- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
Kadın resmen suçlu çıkmış. Inşallah burayı erkekler okumuyordur ya, yazık vallahi..
Şimdi ben bekar, çalışan bi kadınım.evli olsam ve işten eve geldiğimde, eşim benden yemek istese eskaza, canım şu An yorgunum bi yarım saat dinleneyim diye insan gibi cevap vermek yerine, adamı iteklesem, çok yorgunum iş kitleme bana desem haklı olacağım yani?
Ben evliliği çok yanlış anlayıp, 30umarım kadar boşuna beklemişim demekki, bana sevgisi, şefkati, tahammülü, toleransı yüksek birini bulmak için...
Bu tanımı feminen için mi yaptınız?Olguda,algida ve sanal dunyada evlenildiginde erkegin tapacagi enjekte edilmis gercekte ise erkegin baskin karakter oldugu ve asla degismeyecegini kavrayip erkeklesme cabalari.. Bana gore.
Olan gücüyle hanımefendiye tokat atsaydı bir kez daha insanlıktan çıkmış olacaktı.
Şükür mü etsin kadın tokat yemedi diye?
Fiziken kendinden güçsüz bir canlıya vurmak acizliktir, kendinden güçlü birine vurmak ise savunmadır. Çünkü bilirsin onun canını yakamayacağını ama can havli diye bir şey var.
Tutup bir de hemcinsinize hesap soruyorsunuz. Bunu nasıl reva görüyorsunuz aklım almıyor.
söyleyiş uslubu onemli bana gore nasıl söledin ki adama acaba?. ben kesinlikle siddete karsi biriyim ancak bu olayda pek bir sey goremedim yani yapısı da öyleyse sana sanki vurmus gibi gelmis olabilir. yani bilemedim suan ama, erkekler mutfak işini sevmez. keske tam tersini yapsaydın. hani mutfak senin raf onun gibi.Merhaba arkadaşlar evleneli daha 9 ay oldu, her şey rayına oturmuştu.
güzel de gidiyrodu. eşim dün akşam kursa gitti. akşam gelene kadar ben de yatakodasında rafları duzelttim, o hep tişörtleri için raf isterdi onu ayarladım kendimce süpriz yapacaktım.
geldi o da ben seviyorum diye gelirken pelitten ekler almış, mutfaga hiç girememiştim. cok da dagınık degildi ya hani neyse. ben de calısıyorum buarada, sen gittiğinden beri hiç durmadım cok yoruldum askım dedim, sen de mutfagı toparlarsın dedim. demez olaydım kursta yeterince kafam agrıdı, hemen iş kitleme derdindesin falan dedi, sesini yükseltti bagırarak konusma dedim, baktım aynı ben de bagırarak "bagırarak konusma " dedim. yatak odası kapısının ordaydık beni itti, kafamı duvara carptım canım cok yandı, ben de yuzune vurmaya basladım. sonrası devam etti. eşim benim 2-3 katım yapıda buarada.
neyse cıktım dısarı aglayarak hava alayım diye pesimden gelmiş, gece vakti tek kalmayayım diye.. ayrılcam senden resmen bana vuruyosun, dövuyosun dedim.velhasılı kelam önceden bu kadar degildi, kursa gitmeden de gayet sevgi pıtırcıgıydık, öpücüklerle ugurladım eşimi dönüşünde bu hale geldik.
bana vurmuş olmasını kaldıramıyorum, çok kötüyüm
eşimi çok seviyorum, o da beni seviyor biliyorum ama öfke kontrolunu saglayamıyor sanırım bedenim değil kalbim acıyor :'(
söyleyiş uslubu onemli bana gore nasıl söledin ki adama acaba?. ben kesinlikle siddete karsi biriyim ancak bu olayda pek bir sey goremedim yani yapısı da öyleyse sana sanki vurmus gibi gelmis olabilir. yani bilemedim suan ama, erkekler mutfak işini sevmez. keske tam tersini yapsaydın. hani mutfak senin raf onun gibi.
sonrasi devam etti derken, ittikten sonra ne yapti?
hemcinsimden hesap sordugum yok.
esinin itmesini de dogru bulmadim,gelir gelmez adama is buyuran konu sahibini de..
esi sinirlerine hakim olsaydi ne guzel olurdu ama olamamis neyazik ki.
siddette pozitif ayrim yapilmaz hanimefendi,konu sahibi de esinin yuzune gozune neresine gelirse vurmus,ben o refleksle esinde sana ayni sekilde karsilik verseydi nasil olurdu dedim anladiniz mi?
eger esi konu sahibinin iki katiysa adami daha fazla tahrik etmenin anlami yok dedim.
bu itmeye goz yummak degil tamamen orman kanunlarinda kendini savunmaktir.
cunku ortada esinin yarisi kadar bi kadin var anladiniz mi?
