esim bana vurdu

Hastaneye gidin darp raporu alin. Sikayet etmeseniz bile elinizde kanitiniz olsun. İki gun sonra tekrarlama durumunda baskalarina karsi kanitlayabilirsiniz durumu en azindan

ay bide abd de mi oturuyomusss

Eşinize genel anlamda saygı duyuyormusunuz.iyi bi insan kültürlü çocuğuna iyi baba çalışkan vs.

Çok haklısınız..
Ezikligin güçsüzlüğün adı olmuş "çocuklarım için katlaniyorum"

Sende kiz annesisin. Yarin obur gun Allah korusun elin oglu kizina aynilarini yapsa ne hissedersin? Bide bu açıdan bak

klasık ökuze baglams erkek davranısı. dişarı cıkmasan evde pineklesen herseyi 4 4luk yapsan genede yaranamazsın..

Açtığınız konulardan belli ki ikinizde mutsuzsunuz ve bu evlilik yolunda gitmiyor.
İstediği kadar okusun etsin ama demek ki bu adam iyi bir koca değil.Ya da evlilik onun umduğu gibi gitmedi.
Ki zaten okuduğum kadarıyla çekilmez bir adam sürekli bağırıyor filan artık şiddette başlamış.
Eğitimin şu noktada bir önemi kalmıyor ki çünkü küçücük bir bebek hasara uğruyor ben napiyim böyle masterı.
Boşanmasanız bile evleri bi süre ayırın maddi olanağınız varsa.Biraz uzaklaşın birbirinizden.
Bir şekilde bir adım atmanız gerekiyor ki bu gidişat değişsin değişmeli artık geç bile kalınmış.

Bütün bunları kızınızın önünde yaşanması çok kötü,hele ki ergenliğe adım atmış bir çocuksa ilerde derin izler bırakmasına neden olabilir. İşin içine şiddet girdi mi işte ozaman durum vahim,yazılanlardan anladığım kadarıyla siz zaten evliliğinizin başında yeterince sabretmişsiniz ama bir düzelme olmadığına göre boşanmak herkes için en hayırlısı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…