eşim bana vurdu :'(

O feministler bir gün siz de bir erkekten şiddet görürseniz sizin de hakkınızı savunurlar hanımefendi endişelenmeyin.
Üstelik o zaman da şiddet göreni haksız bulan kafalara rağmen savunurlar.

Nest, konudaki tum yorumlarini okudum ve genel olarak abartili buldum. Kendi adima soyleyeyim siddeti savunmadim. Ortada siddet uygulayan kisi konu sahibi, konudaki ilk yorumumda teyid ettim bunu.
Sormak istedigimse su, savundugunuz hanimefendi aramadi, aksam sinemaya gidecek miyiz noktasina geldi farkinda misin? Bunun icin fikrini kisisel olarak merak ettim.

O feministler bir gün siz de bir erkekten şiddet görürseniz sizin de hakkınızı savunurlar hanımefendi endişelenmeyin.
Üstelik o zaman da şiddet göreni haksız bulan kafalara rağmen savunurlar.
Şiddeti savunmuyorum ki ben kaldıki ortada şiddet yok Sadece kadın ve erkeğin eşit olmadığını savunuyorum Kadın kadınlığını adam da adamlığını bilecek. Ben şiddet görürsem bi gün kimsenin hakkımı savunmasına ihtiyacım kalmaz gerekeni yaparım eksik olmayın.

Hepsini okuduysanız konu sahibini savunduğum tek bir yorum olmadığını fark etmiş olmalısınız.
Kendisine bir cevap da vermedim.
Burada ilk şiddet içeren hareket erkeğin bağırmaya başlaması bana göre. O psikolojik şiddet benim fikrimce ve ardından ilk fiziksel şiddet de kadını ittirmesidir. İttirince o kadın düşer çünkü bu tahmin edilecek bir şey.
Ama ben olayda kadının yerinde olsam ortamı terk ederim o ayrı.
Buradaki birçok yorumda sen başlatmışsın şeklindeki yaklaşımlara benim eleştirim. Çünkü şiddete sebep veya bahane göstermek bence doğru değil.

Kadın ve erkeğin eşit olmadığı fikrindeyseniz boşuna cevap vermişim zaten size.

Her ikinizde Hatalısınız,arada saygı tükenmeden öfkelerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor, yoksa bu kavgalar büyür gider...

ne biçim bir çift dedim okurken..haksız olan taraf kesinlikle sensin onu bilesin,edep yahu edep azıcık yüzüne doğru vurmaya çalışmak,ayakla vurmaya çalışmak filan
töbe töbe boşanma oranları %250 artmış acaba neden?
insan eşine biraz saygı duyar ki saygı görsün böyle yüz göz olunmaz,bu arada evlilik öyle 9 ayda oturmaz.

Başlatan kadın değil erkek.

İşte sizin gibi düşünenler yüzünden şuan tecavüz arttı, kadına şiddet arttı, ölümler arttı.
Kusura bakmayın ancak evli ve hamile bir bayanın bunu demesi inanılmaz irrite edici bir durum. Burası kadınlar forumu. Nerde oldugunun farkinda misin?

Son düzenleme:
Hakli haksiz sudur diyemem bagrismadan sonra o sizi ittirmis yapmamaai gerekiyor ama olay kapandiktan sonra siz niye gidip yine vurdunuz elinizi tutmus ayaginizla vurmussunuz sizin yaptiginizda enteresan saygi kalmamis arada

Okuduğumuz anlamakta sıkıntı çekiyoruz sanırım o yüzden ilk bağıran kim? Konu sahibinin eşi. Şiddeti ilk başlatan kim? Konu sahibinin eşi. Ha konu sahibi de şiddet göstererek benim tasvip etmediğim bir şey yapmış ama lütfen artık ilk sen başlattın demek için hangi hareketi ile başlattığını da bir belirtseniz. Lütfedip bir okusanız.

bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama bu beylere zorla ev işi yaptırılmasını ben yanlış buluyorum. ha evet hayat müşterek evet bizlerde çalışıp yoruluyoruz ama bu eşinizin içinden gelmeyince bunun zorla yaptırılmaya kalkılması hep sonuç hüsran! bunu bende yaptım ama sonradan kabullendim 'benim eşim bu yapıda bir adam değil'' sizde emrivaki yapmışsınız zaten kafası o günün stresiyle dolmuş üstüne bide tartaklamaya kalkmışsınız yapmayın hanımlar biraz kendimizde suçu arayalım.

Siz yanlış düşünüyorsunuz. Hayat müşterek. Biz çalışıyorsak ev işi de ortak bir görevdir. Siz hüsrana uğramış olabilirsiniz ama umarım oğlunuz olursa bu bilinçle yetiştirmezsiniz. Ona ev işlerinin kadının görevi değil hayatı paylaşan eşlerin ortak görevi olduğunuj öğretebilirsiniz. İşte o zaman bu kısır döngüyü kırabiliriz belki.

hayir bakis acim bu degil ne yazik ki..
ortam gerginken kendini atese atmak cok sacma benim bakis acim bu.
kaldi ki konu sahibi Allah ne verdiyse ayak bacak kol ne varsa kullanmis adama erisip vurmak icin ve burda aglaniyor esim bana vurdu diye..
ortam sakinlesir sen kocani laflarinla doversin,cocuk gibi ustune atilmaya gerek yok dimi?
ya yuzu morarsaydi kocasi elinin ayarini kacirmis olsa?
al sana guven zedeleme sebebi,sonra icine atip atip bosancam diye konu acan taze yeni evli..
evlilik boyle lackalasmamali.
kadina el kalkmaz ama kimse kusura bakmasin erkege de el kol ayak savrulmaz,adam iceri gidip tv izliyor hala ustune saldiriyor hanimefendi.
ama bu fazla.
git sinirini cikolatadan al,suratina bakma adamin,vicdan azabindan kivrandir.
simdi adam sen bana vurdun bende sana vurdum de kim adami suclayabilir?
kimse..
ayrica sinemaya gitme planlari yapiyor bile konu sahibi..bence savunalacak hicbir tarafi yok,hatasini da anlamis iki taraf.

Kusura bakmayın yazınızı okuyunca yine yeni ergen bir kızımızın evliliği diye düşündüm.. ama yaş 27 yi görünce üzüldüm.. yaptıklarınız gariplikten öte.. Tabi asıl başlangıç bence eşinizin sesini yükseltmesi ama sizde dozajı arttırmışsınız resmen.. hayırlısı

Arkadaslar bence boşuna tartışmayın
baksanıza konu sahibi unutup sinemanın derdine düşmüş bile
boşuna birbirinizin kalbini kırmayın
Aynen. konuyu aciyorlar sonra forum birbirine düşüyor. İyi ki yapmis eşin desek herkesten önce konu sahibinin mesajini görürüz galiba.

Kusura bakma sırf hemcinsim diye haksız olduğu halde konu sahibine hak veremem Nerde kalır ozaman kadın-erkek eşitliği!!
Evliyim, hamileyim, en iyi üniversitelerden birinden mezunum, çalışıyorum kendi ayaklarımın üstünde duruyorum ve hala kadın ve erkeğin eşit olmadığını düşünüyorum, kendim gibi düşünmeyenleri de irrite edici bulmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…