o zaman sen de siddet egilimli yaklasmissin. biraz sanirim ikinizde gergin ve yorucu gün gecirdiniz. ne vurmalar ne siddetler okuyorum burda ama dedigim gibi, birbirinizi tetiklemissiniz. ha tabi, bir kadın olarak ne olursa olsun tek fiske olmamalı inancındayım ama esinin o anki ruh halini bilemiyorum suan. belki ailesiyle tartisti belki derste kavga etti.ben aglamaya basladıöm, salona gectim. tv izlicem git içeri dedi. daha da kızdım tekrar vurmaya calıstım tuttu ellerimi baktı ayaklarımla vurmaya calısıyorum yuzume dogru vurdu ama kesinlikle yumusak bi vurmaydı aksi olsa muhtemelen suratım mosmor işe gidiyor olurdum ama sonucta yavas da vursa vurdu bana...
İkinizde saçmalamışsınız. O itmiş siz defalarca vurmuşsunuz sonra o vurmuş. Sebepse çok saçma. Yerinizde olsam haksız da olsam günlerce burnunu sürterdim ama ciddi manada günlerceeeee.Merhaba arkadaşlar evleneli daha 9 ay oldu, her şey rayına oturmuştu.
güzel de gidiyrodu. eşim dün akşam kursa gitti. akşam gelene kadar ben de yatakodasında rafları duzelttim, o hep tişörtleri için raf isterdi onu ayarladım kendimce süpriz yapacaktım.
geldi o da ben seviyorum diye gelirken pelitten ekler almış, mutfaga hiç girememiştim. cok da dagınık degildi ya hani neyse. ben de calısıyorum buarada, sen gittiğinden beri hiç durmadım cok yoruldum askım dedim, sen de mutfagı toparlarsın dedim. demez olaydım kursta yeterince kafam agrıdı, hemen iş kitleme derdindesin falan dedi, sesini yükseltti bagırarak konusma dedim, baktım aynı ben de bagırarak "bagırarak konusma " dedim. yatak odası kapısının ordaydık beni itti, kafamı duvara carptım canım cok yandı, ben de yuzune vurmaya basladım. sonrası devam etti. eşim benim 2-3 katım yapıda buarada.
neyse cıktım dısarı aglayarak hava alayım diye pesimden gelmiş, gece vakti tek kalmayayım diye.. ayrılcam senden resmen bana vuruyosun, dövuyosun dedim.velhasılı kelam önceden bu kadar degildi, kursa gitmeden de gayet sevgi pıtırcıgıydık, öpücüklerle ugurladım eşimi dönüşünde bu hale geldik.
bana vurmuş olmasını kaldıramıyorum, çok kötüyüm
eşimi çok seviyorum, o da beni seviyor biliyorum ama öfke kontrolunu saglayamıyor sanırım bedenim değil kalbim acıyor :'(
Olan gücüyle hanımefendiye tokat atsaydı bir kez daha insanlıktan çıkmış olacaktı.
Şükür mü etsin kadın tokat yemedi diye?
Fiziken kendinden güçsüz bir canlıya vurmak acizliktir, kendinden güçlü birine vurmak ise savunmadır. Çünkü bilirsin onun canını yakamayacağını ama can havli diye bir şey var.
Tutup bir de hemcinsinize hesap soruyorsunuz. Bunu nasıl reva görüyorsunuz aklım almıyor.
bu aksam da sinemaya gidecektik iş çıkışı, ne aradı ne ben aradım.. he telefonumu da attıgı için bozuk sanıyor da olabilir. ne yapayım kızla r?
Yazık adam bütün gün çalışmanın üstüne bide akşam kursa gitmiş Gelmiş bide evde tokatlar tekmeler yemiş. Bide burda kadına şiddet var diye günahı alınıyo feministler tarafından ; üzüldüm kocanıza doğrusu Evliliği kaldıramiycaksanız baştan evlenmeseydiniz keşke Siz boşanma davası da açarsınız şimdiben aglamaya basladıöm, salona gectim. tv izlicem git içeri dedi. daha da kızdım tekrar vurmaya calıstım tuttu ellerimi baktı ayaklarımla vurmaya calısıyorum yuzume dogru vurdu ama kesinlikle yumusak bi vurmaydı aksi olsa muhtemelen suratım mosmor işe gidiyor olurdum ama sonucta yavas da vursa vurdu bana...
O feministler bir gün siz de bir erkekten şiddet görürseniz sizin de hakkınızı savunurlar hanımefendi endişelenmeyin.Yazık adam bütün gün çalışmanın üstüne bide akşam kursa gitmiş Gelmiş bide evde tokatlar tekmeler yemiş. Bide burda kadına şiddet var diye günahı alınıyo feministler tarafından ; üzüldüm kocanıza doğrusu Evliliği kaldıramiycaksanız baştan evlenmeseydiniz keşke Siz boşanma davası da açarsınız şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?