esim bana vurdu

İğrenç adam bugün bunu yapıyorsa ilerde neler yapmaz. Birkaç ay önce yolda gördüm böyle bir olay adam kadını tekmeleyerek dövüyordu ve yanlarında engelli bir kız çocuğu öyle bakıyordu annesine. Adam resmen kudurmus gibiydi inanin esiniz daha fazlasıyla tekrarlayacaktir bunu

Onceki konulardan anlaşıldığı kadarıyla zaten sana saygısı pek yok, üstüne de oruç tutunca ekstra kabalaşmış

Ay ağzını kırıvercen ya bu ne öküz ayı. Ne kadar kaba ya, nefret etmen çok doğal. Böyle evlilik olabilir mi. Valla canım bence al karşına konuş kendine bi çeki düzen versin.

Kiyamam canım,üzülme..Mübarek gün Allah görüyor..

Şuan sana dusen darp raporu almak,bakarsin lazım olur..Olan çocuklara oluyor işte.Yazık ufacik çocuk nasıl korkmuştur.

Sakın hala kalbimde bitmeyen şeyler var diyip yüzüne bakma,konuşma.Mümkünse kafanı dinleyebilecegin bir yere git en azından bayrama kadar..Bu surede kararını verirsin..

Bu adam sizi bu kadar sevmezken sizinle nasil sevisebiliyor bunu anlamıyorum. Insan en azından kokusunu duyuyor tenine dokunuyor diye bile bi saygı gösterir karısına.

Lütfen seni doven o ayı için kalbimde hala birseyler var deme bunu kendine yapma kardeşim çok yazık.. Öldürmesi mi lazım kalbinden gitmesi için?

Boşan demek kolay ama o yumruktan sonra göz dağı vermezsen bir kere kalkınca devamı gelir git annene yada eve alma.hayvana hediye almışsın yaptığına bak.sen mesafeni koy bak böyle şiddetin içinde çocuk düzgün psikolojide büyümez.hey Allahım ya sakın affetme biraz zaman geçsin ve bol bol dua et birdaha el kaldırırsa polisi çağır.eşim banada tokat atmıştı şimdi sinirlenince hemen bişeyleri kırıyor ama ben ona dedimki eski kadın yok artık ben çocuğuma bunu yaşatmam eğer çocuğun yanında birdaha bişey kırarsan herşeyi bitiririm dedim defolur gidersin dedim şimdi az bi sinirlense kendini kontrol ediyor

kocandır, sever de döver de. sabret, 10-15 seneye düzelir. düzelmezse de gücü azalır, vursa da acıtmaz. o zamana kadar sen de alışırsın. koca bu, boru değil. ne yaparsa yapsın, özünde iyi insandır eminim. sevmekten vazgeçme.

Ne yapmak istiyorsun? Devam mı edeceksin yoksa kurtulmak mı istiyorsun buna karar vermen lazım. Düzelmez bu konuda tereddütün olmasın, bu adamı çekebilecek misin?

Tamamdır buraya kadar diyorsan biran önce gidip darp raporu al, zaten savcılık derhal uzaklaştırma kararı çıkartacaktır. Boşanma davası açtığında bunu mahkemeye delil olarak da sunarsan zaten kurtulman uzun sürmeyecektir.

Konularını biliyorum rosalone, bu ruh emici saygısız bencil herifi çekmek zorunda değilsin. Hep alttan alıyorsun uyum sağlıyorsun ama bu adamlar bundan anlamaz. Yavrum ne kadar korkmuştur o çocuk iyi bir aile babası olsa çocuğunu düşünür huzursuzluk çıkarmaz.

Ne bu erkekler ya köle mi sanıyorlar ailelerini. Mutlu huzurlu bir aile olmak varken niye kuduruyorlar niye böyle adam mı olur

Keşke gidip darp raporu alsan umarım almışsındır.

Arkadaslar herkes darp raporundan bahsetmis ama burasi abd ve bu gibi surecler nasil isliyor bilmiyorum. Elbette burada daha da ala kanunlar var ama oruc oruc 1 yasinda cocukla bunlarla ugrasmak baya vaktimi alir. Benim anlamadigim esime ne oluyor yani. Bir gun onceden gezecegimizi soyledim, sen de gel dedim, hayir dedi. Siz gidin dedi. O uyuyordu cikarken. Arkadaslar gelmesin demedim, o gun degil de su gun gelsinler dedim, nedir yani bagirip cagiracak bir konu mu bu? Bir de sabah sabah ben yataktayken neden bacagima vuruyor, tamam kalkacagim dedim, uykulu uykulu yataktan mi firlayayim yay gibi. Ne oluyor bu manyaga bilmiyorum. Neden vurdu, hic vurmazdi. Cok da guclu vurdu, bacagim hala agriyor.

Bu sorulardan tatmin edici bir cevap alırsanız unutacaksınız gibi bir izlenim çiziyorsunuz.
Eşiniz normal değil!
Şiddetin hiçbir açıklaması olmaz.
Sizden geçtim, o yavruya acıyorum, sıçrayacak kadar etkileniyorsa 1 yaşında ki çocuk, düşüneceğiniz en son şey: anlamadım ki eşim neden böyle yaptı' olmalıdır.

Amerika gibi yerde dayak yiyip oturmayacaksın değil mi konu sahibi? ara 911'i onlar gelip tutsun tutanağı sonrası için seni yönlendirirler.. zaten darp var deyince apar topar alır onu götürürler birime, orası Türkiye değil ceza alır eşiniz büyük ihtimalle.. o arabaya binmek bile onu sarsar, böyle sakin durursan daha şiddetlisi de gelir..

Boşanmak kolay değil ama haddini bildirin bir şekilde

Bi de doktora mi ne yapiyodu bu adam sanki? Yaniliyor muyum

Dayak atan doktora yapıyor, dayak yiyen master üstelik eğitimci. Yani dayak atma ve dayak yemeyi kabullenmenin öğretimle ilgisi yok. Bu anne ve babayı kendine örnek alacak olan kız çocuğuna üzülüyorum.

Evvelki konularini bilmedigimden sadece bu Konuya deginiyorum. Akillanacak bir tipi varsa, oturun konusun, karsisinda dik bir sekilde cikarak asilanan sevgiyi ne hale getirdigini yüzüne vururdum. Ve yumruk siddet yerine konusmakla halletmeye calismasini söylerdim. Baktin olmadi halen horoz gibi vik vik ötüyor bu konuda cocugunu göz önünde bulunarak huzurunuz icin harakete gec.

Bosan demek yeri gelir kolaydir da zordur da. Lakin siddetin girisimde bulundugu bir noktada, bunun cözülemeyecegi bir dereceye yönelmesinden sonra umut en son seydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…