eşim bana vurdu :'(

Hayır, yine suçlu olacaksınız.
Dikkat ediyorum, bir konuda ev işi geçiyorsa bir şekilde kadın suçlu çıkarılıyor.

Olguda,algida ve sanal dunyada evlenildiginde erkegin tapacagi enjekte edilmis gercekte ise erkegin baskin karakter oldugu ve asla degismeyecegini kavrayip erkeklesme cabalari.. Bana gore.

Yorumlara gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Konu Sahibi eşiniz tabii ki de hatalı. Ev işi yapmak kadının görevi değildir. Görevi olarak görenler buyursun yapsınlar hizmetçiliği. Eşiniz de sorumlu sizin kadar o evden. Hadi siz içeri girer girmez iş buyurdunuz diye suçlandınız burda. Eşiniz de sakin sakin canım şimdi yorgunum az sonra bakarız diyebilirdi. Bunu dile getiren var mı? Haklısınız sonuna kadar.
Kadınlar kulübü değil burası. Çünkü Bu saçmalıkları yazan kadın olamaz. Ya da tam tersi bunları ancak bir kadın yazar

Öfke kontrolünü yapamamış doğru, ancak sizde biraz zorlamışsınız sanırım. Elbette hayatın içerisinde bazı dönemler bu tür inatlaşmalar veya istemsiz hareketler olacak fakat gerçek şu ki siz bir aile olduğunuzu unutmayın.Eşinize bakışınız sadece kocam veya karımdır diye bakmasak bu sorunları aşarız. Onu zamanla annen,evladın veya baban ne bileyim en kıymetlin olarak görsek inan canlarımız bu kadar yanmaz arkadaşım.Biz sevdiğimiz kişileri benimseriz de erkeklerden bu konuda biraz zaafları var sanırım.

hemcinsimden hesap sordugum yok.
esinin itmesini de dogru bulmadim,gelir gelmez adama is buyuran konu sahibini de..
esi sinirlerine hakim olsaydi ne guzel olurdu ama olamamis neyazik ki.
siddette pozitif ayrim yapilmaz hanimefendi,konu sahibi de esinin yuzune gozune neresine gelirse vurmus,ben o refleksle esinde sana ayni sekilde karsilik verseydi nasil olurdu dedim anladiniz mi?
eger esi konu sahibinin iki katiysa adami daha fazla tahrik etmenin anlami yok dedim.
bu itmeye goz yummak degil tamamen orman kanunlarinda kendini savunmaktir.
cunku ortada esinin yarisi kadar bi kadin var anladiniz mi?

söyleyiş uslubu onemli bana gore nasıl söledin ki adama acaba?. ben kesinlikle siddete karsi biriyim ancak bu olayda pek bir sey goremedim yani yapısı da öyleyse sana sanki vurmus gibi gelmis olabilir. yani bilemedim suan ama, erkekler mutfak işini sevmez. keske tam tersini yapsaydın. hani mutfak senin raf onun gibi.
sonrasi devam etti derken, ittikten sonra ne yapti?

ben aglamaya basladıöm, salona gectim. tv izlicem git içeri dedi. daha da kızdım tekrar vurmaya calıstım tuttu ellerimi baktı ayaklarımla vurmaya calısıyorum yuzume dogru vurdu ama kesinlikle yumusak bi vurmaydı aksi olsa muhtemelen suratım mosmor işe gidiyor olurdum ama sonucta yavas da vursa vurdu bana...

