yaptınız.demem odurki adam aksama kadar halay cekip eve donmuyor,ev isleri ortak ise disardaki yukde ortak olmali kendi gucu bulmali insan..
bunun haricindeki formatlara takilmiyorum..
yaniliyosunuz bi kiz arkadasimla is cikisi disari ciktikkafa dagitmak istedim.. yazdiklarinizi elbette okuyorum, sarjim azdi su an firsat buldum..Arkadaslar bence boşuna tartışmayın
baksanıza konu sahibi unutup sinemanın derdine düşmüş bile
boşuna birbirinizin kalbini kırmayın
ii de erkek de tartaklanmışBu kadar kadının olduğu yerde bu kadar erkeğe endeksli cevaplar beni dehşete düşürüyor! Kadın bal gibi tartaklanmis şiddet görmüş uyanin lütfen. ...
Konu sahibi hayal kirikligini hissediyorum öfke kontrolu için terapiye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?