- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
O feministler bir gün siz de bir erkekten şiddet görürseniz sizin de hakkınızı savunurlar hanımefendi endişelenmeyin.
Üstelik o zaman da şiddet göreni haksız bulan kafalara rağmen savunurlar.
Şiddeti savunmuyorum ki ben kaldıki ortada şiddet yok Sadece kadın ve erkeğin eşit olmadığını savunuyorum Kadın kadınlığını adam da adamlığını bilecek. Ben şiddet görürsem bi gün kimsenin hakkımı savunmasına ihtiyacım kalmaz gerekeni yaparım eksik olmayın.O feministler bir gün siz de bir erkekten şiddet görürseniz sizin de hakkınızı savunurlar hanımefendi endişelenmeyin.
Üstelik o zaman da şiddet göreni haksız bulan kafalara rağmen savunurlar.
İşte sorun tam olarak bu saygı olmaması"Siddetli" gecimsizlik denilen bu olsa gerek. Nasıl saygının yoksun olduğu herkesin birbirine vurduğu bu tür evlilikler devam edebiliyor anlayamıyorum. Vurmak ne demek ya...
Hepsini okuduysanız konu sahibini savunduğum tek bir yorum olmadığını fark etmiş olmalısınız.Nest, konudaki tum yorumlarini okudum ve genel olarak abartili buldum. Kendi adima soyleyeyim siddeti savunmadim. Ortada siddet uygulayan kisi konu sahibi, konudaki ilk yorumumda teyid ettim bunu.
Sormak istedigimse su, savundugunuz hanimefendi aramadi, aksam sinemaya gidecek miyiz noktasina geldi farkinda misin? Bunun icin fikrini kisisel olarak merak ettim.
Kadın ve erkeğin eşit olmadığı fikrindeyseniz boşuna cevap vermişim zaten size.Şiddeti savunmuyorum ki ben kaldıki ortada şiddet yok Sadece kadın ve erkeğin eşit olmadığını savunuyorum Kadın kadınlığını adam da adamlığını bilecek. Ben şiddet görürsem bi gün kimsenin hakkımı savunmasına ihtiyacım kalmaz gerekeni yaparım eksik olmayın.
Nest, konudaki tum yorumlarini okudum ve genel olarak abartili buldum. Kendi adima soyleyeyim siddeti savunmadim. Ortada siddet uygulayan kisi konu sahibi, konudaki ilk yorumumda teyid ettim bunu.
Sormak istedigimse su, savundugunuz hanimefendi aramadi, aksam sinemaya gidecek miyiz noktasina geldi farkinda misin? Bunun icin fikrini kisisel olarak merak ettim.
Şiddeti savunmuyorum ki ben kaldıki ortada şiddet yok Sadece kadın ve erkeğin eşit olmadığını savunuyorum Kadın kadınlığını adam da adamlığını bilecek. Ben şiddet görürsem bi gün kimsenin hakkımı savunmasına ihtiyacım kalmaz gerekeni yaparım eksik olmayın.
bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama bu beylere zorla ev işi yaptırılmasını ben yanlış buluyorum. ha evet hayat müşterek evet bizlerde çalışıp yoruluyoruz ama bu eşinizin içinden gelmeyince bunun zorla yaptırılmaya kalkılması hep sonuç hüsran! bunu bende yaptım ama sonradan kabullendim 'benim eşim bu yapıda bir adam değil'' sizde emrivaki yapmışsınız zaten kafası o günün stresiyle dolmuş üstüne bide tartaklamaya kalkmışsınız yapmayın hanımlar biraz kendimizde suçu arayalım.
Ben onu kesinlikle anladım sizin de anlamış olmanıza sevindim.
Ama ikimiz de aynı şeyi anlıyorsa bir konusa mutabık olmamız gerekir ki güçlünün güçsüze vurması çok daha kabul edilemez bir şeydir.
Ve olayın en başında adam kadını itmeseydi kadın kimseye vurmayacaktı belki.
İtmesi için mantıklı bir sebep var mı? Hayır.
Siz kalkmış diyorsunuz ki adam kadının iki katı o yüzden kadın daha fazla tahrik etmesin. Yani zaten bu her şeyi açıklıyor. Adam zaten güçlü otur aşağı yoksa dayağın tillahını yersin demekten başka bir şey değil bu.
Bakış açınıza sağlık.
Arkadaslar bence boşuna tartışmayın
baksanıza konu sahibi unutup sinemanın derdine düşmüş bile
boşuna birbirinizin kalbini kırmayın
Aynen. konuyu aciyorlar sonra forum birbirine düşüyor. İyi ki yapmis eşin desek herkesten önce konu sahibinin mesajini görürüz galiba.Arkadaslar bence boşuna tartışmayın
baksanıza konu sahibi unutup sinemanın derdine düşmüş bile
boşuna birbirinizin kalbini kırmayın
İşte sizin gibi düşünenler yüzünden şuan tecavüz arttı, kadına şiddet arttı, ölümler arttı.
Kusura bakmayın ancak evli ve hamile bir bayanın bunu demesi inanılmaz irrite edici bir durum. Burası kadınlar forumu. Nerde oldugunun farkinda misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?