Aynısını demeye çalışıyorum konunun en başından beri..
İnatla şiddeti savunduğum zannedildi..
Ev işini sadece kadın yapacakmış diyormuşum gibi algılandı..
Yıllardır üyeyim üstelik hiçbir zaman cinsiyet ayrımı da yapmamışımdır..

o zaman sen de siddet egilimli yaklasmissin. biraz sanirim ikinizde gergin ve yorucu gün gecirdiniz. ne vurmalar ne siddetler okuyorum burda ama dedigim gibi, birbirinizi tetiklemissiniz. ha tabi, bir kadın olarak ne olursa olsun tek fiske olmamalı inancındayım ama esinin o anki ruh halini bilemiyorum suan. belki ailesiyle tartisti belki derste kavga etti. Nest arkadasimin dedigi gibi, mutfagı önce topla falan filan hikaye. Ama sanırım iş bölümü fikrin yanlış gibi geldi heleki isten gelen adamlar daha bi agresif oluyor. Daha önce bir vukuatı yok ise muhtemelen gergin ve sinirli gelmis eve sanirim. Ozur diledi mi?

İkinizde saçmalamışsınız. O itmiş siz defalarca vurmuşsunuz sonra o vurmuş. Sebepse çok saçma. Yerinizde olsam haksız da olsam günlerce burnunu sürterdim ama ciddi manada günlerceeeee.
Sonra da barışırdım.

bu da konu sahibinin olayin devamindaki tutumu :

ben aglamaya basladıöm, salona gectim. tv izlicem git içeri dedi. daha da kızdım tekrar vurmaya calıstım tuttu ellerimi baktı ayaklarımla vurmaya calısıyorum yuzume dogru vurdu ama kesinlikle yumusak bi vurmaydı aksi olsa muhtemelen suratım mosmor işe gidiyor olurdum ama sonucta yavas da vursa vurdu bana...

tahrik etmenin anlami yok bunu anlatmaya calistim simdi daha iyi anlamissinizdir umarim.
siddet ne yazik ki karsilikli olmus,keske olmasaydi.

bu aksam da sinemaya gidecektik iş çıkışı, ne aradı ne ben aradım.. he telefonumu da attıgı için bozuk sanıyor da olabilir. ne yapayım kızla r?

bu aksam da sinemaya gidecektik iş çıkışı, ne aradı ne ben aradım.. he telefonumu da attıgı için bozuk sanıyor da olabilir. ne yapayım kızla r?

Gelince çemkirir sonra biraz daha vurursunuz..
Sonra o da size vurur..
Şaka gibisiniz valla..
Önce bir sakinleşin..
Dün geceyi bir sindirin...

Ben onu kesinlikle anladım sizin de anlamış olmanıza sevindim.
Ama ikimiz de aynı şeyi anlıyorsa bir konusa mutabık olmamız gerekir ki güçlünün güçsüze vurması çok daha kabul edilemez bir şeydir.
Ve olayın en başında adam kadını itmeseydi kadın kimseye vurmayacaktı belki.
İtmesi için mantıklı bir sebep var mı? Hayır.
Siz kalkmış diyorsunuz ki adam kadının iki katı o yüzden kadın daha fazla tahrik etmesin. Yani zaten bu her şeyi açıklıyor. Adam zaten güçlü otur aşağı yoksa dayağın tillahını yersin demekten başka bir şey değil bu.
Bakış açınıza sağlık.

Yazık adam bütün gün çalışmanın üstüne bide akşam kursa gitmiş Gelmiş bide evde tokatlar tekmeler yemiş. Bide burda kadına şiddet var diye günahı alınıyo feministler tarafından ; üzüldüm kocanıza doğrusu Evliliği kaldıramiycaksanız baştan evlenmeseydiniz keşke Siz boşanma davası da açarsınız şimdi

O feministler bir gün siz de bir erkekten şiddet görürseniz sizin de hakkınızı savunurlar hanımefendi endişelenmeyin.
Üstelik o zaman da şiddet göreni haksız bulan kafalara rağmen savunurlar.

Bende sinirler gerilmiş olur diyenleri anlamıyorum
Ne sizin yaptığınız kabul edilir ne onunki.
Vurmak ne demek ya ? Nasıl evlilik böyle ?
Bence sinemayı falan boşverin çünkü daha büyük bir sorununuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…